Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Με λιγα λογια (επειδη τωρα διαβασα τα σεντονια του ντεσπε και του αλλου φιλου και ενιωσα οτι επαναλαμβανομαι) πειτε μας οση εχετε αντιθετη αποψη,τι ηρθε να κανει ο Σαββιδης στον ΠΑΟΚ για ποιο λογο ρε αδερφε ανελαβε την ομαδα;
Ο Μελισσανιδης ας πουμε ειναι φολα αεκτζης ο χοντρουλης γαυρος απο τα γενοφασκια του ο Ιβαν πως μας προεκυψε και γιατι;
Και οι συγκρισεις του ντεσπε με τον Αμπραμοβιτς για μενα ειναι αστοχες γιατι ο roman επενδυσε στη μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη αγορα της γης σε αντιθεση με τον δικο μας που επενδυσε σε μια πτωχευμενη ομαδα μιας χωρας που ειναι βουτηγμενη στη διαφθορα και σε τεραστια οικονομικη κριση.
Εδω σας θελω μαγκες μου ακουω αποψεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

psykoman έγραψε:δλδ στον ΠΑΟΚ πρεπει να εισαι ΠΑΟΚτσακι απο κουνια η μητερα Τερεζα για να εισαι ιδιοκτητης;;;
Αλλη περιπτωση δεν υπαρχει;;;

Ιταλε απαντησεις θελω σε αυτα που εγραψα μπορεις να μου δωσεις;
Άβαταρ μέλους
obanebane

abg12d34 έγραψε:
obanebane επιχειρηματιας ειναι....και φυσικα θα χρησιμοποιησει ολους τους τροπους για να κανει το χ κεφαλαιο χ στο τετραγωνο
αλλα αυτο με το οτι εαν δεν ηταν ο ΠΑΟΚ δεν θα εκανε τιποτα απεχει οσο το δικο μου περιεργο nikename με το δικο σου

Και κατι αλλο που θελω να μου απαντησεις,γιατι εστω και τη μικροτερη επενδυση απο οσες εχει κανει μεχρι τωρα στην ελλαδα την εκανε αφου ηταν ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ;
Εστω μια επενδυση του πριν τον ΠΑΟΚ στην ελλαδα υπαρχει;
Ο ΠΑΟΚ του προσφερει προβολη φιλε μου τον εχει γνωρισει ολη η ελλαδα και η γειτονισσα μου που δεν ξερει τη σχημα εχει η μπαλα τον Σαββιδη τον ξερει.
Καθηστε εσεις και πειτε οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει προσφερει τιποτα στον Ιβαν, μονο ο Ιβαν στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ο Ιβαν ειναι επιχειρηματιας και ηρθε και πηρε ενα μαγαζι γωνια...κανοντας μια αγορα με πολυ χαμηλοτερο κοστος απο την πραγματικη του αξια...
Αυτο ομως δεν παει να πει οτι δεν ειναι καλος για προεδρος επειδη δεν ειναι ΠΑΟΚτσης οπως ο χοντρος στον γκευ και ο Μελισσανιδης στην κουλα...
Αντιθετα πιστευω οτι το καραβι μπορει να το παει μπροστα καποιος που δεν εχει την δικια μας νοοτροπεια και κινειτε περα απο συναισθηματισμους...

το να πιστευουμε οτι πηρε τον ΠΑΟΚ για να παρει αλλες δουλειες ειναι απλος γελειο...
δλδ στο μακεδονια παλας αν δεν εδινε την μεγαλυτερη προσφορα παλι θα το επαιρνε;;;; κι αυτο γιατι;; γιατι θα κατεβαιναμε σε διαμαρτυρια γιατι δεν το δινουν στον Ιβαν;;;; η θα του το εδιναν επειδη τον ξερει πλεον και η γειτονισσα σου;;;;
μην λεμε οτι θελουμε....

υ.γ. το ιταλος απο που προκυπτει;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Τρί 02 Σεπ 2014, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εβαλε στον ΠΑΟΚ περιπου 25
για να παρει την σεκαπ με περιπου 6 και μαζι με την σεκαπ πηρε και τα χρεη της στην ατε τα οποια ξερεις ποσα ειναι???
ειναι κοντα στα 90

το δε μακεδονια μην το θεωρισει κανεις τιποτα αλλο εκτος απο κραχτη....
στο δε παλλιουρι για να το παρει εβαλε καμια 15ρια
τωρα εσυ επιμενεις οτι τον ΠΑΟΚ τον πηρε για καποιον αλλο λογο εκτος για αυτον που λεει ε???
εισαι φιλε μου 100 χρονια μπροστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 02 Σεπ 2014, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Συγνωμη για το ιταλος σε μπερδευω με καποιον αλλο που εμοιαζαν τα νικ σας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

abg12d34 έγραψε:εβαλε στον ΠΑΟΚ περιπου 25 για να παρει την σεκαπ με περιπου 6 και μαζι με την σεκαπ πηρα και τα χρεη της στην ατε τα οποια ξερεις ποσα ειναι???
ειναι κοντα στα 90

το δε μακεδονια μην το θεωρισει κανεις τιποτα αλλο εκτος απο κραχτη....
στο δε παλλιουρι για να το παρει εβαλε καμια 15ρια
τωρα εσυ επιμενεις οτι τον ΠΑΟΚ τον πηρε για καποιον αλλο λογο εκτος για αυτον που λεει ε???
εισαι φιλε μου 100 χρονια μπροστα

Το οτι ειμαι εγω αστο δε χρειαζομαι εσενα να μου το πεις, συζητηση κανουμε αν θελεις συμμετεχεις κοσμια αλλιως παυω να ασχολουμαι,δε μου απαντας ομως γιατι πηρε τον ΠΑΟΚ θα μας πεις;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

???????
κοσμια????
που σε προσβαλα ρε φιλος

τον ΠΑΟΚ τον πηρε γιατι ειναι γωνιακο μαγαζι οπως θελουμε ολοι μας να λεμε και γιατι σαν επιχειρηματιας που ειναι σκοπο εχει να βγαλει κερδος με το μεγαλωμα την εταιριας....ΠΑΕ ΠΑΟΚ... σε ολα τα επιπεδα...

θες μπουτικ θες προπονητικο θες γηπεδο καντινες θες ομιλους γιουροπα και τσου λου....
απο οπου μπορει....

εγω αυτο λεω εσυ τι λες δεν καταλαβα
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που δεν "παίρνει" κάτι απ αυτό που κάνει.

Συνεπώς δεν υφίσταται το ότι δεν πήρε κάτι απ τον ΠΑΟΚ.

Οπως δεν υφίσταται κ το ότι δεν έδωσε τπτ.

Οποιος θέλει να βλέπει μόνο το ένα απ τα δυό , μαγκιά του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγω για να το κλεισω εδω δεν ειπα ποτε οτι ο Σαββιδης δεν εβαλε λεφτα στον ΠΑΟΚ ουτε οτι δεν μας εσωσε απο τη στραβη που ειχαμε πεσει,αυτο που με εκνευριζει ειναι αυτοι που λενε οτι στον ΠΑΟΚ μονο εδωσε.
Και σας ξαναλεω οσο ειναι στον ΠΑΟΚ το ονομα του ακουγετε παντου,αυτο ποσο κοστιζει ξερετε;
Τελος συζητησης απο εμενα.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Το ότι πήρε τον ΠΑΟΚ πληρώνοντας πολύ μικρότερο αντίτιμο από την πραγματική του αξία το είπε και ο ίδιος στα Ρωσικά μέσα, μάλιστα είχε προσθέσει ότι οι οπαδοί της ομάδας δεν πρέπει να ανυσηχούν γιατί θα "σώσει" τον ΠΑΟΚ. Από κει και πέρα δεν φαίνεται να έχει πλάνο για την περαιτέρω ανάπτυξη της ομάδας. Με τον Σαββίδη ο ΠΑΟΚ έχει πιάσει σίγουρα ταβάνι οικονομικά. Το είχα γράψει ακριβώς μετά που ανέλαβε ο Σαββίδης, αυτός μπορεί να αποτελέσει την μεσοπρόθεσμη λύση για τον επόμενο επενδυτή(ες) που θα έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο, και να που μέρα με την μέρα αυτό επιβεβαιώνεται. Ο Σαββίδης έχει τις γνωριμίες και την υπευθυνότητα να δώσει τον ΠΑΟΚ σε καλά χέρια.

Νομίζω αυτός είναι ακρβώς και ο σκοπός του Σαββίδη, να εξυγιάνει τον ΠΑΟΚ οικονομικά, να τον οργανώσει και να τον πουλήσει.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

obanebane έγραψε:Εγω για να το κλεισω εδω δεν ειπα ποτε οτι ο Σαββιδης δεν εβαλε λεφτα στον ΠΑΟΚ ουτε οτι δεν μας εσωσε απο τη στραβη που ειχαμε πεσει,αυτο που με εκνευριζει ειναι αυτοι που λενε οτι στον ΠΑΟΚ μονο εδωσε.
Και σας ξαναλεω οσο ειναι στον ΠΑΟΚ το ονομα του ακουγετε παντου,αυτο ποσο κοστιζει ξερετε;
Άν και είμαι πιο ένθερμος οπαδός του Σαββίδη από εσένα σε αυτό το πόστ έγραψες όλη την αλήθεια!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μπανε σου εδωσα την απαντηση που ηθελες...δεν ξερω αν σε καλυπτει...

Αυτο που λες συνεχεια οτι εγινε γνωστος μεσο ΠΑΟΚ και οτι παιρνει δουλειες επειδη ειναι στον ΠΑΟΚ δεν στεκει...
Δες εκατονταδες επιχειρηματιες στην Ελλαδα και οχι μονο με εταιρειες κολλοσους που δεν εχουν αναγκη τον ΠΑΟΚ η ''καποιον'' ΠΑΟΚ για να κανουν τις δουλειες τους...

Ελπιζω να σε καλυψα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

obanebane έγραψε:Εγω για να το κλεισω εδω δεν ειπα ποτε οτι ο Σαββιδης δεν εβαλε λεφτα στον ΠΑΟΚ ουτε οτι δεν μας εσωσε απο τη στραβη που ειχαμε πεσει,αυτο που με εκνευριζει ειναι αυτοι που λενε οτι στον ΠΑΟΚ μονο εδωσε.
ρε φιλε μαλλον εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις το αυτονοητο

για ποιον αλλον λογο καποιος επιχειρηματιας με τετοιες τσεπες θα επενδυσει σε μια ποδοσφαιρικη αε
γιατι δεν πανε και στον ....ας πουμε....πλατανια

φυσικα θελει να κερδισει παραπανω απο το ονομα
αλλα ...
ακουσες τι ειπε σημερα ο τζακ.....θελουμε να κανουμε τον ΠΑΟΚ ενα μεγαλο brand name
δηλ.οχι μονο θα παρει απο το ονομα αλλα θα κανει και το ονομα ακομη ποιο μεγαλο ...επιχειρηματικα...απο οτι ειναι
αυτο δεν το λες εκμεταλευση φιλε μου
αυτο ειναι καθαρη επενδυση με μεγαλο ρισκο... γιατι δεν ειναι μηχανη παραγωγης που λες οτι θα βγαλει 100 κοματια ποιοτικα .... για αυτο εγω τουλαχιστον τον βγαζω το καπελο γιατι οσα εχωσε μεχρι τωρα ή θα χωσει στο μελλον δεν ξερει αν τα κανει αποσβεση
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Εδώ ρε μπάνε ακούστηκε το όνομα του κάθε τυχάρπαστου (βλ. βασιλιάδες μαγιο, τάπερ, σκραπ κτλ) που υποτίθεται θα αγοράζαν τον ΠΑΟΚ... Στον Σαββίδη κολλάτε...

Και όσο το είναι γάβροι, χανούμια κτλ οι άλλοι, δείτε τι μπίζνες έχουν κάνει αυτοί με τις πλάτες των σωματείων μιάς και κόπτεστε για τις αντίστοιχες του Σαββίση...

Να δείς ποιος έλεγε ότι την ΑΕΚ θα την έπαιρνε μόνο τρελός ή λαμόγιο... Ο τρελός την πήρε (Ντέμης).... Τωρα...;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”