Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
zissos

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από zissos »

shark4 έγραψε:
zissos έγραψε:Οι ραδιοφονιάδες μόνο να βάζουν φυτιλιές και να σπέρνουν ζιζάνια ξέρουν.

Λιγο το εχεις ? Εχασαν τα κονε , τις αποκλειστικοτητες και ολα αυτα τα ξεφτιλικια τοσων καιρων....

Και μόνο το γεγονός ότι αυτά που γίνονται τα μαθαίνουμε πριν από τους δημοσιογράφους για εμένα είναι τομή. Και είμαι σίγουρος ότι σε κάμποσο καιρό, όχι πολύ, θα στείλει πολλούς τέτοιους τσαρλατάνους της δημοσιογραφίας στα αζήτητα. Πλέον φήμες σέρνονται μόνο από κάτι γραφικούς, άλλους με έδρα εδώ, άλλους με έδρα την Αθήνα, οι οποίοι κάνουν κάθε 2 μέρες κωλοτούμπες και ανασκευάζουν. Και εκεί που το θέμα μας ήταν ο Γκαγκάτσης και ο Λυσσαρίδης, εμφανίστηκε αυτός ο Σιστιακόφ και οι παρταλάδες γκουγκλάρανε για να μάθουν ποιός είναι αυτός. Πόσο θα αντέξουν σε τέτοια ξεφτίλα? Μήπως ήρθε η ώρα να πάνε να βρούνε καμιά δουλειά? Αρκετά δεν τη βγάλανε όλα αυτά τα παράσιτα στην πλάτη του ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον Σαββιδη τον εφεραν ο Ζαγορακης και ο Βρυζας αλλα λογω της αποτυχιας τους.Ειναι πολυ πιο ευκολο να επενδυεις σε κατι κατεστραμμενο παρα σε κατι ακμαζον.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μετά φταίω εγώ ....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε ποιος φταιει...Αντε να το κανω και λιανα.Βασικη αρχη στον τομεα των επενδυσεων ειναι οτι για να εχεις κερδος πρεπει να βρισκεις την ευκαιρια να αγοραζεις φτηνα κατι που εχει αξια και προοπτικη.Αν δεν το καταλαβαινεις στο ποδοσφαιρο παρε ενα παραδειγμα απο το τι γινεται τριγυρω στην χωρα οπου και πωλειται οτι κινειται σε εξευτελιστικες πλεον τιμες.Ο Σαββιδης εμφανιστηκε 2 φορες μια με τον Γουμενο και μια τωρα με τον ΠΑΟΚ στα ορια της καταστροφης.στο μεσοδιαστημε με τον ΠΑΟΚ στο πικ απο πλευρας εσοδων ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ Σαββιδης πουθενα.Ενα απλο παραδειγμα.Ο Σαββιδης εκβιασε ουσιαστικα τον ΑΣ να ριξει το ποσοστο του στις 600.000.Πιστευεις οτι αυτο μπορουσε να γινει πριν 3-4 χρονια με τα νομιμα εσοδα του ΑΣ να φτανουν τα 2-3 μυρια? Αν ακομα τωρα δεν καταλαβαινεις τι εννοω,δεν φταις εσυ ουτε και εγω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 09 Νοέμ 2012, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ λέω ότι φταίει ο Joshua :opaokara:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ο Σαλπι φταιει. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

tad έγραψε:Βλέπω ότι συνεχίζεται η προσπάθεια απαξίωσης του ότι υπήρχε στον ΠΑΟΚ μέχρι να έρθει ο πρόεδρας ...ας ωψεται που βαλαν φυλακη τον κουμπαρο

Αν νομίζετε κάποιοι ότι έτσι προσφέρετε υπηρεσίες στον νέο πρόεδρο κάνετε λάθος ...προσφερουμε υπηρεσιες και περιμενουμε στην επομενη διοικηση να ειμαστε μελη

Για εμένα πάνω από όλα είναι ο ΠΑΟΚ και βλέποντας το συμφέρον του ΠΑΟΚ βλέπω ότι ο Ζαγοράκης κυρίως και ο Βρύζας έχουν προσφέρει σημαντικά πράγματα σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία 4 χρόνια. Μας ανέβασαν επίπεδο και σίγουρα δημιούργησαν μία υπαρκτή δύναμη ... Το ότι έκαναν λάθη είναι δεδομένο και για αυτό έχουμε βγάλει τα σωθικά μας εδώ μέσα να τα λέμε ... Το πρόσιμο είναι θετικό έως πολύ θετικό για εμένα ...το να τους βαζεις και τους δυο στο ιδιο τσουβαλι και να εξισωνεις την προσφορα τους ειναι τεραστιο λαθος.

για παραπάνω τους κρίνω παντελώς ανίκανους και η απόδειξη είναι ότι είναι απλά δύο σημαντικές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες (ο ένας είναι η σημαντικότερη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου). Το ότι οι γνώσεις τους και η κουλτούρα τους έφτανε μέχρι ένα σημείο δεν φταίνε αυτοί. Μπάλα έπαιζαν ... όταν και οι ίδιοι προσπάθησαν να το παίξουν κανονικοί παράγοντες μαλώσανε μεταξύ τους και έκαναν ακόμα μεγαλύτερα λάθη. Την ευθύνη όμως την έχουμε εμείς γιατί εμείς τους βάλαμε εκεί και εμείς του χειραγωγήσαμε ...

Το να τους απαξιώνουμε τόσο άσχημα είναι εύκολο και κατά την γνώμη μου είναι ξεκάθαρα δείγμα νεοπλουτισμού της πλάκας ...δεν τους απαξιωνουμε εμεις, μονοι τους απαξιωσαν τους εαυτους τους με τα παιχνιδια εξουσιας που παιζανε και το οτι ειχαν καταντήσει την ΠΑΕ game of thrones !!! Τι σχέση μπορεί να έχει ο μεγιστάνας ή το μεγαλοστέλεχος αθλητικού μάνατζμεντ με το κοντό παντελονάκι του αρχηγού της πρωταθλήτριας Ευρώπης ? Αν τους βάλεις να παίξουν μπάλα τον καθένα στο αντικείμενό του σίγουρα θα είναι άδικο ... Ιδίως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ...

Στην πράξη έχει φανεί ότι οι μεγάλες επιτυχίες χρειάζονται και τους δύο ...
Και τις γνώσεις μάνατζμεντ και τις γνώσεις του ίδιου του αντικειμένου του ποδοσφαίρου ...
Τα παραδείγματα είναι πολλά ...

Εγώ επομένως λέω ότι έχουμε την τύχη να έχουμε φτιάξει με κόπο δύο παράγοντες ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου τους οποίους μπορεί ο νέος πρόεδρος να εκμεταλευτεί για το καλό της ομάδας ...
Κάποιοι άλλοι διαλέγετε να τους απαξιώνετε ώστε να έρθουν στην θέση τους κάποιοι άλλοι ...

Στην πράξη μπορεί να φανεί ότι ο νέος πρόεδρος θα κάνει μόνο το δικό του ... δηλαδή να βάλει μόνο δικούς του ανθρώπους και ούτε τα 2 Ζ ούτε κάποια άλλα από τα λαμόγια που λιγουρεύεστε κάποιοι άλλοι ...μα στην ουσια αυτο εχει γινει, με τον βρυζα απλα να ειναι διακοσμιτικος προεδρος χωρις την παραμικρη δυναμη και αρμοδιότητα

Τότε όμως θα βρεθούν κάποιοι από εσάς και θα ξεσκίζετε τον πρόεδρο ή το μεγαλοστέλεχος οι οποίοι θα κάνουν πράγματα εντελώς αντι-ΠΑΟΚ στο δικό σας μυαλό.

Εγώ λέω ο πρόεδρος να πάει ξανά να δει την ομάδα 2000 των ακαδημιών όπως και την 99, 98, την Κ15 για να καταλάβει ότι αυτοί που αντικατέστησε μπορεί να έκαναν σοβαρά λάθη αλλά άφησαν και πολύ σημαντική παρακαταθήκη ...

Τέλος θα ήθελα να αναφέρετε έναν τουλάχιστον παράγοντα εκτός του Παντελάκη (τον οποίο και αυτόν καταφέραμε να απαξιώσουμε) ο οποίος πλησιάζει σε αξία τον Ζαγοράκη ή ακόμα και τον Βρύζα όσο αφορά την αγάπη τους αλλά και την προσφορά τους στον ΠΑΟΚ ...συνεχιζεις να βαζεις στο ιδιο τσουβαλι τους δυο τους, οσο για την αγαπη, την ειδαμε μια μερα πριν το παιχνιδι με την φενερ
Αν εσείς δεν βρείτε κανένα τότε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα τίποτα, δεν έχει ιστορία αφού δεν έχει καμία σταθερά, κανέναν ήρωα, κανέναν από εμάς που να ξεχώρισε ...

Εγώ λέω πέραν από την μεγάλη σταθερά που έχει ο ΠΑΟΚ και είναι ο κόσμος του να βλέπουμε με μεγαλύτερη ψυχραιμία ανθρώπους που αποδεδειγμένα προσέφεραν και να μην τους σκίζουμε ...μπορεις να μου πεις την εως τωρα προσφορα του βρυζα στον ΠΑΟΚ?
Έτσι θα μπορέσουμε να καταλάβουμε καλύτερα και την αξία αυτών που έρχονται ...

Αλλιώς δεν θα αργήσει στους καινούριους να κάνουμε τα ίδια και χειρότερα με τους προηγούμενους !!!
Εδώ είμαστε να λέμε τα ίδια ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Desperado δε τ αφήνουμε καλύτερα? Για το καλό του ΠΑΟΚ.Είμαστε στη θέση που είμαστε(δεύτεροι ,το πα) κι ελπίζουμε στο καλύτερο.Ας μη σηκώσουμε κι άλλες θύελλες.Τα παιδιά που το λένε αυτό έχουν δίκιο.Ας κάνουμε λίγη (ή πολλή) υπομονή και τα ξαναπιάνουμε άμα τελειώσει η σαιζόν.Μέχρι τότε ηρεμιστικά και παυσίπονα για τον πονοκέφαλο.

ΥΓ Ελπίζουμε στον Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

tad έγραψε: Εγώ επομένως λέω ότι έχουμε την τύχη να έχουμε φτιάξει με κόπο δύο παράγοντες ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου τους οποίους μπορεί ο νέος πρόεδρος να εκμεταλευτεί για το καλό της ομάδας ...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

DC έγραψε:Μετά φταίω εγώ ....

chrisg4 έγραψε:Εγώ λέω ότι φταίει ο Joshua :opaokara:
shark4 έγραψε:Ο Σαλπι φταιει. :ugeek:

λαθος κυριοι.....ο Δωνης φταιει :mrgreen: :lol: :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εγω λεω οτι φταιει ο Sick......

γιατι μαλωναμε στο τοπικ του Σαλπιγγιδη.... 8-)
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

στα παραπανω ποστ του tad και του desperando.....και διαβαζωντας με προσοχη
τις αποψεις- διαφωνιες τους....

οσο και αν φαινεται περιεργο...

συμφωνο κατα καποιο τροπο....και με τους δυο.

το ποιο σωστο παντως το ειπε παρακατω ο Kat5
kataramenos5 έγραψε:Desperado δε τ αφήνουμε καλύτερα? Για το καλό του ΠΑΟΚ.Είμαστε στη θέση που είμαστε(δεύτεροι ,το πα) κι ελπίζουμε στο καλύτερο.Ας μη σηκώσουμε κι άλλες θύελλες.Τα παιδιά που το λένε αυτό έχουν δίκιο.Ας κάνουμε λίγη (ή πολλή) υπομονή και τα ξαναπιάνουμε άμα τελειώσει η σαιζόν.Μέχρι τότε ηρεμιστικά και παυσίπονα για τον πονοκέφαλο.

ΥΓ Ελπίζουμε στον Ιβάν.
ετσι ακριβως...ελπιζουμε στον ΙΒΑΝ.....
σαμπως εχουμε και τιποτα αλλο :mrgreen: :opaokara:
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ OFF TOPIK
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”