Ελα τώρα, υπερβολές.Doomlord4 έγραψε:Ξεφτιλισμένος Αλ Μειδα!
Δεν υπάρχει περίπτωση ισοβαθμίας.figurehead4 έγραψε:Δεν θέλω καν να σκεφτώ περίπτωση ισοβαθμίας στους 78 β. και να χάσουμε το πρωτάθλημα από αυτό το γκολ. Και ούτε το εξέτασαν τα μουνια. Στου Σάστρε που ήταν ολοκαθαρο ψάχτηκαν όμως. Φτου
Εν τω μεταξύ....να έπιανε κάποιον απ τον λαιμό Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ!!!giapas έγραψε:Ελα τώρα, υπερβολές.Doomlord4 έγραψε:Ξεφτιλισμένος Αλ Μειδα!
Δε ξέρεις ότι αυτα γίνονται από προπονητές και παίκτες; Ασε που δε τον μάθαμε τώρα τον Αλμειδα έτσι ήταν το ταμπεραμέντο του ανέκαθεν.
Ποιο ειναι αυτοι οι δυο τροποι αδερφε;Vet_eranos έγραψε:Το αναβληθεν ΠΡΕΠΕΙ να αναβληθεί..
Πρέπει να φαγωθούν μεταξύ τους πρώτα..
Δύο τρόπους φαντάζομαι πως, κανένας δε μαρεσει..
Γιατί όχι; Μαθηματικά υπάρχειproedros έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση ισοβαθμίας.figurehead4 έγραψε:Δεν θέλω καν να σκεφτώ περίπτωση ισοβαθμίας στους 78 β. και να χάσουμε το πρωτάθλημα από αυτό το γκολ. Και ούτε το εξέτασαν τα μουνια. Στου Σάστρε που ήταν ολοκαθαρο ψάχτηκαν όμως. Φτου
Φυσικά και υπάρχει.proedros έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση ισοβαθμίας.figurehead4 έγραψε:Δεν θέλω καν να σκεφτώ περίπτωση ισοβαθμίας στους 78 β. και να χάσουμε το πρωτάθλημα από αυτό το γκολ. Και ούτε το εξέτασαν τα μουνια. Στου Σάστρε που ήταν ολοκαθαρο ψάχτηκαν όμως. Φτου
Σαφως και υπαρχει.proedros έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση ισοβαθμίας.figurehead4 έγραψε:Δεν θέλω καν να σκεφτώ περίπτωση ισοβαθμίας στους 78 β. και να χάσουμε το πρωτάθλημα από αυτό το γκολ. Και ούτε το εξέτασαν τα μουνια. Στου Σάστρε που ήταν ολοκαθαρο ψάχτηκαν όμως. Φτου
potamda έγραψε:Συγγνώμη Μπαρκαρούτσος, το λινκ ήταν- είναι στην κεντρική σελίδα του paokmania.Μπαρκαρούτσος έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:[
Ευχαριστώ φίλε!
Τώρα είδα τι έκανε ο Αλμειδα.
Τρομερός προπονητής. Αν παίρνει σπόρια και παίζει φιλικά είναι κατάπληκτος. Όταν δεν του κάθονται τα ματς ακόμα κι έτσι, παίζει ξύλο.
Τοξικός Λουτσος.
Ρε παιδιά τα έβαλα από YouTube ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην προηγούμενη σελίδα!! Πού πάτε και δίνετε κλιξ;;;;;;;;;;