6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Κρίμα που σε "πιέζουν" τόσο με τόσο πολλές και "συχνές" συμμετοχές...Ζήτα μόνος σου ξεκούραση γιατί δεν θα την βγάλεις στα δύσκολα, τότε που κρίνονται όλα, στο τέλος της σεζόν... 
Ο Τζιόλης τόσα χρόνια παίζει. Δεν νομίζω να υπήρχε περίοδος της καριέρας του που έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει τώρα.
- thanos-xanthi
ας τα βλεπει αυτα ο Αρνεσεν, αν σκεφτεται κιολας να τον ανανεωσει συμβολαιο
Από εσένα περίμενα σήμερα, ότι δεν θα βλέπεις τον μπροστινό σου, μιας και μόνιμα πασάρει πίσω
SM-G920F
SM-G920F
Μαζι σας για τον Τζιολη ρε παλικαρια αλλα αληθεια πειτε μου πιο αλλο καθαρο αμυντικο χαφ βλεπετε στην ομαδα;
Χαρίσης, Τσίμιροτ.
Δεν έχει δικαιολογία ο Κροάτης που τον βάζει συνεχώς ανεξάρτητως της αγωνιστικής του κατάστασης.
Δεν βοηθάει έτσι, ούτε την ομάδα αλλα ούτε τον ευατό του. Όυτε τον ίδιο τον Τζιόλη!
Δεν έχει δικαιολογία ο Κροάτης που τον βάζει συνεχώς ανεξάρτητως της αγωνιστικής του κατάστασης.
Δεν βοηθάει έτσι, ούτε την ομάδα αλλα ούτε τον ευατό του. Όυτε τον ίδιο τον Τζιόλη!
-
john4serres
ο υγιής Χαρίσης αφηνει τον Τζιολη πισω χιλιομετρα στην θεση του αμυντικού χαφ.
Μπορει να μην ειναι ο χειρότερος μας παικτης, μπορει καποιες φορες να κανει και καλα παιχνιδια, μπορει να ειναι καλο παιδι, μπορει να εχει χιουμορ κι αλλα τόσα περιττά αλλα εγω καθε φορα που τον βλεπω να παιρνει μπαλα κ να τη γυρίζει προς τα πισω δεν μπορω να τον αντεξω αλλο.
Οσο κι αν πιστευω οτι ειναι πολυ καλος χαρακτήρας και σωστός επαγγελματίας ειναι ο πρώτος που θελω να φύγει απο τον ΠΑΟΚ πραγματικα δεν αντέχεται.
Ας παιξει ενας χειρότερος.
Οσο κι αν πιστευω οτι ειναι πολυ καλος χαρακτήρας και σωστός επαγγελματίας ειναι ο πρώτος που θελω να φύγει απο τον ΠΑΟΚ πραγματικα δεν αντέχεται.
Ας παιξει ενας χειρότερος.
Μην πέφτουμε απο τα σύννεφα. Ο Τζιόλης ετσι παίζει απο την πρώτη στιγμή που ηρθε στον ΠΑΟΚ. Εχει θετικά και αρνητικά, τωρα τα θυμηθήκαμε?