Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- Mario Jardel
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Η εκδικαση των υποθεσεων των "συμπολιτων"
ειναι αυριο αν θυμαμαι καλα. Δε ξερω αν πραγματι θα επηρεασει τον προγραμματισμο μας, ελπιζω ναι αλλα σε μικρο ποσοστό. Ξερει κανεις αν παμε στους ισχυρους ποιοι ειναι οι πιθανοι αντιπαλοι; Οχι τπτ αλλο αλλά αν υπαρχει εστω κι ενας πολυ δυσκολος αντιπαλος ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα κληρωθουμε με αυτον. Παντως ευκολη κληρωση σε αυτο το γυρο σημαινει οτι σχεδον αυτοματα ειμαστε σε ομιλους Europa League

- ΑποστόληςΑ
Τη χρονιά που έκανε ο Κουρμπέλης φέτος την είχε κάνει πριν 3 χρόνια ο Κολοβέτσιος. Η καλή πάστα ενός ποδοσφαιριστή φαίνεται στη διάρκεια της καλής απόδοσης που πριοδίδει αξιοπιστία. Το να παίξει ένας ποδοσφαιριστής σε κάποιους αγώνες πολύ καλά και σε άλλους πολύ μέτρια είναι κακό. Δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους παίκτες γιατί δεν τους παρακολουθώ. Χρειάζεται προσοχή όμως γιατί από τους φερέλπιδες παίκτες ένα 10-20% κάνει καριέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 21 Ιουν 2013, 07:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mario Jardel
Σωστοτατος ο απο πανω.
Εγω εχω αλλη απορια. Το τριωρο ποσο κραταει ρε παιδια;
Εγω εχω αλλη απορια. Το τριωρο ποσο κραταει ρε παιδια;
- ΑποστόληςΑ
Πάντως ο Τζιόλης δεν με πήρε πίσω και αρχίζω να ανησυχώ...
Δεν πιστεύω να τον χάσουμε κι αυτόν γιατί θα μου φράξει το μυοκάρδιο!
Δεν πιστεύω να τον χάσουμε κι αυτόν γιατί θα μου φράξει το μυοκάρδιο!
«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή την στιγμή. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που είναι εξαιρετικός μου φίλος, μου έχει πει τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Πιθανώς με τον εκπρόσωπο μου να υπάρχουν συζητήσεις, όμως εγώ αυτή την στιγμή παίζω στην Κίνα και δεν είμαι ελεύθερος, οπότε δεν μπορώ να μιλάω για άλλες ομάδες» ανέφερε αρχικά ο Βόσνιος μέσος, ενώ για τον Χιούμπ Στέφενς τόνισε: «Βεβαίως και τον γνωρίζω. Ήταν άλλωστε από τους κορυφαίους προπονητές και στην Γερμανία. Τον εκτιμώ πολύ και είμαι σίγουρος πως είναι μία εξαιρετική επιλογή για τον ΠΑΟΚ». ΟΙ δηλώσεις έγιναν στην εφημερίδα "B. Metrosport".
Ο Αϊμάρ που ακούγεται είναι μέτρια περίπτωση. Μην παρασύρεστε από το όνομα . Ο παίκτης έχει πάρει την κατιούσα εδώ και καιρό. Ο Μισίμοβιτς είναι παικταράς.

- Sick Bastard
Κι έχει συμβόλαιο.
Ενώ ο Παμπλίτο είναι ελεύθερος. Και καλύτερος παίχτης, εννοείται.
Ενώ ο Παμπλίτο είναι ελεύθερος. Και καλύτερος παίχτης, εννοείται.
- Mario Jardel
Παντως ο Αιμαρ ειχε 20 συμμετοχες(πηγη transfermarkt) στην περσινυ αξιολογη Μπενφικα. Σιγουρα ειναι σε πτωση αλλιως δε θα το σκεφτομασταν καν. Σκεπτομενοι οτι ειναι ελευθερος και μεγαλυτερος του Μισιμοβιτς μοιαζει πιο εφικτη περιπτωση. Απο την αλλη ο Μουσλι σιγουρα εχει κανει στον συμπατριωτη του πλυση εγκεφαλου (εδω εδειχνε βιντεο του ΠΑΟΚ στους συμπαικτες του στην εθνικη οταν ηταν ακομη εδω).
Δε με χαλαει πακετακι οι δυο τους με βασικο τον Στεφανο που με τον Στεφενς ελπιζουμε να γινει ο Ελληνας Χουντελαρ..
Ποιος ειναι καλυτερος; Ελα μου ντε, για αυτο υπαρχουν οι ειδικοι. Εμενα και οι δυο μου αρεσουν πολυ. Θεωρω οτι ο Αιμαρ ειναι λιγοτερο οργανωτης και πιο πολυ επιθετικος απο τον Μισιμοβιτς.
Παντως συμφωνα με αρθρα σημερα θα ανακοινωθει ο Σκονδρας (15η συνεχομενη μερα που "ανακοινωνεται")
Δε με χαλαει πακετακι οι δυο τους με βασικο τον Στεφανο που με τον Στεφενς ελπιζουμε να γινει ο Ελληνας Χουντελαρ..

Ποιος ειναι καλυτερος; Ελα μου ντε, για αυτο υπαρχουν οι ειδικοι. Εμενα και οι δυο μου αρεσουν πολυ. Θεωρω οτι ο Αιμαρ ειναι λιγοτερο οργανωτης και πιο πολυ επιθετικος απο τον Μισιμοβιτς.
Παντως συμφωνα με αρθρα σημερα θα ανακοινωθει ο Σκονδρας (15η συνεχομενη μερα που "ανακοινωνεται")
Ρε πως γίναμε να παίζει ο αιμαρ ως στόχος και να λέμε ότι δεν κάνει
Ποτέ θα φύγει η κατάρα του γδ έλεος
Ποτέ θα φύγει η κατάρα του γδ έλεος
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Ε ναι θα στεναχωρώ αν έρθει o χειρότερος αιμαρ, γιατί μεχρι πέρσι στην ίδια θέση είχα ιβιτς λορενς βουκιτς κτλ,
- ace79grpaok
Φερε τον παμπλιτο , παπαδες θα κανει , ρε παιδια ειχε 20 συμμετοχες στην φιναλιστ του ελ και δεν μας κανει? ΑΘΑΝΑΤΟ γαλατικο χωριο που ειμαστε

Παίρνουν γαυροι αιμαρ
Φως: μπαμ με το διάδοχο του ντιεγκο
Δηλώσεις μαραντονα μέσι κτλ
Εμείς : αμφισβητείται το έργο της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ σύμφωνα με πληροφορίες του μετροσπορ
Σύννεφα στον ΠΑΟΚ γκρίνιες για αιμαρ
Αυτοί είμαστε δυστυχώς
Φως: μπαμ με το διάδοχο του ντιεγκο
Δηλώσεις μαραντονα μέσι κτλ
Εμείς : αμφισβητείται το έργο της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ σύμφωνα με πληροφορίες του μετροσπορ
Σύννεφα στον ΠΑΟΚ γκρίνιες για αιμαρ
Αυτοί είμαστε δυστυχώς
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ