Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
έλα, τώρα αλήθεια, πόσοι όταν τον είδατε να κάνει την κίνηση, να κάνει αψογοτατο κοντρόλ και να πλασάρει σχεδόν τέλεια με το αριστερό , είπατε: "ρε μλκ, ο Σαλπιγγίδης ήταν αυτός;;;"
Sick Bastard έγραψε:Εκπληκτικό γκολ.
Για ακόμα μια φορά.
Μόνο με την εθνική.
Ναι με δυναμο ζαγκρεμπ εκτός και στην τοτεναμ η εθνικάρα με γκολ του ΣΑΛΠΙ πέτυχε μεγάλες νίκες :):):)
Falconas έγραψε:Τώρα πως γίνεται ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη να βάζει γκολ μόνο με την εθνική και όχι με τον ΠΑΟΚ εγώ αδυνατώ να το καταλάβω...
Κάποιοι πρέπει να ζουν σε παράλληλο Συμπαν!!!
ΥΓ Μπράβο Δημήτραρε συνέχισε έτσι αρχηγέ Θέλω χρονιά με τον ΠΑΟΚ όπως πριν φύγεις!
Τι είναι αυτά που γράφετε για τον παιχταρά μας ρε σεις!! Ντροπή ρε παιδιά! Μιλάτε για έναν δικό μας παίχτη, μιλάτε για έναν παίχτη της Εθνικής! Μήπως ... λέω εγώ τώρα ... το σύστημα του προπονητή δεν ευνοεί τον Σάλπι να δώσει αυτά που θέλει? Ο άνθρωπος τρέχει, προσπαθεί, κάνει χιλιόμετρα, βγάζει σέντρες, τραβάει αμυντικούς πάνω του!
(Αυτό που λέω γι τον προπονητή, σκεφτείτε και τον Κλάους που και αυτός φέτος δεν είναι στα καλύτερά του! Έτυχε και οι 2 ???)
Ο Παικτης Δημήτρης Σαλπιγγίδης παίζει για την ομάδα του Ολυμπιακού και έχει τόση απαξίωση;
Είναι το λιγότερο ντροπή μας για εμάς που διαβάζουμε και για εσάς που τα γράφεται.
Η κριτική πρέπει να γίνετε, κανείς δεν λέει όχι. Πάψτε επιτέλους (γενικά) να χλευάζεται ποδοσφαιριστή μας.
Ίδια άτομα που χειροκρότησαν τον Γεωργιάδη, με την επιστροφή του, έχει φορέσει την φανέλα του μισητού ολυμπιακού για όλους!!!
Γιώργος Κωστίκος επίσης και...και... και... Δικαίωμα σας βέβαια κατά την προτίμηση σας...
Έχω Διοίκηση, έχω σχέδιο, μου δίνει ελπίδα σαν φίλαθλο να περιμένω το καλύτερο μου δίνοντας όραμα. και το σπουδαιότερο δεν με κάνει να σκέφτομαι όπως παλιά του τύπου... Άντε πάλι στα ίδια.
Φτάνει πια, το παλιό τρένο με τα κάρβουνα στην ΠΑΕ έβαλε τέλος. Σύγχρονο τρένο υπάρχει και τρέχει με ταχύτητα. Αν εσείς μείνατε στο παλιό συνεχίστε έτσι. Είναι δικαίωμα σας.