pagotatzis έγραψε:Άσχετο αλλά γιατί δεν είχαμε χορηγό σήμερα ;
Εληξε το συμβολαιο με τον προηγουμενο χορηγο.
pagotatzis έγραψε:Άσχετο αλλά γιατί δεν είχαμε χορηγό σήμερα ;
blackened έγραψε:Εγω θελω να ρωτησω σοβαρα οποιον μπορει να μου απαντησει για το πεναλτι. Τι λεει επιτελους ο κανονισμος για το ποτε το χερι εντος περιοχης ειναι πεναλτι; Νομιζω καταλαβαμε ολοι οτι αυτο το "ολα τα χερια ειναι πεναλτι" που μας ελεγαν το 2019 με τον αγιαξ και το πεναλτι στον Μπισε δεν ισχυει, αλλιως θα περναμε την χερουκλα του βαζελου στα πλειοφ με το σκορ στο 0-0 ή μπορουμε να θυμηθουμε και το πεναλτι που αρνηθηκαν στη γερμανια με την ισπανια στο euro.
Με τη λογικη του παιχνιδιου, δε γινεται να δινεται αυτο το πραγμα πεναλτι, ενω ειναι πασιφανεστατα μη ηθελημενο και οχι μονο δεν δινει καποιο πλεονεκτημα στην ομαδα μας, απεναντιας το πλεονεκτημα το παιρνει ο αντιπαλος κανοντας τελικη απτο πουθενα! Να δεχτω ομως την αποψη με την οποια φανταζομαι αποφασισε ο ρεφ, οτι εκανε χερι στην περιοχη, ειναι πεναλτι. Τελεια. Ας μου εξηγησει καποιος τοτε, γιατι δεν ειναι κοκκινη το πατημα με τις ταπες στο κεφαλι του Σαστρε στο 2ο ημιχρονο. Επειδη δεν ηταν ηθελημενο; Χεστηκαμε. Τον πατησε με τις ταπες στο κεφαλι το αγαρμπο τομαρι; Που ηταν ο var σε αυτη την περιπτωση; Πρεπει να ειναι εντελως ηλιθιος ο ιδιος ανθρωπος να αποφασιζει με διαφορετικη λογικη σε αυτες τις 2 φασεις. Ή το ενα ή το αλλο. Διαλεξτε που θα μας κανετε να βριζουμε το var γαμω την τρελα μου.
Maxpaok έγραψε:blackened έγραψε:Εγω θελω να ρωτησω σοβαρα οποιον μπορει να μου απαντησει για το πεναλτι. Τι λεει επιτελους ο κανονισμος για το ποτε το χερι εντος περιοχης ειναι πεναλτι; Νομιζω καταλαβαμε ολοι οτι αυτο το "ολα τα χερια ειναι πεναλτι" που μας ελεγαν το 2019 με τον αγιαξ και το πεναλτι στον Μπισε δεν ισχυει, αλλιως θα περναμε την χερουκλα του βαζελου στα πλειοφ με το σκορ στο 0-0 ή μπορουμε να θυμηθουμε και το πεναλτι που αρνηθηκαν στη γερμανια με την ισπανια στο euro.
Με τη λογικη του παιχνιδιου, δε γινεται να δινεται αυτο το πραγμα πεναλτι, ενω ειναι πασιφανεστατα μη ηθελημενο και οχι μονο δεν δινει καποιο πλεονεκτημα στην ομαδα μας, απεναντιας το πλεονεκτημα το παιρνει ο αντιπαλος κανοντας τελικη απτο πουθενα! Να δεχτω ομως την αποψη με την οποια φανταζομαι αποφασισε ο ρεφ, οτι εκανε χερι στην περιοχη, ειναι πεναλτι. Τελεια. Ας μου εξηγησει καποιος τοτε, γιατι δεν ειναι κοκκινη το πατημα με τις ταπες στο κεφαλι του Σαστρε στο 2ο ημιχρονο. Επειδη δεν ηταν ηθελημενο; Χεστηκαμε. Τον πατησε με τις ταπες στο κεφαλι το αγαρμπο τομαρι; Που ηταν ο var σε αυτη την περιπτωση; Πρεπει να ειναι εντελως ηλιθιος ο ιδιος ανθρωπος να αποφασιζει με διαφορετικη λογικη σε αυτες τις 2 φασεις. Ή το ενα ή το αλλο. Διαλεξτε που θα μας κανετε να βριζουμε το var γαμω την τρελα μου.
απλά θα μεταφέρω την άποψη μου.
ας υποθέσουμε ότι πράγματι βρίσκει με τα χέρια την μπάλα ο κούλιε μιας που δεν είναι κι αρκετά καθαρή η εικόνα.
η μπάλα είναι στα χέρια του κοτάρσκι. ο κούλιε την βρίσκει όπως την βρίσκει δηλαδή κατά την σύγκρουση του με τον συμπαίκτη του και τερματοφύλακα. κατόπιν παίρνει πλεονέκτημα ο αντίπαλος και χάνει την ευκαιρία.
δεν υπάρχει κανένας λόγος για πέναλντι κατά την προσωπική μου άποψη.
ο βαρίστας φαντάζομαι δεν έχει τον λόγο να κρίνει όλο το ιστορικό απλά μόνο την επαφή γιαυτό και καλεί τον διαιτητή να πάρει την απόφαση. ο τελευταίος νομίζω κρίνει λανθασμένα
Συμφωνώ Α ΠΟ ΛΥ ΤΑSera4 έγραψε:Maxpaok έγραψε:blackened έγραψε:Εγω θελω να ρωτησω σοβαρα οποιον μπορει να μου απαντησει για το πεναλτι. Τι λεει επιτελους ο κανονισμος για το ποτε το χερι εντος περιοχης ειναι πεναλτι; Νομιζω καταλαβαμε ολοι οτι αυτο το "ολα τα χερια ειναι πεναλτι" που μας ελεγαν το 2019 με τον αγιαξ και το πεναλτι στον Μπισε δεν ισχυει, αλλιως θα περναμε την χερουκλα του βαζελου στα πλειοφ με το σκορ στο 0-0 ή μπορουμε να θυμηθουμε και το πεναλτι που αρνηθηκαν στη γερμανια με την ισπανια στο euro.
απλά θα μεταφέρω την άποψη μου.
ας υποθέσουμε ότι πράγματι βρίσκει με τα χέρια την μπάλα ο κούλιε μιας που δεν είναι κι αρκετά καθαρή η εικόνα.
η μπάλα είναι στα χέρια του κοτάρσκι. ο κούλιε την βρίσκει όπως την βρίσκει δηλαδή κατά την σύγκρουση του με τον συμπαίκτη του και τερματοφύλακα. κατόπιν παίρνει πλεονέκτημα ο αντίπαλος και χάνει την ευκαιρία.
δεν υπάρχει κανένας λόγος για πέναλντι κατά την προσωπική μου άποψη.
ο βαρίστας φαντάζομαι δεν έχει τον λόγο να κρίνει όλο το ιστορικό απλά μόνο την επαφή γιαυτό και καλεί τον διαιτητή να πάρει την απόφαση. ο τελευταίος νομίζω κρίνει λανθασμένα
Κανένα πέναλτι δεν υπάρχει σε σύγκρουση συμπαιχτών που το μόνο που κάνει είναι να αποφέρει πλεονέκτημα στον αντίπαλο. Είναι από τις πιο κωμικές αποφάσεις του ποδοσφαίρου η χθεσινή. Επιπλέον, το γεγονός ότι δε δίνεται το οφσάιντ στο δεύτερο γκολ, με κάνει να θεωρώ ύποπτο και όχι απλά ανίκανο τον διαιτητή και την ομάδα του.
george188 έγραψε:Στην ευρωπη απαγορεύεται να διαφημίζεις στοιχηματικες, δεν ξερω αν το συμβολαιο μας τελείωσε αλλα σιγουρα το πρωτο που λεω ισχυει