Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Μοικαν οσο ηταν καλα ο Γκαρσια ειχαμε την ακαρπη πρωτοβουλια ο πανιωνιος περιμενε και εβγαινε στην κοντρα κυριως απ τα πλαγια που τα μπακ μας μεναν ακαλυπτα....λογω σχηματισμου μαλλον..
ΜΕ τοτεναμ εμεις ημασταν οι μικροι και βγαιναμε στην κοντρα στην ελλαδα σπανια θα γινει αυτο...σαν προυποθεση δλδ...δυνατοτητα ουτε γι αυτο εχουμε ιδιαιτερα..
το οτι σερνονται πολλοι ενω παιζουνε ενα ματς την εβδομαδα ειναι σιγουρα κτ που πρεπει να προβηματισει την ομαδα αλλα κυριως τους ιδιους,,...εγω βλεπω τον σταφι να τα δινει ολα..και μαλλον γι αυτο θα παιζει μπουντεσλιγκα και οι αλλοι σε χωρια απο του χρονου..για τους αλλους τον εττο τον ξεραμε τον κουμαλο τον μαθαμε..ο κατσικας ειναι οκ..ο κατσε μια χαρα το παιδι...ο φωτακης γνωστος μετριος Ο γκαρσια τωρα γυρισε..ο ρομπερ μετριος...ο γεωργιαδης γατι...ο Λαζαρ εχει 3 αγωνες που ναι ετσι ..ηταν ενταξει πριν...οποτε δε βλεπω καμια εκπληξη..ο σαλπι δυστυχως δεν τραβαει μονο απο αυτοςυ που θεωρητικα μπορουν......
για επιθ συνδυασμο σου δινω δικιο ως ενα σημειο αλλα για μενα πολυ απλα δεν το χουν...ο φωτακης βγαινει με καλες προυποθεσεις ελευθερος δικος μας ..πανω σε αντιπαλο η μπαλα....
Και ξαναλεω δε λεω οτι δε φταιει ο δωνης και γω ξενο καλο θα θελα...αλλα για μενα αυτην τη στιγμη περισσοτερο προβληματικο ειναι το ροστερ μα.ς..
Αν δεν παρουμε παικτες εναν εξτρεμ και εναν καλο χαφ ετσι θα παμε...
ΜΕ τοτεναμ εμεις ημασταν οι μικροι και βγαιναμε στην κοντρα στην ελλαδα σπανια θα γινει αυτο...σαν προυποθεση δλδ...δυνατοτητα ουτε γι αυτο εχουμε ιδιαιτερα..
το οτι σερνονται πολλοι ενω παιζουνε ενα ματς την εβδομαδα ειναι σιγουρα κτ που πρεπει να προβηματισει την ομαδα αλλα κυριως τους ιδιους,,...εγω βλεπω τον σταφι να τα δινει ολα..και μαλλον γι αυτο θα παιζει μπουντεσλιγκα και οι αλλοι σε χωρια απο του χρονου..για τους αλλους τον εττο τον ξεραμε τον κουμαλο τον μαθαμε..ο κατσικας ειναι οκ..ο κατσε μια χαρα το παιδι...ο φωτακης γνωστος μετριος Ο γκαρσια τωρα γυρισε..ο ρομπερ μετριος...ο γεωργιαδης γατι...ο Λαζαρ εχει 3 αγωνες που ναι ετσι ..ηταν ενταξει πριν...οποτε δε βλεπω καμια εκπληξη..ο σαλπι δυστυχως δεν τραβαει μονο απο αυτοςυ που θεωρητικα μπορουν......
για επιθ συνδυασμο σου δινω δικιο ως ενα σημειο αλλα για μενα πολυ απλα δεν το χουν...ο φωτακης βγαινει με καλες προυποθεσεις ελευθερος δικος μας ..πανω σε αντιπαλο η μπαλα....
Και ξαναλεω δε λεω οτι δε φταιει ο δωνης και γω ξενο καλο θα θελα...αλλα για μενα αυτην τη στιγμη περισσοτερο προβληματικο ειναι το ροστερ μα.ς..
Αν δεν παρουμε παικτες εναν εξτρεμ και εναν καλο χαφ ετσι θα παμε...
abg12d34
Μίλα με ονόματα....
Ποιοι τα λέγανε, να ξέρουμε..αφήστε τα γενικόλογα....
Αν κατά τύχη πάντως αναφέρεσαι σε εμένα για την εποχή Σάντος, υπάρχουν γραμμένα, μπορείς να δεις από το πρώτο ποστ, ποιος ήταν και τι...
Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι εγώ μιλάω για τρόπο παιχνιδιού, για οργάνωση για πλάνο κανονικό όχι αυτές τις μούφες που λέει ο Δώνης...
Πουθενά δεν αναφέρω παίκτες, αντίθετα οι παίκτες αυτοί και θα μείνουν και θα ανανεώσουν, οπότε το τροπάρι με τους παίκτες αφήσε το..
Ακόμα περιμένω να μου απαντήσει κάποιος σε αυτό..
Μίλα με ονόματα....
Ποιοι τα λέγανε, να ξέρουμε..αφήστε τα γενικόλογα....
Αν κατά τύχη πάντως αναφέρεσαι σε εμένα για την εποχή Σάντος, υπάρχουν γραμμένα, μπορείς να δεις από το πρώτο ποστ, ποιος ήταν και τι...
Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι εγώ μιλάω για τρόπο παιχνιδιού, για οργάνωση για πλάνο κανονικό όχι αυτές τις μούφες που λέει ο Δώνης...
Πουθενά δεν αναφέρω παίκτες, αντίθετα οι παίκτες αυτοί και θα μείνουν και θα ανανεώσουν, οπότε το τροπάρι με τους παίκτες αφήσε το..
Ακόμα περιμένω να μου απαντήσει κάποιος σε αυτό..
moican4 έγραψε:Ρώτησα και στα παραλειπόμενα..
Πείτε μου έναν επιθετικό συνδυασμό του ΠΑΟΚ που οδήγησε σε φάση...
2 φασεις καναμε ολο και ολο απο ατομικες πρασπαθειες και σεντρα...επιθ συνδυαμο πως να δεις με τις πτερυγες κατηργημενες και μονο τον γκαρσια να πασαρει σωστα,,? εχεις δικιο σε αυτο...μαλλον πρεπει να γυρισουμε στο 4 2 3 1
- abc_o_ karpouzas
moican4 έγραψε:abg12d34
[]
θελεις απο μια ομαδα η οποια για σχεδον 4 χρονια επαιζε με τον Α τροπο με αλλους παικτες και με τροπο παιχνιδου Β να εχει οργανωση και πλανο στους 4 μηνες;;;
απο αυτο και μονο φιλε μου διχνεις οτι....συγγνωμη κιολας...απο ποδοσφαιρο εχεις σχεδον μεσανυχτα
και μια και γινετε λογος για την τοττεναμ
στο μεταξυ μας παιχνιδι επαιξε μπαλα;;;;
Καλα ρε Μοικαν θες να σ απαντησουμε σε ρητορικη ερωτηση?
Εγω θα κανω αλλη ποσες φασεις μας εβγαλε ο Πανιωνιος του τεραστιου Ελευθεροπουλου και ποσο χρονο δουλευει ο εν λογω προπονητης με το αφανταστα καλο ροστερ του Πανιωνιου.
Μ@λακιες στον κυβο λεω εγω...
Εγω θα κανω αλλη ποσες φασεις μας εβγαλε ο Πανιωνιος του τεραστιου Ελευθεροπουλου και ποσο χρονο δουλευει ο εν λογω προπονητης με το αφανταστα καλο ροστερ του Πανιωνιου.
Μ@λακιες στον κυβο λεω εγω...
Εσύ που δεν έχεις, όχι μόνο δεν απαντάς αλλά μικραίνεις και τον ΠΑΟΚ πολύ..abg12d34 έγραψε:moican4 έγραψε:abg12d34
[]
θελεις απο μια ομαδα η οποια για σχεδον 4 χρονια επαιζε με τον Α τροπο με αλλους παικτες και με τροπο παιχνιδου Β να εχει οργανωση και πλανο στους 4 μηνες;;;
απο αυτο και μονο φιλε μου διχνεις οτι....συγγνωμη κιολας...απο ποδοσφαιρο εχεις σχεδον μεσανυχτα
και μια και γινετε λογος για την τοττεναμ
στο μεταξυ μας παιχνιδι επαιξε μπαλα;;;;
Αλήθεια από που διάβασες/άκουσες ότι σε 4 μήνες μέσα μια ομάδα ΔΕΝ μπορεί να μάθει έναν άλλον τρόπο παιχνιδιού?
Στο είπε ο Δώνης, ο Σάντος, ο Μπόλονι, ο Αλέφαντος ποιος, και το λες με το τόση σιγουριά εσύ που γνωρίζεις από μπάλα?
Το ότι μετά το σημερινό χάλι που μας ήθελε η τύχη και πήραμε ευτυχώς την νίκη, εσύ τα βρίσκεις όλα καλά και μετά από τόσες αγωνιστικές, τα λέει όλα...
Τώρα αν θέλετε μερικοί να πούμε , υπομονή, θα στρώσει, θα κάνει κτλ, δεν γίνεται...
Το ματς με την Τοτεναμ γιατι το αναφερετε συνεχως?..
Με αυτη τη λογικη,επειδη για μενα το καλυτερο ευρωπαϊκο του παιγνιδι,ο ΠΑΟΚ,το επαιξε στη Ρωσια με την ΤΣΣΚΑ...επρεπε να εχουμε προπονητη τον Χαβο.......
Με αυτη τη λογικη,επειδη για μενα το καλυτερο ευρωπαϊκο του παιγνιδι,ο ΠΑΟΚ,το επαιξε στη Ρωσια με την ΤΣΣΚΑ...επρεπε να εχουμε προπονητη τον Χαβο.......
κρινοντας προπονητικα το ν δωνη, σημερα κιτσιου και γιαννου για τους λογους που μπηκνα για μενα βοηθησαν και οι 2
Εγω ξερω οτι μπαλα δεν παιζουμε,φασεις δεν κανουμε,ζοριζομαστε να κερδισουμε καφενεια ή χανουμε απο καφενεια.
Και καλα μια φορα ειναι συμπτωση,δευτερη φορα ατυχια...μετα απο 5-6 εμφανισεις ομως?
Δηλαδη θα φτασει Γεναρης και θα λεμε οτι η ομαδα θελει χρονο να στρωσει?¨Ειμαστε σοβαροι?
ΥΓ:Σε τι βοηθησε ο Γιαννου γιατι δεν καταλαβα...
Και καλα μια φορα ειναι συμπτωση,δευτερη φορα ατυχια...μετα απο 5-6 εμφανισεις ομως?
Δηλαδη θα φτασει Γεναρης και θα λεμε οτι η ομαδα θελει χρονο να στρωσει?¨Ειμαστε σοβαροι?
- abc_o_ karpouzas
Μπα, ..ο Ιούνιος είναι μακριά ...θα φανεί νωρίτερα ...
Πάντως όσοι θέλετε να ωραιοποιήσω καταστάσεις (μιλάω για εμένα προσωπικά) λυπάμαι δεν θα το κάνω.
Γι αυτά υπάρχουν οι παπαγάλοι ΑΡΔ που τους παίρνουν τηλ για να γράψουν το κείμενο..
Αυτοί που έφταιγε ο Μπόλονι, οι θλάσεις, το ζέσταμα και ότι άλλη @@@ τους πούνε να γράψουν...
Πάντως όσοι θέλετε να ωραιοποιήσω καταστάσεις (μιλάω για εμένα προσωπικά) λυπάμαι δεν θα το κάνω.
Γι αυτά υπάρχουν οι παπαγάλοι ΑΡΔ που τους παίρνουν τηλ για να γράψουν το κείμενο..
Αυτοί που έφταιγε ο Μπόλονι, οι θλάσεις, το ζέσταμα και ότι άλλη @@@ τους πούνε να γράψουν...
Μην φανεί αυτο που δεν θέλεις μοικανε που για μένα ειναι και το πιθανότερο
:)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Το κράξιμο ορισμένων προς στον Δώνη, συνήθως ξεκινά από το 1ο λεπτό του κάθε αγώνα. Από το ημίχρονο κιόλας, η "αντικειμενική" κριτική έχει εντοπίσει όλα τα λάθη του. Μετά το τέλος του αγώνα οι φράσεις "δεν κάνει για προπονητής", "δεν υπάρχει αυτός ο προπονητής" κτλ, έρχονται ως κερασάκι σε μια τούρτα που με το ζόρι θέλουν να με κάνουν να φάω. Ρε δε θέλω να φαω λέμε!
Κάνω δίαιτα 
οταν λες χανουμε?? σε 9 ματς μια ηττα κ αν τα θες ολα μαζι σε 13 ματς 2 ηττες 2 χ και 9 νικες......Rizla έγραψε:Εγω ξερω οτι μπαλα δεν παιζουμε,φασεις δεν κανουμε,ζοριζομαστε να κερδισουμε καφενεια ή χανουμε απο καφενεια.
ολους μας πληγωσε ο αποκλεισμος αλλα θεωρω αδικο να εχουν περασει κοντα 2 μηνες κ να του το καρφωνουμε συνεχεια.... ναι ο ΚΙτσιου κ ο Γιαννου βοηθησαν οσο επρεπε για την κατοχη κ να ληξει το ματς....
ας καταλαβουμε ολοι κ εγω μεσα πως ουτε η μπαρτσα δεν μπορει να εχει το 50 στα 50 σε μια σεζον για το υλικο που εχουμε κ τις απολιες ειμαστε 2οι με μονο 5 βαθμους πισω, δεν ειναι καλη πορια μεχρι στιγμης?
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΩΝΗ Κ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ???
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΨΕΙΣ.