Αφου πλεον ειναι επισημο κραταω μονο αυτο...Κριμα...Maedhros έγραψε: ΑΝ ειναι αληθινα τα σεναρια τοτε ρε Ζηση με πικραινεις πολυ...Αλλα επειδη ο ΠΑΟΚτσης εχει αποδειξει οτι δεν ειναι αχαριστος σε ευχαριστω για το γκολ στο Χαιμπουρι,για το ρολο που επαιξες στο χτισιμο αυτης της ομαδας,για το οτι δεν πηδηξες απο το καραβι οταν αυτο βουλιαζε και καταφερες να το ξαναβαλεις σε ροτα,και κυριως γιατι εστω και αθελα σου,εστω και με ασχημο τροπο ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΟΦΟΤΕΡΟ...Προσωπολατρεια τελος δεν λεμε τοσο καιρο?Ε αν γινει η κινηση σου τελικα θα βοηθησει προς αυτη την κατευθυνση...
Δεν ειμαι ουτε Ζαγοροσκυλο,ουτε Βρυζοσκυλο,ουτε Αγγελοσκυλο,ουτε Μπαλαφοσκυλο ουτε τιποτα.Ειμαι ΠΑΟΚ.Μονο αυτο.Τα προσωπα θα πηγαινουν και θα ερχονται συνεχως.
Ο ΠΑΟΚ ομως θα ειναι εδω και μετα απο εμας.
Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Μπράβο ρε Maedhros..
Πραγματικά θαυμάζω τη δύναμη που επιδεικνύεις..
Κι εγώ όπως όλοι εύχομαι να μην είναι αλήθεια όλο αυτό το στόρι, γιατί, δε γίνεται, δε μου πάει το μυαλό ο Βρύζας να είναι μισθοφόρος... Με τίποτα!
Κι εγώ όπως όλοι εύχομαι να μην είναι αλήθεια όλο αυτό το στόρι, γιατί, δε γίνεται, δε μου πάει το μυαλό ο Βρύζας να είναι μισθοφόρος... Με τίποτα!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
πιο πολύ λυπάμαι τους περηφάνεια, αντίσταση, όνειρο κατάκτηση που έναν ολόκληρο χρόνο ασχολούνταν με τον κοντό, τα ρίχναν στον Ζαγοράκη (εποχή θοδωράκη κ.λ.π.) και πρόβαλαν τον Βρύζα ως τον επόμενο μεγάλο Πρόεδρο του ΠΑΟΚ μαζί με τον οικονομικό κολοσσό σαχπασίδη.
Αυτοί έχουν υποστεί μία τεράστια κρίση συνείδησης. Αν ήτανε προδότης μία φορά ο Σαλπιγγίδης, ο Βρύζας που διατέλεσε και Πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι 100 φορές προδότης και χρειάζεται να μπει η φάτσα του στο πεντακοσάευρο!!
Ο Βρύζας τελείωσε οριστικά από τον ΠΑΟΚ, ως παράγοντας.
υγ. κρατάω κάποιες μικρές επιφυλάξεις για την τελική συμφωνία του με βάζελο. μακάρι όλα αυτά να είναι παπάς.
πιο πολύ λυπάμαι τους περηφάνεια, αντίσταση, όνειρο κατάκτηση που έναν ολόκληρο χρόνο ασχολούνταν με τον κοντό, τα ρίχναν στον Ζαγοράκη (εποχή θοδωράκη κ.λ.π.) και πρόβαλαν τον Βρύζα ως τον επόμενο μεγάλο Πρόεδρο του ΠΑΟΚ μαζί με τον οικονομικό κολοσσό σαχπασίδη.
Αυτοί έχουν υποστεί μία τεράστια κρίση συνείδησης. Αν ήτανε προδότης μία φορά ο Σαλπιγγίδης, ο Βρύζας που διατέλεσε και Πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι 100 φορές προδότης και χρειάζεται να μπει η φάτσα του στο πεντακοσάευρο!!
Ο Βρύζας τελείωσε οριστικά από τον ΠΑΟΚ, ως παράγοντας.
υγ. κρατάω κάποιες μικρές επιφυλάξεις για την τελική συμφωνία του με βάζελο. μακάρι όλα αυτά να είναι παπάς.
- Federacion
Φιλε free κατα τη γνωμη μου ο ρομαντισμος στον αθλητισμο πεθανε απο οταν ξεκινησαν να υπογραφονται 9ψηφια συμβολαια(σε old school δραχμες παντα)...Και τα παραδειγματα ειναι δεκαδες και δυστηχως πολλα αφορουν και την ομαδα μας.Γεωργιαδης?Σαλπιγγιδης?Νικοπολιδης?Φασουλας?Ακομα και ο Μπαγεβιτς αν θες...Ο Ζησης βρεθηκε σε ενα σταυροδρομι.Μπορουσε να περιμενει την καταλληλη στιγμη που ΙΣΩΣ να γυρνουσε στον ΠΑΟΚ σαν σωτηρας και να εισεπραττε την αγαπη του κοσμου στο 10πλασσιο...Απο την αλλη μερια μπορουσε να κανει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ αυτο που μπορει να κανει καλυτερα την δεδομενη στιγμη:να ειναι τεχν.διευθ. σε οποιαδηποτε ομαδα τον ηθελε και καλυπτε τις φιλοδοξιες του...Διαλεξε το 2ο.Και του παραδεχομαι οτι ειχε τα guts να το κανει.Αν θα του βγει σε καλο ο χρονος θα δειξει.free4 έγραψε:Μπράβο ρε Maedhros..
Δεν ξερω την οικογενειακη κατασταση του Ζηση,νομιζω εχει 1 κορη,αλλα ας απαντησει πιο υπευθυνα απο εμενα καποιος γονεας,βαζοντας τον εαυτο του στη θεση του Βρυζα,τι θα εκανε στη θεση του.Θα προτιμουσε την αγαπη του ΠΑΟΚτση ή ενα καλυτερο μελλον για το παιδι του?Δεν κατακρινω την αποφαση του Ζηση γιατι πιθανο ειναι να εκανα και εγω το ιδιο στη θεση του.Οποιος ειναι κατοχος πανεπιστημιακων πτυχιων και εξακολουθει να δουλευει στη νυχτα απο τα 16 του μπορει να καταλαβει το σκεπτικο μου...Η αγαπη παντως δεν τρωγεται.
ΥΓ:Δεν δικαιολογω κανεναν ουτε κανω τον δικηγορο του διαβολου.Τις αποψεις μου καταθετω οντας νηφαλιος και χωρις να βγαζω καπνους απο τα αυτια οπως σιγουρα κανουν πολλοι συνοπαδοι.Και στο φιναλε φιναλε ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του.
ΥΓ2:Ειμαι περιεργος πλεον μονο για τον τροπο που θα απαξιωσουμε και τον τελευταιο των Μοικανων οταν αποφασισει να αποσυρθει απο την προεδρια...
Δηλαδη εσυ τωρα (με ολο τον σεβασμο στα γραφομενα σου) προσπαθεις να μας πεισεις οτι ο βρυζας εχει αναγκη τα λεφτα του βαζελου?
Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam
Δεν λεω αυτο ρε συ.Παρεξηγησες.Και φυσικα δεν εχω ιδεα ποσα του δινει ο βαζελος.Απλα δεν θελω να τρελαθω και προτιμω να δω τα πραγματα πιο ρεαλιστικα και εναρμονισμενα με την κατασταση της οικονομιας.Και λιγη ψυχραιμια δεν βλαπτει.Ειπα ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του.Στο καλο και να μας γραφει.Και καλη αποτυχια στα νεα του καθηκοντα απο τη στιγμη που ειναι σε ανταγωνιστικη ομαδα.
Την κοκκινη θα την κρατησω στο τσεπακι.Προς το παρον
Thx, AdminTeam
Δεν λεω αυτο ρε συ.Παρεξηγησες.Και φυσικα δεν εχω ιδεα ποσα του δινει ο βαζελος.Απλα δεν θελω να τρελαθω και προτιμω να δω τα πραγματα πιο ρεαλιστικα και εναρμονισμενα με την κατασταση της οικονομιας.Και λιγη ψυχραιμια δεν βλαπτει.Ειπα ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του.Στο καλο και να μας γραφει.Και καλη αποτυχια στα νεα του καθηκοντα απο τη στιγμη που ειναι σε ανταγωνιστικη ομαδα.
Την κοκκινη θα την κρατησω στο τσεπακι.Προς το παρον

Ρε παιδιά συγγνώμη.
Έχει βγει κάποια ανακοίνωση απο τον λαγό ή τον Βρύζα που να λέει επίσημα ότι ο Ζήσης είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής τους;
Γιατί βρίζετε τον άνθρωπο; Για κάτι που έιναι πιθανό να γίνει; Με την ίδια ευκολία που τον βρίζετε και τον σταυρώνετε μήπως θα ζητήσετε και συγγνώμη;
Για να σοβαρευτούμε λίγο.
Τέλος θα ήθελα να πω το εξής. ΠΑΟΚ είναι οι φίλαθλοι του και μόνο. Όλοι οι άλλοι είναι περαστικοί.
Έχει βγει κάποια ανακοίνωση απο τον λαγό ή τον Βρύζα που να λέει επίσημα ότι ο Ζήσης είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής τους;
Γιατί βρίζετε τον άνθρωπο; Για κάτι που έιναι πιθανό να γίνει; Με την ίδια ευκολία που τον βρίζετε και τον σταυρώνετε μήπως θα ζητήσετε και συγγνώμη;
Τέλος θα ήθελα να πω το εξής. ΠΑΟΚ είναι οι φίλαθλοι του και μόνο. Όλοι οι άλλοι είναι περαστικοί.
Κατι πρεπει να εγινε με τον Βρυζα στον ΠΑΟΚ, κατι που τον πειραξε παρα πολυ για να παει τωρα στο ΠΑΟ, γιατι δεν πιστευω οτι θα του δωσουν και τα τρελλα λεφτα οι βαζελοι.
Θα πρεπει να βγει στην τηλεοραση και να πει καθαρα τι εγινε και ποιος τον πειραξε στον ΠΑΟΚ.
Γιατι ειναι πραγματικα ανηκουστο και αλλοκοτο πρωην ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΟΚ να γινεται διευθυντης σε ομαδα του ΠΟΚ.
Δεν εχει ξαναγινει ποτε τετοιο πραγμα, πρεπει να υπαρχει σοβαρος λογος.
Τι να πω..

Θα πρεπει να βγει στην τηλεοραση και να πει καθαρα τι εγινε και ποιος τον πειραξε στον ΠΑΟΚ.
Γιατι ειναι πραγματικα ανηκουστο και αλλοκοτο πρωην ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΟΚ να γινεται διευθυντης σε ομαδα του ΠΟΚ.
Δεν εχει ξαναγινει ποτε τετοιο πραγμα, πρεπει να υπαρχει σοβαρος λογος.
Τι να πω..

Φιλε διεθνης ποσταρω με βαση αυτο...Η γενικοτερη αποψη μου ειναι στο τελος της προηγουμενης σελιδας...Zorro4 έγραψε:Μολις πριν λίγο στη γαμω-ΝΕΤ ... Είπαν στις ειδήσεις για συμφωνία με 3ετες συμβόλαιο.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ε τι να έγινε? πλακώθηκε με τον Ζαγοράκη αυτό έγινε.
Ο Θόδωρος πιο μάγκας επικράτησε και ο Ζήσης υποχώρησε και την έκανε. αυτό έγινε.
2 ισχυρές προσωπικότητες στο ίδιο μέρος δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Επιβιώνει ο ισχυρότερος και ο καλύτερος.
Ο Θόδωρος πιο μάγκας επικράτησε και ο Ζήσης υποχώρησε και την έκανε. αυτό έγινε.
2 ισχυρές προσωπικότητες στο ίδιο μέρος δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Επιβιώνει ο ισχυρότερος και ο καλύτερος.
Εγω τον βριζω εδω και καιρο αλλα τωρα γιναμε πολλοιdie8nhs έγραψε:Ρε παιδιά συγγνώμη.

-
Καλως ή κακώς οι συζητησεις με τον βαζελο ισχύουν.Απο μονο του το γεγονος σημαινει οτι ο Βρυζας το σκεφτεται σοβαρα!Η σκεψη αυτη πληγωνει και νιωθουμε πως μας προδιδει καθως ηταν "ενας απο μας"!!!Ακομη δεν την εχει παρει την αποφαση ομως μετραει αντιδρασεις!!!Πριν λιγο ακουσα την αποψη στο ραδιοφωνο "επειδη θελουμε να ειναι μια Ζωη ΠΑΟΚ θα πρεπει να του κοψουμε τον δρομο να παει σε μια <μεγαλη> ομαδα" ?????? Λοιπον φιλε δημοσιογραφε του σπορ 103 ΟΧΙ,δεν με πειραζει να παει σε μια αλλη ομαδα ο Βρυζας!αλλα οχι σε ομαδα ανταγωνιστικη της ομαδας που υπηρετησε ως προεδρος και εναν λαο που τον λατρεψε και αυτος το ιδιο!!!Ειναι Βορειοελλαδιτης και θα κυκλοφορει εξω στην πολη του μετα απο 1-2-3 χρονακια και θα τα ακουει κανονικα!(με την τσεπη φουσκωμενη βεβαια)!Πως θα φαινοταν να ερθει ο Τζορτζεβιτς Τ.Δ. στον ΠΑΟΚ ????θα του κοβανε την σταδιοδρομια οι γαβροι??ποτε ομως δεν θα το εκανε!!Ολα αυτα τα λεω γιατι οπως φαινεται το σκεφτεται σοβαρα.... στο τελος δεν θα παει αν θελετε την γνωμη μου(ρομαντικη και αυτη οπως και εγω...:Ρ)! Αν λοιπον τελικα παει νομιζω οτι το κεφαλαιο Βρυζας εχει κλεισει και κυριολεκτικα εχει ΚΑΕΙ σαν χαρτι,συνεπως αν παει το καλυτερο που θα μπορουσαμε να κανουμε θα ηταν ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ !!! Ενα ευχαριστω θα του το πω για 2 λογους 1)γιατι ηταν κομματι της αναγεννησης του ΠΑΟΚ και 2) γιατι το γκολ του στο Χαιμπουρι ηταν αυτο που με εκανε απο βαζελακι , ΠΑΟΚΑΡΑ και δεν θα ξεχασω ποτε εκεινη τη μερα!!!
Χώστε αβέρτα το μπινελίκι!!
Θέλω να πιστεύω ότι ακόμη δεν έχει πάρει την απόφαση του και ότι αμφιταλαντεύεται (καθότι προφανώς πολλά τα λεφτά Άρη). Κι επειδή είμαι βέβαιος ότι παίρνει (ή του μεταφέρεται) κλίμα από ΠΑΟΚ, θα αντιληφθεί το κόστος μια τέτοιας απόφασης.
Ζήση...σοβαρέψου!
Θέλω να πιστεύω ότι ακόμη δεν έχει πάρει την απόφαση του και ότι αμφιταλαντεύεται (καθότι προφανώς πολλά τα λεφτά Άρη). Κι επειδή είμαι βέβαιος ότι παίρνει (ή του μεταφέρεται) κλίμα από ΠΑΟΚ, θα αντιληφθεί το κόστος μια τέτοιας απόφασης.
Ζήση...σοβαρέψου!
-