ΠΑΟΚ - Banja Luka 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
1
1%
Sastre
4
5%
Troost-Ekong
8
9%
Koulierakis
31
35%
Baba
1
1%
Schwab
1
1%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
8
9%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
6
7%
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Samatta
16
18%
Camara
8
9%
A. Živkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Konstantelias
4
5%
Tsingaras
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 88

Cylon-4
Been thanked: 3 times

Re: ΠΑΟΚ - Banja Luka 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Cylon-4 »

pagotatzis έγραψε:Άσχετο αλλά γιατί δεν είχαμε χορηγό σήμερα ;

Εληξε το συμβολαιο με τον προηγουμενο χορηγο.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

blackened έγραψε:Εγω θελω να ρωτησω σοβαρα οποιον μπορει να μου απαντησει για το πεναλτι. Τι λεει επιτελους ο κανονισμος για το ποτε το χερι εντος περιοχης ειναι πεναλτι; Νομιζω καταλαβαμε ολοι οτι αυτο το "ολα τα χερια ειναι πεναλτι" που μας ελεγαν το 2019 με τον αγιαξ και το πεναλτι στον Μπισε δεν ισχυει, αλλιως θα περναμε την χερουκλα του βαζελου στα πλειοφ με το σκορ στο 0-0 ή μπορουμε να θυμηθουμε και το πεναλτι που αρνηθηκαν στη γερμανια με την ισπανια στο euro.

Με τη λογικη του παιχνιδιου, δε γινεται να δινεται αυτο το πραγμα πεναλτι, ενω ειναι πασιφανεστατα μη ηθελημενο και οχι μονο δεν δινει καποιο πλεονεκτημα στην ομαδα μας, απεναντιας το πλεονεκτημα το παιρνει ο αντιπαλος κανοντας τελικη απτο πουθενα! Να δεχτω ομως την αποψη με την οποια φανταζομαι αποφασισε ο ρεφ, οτι εκανε χερι στην περιοχη, ειναι πεναλτι. Τελεια. Ας μου εξηγησει καποιος τοτε, γιατι δεν ειναι κοκκινη το πατημα με τις ταπες στο κεφαλι του Σαστρε στο 2ο ημιχρονο. Επειδη δεν ηταν ηθελημενο; Χεστηκαμε. Τον πατησε με τις ταπες στο κεφαλι το αγαρμπο τομαρι; Που ηταν ο var σε αυτη την περιπτωση; Πρεπει να ειναι εντελως ηλιθιος ο ιδιος ανθρωπος να αποφασιζει με διαφορετικη λογικη σε αυτες τις 2 φασεις. Ή το ενα ή το αλλο. Διαλεξτε που θα μας κανετε να βριζουμε το var γαμω την τρελα μου.

απλά θα μεταφέρω την άποψη μου.
ας υποθέσουμε ότι πράγματι βρίσκει με τα χέρια την μπάλα ο κούλιε μιας που δεν είναι κι αρκετά καθαρή η εικόνα.
η μπάλα είναι στα χέρια του κοτάρσκι. ο κούλιε την βρίσκει όπως την βρίσκει δηλαδή κατά την σύγκρουση του με τον συμπαίκτη του και τερματοφύλακα. κατόπιν παίρνει πλεονέκτημα ο αντίπαλος και χάνει την ευκαιρία.
δεν υπάρχει κανένας λόγος για πέναλντι κατά την προσωπική μου άποψη.
ο βαρίστας φαντάζομαι δεν έχει τον λόγο να κρίνει όλο το ιστορικό απλά μόνο την επαφή γιαυτό και καλεί τον διαιτητή να πάρει την απόφαση. ο τελευταίος νομίζω κρίνει λανθασμένα
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Εχθές η ομάδα έκανε ότι μπορούσε για να χάσει, και πάλι όμως κέρδισε. Τόσες λάθος πάσες από Schwab και Κουλιεράκη, ακόμη ένα τρελό εις βάρος μας πέναλτι σε ευρωπαϊκό αγώνα (νομίζω ξεπέρασε και αυτό του Olsen), ο Taison να τριπλάρει παράλληλα στο κέντρο, όπου κάθε κλέψιμο είναι θάνατος και τέλος ο Σαμάτα. Πέρυσι κάποια στιγμή το πήραμε στην πλάκα και δεν με ενοχλούσε τόσο. Πλέον όμως δεν το αντέχω. Είμαστε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Φτάνει πια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Maxpaok έγραψε:
blackened έγραψε:Εγω θελω να ρωτησω σοβαρα οποιον μπορει να μου απαντησει για το πεναλτι. Τι λεει επιτελους ο κανονισμος για το ποτε το χερι εντος περιοχης ειναι πεναλτι; Νομιζω καταλαβαμε ολοι οτι αυτο το "ολα τα χερια ειναι πεναλτι" που μας ελεγαν το 2019 με τον αγιαξ και το πεναλτι στον Μπισε δεν ισχυει, αλλιως θα περναμε την χερουκλα του βαζελου στα πλειοφ με το σκορ στο 0-0 ή μπορουμε να θυμηθουμε και το πεναλτι που αρνηθηκαν στη γερμανια με την ισπανια στο euro.

Με τη λογικη του παιχνιδιου, δε γινεται να δινεται αυτο το πραγμα πεναλτι, ενω ειναι πασιφανεστατα μη ηθελημενο και οχι μονο δεν δινει καποιο πλεονεκτημα στην ομαδα μας, απεναντιας το πλεονεκτημα το παιρνει ο αντιπαλος κανοντας τελικη απτο πουθενα! Να δεχτω ομως την αποψη με την οποια φανταζομαι αποφασισε ο ρεφ, οτι εκανε χερι στην περιοχη, ειναι πεναλτι. Τελεια. Ας μου εξηγησει καποιος τοτε, γιατι δεν ειναι κοκκινη το πατημα με τις ταπες στο κεφαλι του Σαστρε στο 2ο ημιχρονο. Επειδη δεν ηταν ηθελημενο; Χεστηκαμε. Τον πατησε με τις ταπες στο κεφαλι το αγαρμπο τομαρι; Που ηταν ο var σε αυτη την περιπτωση; Πρεπει να ειναι εντελως ηλιθιος ο ιδιος ανθρωπος να αποφασιζει με διαφορετικη λογικη σε αυτες τις 2 φασεις. Ή το ενα ή το αλλο. Διαλεξτε που θα μας κανετε να βριζουμε το var γαμω την τρελα μου.

ας υποθέσουμε ότι πράγματι βρίσκει με τα χέρια την μπάλα ο κούλιε μιας που δεν είναι κι αρκετά καθαρή η εικόνα.
η μπάλα είναι στα χέρια του κοτάρσκι. ο κούλιε την βρίσκει όπως την βρίσκει δηλαδή κατά την σύγκρουση του με τον συμπαίκτη του και τερματοφύλακα. κατόπιν παίρνει πλεονέκτημα ο αντίπαλος και χάνει την ευκαιρία.
ο βαρίστας φαντάζομαι δεν έχει τον λόγο να κρίνει όλο το ιστορικό απλά μόνο την επαφή γιαυτό και καλεί τον διαιτητή να πάρει την απόφαση. ο τελευταίος νομίζω κρίνει λανθασμένα

Κανένα πέναλτι δεν υπάρχει σε σύγκρουση συμπαιχτών που το μόνο που κάνει είναι να αποφέρει πλεονέκτημα στον αντίπαλο. Είναι από τις πιο κωμικές αποφάσεις του ποδοσφαίρου η χθεσινή. Επιπλέον, το γεγονός ότι δε δίνεται το οφσάιντ στο δεύτερο γκολ, με κάνει να θεωρώ ύποπτο και όχι απλά ανίκανο τον διαιτητή και την ομάδα του.
Αν δεν αγωνίζεσαι γι αυτά που πιστεύεις, μην κλαις γι αυτά που σου στερούν...
Άβαταρ μέλους
aivas19
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Δημοσίευση από aivas19 »

Οτι γραφει ο Sera4
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Δεν υπάρχει πέναλτι. Ο διαιτητής και ο VAR δεν καταλαβαίνουν το πνεύμα του κανονισμού και είναι για να σφυρίζουν τοπικό.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Been thanked: 17 times

Δημοσίευση από Equalizer »

Sera4 έγραψε:
Maxpaok έγραψε:

Κανένα πέναλτι δεν υπάρχει σε σύγκρουση συμπαιχτών που το μόνο που κάνει είναι να αποφέρει πλεονέκτημα στον αντίπαλο. Είναι από τις πιο κωμικές αποφάσεις του ποδοσφαίρου η χθεσινή. Επιπλέον, το γεγονός ότι δε δίνεται το οφσάιντ στο δεύτερο γκολ, με κάνει να θεωρώ ύποπτο και όχι απλά ανίκανο τον διαιτητή και την ομάδα του.
Συμφωνώ Α ΠΟ ΛΥ ΤΑ

Τέρμα ύποπτη η στάση όλου του Τιμ χτες σε σχεδόν όλες τις φάσεις εκτός από μια που μας ευνόησε

Σε όλες τις άλλες, κόντρα

Σίγουρα ήταν "λίγος" ο διαιτητής, αλλά έγιναν και πράγματα όπως ακριβώς τα δύο γκολ της Μπάνια, που ξεπερνάνε τα όρια και εμπλέκεται βεβαίως και ο βαρ και στα δυο
Άβαταρ μέλους
joshua
Has thanked: 1 time
Been thanked: 12 times

Δημοσίευση από joshua »

Εγω στη θεση της ΠΑΕ θα εστελνα διαμαρτυρια στην ΟΥΕΦΑ,ειδικα δε για το γκολ.Αν εχουμε τη φαση με γραμμες που δειχνουν οτι ειναι οφσαιντ οπως φανηκε με γυμνο ματι δεν μπορει να μην κανεις την οποιαδηποτε αναφορα.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
astral
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από astral »

ποτε πρόλαβε και ήρθε ο VAR από τη Βενεζουέλα?
Εικόνα

Πραγματικά απίστευτα πράγματα σε αυτό το επίπεδο. Να γελάμε με τη Βενεζουέλα και να γίνονται χειρότερα στο ch.l με VAR ...

Συμφωνώ ότι πρέπει να ζητηθεί το πλάνο από το VAR, αλλιώς να πάει σπίτι του. Αν θα το κάνουν η όχι είναι δικη τους επιλογή και τους εκθέτει, αλλα εμείς οφείλουμε να το ζητήσουμε.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Το πέναλτυ δεν ήταν πέναλτυ και το δεύτερο γκολ τους όφσάιντ.
Ο Κουλιεράκης που βάζει δύο γκόλ κάνει τρείς λάθος μεταβιβάσεις θανατηφόρες.
Ο Τάισον ανούσιος προκαλεί με την ανόητη ενέργειά του το λάθος και έρχεται το δεύτερό τους γκολ.
Ο Σαμάτα έχει χάσει και τ' αυγά και τα πασχάλια.
ο Σάστρε όπως παλιά, φοβισμένος, πάσες μόνο πίσω.
Όλη η ομάδα μάπα.
Σαν να παίζαμε χωρίς κέντρο, φαινόμασταν.
οι παίχτες νωχελικοί, υποτίμησαν τον αντίπαλο, χαλαροί και το μυαλό τους αλλού.
Σαν να έκαναν προπόνηση στην αρχή της σαιζόν.
:cry:
Τα πάντα ρει, τα πάντα χωρεί, ο Π.Α.Ο.Κ. μένει
Cylon-4
Been thanked: 3 times

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Κατι, που νομιζω δεν γραφτηκε καθολου.
Θερμα συγχαρητηρια στους διασωστες, που επανεφεραν το παλικαρι που επαθε ανακαπη στην 4.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Το κεντρο πρεπει να χτιστεί πανω σε Καμαρα. Αμυντικο χαφ ο Χαρης και αλλαγη ο Ζβαμπ και ο Οζντοεφ. Ντελιας Κεντζιορα Ζιβκοβιτς βασικοι. Παμε με ενα φορ Μπραντον και εναλλακτική ο Ντεσποτοφ. Σαματα δεν ξαναειδα ποτε τετοιο πραγμα. Θυμιζει paranormal activities η συμπεριφορά του μπροστα στην εστία..Ο διαιτητής κάκιστος. Απορω πως δεν αποβαλε τον Ζβαμπ με οσα περιεργα σφυριξε. Τα ματς του Ιουλη ειναι τα πιο περιεργα ειδικα για μας που δεν εχουμε εμπειρία.
Φέρτε το χαφ που θελει ο προπονητης μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεμεσος4 την Πέμ 25 Ιούλ 2024, 09:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
1104 χιλιομετρα ειναι λιγα
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

george188 έγραψε:Στην ευρωπη απαγορεύεται να διαφημίζεις στοιχηματικες, δεν ξερω αν το συμβολαιο μας τελείωσε αλλα σιγουρα το πρωτο που λεω ισχυει

Μην λες &€@&€&&€?&€
Αυτό είναι πχ αν πας σε μια χώρα που η στοιχηματική δεν έχει άδεια !!
Στην χώρα σου φοράς ότι θες
Δες τα ματς πχ πέρσι !!!
Και προ πέρσι ;;;
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Η γνώμη μου είναι ότι το δεύτερο γκολ τους είναι οριακό όπως και το δεύτερο το δικό μας (στο οποίο θα μπορούσε να δωθεί και επιθετικό στον Τάισον στην αρχή της φάσης, που ούτε κι αυτό είναι σίγουρο, έχω την υποψία ότι πέφτει εύκολα ο παίκτης τους, αλλά θα μπορούσε να δωθεί ως φάουλ).

Το πέναλτι θεωρώ ότι είναι βαρίσιο πέναλτι, από αυτά που δεν δίνονται σε ροή αγώνα, αλλά άμα το δει κάποιος δεν γίνεται να μην το ξε-δει στην εποχή του ΒΑΡ, από αυτά που κάθονται και αναρωτιούνται αν θα πρέπει να καλέσει τον διαιτητή στο ΒΑΡ, και γενικότερα πέφτει κάπου σε γκρι ζώνη για τον αν είναι ή δεν είναι. Και φυσικά εννοείται ότι αυτά δεν θα έπρεπε να δίνονται, είναι γελοιότητα.

Το θέμα είναι ότι βάσει εικόνας δεν ήμασταν καλοί, αλλά και πάλι θα έπρεπε να νικήσουμε με τουλάχιστον δυο γκολ διαφορά. Αφού δεν το κάναμε, πρέπει να πάμε να κερδίσουμε την πρόκριση εκεί μέσα. Πολύ επίφοβο, έχουμε φάει κηδείες και κηδείες έτσι...
Άβαταρ μέλους
aivas19
Been thanked: 4 times

ΠΑΟΚ - Banja Luka 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

Ποιο επιθετικο φαουλ Immemoric? Ουτε καν, δεν υπάρχει καν υποψια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”