Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
- PAOK_Antarctica
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
ίσως με την λογική ότι πέρσι σε 2 μήνες πούλησες 11,000 και τώρα σε 2 εβδομάδες 9,000.
Η θύρα 4 χωράει 10,000 πάρα κάτι. Αν φύγει το 90% σε συνδέσμους πιάνουμε άνετα τα +18,000 διάρκειας.
Η θύρα 4 χωράει 10,000 πάρα κάτι. Αν φύγει το 90% σε συνδέσμους πιάνουμε άνετα τα +18,000 διάρκειας.
- john4serres
- paokilerou
εκανα το καθήκον μου, αν και μένω αθήνα.. ελπιζω να καταφέρω να ανεβω σε αρκετα
Καλημέρα παλικάρια
Θέλω να πάρω 3 διαρκείας-για εμένα , τον υιό μου κι ένα φιλαράκι
Μόλις όμως επέλεξα τη δική μου θέση μου γράφει δεν μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα από 1 εισητήρια
Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω?
Μόλις όμως επέλεξα τη δική μου θέση μου γράφει δεν μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα από 1 εισητήρια
Ναι γίνεται κανονικά, στην παρέα μου τρία άτομα έχουμε πάρει από την ίδια κάρτα.Doomlord4 έγραψε:Να κάνω μια χαζή ερώτηση;
Έγινε αγορά διαρκείας με μια πιστωτική
Ο κάτοχος της πιστωτικής δηλαδή,αγόρασε διαρκείας
Υπάρχει η δυνατότητα αγορά διαρκείας για άλλο άτομο με την ίδια πιστωτική;
Να δημιουργήσει ο καθένας ξεχωριστό λογαριασμό.-billios- έγραψε:Καλημέρα παλικάρια
Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση
Πάμε για ρεκόρ διαρκείας φέτος!
Πάμε για ρεκόρ διαρκείας φέτος!
Ωραια παρεα! Εχετε χωρο για τεταρτο; Φετος ειμαι ΟΚ, αλλα μπορουμε του χρονου να παρουμε απο την ιδια καρτα.PablitoV2 έγραψε:Ναι γίνεται κανονικά, στην παρέα μου τρία άτομα έχουμε πάρει από την ίδια κάρτα.Doomlord4 έγραψε:Να κάνω μια χαζή ερώτηση;
Έγινε αγορά διαρκείας με μια πιστωτική
Ο κάτοχος της πιστωτικής δηλαδή,αγόρασε διαρκείας
Υπάρχει η δυνατότητα αγορά διαρκείας για άλλο άτομο με την ίδια πιστωτική;
- john4serres
Ξερει να μου απαντησει καποιος, πως μπορουν οι συνδεσμοι να προμηθευονται διαρκειας?
Περα απο το γεγονος οτι ειναι, επισημα τουλαχιστον, κλειστοι, πως διαθετουν τα εισιτηρια στα μελη τους, με την νεα νομοθεσια ( ταυτοποιηση, gov.gr, κτλ).
Περα απο το γεγονος οτι ειναι, επισημα τουλαχιστον, κλειστοι, πως διαθετουν τα εισιτηρια στα μελη τους, με την νεα νομοθεσια ( ταυτοποιηση, gov.gr, κτλ).
- ΑποστόληςΑ
Στη Νέα Τούμπα άραγε θα παραμείνει η 4 στο πέταλο;john4serres έγραψε:Βιαστείτε, στη Θ4 τελειώνουν.
- black_star_ninja
Καλημερα σε ολους!!! Ηθελα να αλλαξω θυρα και να βγαλω εισητηριο και για το παιδι. Παιδευτηκα πολυ απο το πρωι. ΤΗλεφωνα δεν απανταει κανενας ή ειναι κατειλημμενο. Mail ή μηνυμα στο Messenger τα ιδια.
Τελικα η λυση που δουλεψε ηταν κανω ενα δευτερο λογαριασμο απο αλλο mail (δεν εχει σημασια αν ολα τα στοιχεια, Ονομα, Αριθμος ταυτοτητας, ΑΜΚΑ) ειναι ακριβως τα ιδια. Πληρωσα με την ιδια καρτα. Και το καταφερα.
Τελικα η λυση που δουλεψε ηταν κανω ενα δευτερο λογαριασμο απο αλλο mail (δεν εχει σημασια αν ολα τα στοιχεια, Ονομα, Αριθμος ταυτοτητας, ΑΜΚΑ) ειναι ακριβως τα ιδια. Πληρωσα με την ιδια καρτα. Και το καταφερα.
Tην ανηφόρα, και μάλιστα απότομη, παίρνουν τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής.
Μετά το χθεσινό (8/7) τέλος των ανανεώσεων για τους περσινούς κατόχους – σχεδόν εννιά στους δέκα , δηλαδή 9.000 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, ανανέωσαν – σήμερα (9/7) οι θέσεις άνοιξαν για όλο τον κόσμο.
Μέσα στο διάστημα των δυο πρώτων ωρών, το συνολικό νούμερο ξεπέρασε το περσινό φράγμα των 11.120 διαρκείας, το κοντέρ γράφει ήδη περίπου 11.300 και φυσικά συνεχίζει…
Μετά το χθεσινό (8/7) τέλος των ανανεώσεων για τους περσινούς κατόχους – σχεδόν εννιά στους δέκα , δηλαδή 9.000 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, ανανέωσαν – σήμερα (9/7) οι θέσεις άνοιξαν για όλο τον κόσμο.
Μέσα στο διάστημα των δυο πρώτων ωρών, το συνολικό νούμερο ξεπέρασε το περσινό φράγμα των 11.120 διαρκείας, το κοντέρ γράφει ήδη περίπου 11.300 και φυσικά συνεχίζει…
Και εγώ πήρα σήμερα και ήταν τόσο εύκολο σε σχέση με αυτά που ακούγονται που δεν ξέρω αν όντως το πηρα