Καρδίτσα - ΠΑΟΚ 97-78 Σχόλια & παραλειπόμενα
- kataramenos5
Re: Καρδίτσα - ΠΑΟΚ 97-78 Σχόλια & παραλειπόμενα
viewtopic.php?f=9&t=8906&p=2111191&hili ... 2#p2111191
Σορυ beyes αλλα καποιοι μαθαμε αλλιως. Και προφανως αντιλαμβανομαστε διαφορετικα την εννοια "οπαδος" .Ισως γιατι ειχαμε διαφορετικες παραστασεις,ισως γιατι ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες.
Δεν ειναι κι απαραιτητο να συμφωνουμε
Παμε γι αλλα Μπαρκα ακρη δε θα βγει.
Σορυ beyes αλλα καποιοι μαθαμε αλλιως. Και προφανως αντιλαμβανομαστε διαφορετικα την εννοια "οπαδος" .Ισως γιατι ειχαμε διαφορετικες παραστασεις,ισως γιατι ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες.
Κατ ο Μάκης άμα τραβιόταν δε θα μάζευε μόνο κόσμο, μετά από κάτι Καρδίτσες όπως προχθές θα πέφτανε και μπάτσες σε παίκτες.
Όχι στην προπόνηση, στα σπίτια τους. Δεν είναι μόνο λουλούδια και αγνά ρομάντσα εκείνη η εποχή, πολλά πράγματα που γίνονταν τότε δε γίνονται σήμερα και όχι μόνο η προσέλευση
Όχι στην προπόνηση, στα σπίτια τους. Δεν είναι μόνο λουλούδια και αγνά ρομάντσα εκείνη η εποχή, πολλά πράγματα που γίνονταν τότε δε γίνονται σήμερα και όχι μόνο η προσέλευση
Δεν καταλαβαινω φιλε μοντρεαλιωτη την ερωτηση.Montrealiotis έγραψε:Εγώ έβαλα το λιθαράκι που μπορούσα και στις 2 αμκ. Και όταν ήμουν Ελλάδα έψαχνα παρέα να πάω στο παλατάκι γιατί γούσταρα πολύ την φάση του κλειστού - πήγα και μόνος κανα δυο φορές. Το τι θα γίνει μετά τα χρέη όμως κανεναν δεν είδα να απαντάει. Μάλλον γιατί δεν υπάρχει τίποτα.
Κανεις δεν μπορει να προβλεψει το μελλον αλλα αυτο που με σιγουρια μπορει καποιος να πει ειναι πως αν φετος τα χρηματα που πηγαν για χρεη ειχαν παει στο ροστερ θα ειχσμε το τριτο μπατζετ στην Ελλαδα λιγο πανω απο αεκ και περιστερι και καθαρα πανω απο προμηθεα και αρη. Αυτο θα ειχε σαν συνεπεια να μην βλεπουμε καποιους κατι σαν μπασκετμπολιστες που βλεπουμε αυτη τη στιγμη.
Νομιζω πως παραβλεπουμε ολοι πως η διοικηση του ΠΑΟΚ ειναι διοικηση πρωτοδικειου και εχει ως υποχρεωση να ξεχρεωσει σταδιακα την ομαδα.
Γενικα φετος εχουν γινει πολλα λαθη αλλα οταν μια ομαδα εχει τετοια μπατζετ αυτα θα συμβαινουν καποιες χρονιες. Κακως κραξανε χατζοπουλο οι οπαδοι κατα την γνωμη μου, καλως κραξανε την ομαδα, ας τελειωσει η χρονια και του χρονου θα παμε καλυτερα.
Η συζητηση για το αν οι οπαδοι στηριζουν αρκετα δεν εχει κανενα νοημα, οποιος θελει στηριζει.
Και κατι ακομα.
Μεχρι να φυγει ο Τακιανος η εικονα της ομαδας δεν ηταν καλη ημασταν ομως οριακα εκτοι.
Απο τοτε που εφυγε βαρεσαμε αγωνιστικη διαλυση
Μεχρι να φυγει ο Τακιανος η εικονα της ομαδας δεν ηταν καλη ημασταν ομως οριακα εκτοι.
Απο τοτε που εφυγε βαρεσαμε αγωνιστικη διαλυση
- KalamarGiannis
μπα και επί Τάκι διαλυμένη ήταν η ομάδα. Απ το Γενάρη κιόλας, με τη νέα χρονιά. Δυστυχώς ο Σμιθ ήταν αγωνιστικά αυτός που έδενε το σύνολο έχοντας τον κλατς παίκτη που δεν μπορούσε να είναι ο Χάρισον. Βάλε και την όποια ομοιογένεια που τώρα δεν υπάρχει και να ο συμπαθητικός έκτος.
Τώρα πραγματικά είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες. Με επιστροφή του Άλστον συν το νέο γκαρντ ίσως δούμε κάτι οριακά αποδεκτό και κάνα δυο νίκες με τα λιμά της κατηγορίας ...
Τώρα πραγματικά είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες. Με επιστροφή του Άλστον συν το νέο γκαρντ ίσως δούμε κάτι οριακά αποδεκτό και κάνα δυο νίκες με τα λιμά της κατηγορίας ...
- BlackMagicPAOK
Επόμενο ματς, το Σάββατο στις 6.
Με Απόλλων, για τα play out.
Στο Παλατάκι!!
Με Απόλλων, για τα play out.
Στο Παλατάκι!!
Ενταξει,πηρα μια γευση τι εννοεις!!kataramenos5 έγραψε:https://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=9&t=8906&p=2111191&hilit=%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82#p2111191

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Τρί 26 Μαρ 2024, 20:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Montrealiotis
Δεν ψέγω φιλε μου την διοίκηση. Ίσα ίσα αυτό που κάνει ο Χατζοπουλος είναι αξιοθαύμαστο.Ιάσονας έγραψε:Δεν καταλαβαινω φιλε μοντρεαλιωτη την ερωτηση.Montrealiotis έγραψε:Εγώ έβαλα το λιθαράκι που μπορούσα και στις 2 αμκ. Και όταν ήμουν Ελλάδα έψαχνα παρέα να πάω στο παλατάκι γιατί γούσταρα πολύ την φάση του κλειστού - πήγα και μόνος κανα δυο φορές. Το τι θα γίνει μετά τα χρέη όμως κανεναν δεν είδα να απαντάει. Μάλλον γιατί δεν υπάρχει τίποτα.
Κανεις δεν μπορει να προβλεψει το μελλον αλλα αυτο που με σιγουρια μπορει καποιος να πει ειναι πως αν φετος τα χρηματα που πηγαν για χρεη ειχαν παει στο ροστερ θα ειχσμε το τριτο μπατζετ στην Ελλαδα λιγο πανω απο αεκ και περιστερι και καθαρα πανω απο προμηθεα και αρη. Αυτο θα ειχε σαν συνεπεια να μην βλεπουμε καποιους κατι σαν μπασκετμπολιστες που βλεπουμε αυτη τη στιγμη.
Νομιζω πως παραβλεπουμε ολοι πως η διοικηση του ΠΑΟΚ ειναι διοικηση πρωτοδικειου και εχει ως υποχρεωση να ξεχρεωσει σταδιακα την ομαδα.
Γενικα φετος εχουν γινει πολλα λαθη αλλα οταν μια ομαδα εχει τετοια μπατζετ αυτα θα συμβαινουν καποιες χρονιες. Κακως κραξανε χατζοπουλο οι οπαδοι κατα την γνωμη μου, καλως κραξανε την ομαδα, ας τελειωσει η χρονια και του χρονου θα παμε καλυτερα.
Η συζητηση για το αν οι οπαδοι στηριζουν αρκετα δεν εχει κανενα νοημα, οποιος θελει στηριζει.
Απλά έτσι όπως είναι δομημένο το μπάσκετ, δεν βλέπω κάποιο μέλλον μετά τα χρέη, ούτε και κάτι που θα ενθουσιάσει την πλατιά μάζα του κόσμου. Όπως είπε ο Τασεος άλλες δυο φορές ξεχρεωσαμε. Και;
Κανενας δεν την εχει πιο μεγαλη την αγαπηbeyes4 έγραψε:Οι 'πανηγυρτζηδες' αγαπανε λιγότερο τον ΠΑΟΚ;
Να μετρήσουμε ποιος την έχει ποιο μεγάλη...την αγάπη.
Δεν είναι έτσι ρε παιδιά...
Ουτε εγω δεχομαι το να προσβαλλει ο οποιοσδηποτε απο εξω τον λαο μας του ΠΑΟΚ
Δες τον χαρακτηρισμο πανηγυρτζηδες, σαν ενδοοικογενειακη αυτοκριτικη
Μου αρεσε αυτο π εγραψε ο Μπαρκαρουτσος κ εθεσε το ζητημα σε ηθικη διασταση, αν εχει πια καμια σημασια η λεξη στην εποχη μας
Ειναι ηθικης ταξεως ζητημα να στηριζουμε οταν τα πραγματα ειναι δυσκολα για να ξαναβγουμε απο το τουνελ της μιζεριας
Κανενας απο αυτους π θα πανε στο Παλατακι με τον Απολλων το Σαββατο, δεν χαιρεται με αυτο π βλεπει τωρα
Θα το κανει για να συνεχισουμε τη μαχη αυριο προς το ξεφωτο κ να μεινει ζωντανη η ελπιδα ανακαμψης
φέτος κλείνουμε 20 χρόνια με καθαρή ΚΑΕ. Και 15 χρόνια απο τις ωραίες εποχές των ιδιοκτητών Πανελούδη και Δρόσου. Από τότε ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ (αφού μια διοίκηση πρωτοδικείου όπως πολύ σωστά είπε κάποιος δε μπορεί να ορίζει μπάτζετ και να κάνει σπατάλες). Ωραία θα ήταν να κάνουμε έναν απολογισμό. Να μετρηθούμε όλοι.
PS: 15 mathafakin years μλκ μου, σαν τώρα το θυμάμαι που πρωτογράτηκα στο μανια. Νοέμβρης του 08, τότε έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία οτι ο Δρόσος έχει απλήρωτη την ομάδα. Δεν το πιστεύω.
PS: 15 mathafakin years μλκ μου, σαν τώρα το θυμάμαι που πρωτογράτηκα στο μανια. Νοέμβρης του 08, τότε έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία οτι ο Δρόσος έχει απλήρωτη την ομάδα. Δεν το πιστεύω.
Θα ξεχρεώσουμε μόνο αν έρθει λεφτάς και βάζει από την τσέπη του ξέρω γω 800 χιλιάρικα το χρόνο.
Όσο υπάρχουν πρόεδροι κατηγορίας Χατζόπουλου τα χρέη θα υπάρχουν γιατί είναι το τέλειο αντεπιχείρημα σε όλα, ακόμα και στο γιατί ο ΠΑΟΚ δεν παίζει άμυνα. Γιατί χρωστάει, για αυτό.
Γιατί τρώει 100 στην Καρδίτσα, γιατί χρωστάει. Γιατί δεν έχει δεύτερο χειριστή μπάλας ή ένα σουτέρ, γιατί χρωστάει.
Άμα σβήσουν τα χρέη θα ανέβουν οι απαιτήσεις και οι ευθύνες κατακόρυφα και κανείς δεν το θέλει αυτό.
Όσο υπάρχουν πρόεδροι κατηγορίας Χατζόπουλου τα χρέη θα υπάρχουν γιατί είναι το τέλειο αντεπιχείρημα σε όλα, ακόμα και στο γιατί ο ΠΑΟΚ δεν παίζει άμυνα. Γιατί χρωστάει, για αυτό.
Γιατί τρώει 100 στην Καρδίτσα, γιατί χρωστάει. Γιατί δεν έχει δεύτερο χειριστή μπάλας ή ένα σουτέρ, γιατί χρωστάει.
Άμα σβήσουν τα χρέη θα ανέβουν οι απαιτήσεις και οι ευθύνες κατακόρυφα και κανείς δεν το θέλει αυτό.
- Μπαρκαρούτσος
Σάββατο 30/03 18:00 όλοι όσοι ενοχλείστε από το ενδεχόμενο να πέσει ο ΠΑΟΚ, να είστε στο PAOK Sports Arena.
Νέτα, σκέτα.
Νέτα, σκέτα.