9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από teod1980 »

dj_timo έγραψε:
teod1980 έγραψε:Να αρχίσουμε τα ευχαριστώ τώρα ή αύριο πρωί πρωί;
Τη δουλειά του έκανε. Αυτό πρέπει να κάνει. Για αυτό τον πήρε η διοίκηση.
Στον ΠΑΟΚ δε περισσεύει κανείς. Πάμε παρακάτω.
Απο αυριο ρε συ, τι να ξεκινας βραδιατικα? Αλλα που'σαι.. μην ξεχασεις να τον κραξεις και για το ανυπαρκτο οφσαιντ που του χρεωσαν.
Δεν κράζω κανέναν. Την ειρωνεία σου αλλού.
Διάβαζε τι γράφει ο καθένας και μετά πες μου τι έγραψα κι αν έκραξα εγώ.
Και που 'σαι; Ομάδα σημαίνει σύνολο και όχι ένας παίκτης. Να το έχεις υπόψη σου. Και στα καλά και στα άσχημα να το δέχεσαι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

D.A.A.T. έγραψε:κανεις σαν αυτους που κραζουν τον ιβιτσ χωρις λογο..υπερασπιζεσαι συνεχεια τον σαπλι παλι χωρις λογο..Ηταν μετριος σημερα)φανηκε να μην εχει πολλες δυναμεις γενικα)

το τι παικτης ειναι γενικοτερα το ξερουμε ολοι..και το οτι μεχρι τωρα δεν εχει προσφερει τα αναμενομενα παλι δεν αλλαζει..μακαρι να δωσει αυτα που μπορει απο εδω και περα αλλα και παλι η κακη του αγωνιστικη παρουσια αυτους τους μηνες δεν θα εχει σβηστει..

ελπιζω το γκολ να τον αφυπνισει
teod1980 έγραψε:Τη δουλειά του έκανε. Αυτό πρέπει να κάνει. Για αυτό τον πήρε η διοίκηση.
ακριβως αυτο... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

nyxteridas έγραψε:
gash04 έγραψε:Έτσι ακριβώς.
Στην γωνία είναι όλοι για καλοπροαίρετη κριτική.

Άλλα 12 Σάλπι μείνανε.
Μην μου το χαλάς 6 με 7 έχω πει και κερδίζω τραπέζι από μέλος του φόρουμ

6,7 είναι λίγα πλάκα κάνεις.
15 θέλω σε όλες τις διοργανώσεις και έχει φτάσει στα 3 μέχρι στιγμής.
Ασίστ και χαμένα δεν με ενδιαφέρουν.
Χθες μαλώναμε με γνωστό μέλος για το τελικό νούμερο.
18 ήθελε αυτός και άντε επειδή είμαι ποιο επιεικής ζητάω 15 στο σύνολο.
Τι είναι να βάλει 12 σε τόσους αγώνες που έχουμε να δώσουμε?
Ή μήπως του λείπει κάτι σε σχέση με κάποιους άλλους παίχτες του εξωτερικού?
Άσε που για αυτήν την δουλειά τον πήραμε.
:P

Το θετικό είναι ότι σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και δείχνει η μηχανή να έχει πάρει μπροστά.
Άντε να δούμε και την συνέχεια γιατί ο πρώτος μας σκόρερ επι 2 χρόνια ακόμα δεν έχει πάρει μπρος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Θα συμφωνήσω gash04 με το φίλο σου που είπε για 18.
Με τη προυπόθεση βέβαια να προχωρήσουμε στην Ευρώπη κ στο κύπελλο.

Ειμαι σίγουρος ότι θα τα βάλει, ακόμα κ αν η ομάδα δε πάει καλά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παντως χθες ειδαμε το απαραδεκτο να ναι μονος στην περιοχη και να του κανουν αβερτα σεντρες αναμεσα σε θηρια....ορισμενοι να φυγει απο αυτους η μπαλα και οπου θελεια ας παει..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1. Είναι μακράν ο καλύτερος φορ μας. Κατ' εμέ καλύτερος του Μουσλι, δεν το συζητάω για Lucio και καμία σύγκριση (προς το παρόν) με τα δύο ανερχόμενα νεαρά παιδιά.
2. Στο γκολ είναι πολύ καλή η κίνησή του και πολύ καλό το πλασέ. Φεύγει στο όριο, ως συνήθως, αλλά λόγω εκρηκτικότητος δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν οι αμυντικοί. Επίσης είναι πολύ καλή η συνεννόηση με Βιερι και η μπαλιά - πάσα του Πορτογάλου. Τέτοιες συνεργασίες χρειαζόμαστε, αλλά αυτά θα πρέπει να γίνονται στον αγώνα πέντε - έξι φορές για να ελπίζεις σε δύο γκολ.
3. Το off-side που του σφυρίχτηκε, σε άλλη φάση, δεν υπήρχε.
4. Δεν ξέρω πόσα γκολ θα σημειώσει, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αποδώσει όσα μπορεί, αρκεί να μην δέχεται κάθετες μπαλιές μόνο από τους Βιερι και Βλάνταν.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

αν παίζει φορ συνέχεια και δεν τον ξαναβάλει κανενας νεος προπονητής στα άκρα συμφωνώ και εγω με gash ότι θα βάλει πάνω από 15 γκολ
βασικά εγώ περιμένω 12 γκολ στο πρωτάθλημα τουλάχιστον και στις άλλες διοργανώσεις εξαρτάται όπσο θα προχωρήσουμε
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

MANIAKOS έγραψε:παντως χθες ειδαμε το απαραδεκτο να ναι μονος στην περιοχη και να του κανουν αβερτα σεντρες αναμεσα σε θηρια....ορισμενοι να φυγει απο αυτους η μπαλα και οπου θελεια ας παει..

Σωστο και απαραδεκτο..
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ας μην είμαστε ολιγαρκείς.
20 σε όλες τις διοργανώσεις θα είναι ικανοποιητικά και συναμα εφικτά.
Πάμε για μεγάλο σερί.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

+++

εσείς ακόμα πρηχτήτε
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Μπραβο Δημητρη!
Ειμουν σιγουρος οτι μετα το γκολ που εβαλες με τη εθνικη θα εσπαζες τη γκαντεμια! σε περιμενα κ στο κυπελλο αλλα δεν πειραζει...ξεχρεωσε την Πεμπτη!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ronaldo έγραψε:αν παίζει φορ συνέχεια και δεν τον ξαναβάλει κανενας νεος προπονητής στα άκρα συμφωνώ και εγω με gash ότι θα βάλει πάνω από 15 γκολ
βασικά εγώ περιμένω 12 γκολ στο πρωτάθλημα τουλάχιστον και στις άλλες διοργανώσεις εξαρτάται όπσο θα προχωρήσουμε

εδω μπαινει και αλλη μια ερωτηση καφενειακη...μπροστα ναι..αλλα μονος???η με ενα γαιδαρο μαζι???παντως ειναι ξεκαθαρο οτι παιζοντας κορυφη θα δωσει περισσοτερα γκολ απο τα υπολοιπα φορ που εχουμε..

χθες ομως..με μονο ψηλο κορμι μεσα τον ιβιτσ το προβλημα που ειχαμε στα στημενα στην αμυνα ηταν τεραστιο... :roll: :roll:

οποτε ή θελουμε καποια παραπανω τερατα απο τη μεση και πισω ή ολοι αυτοί μπροστα δυσκολα..θα αναγκαζπμαστε να παιζουμε με ζλαταν και βλανταν λογω αμυντικης ανεπαρκειας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

με τους 3 κοντους παλι ειχαμε προβλημα ψηλα....ελειπε και ο γκαρσια και αν σκεφτουμε οτι ειχαμε και σορλεν στα πλαγια σε σχεση με περσι...εκτος και ο μουσλι, λινο ειμαστε πολυ μειον ψηλα..

για τον σαλπι ή θα παιζει μονος του φορ ή με φορ-μουσλι μαζι ή να βρουμε ενα επ χαφ σαν τον ιβιτς που μπορει να γινει κρυφος φορ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καλα αστο, με το "εσυ μπορεις να υποστηριζεις σαπλιγγιδης F.C.εγω υποστηριζω ΠΑΟΚ"... μου εδειξες οτι δεν αξιζει καν να σου απαντησω. Το αν εχω προβλημα η οχι δε θα μου το πει ενας ασχετος απο ποδοσφαιρο που στο σφυριγμα της ληξης τρεχει να κραξει τους παντες και τα παντα. Καληνυχτα και συνεχισε τη μιρλα σου
Ευτυχως οι περισσοτεροι θελουν το καλο του ΠΑΟΚ και οχι του εγωισμου τους[/quote]

το να με θεωρεις ασχετο απο ποδοσφαιρο ειναι σεβαστο..τα αλλα περι κραξιματος ειναι εκτος τοπου και χρονου..εισαι τοσο τυφλωμενος που πραγματι πιστευεις οτι με πειραζει να παιζει καλα ο Σαλπιγγιδης?????????????????
μακαρι να βαλει 30 γκολ φετος...εσυ φερεσαι ετσι και δινεις την εντυπωση οτι σε νοιαζει τι θα κανει μονο ο σαλπιγγιδης..

αν ο σαλπιγγιδης τελειωσει την χρονια με 20 γκολ και τρεξεις εδω μεσα για να πεισεις τον εαυτο σου οτι δικαιωθηκες ,σε παρακαλω μην εννοεις και εμενα..πιστεψε με..θελω να σκοραρει ,οσο το θελεις και εσυ[/quote]

Ειμαι στο ΠΑΟΚμανια 3-4 χρονια και μου λες οτι γραφω και με ενδιαφερει μονο το καλο του Σαλπιγγιδη? Οκ φιλε, ας το κλεισουμε εδω. Θα ηθελα να μη σχολιαζεις δικα μου ποστ πλεον αφου δε συννενοουμαστε. Πιστευω ειναι το πιο λογικο. Αν σου φαινεται παραλογο κατι, προσπερασε το η απλα γραψε κατι δικο σου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

teod1980 έγραψε:
dj_timo έγραψε:
teod1980 έγραψε:Να αρχίσουμε τα ευχαριστώ τώρα ή αύριο πρωί πρωί;
Τη δουλειά του έκανε. Αυτό πρέπει να κάνει. Για αυτό τον πήρε η διοίκηση.
Απο αυριο ρε συ, τι να ξεκινας βραδιατικα? Αλλα που'σαι.. μην ξεχασεις να τον κραξεις και για το ανυπαρκτο οφσαιντ που του χρεωσαν.
Δεν κράζω κανέναν. Την ειρωνεία σου αλλού.
Διάβαζε τι γράφει ο καθένας και μετά πες μου τι έγραψα κι αν έκραξα εγώ.
Και που 'σαι; Ομάδα σημαίνει σύνολο και όχι ένας παίκτης. Να το έχεις υπόψη σου. Και στα καλά και στα άσχημα να το δέχεσαι.

Δες το ποστ σου και προσεχε ποιος ξεκιναει την ειρωνεια... καλα ειναι να κοιταμε πρωτα τον εαυτο μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”