Έχει παίξει με Πορτογαλία, οπότε όχιpanpangr77 έγραψε:Να ρωτησω κάτι χαζό ... Ο Βιερινια έχει δικαιωμα να παίξει στην Εθνικη Ελλαδος????
Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
- Kostomanolis
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Αν ισχύει αυτή λίστα που είδαμε σήμερα,είσαι μεγάλος κομπλεξικός Φερνάντο Σάντος..Ντροπή και αίσχος να πάει ο Νίνης μουντιάλ και όχι ο Κλάους.
Όχι πως με νοιάζει φυσικά για την εθνική..Καλύτερα να είναι και ξεκούραστος ο Κλάους.
Να μην ξεχάσω να ευχηθώ και καλή επιτυχία στις ομαδάρες της Κολομβίας,της Ακτής Ελεφαντοστού και της Ιαπωνίας.
Όχι πως με νοιάζει φυσικά για την εθνική..Καλύτερα να είναι και ξεκούραστος ο Κλάους.
Να μην ξεχάσω να ευχηθώ και καλή επιτυχία στις ομαδάρες της Κολομβίας,της Ακτής Ελεφαντοστού και της Ιαπωνίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Τρί 13 Μάιος 2014, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βγηκε ανακοινωση απο την Επο οτι δεν εχει ανακοινωθει ακομα η αποστολη της Ελλαδας, κατι που θα συμβει την δευτερα που μας ερχεται
Την αλλη τη φουσκα που εβαλε 3266 γκολ σε 7 ματς, με 29 αμυντικους κρεμασμενους πανω του, θα την παρει μαζι;
- ΑποστόληςΑ
Η λίστα των παικτών που θα καλέσει ο FS θα κοινοποιηθεί από τον ίδιο τη ΔΕ 19.05.2014, στις 11:00. Αυτό είπε η ΕΠΟ, διαψεύδοντας τις "διαρροές".
Το αν η λίστα θα είναι ίδια με την διαρρεύσασα ή διαφορετική, μένει να το δούμε.
Το αν η λίστα θα είναι ίδια με την διαρρεύσασα ή διαφορετική, μένει να το δούμε.
Από τη λίστα που διέρρευσε, οι μισοί είναι πρώην ποδοσφαιριστές. Από τους άλλους μισούς, οι μισοί είναι τόσο κακοί που είτε δεν παίζουν καθόλου, είτε παίζουν στον Ολυμπιμπιακό. Ε, πόσοι μένουν στο τέλος; 5; 6; Τα κριτήρια επιλογής είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από αγωνιστικά. Δεν αξίζει καμίας στήριξης αυτή η γελοιότητα της ΕΠΟ και του κομπλεξικού του Σάντος.
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Ευκαιρία να τον αρπάξουμε!GI4NNEN4 έγραψε:Οχι πια, αλλά νομίζω δεν πολυπαίζει.
- kataramenos5
Sera4 έγραψε:ενω παιζουν οι υπολοιποι της λιστας...

- Kostomanolis
Ξανατραυματίστηκε, νομίζω με εξάρθρωση ώμου και δεν προλαβαίνει, αλλά μην αγχώνεσαι, έχεις Μανωλά!RoMaN έγραψε:Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι τραυματίας;

Όπως βλέπω εγώ την προεπιλογή, δεν λείπει κανένας. Πλην Κούλη και Σιόβα που δεν μπορούν, δεν νομίζω να υπάρχει παίκτης που δικαιούται να πει «εγώ γιατί δεν είμαι μέσα». Αντιθέτως, στην προεπιλογή βρίσκονται και 3-4 (π.χ. Τζόρβας, Αβραάμ κλπ.) για τους οποίους αναρωτιόμαστε αν έχουν θέση σε τέτοια διοργάνωση. Κάτι που δείχνει - για μία ακόμη φορά - ότι η Ελλάδα δεν διαθέτει 20 πρωτοκλασάτους παικταράδες που διαπρέπουν στην Ευρώπη, αλλά ο «κακός» προπονητής που «ακούει τους μάνατζερ» (Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που περιλαμβάνονται στην προεπιλογή του κ. Φερνάντο Σάντος για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.
Οι 30 ποδοσφαιριστές της προεπιλογής του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:
Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Αλέξανδρος Τζόρβας, Βασίλης Τοροσίδης, Λουκάς Βύντρα, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χοσέ Χολέμπας, Γιώργος Τζαβέλλας, Νίκος Καράμπελας, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιώλης, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Καραγκούνης, Παναγιώτης Κονέ, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Κώστας Φορτούνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Γιάννης Φετφατζίδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Η αποστολή των 23 παικτών που θα επιλεγούν τελικά για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, θα ανακοινωθεί από τον κ. Σάντος την Δευτέρα 19 Μαΐου και ώρα 11:00 σε επίσημη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Vouliagmenis Suites.

Εν τω μεταξύ, ο Φερνάντο Σάντος έχει ακούσει από χθες τα σχολιανά του «γιατί πήρε τον Νίνη», από ανθρώπους που βασίστηκαν σε λάθος δημοσιεύματα. Περιμένω να ξημερώσει εκείνη η όμορφη ημέρα, όπου η κριτική θα στοχεύει σωστά, εν προκειμένω στους μ@λ@κες τους δημοσιογράφους που παρουσίασαν μια προεπιλογή βγαλμένη από την κούτρα τους.
Όταν ο Σάντος κόψει από την αποστολή τον Κλάους, μαζί σας να τον χαρακτηρίσω κομπλεξικό. Προς το παρόν, αυτός ο χαρακτηρισμός είναι άκαιρος (για να μήν πω και κομπλεξικός).

Ο Σαντος ειναι ικανος να κοψει τον Κλαους και να παρει τον Παπαδοπουλο ή τον Γκεκα, μονο και μονο επειδη θα ειναι η τελευταια μεγαλη διοργανωση της καριερας τους
Μακαρι να μου δειξει το αντιθετο

Μακαρι να μου δειξει το αντιθετο