Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από amanaoua4 »

amanaoua4 έγραψε:Λοιπον κατι τελευταιο για τον μαντουρο γιατι το κουρασαμε χωρις λογο... Παιρνεις παίκτη που ηταν παντα σε τοπ κλαμπ και όχι πέρασε καποτε απο τοπ κλαμπ... 28 χρονων ... Με γεματες σεζόν πέραν της φετινής και διεθνής συμμετοχες με μια απο τις πιο δυνατές ποδοσφαιρικά χωρες...Τον οποίο αν δεν είχε αυτήν την ασχημη σεζόν δεν θα τον βλέπαμε ουτε στα Πάνινι τα χαρτάκια.. Τετοιου επιπεδου παικτες δυστηχως μονο ετσι μπορουμε να τσιμπήσουμε...
Βλέπε Εργοτέλης με Πελέ που πολλοι μουγκριζαν κ ελεγαν εμεις δεν μπορουμε να βρουμε τετοιους??? Ορίστε βρηκες καλυτερο...απλα δωσ'του χρονο να επανέλθει

ΥΓ1. Δεν είναι τυχαίο που κανουν -καθησυχαστικη-ανάλυση του μαντουρο στα πρόβατα τους οι ΑΡΔ των γαυρων

ΥΓ2. Ρε παιδιά δεν είναι τόσο αργος όσο λέτε μερικοί

Αγαπηστε την ΟΜΑΔΑ γαμω την τρέλα μου :nairepaok:
Χρόνο να επανέλθει;Μάλλον θα αστειεύεσαι,αγαπητέ.Τα λεφτά του ή θα τα δικαιολογήσει με το ... καλημέρα ή το ανηλεές κράξιμο θα περιμένει στη γωνία.Δεν είναι ο ΠΑΟΚ κέντρο αποκατάστασης,άλλωστε!

ξεχειλιζεις απο θετικη ενεργεια ρε μαν
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και γω συμφωνω οτι χρειαζομαστε παιχτη στη θεση 8 αλλα οχι οτι επειδη εφυγε ο λορενς.
Αποχωρησεις θα επρεπε να εχουμε και αλλες.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

paokovios1974 έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Καλύτερη τεχνική καλύτερη πάσα και το κυριότερο ποδοσφαιρική παιδεία. Επίσης όπως έχω πει πολλές φορές για μένα ο Τζιόλης ειναι απο τα πιο αργοστροφα και κοιμισμένα αμυντικά χάφ που έχω δει εγώ στον ΠΑΟΚ ειδικά με τη μπάλα στα πόδια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτος ο Στεφενς πρεπει να ειναι πολυ αμπαλος για να χρησιμοποιει συνεχεια εναν αργοστροφο και κοιμισμενο παικτη
δεν αφηνετε τις βλακειες λεω εγω?
ουτε κοιμισμενος και σργοστροφος ειναι ουτε ο στεφενς εχει να βαλει καποιον αλλον
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως και δεν θα μου λειψει ο Λωρενς αλλα δεν παυει να ηταν μια επιπλεον λυση ειτε σε πιθανο τραυματισμο ειτε για ξεκουραση καποιου παικτη.Απο τον κανενα ο οποιοσδηποτε ειναι μια λυση.Αν αρχισουμε να λεμε ποιος δεν θα μας λειψει και ακομα περισσοτερο ποσους δεν υπολογιζει ιδιαιτερα ο Στεφενς θα μεινουμε με το μισο ροστερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 05 Ιαν 2014, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

PAOK_Antarctica έγραψε:Οπότε μας λες πως προτιμούσες τον Πελέ αντί του Μαντούρο

Οκ...
Oχι αδερφε δεν ενουσα αυτο.Μπορει να ηταν καποιος αλλος.Απλα ειπα το σκεπτικο μου το τι βλεπω :)

Εγω θελω ενα καλο δεκαρι με φαντασια,εναν αντι-βιτολο,και εναν που να βλεπει διχτυα! Αυτα προς το παρων...... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

marley 4 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Καλύτερη τεχνική καλύτερη πάσα και το κυριότερο ποδοσφαιρική παιδεία. Επίσης όπως έχω πει πολλές φορές για μένα ο Τζιόλης ειναι απο τα πιο αργοστροφα και κοιμισμένα αμυντικά χάφ που έχω δει εγώ στον ΠΑΟΚ ειδικά με τη μπάλα στα πόδια.

Αυτος ο Στεφενς πρεπει να ειναι πολυ αμπαλος για να χρησιμοποιει συνεχεια εναν αργοστροφο και κοιμισμενο παικτη
δεν αφηνετε τις βλακειες λεω εγω?
ουτε κοιμισμενος και σργοστροφος ειναι ουτε ο στεφενς εχει να βαλει καποιον αλλον
Ποιες βλακειες να αφησουμε αν θελεις να πεις κατι πες το χωρις χαρακτηρισμο γιατι αν απαντησω και εγω με χαρακτηρισμο αυτου που ειπες θα ξεφυγει η κατασταση
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

dtown έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Τον Πελέ τον έχω δει σε τέσσερα παιχνίδια. Πέρα απο δύναμη και ένα ομολογουμένως πολύ καλό σουτ δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο έχετε δει που να δικαιολογεί μια αγορά των 300Κ.

Αν σου βγει ο Πελέ στη καλύτερη έχεις έναν πολύ καλό παίχτη επιπέδου super league . Αν σου βγει ο Maduro έχεις παίχτη επιπέδου Champions League στα 28-29.

Ο Maduro τι στοιχεια εχει που ελειπαν απο τον αξονα του ΠΑΟΚ?ΓΙατι απ'οσα εχω διαβασει, καταλαβαινω οτι πηραμε εναν Τζιολη πολυτελειας.Τετοιου στυλ παιχτη χρειαζομασταν στα χαφ?
:shock: :shock: :shock:

Μετά ρε γαμώτο ειρωνευόμαστε και μας λέτε "μην έχετε αντιπαραθέσεις με άλλα μέλη".

Ποιος Τζιώλης πολυτελείας ρε φίλε;;Πλάκα μας κάνεις;Θα έπαιζε ο Τζιώλης πολυτελείας στον Άγιαξ,την Βαλένθια και την Σεβίλλη;Θα έπαιζε στην εθνική Ολλανδίας;Ρε τί άλλο θα διαβάσουμε..

Κόψτε τον Μύρτσο τον άμπαλο και τους υπόλοιπους ραδιοφωνικούς "παραγωγούς".Χρησιμοποιήστε λίγο την λογική σας,δηλαδή ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το μεγαλο κενο αυτην τη στιγμη ειναι το δεξι εξτρεμ.εναν χεσους ναβας στυλ ωστε να μπορεσει να απελευθερωσει το λουκας και να καλυπτει με αναποδο ποδι την αριστερη πλευρα και να συγκλινει.να μπορει να τροφοδοτει με καθετες μεσω κεντρου τον επιθετικο(ο λουκας το εχει το παρε βαλε με κοντινες καθετες).επισης ενα κανονικο δεξι μπακ στυλ λινο αλλα να καλυπτει καλυτερα αμυντικα ωστε να ειναι το καινουριο εξτρεμ πιο προσηλωμενο στα δημιουργικα-επιθετικα του καθηκοντα και να κραταει την αντιπαλη αμυνα ψηλα.ετσι θα μπορουσε ο κιτσιου να δοκιμαστει και σαν αμυντικο χαφ που πιστευω θα επδιδε και θα αναδεικνυοταν ακομα περισσοτερο δημιουργωντας και μεγαλυτερη υπεραξια.και θα πλαισιωνε καλυτερα το μαντουρο.τελος ενα κανονικο σεντερ μπακ και οχι πειραματα με κατσουρανη που πλεον δεν εχει επιστροφες.ενα σεντερ μπακ ψηλο δυνατο στυλ μαρκαντωνη στα καλα του ωστε να απελευθερωσει το βιτορ που εχει και καλη τεχνικη και μυαλο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

amanaoua4 έγραψε:
amanaoua4 έγραψε:Λοιπον κατι τελευταιο για τον μαντουρο γιατι το κουρασαμε χωρις λογο... Παιρνεις παίκτη που ηταν παντα σε τοπ κλαμπ και όχι πέρασε καποτε απο τοπ κλαμπ... 28 χρονων ... Με γεματες σεζόν πέραν της φετινής και διεθνής συμμετοχες με μια απο τις πιο δυνατές ποδοσφαιρικά χωρες...Τον οποίο αν δεν είχε αυτήν την ασχημη σεζόν δεν θα τον βλέπαμε ουτε στα Πάνινι τα χαρτάκια.. Τετοιου επιπεδου παικτες δυστηχως μονο ετσι μπορουμε να τσιμπήσουμε...
Βλέπε Εργοτέλης με Πελέ που πολλοι μουγκριζαν κ ελεγαν εμεις δεν μπορουμε να βρουμε τετοιους??? Ορίστε βρηκες καλυτερο...απλα δωσ'του χρονο να επανέλθει

ΥΓ1. Δεν είναι τυχαίο που κανουν -καθησυχαστικη-ανάλυση του μαντουρο στα πρόβατα τους οι ΑΡΔ των γαυρων

ΥΓ2. Ρε παιδιά δεν είναι τόσο αργος όσο λέτε μερικοί

Αγαπηστε την ΟΜΑΔΑ γαμω την τρέλα μου :nairepaok:
Χρόνο να επανέλθει;Μάλλον θα αστειεύεσαι,αγαπητέ.Τα λεφτά του ή θα τα δικαιολογήσει με το ... καλημέρα ή το ανηλεές κράξιμο θα περιμένει στη γωνία.Δεν είναι ο ΠΑΟΚ κέντρο αποκατάστασης,άλλωστε!

ξεχειλιζεις απο θετικη ενεργεια ρε μαν
Νόμιζα πως ήταν εμφανής ο ειρωνικός τόνος των γραφόμενών μου.Κράζω τους πρωταθλητές της μιζέριας.

Θα συμφωνήσω με τζόσουα.Ελπίζω να παρθεί παίχτης στη θέση του Λάζαρ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Rη αζ πουλαει στη στοουκ το γιοχανσον με 6000000, και σπ οτο βλεπω στα ξενα σαιτςμο μαρτενς δεν υπολογιζεται , βλεπω ναμερχεται απο τον γεναρη, αν μπορουμε να παρουμε τον αντερσεν δανεικός και να βαλουμε κανα δρρπανι απο κσμμισ αλλη ομαδα να τον τραυματησει? :lol: :lol: Να τον παρουμε μετα τζαμπα απο το αγιαξ με ποσοστο μεταπωλησης, ναλε κσι μια σουρτουκα απο διπλα του και εκλεισε η μεταγραφη :lol: :lol: :pano: :opaokara: παντως η αποχωρηση του λορενς μαλλον προμηνύει μεταγραφη και εκει , φερε ντε ζεου να γινει απαλαεα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οσον αφορα τον Δανο,οσο μεγαλο ταλεντο και αν ειναι,δεν βλεπω το νοημα αποκτησης ενος 19χρονου δανεικου για 6 μηνες,εκτος και αν τον βλεπουν ως εναρξη συνεργασιας με τον Αγιαξ,που και παλυ ο Αιαντας δεν ακολουθει πολιτικες συλλογης ποδοσφαιριστων που περιμενεις καποια στιγμη να αποδεσμευσει ελαφρα την καρδια,συνηθως εξαντλει καθε περιθωριο εκμεταλευσης των παικτων του.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ΠΑΟΚια μου καλημερα!
με την μεταγραφη του Μαντουρου προσθετουμε ποιοτητα στην ομαδα.
ερωτηματα οπως
τι ρυθμους εχει?
αν κανει την διαφορα?
αν ειναι γρηγορος ή αργος?
θα απαντηθουν στο γηπεδο, δεν μπορεις να κρινεις παικτη χωρις να τον ξερεις και να τον βγαλεις αποτυχημενο μεσα απο το φορουμ..
υπομονη να τον δουμε και ολοι μαζι θα αποθεωσουμε ή θα κραξουμε....
να τον δουμε ομως πρωτα...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δε θα εισαι καλα..
nikosb

Δημοσίευση από nikosb »

μεγαλη κουβεντα για την αξια του Μαντουρο για το τμημα σκαουτιγκ ...
Αληθεια ποσοι απο μας εχουν επαγγελματικη γνωση του ποδοσφαιρου ;
Ποσοι δηλαδη εχουμε βγαλει εστω και ενα ευρω απο το ποδοσφαιρο;
Μαλλον δεν ειμαστε δεν ειμαστε και τοσο ειδιμονες ωστε να θελουμε
να αποφασιζουμε κιολας γιαυτον η εκεινον σε αυτη την θεση η την αλλη...
βεβαια την καψουρα μας τροφοδοτουμε με αυτες τις συζητησεις αλλα ρε παιδια μην τρελενεστε
μεχρι εκει!!!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Γιατι να αποθεωσουμε αφου το σκαουτινγκ δεν δουλευει και δεν ειναι μεταγραφες στεφενς μονο κραξιμο...barlow καλα τα πηγα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”