βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
2
1%
Jonny
4
2%
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
31
17%
Baba
37
20%
Meïtè
31
17%
Schwab
1
1%
Taison
2
1%
Κωνσταντέλιας
18
10%
A. Živkovic
6
3%
Thomas
1
1%
Κουλιεράκης
1
1%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Samatta
48
26%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
M. Antônio
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 182

xrisitsapa

Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από xrisitsapa »

beyes4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Γκρινια μιρλα κλαψα.Νικος Ξανθοπουλος και Μαρθα βουρτση.
Οπου γυρναω τα ιδια βλεπω.Αντε συνερθετε λιγο .ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ.
ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΕΛΟΣ.
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ;
Αποδειχθηκαμε ΛΙΓΟΙ
Οχι μία,πολλές φορές
Καταλαβαίνω τα νεύρα ή τη στεναχώρια, αλλά εντελώς φιλικά σου λέω ότι μάλλον άλλο ματς είδες.
Η ομάδα τους πάτησε εντελώς σήμερα, και αν είναι να κατηγορηθεί για κάτι είναι που δεν τους έριξε 2-3 στην κανονική διάρκεια να τελειώνουμε.
Ούτε παράταση δεν έπρεπε να πάει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

τσιριγωτης έγραψε:Πώς κοιμούνται σήμερα; ; πώς ξυπνάνε αύριο; ; να μας κοροϊδεύουν για άλλη μια φορά; ;
Ε όχι ρε φίλε..

Πραγματικά όχι...

Κόντεψε ο άλλος να μείνει μέσα στο γήπεδο δεν έχει τελική σε όλο το ματς κια θα σε δουλέψουν;;;

Οι ανύπαρκτοι με το κοράκι αγκαλια

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κal4

Δημοσίευση από Κal4 »

kataramenos5 έγραψε:Οποιος εχει επιζησει απο κεινο το ΠΑΟΚ Αζαξ 3-3 κοιμαται σαν πουλακι σημερα.Τι να μασησει?
Μονο η λαχταρα του Μπαμπα ηταν κατι παραπανω.
Τ αλλα ολα τα χουμε ξαναζησει
Δεν τα ξαναζησε κανεις αυτα στην ιστορια του ποδοσφαιρου
δειξτε μου ενα ματς
Giorgos1926

Δημοσίευση από Giorgos1926 »

Μετά από την λάθος πάσα του προδοτη και το τρίποντο του τυχαρπαστου Ιταλού, το σημερινό είναι τίποτα.
Ναι το πέναλτι ειδικά του Δεσπότη ήταν απαράδεκτο
Ναι δεν μας θέλει
Ναι σε ότι θέλετε
Αλλά κάθε γορα που παίζει ο Σαματα παίζουμε με παίκτη λιγότερο, με ευθύνη όχι του παίκτη αλλά του προπονητή του.
Τα βλέπω πολύ δύσκολα όλα από αύριο
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Πάντα με τα πεναλτι έχουμε ένα θεματάκι. Θυμάμαι 4 αποκλεισμούς με γαύρο και 2 με τον βάζελο στα πέναλτι.
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

kataramenos5 έγραψε:Οποιος εχει επιζησει απο κεινο το ΠΑΟΚ Αζαξ 3-3 κοιμαται σαν πουλακι σημερα.Τι να μασησει?
Μονο η λαχταρα του Μπαμπα ηταν κατι παραπανω.
Τ αλλα ολα τα χουμε ξαναζησει
Μεσα ημουν στο 3-3. Γμτα
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Η ομαδα ηταν πολυ καλη. Βεβαια στον Παναθηναικο ελειπαν τα δυο καλυτερα του χαφ (βερμπιτς, περεθ) αλλα ειμαστε ενα με δυο κλικ πανω . Και θα ειμασταν και αλλα κλικ αν ειχαμε επιθετικο.

Μονο ο Σαματα δεν φταιει σημερα και ειναι πλεον ειναι εγκληματικο να μην βγει ο Τζιμας σιγα σιγα.

Πρεπει να μας προβληματισει οτι εκτος εδρας ή σε αδεια τουμπα ειμαστε καλυτεροι απο οτι σε γεματη τουμπα.
Δεν ειναι ενα δυο ή τρια ματς που συμβαινει αυτο αλλα ειναι εδω και χρονια μια πραγματικοτητα. Ας δουμε τι φταιει και η ομαδα δεν κερδιζει σημαντικο παιχνιδι (ευρωπαικο ή μη) σε γεματη τουμπα.

Υγ στην αγγλια για παρομοιο τραυματισμο δικαιουσεμια εξτρα αλλαγη. Αλλα τι να ξερουν οι τυποι απο μπαλα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Photis έγραψε:
shogoon έγραψε:Ο οργανισμός θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να ονομαστεί winner. Aπο όπου και να το πιάσεις. Απλά το σημερινό ήταν σαν να βλέπεις δράμα η κωμωδία όπως το πάρει ο καθένας. Ο Σαματα σε σοβαρή ομάδα δεν θα έπαιζε σήμερα και θα είχε έτοιμο αντικαταστατη φορ. Μάλλον μόνοι μας ονειρεύομαστε μεγαλεία. Συγχαρητήρια σε όποιον έχει κουράγιο να δει τα play off.
Σωστός. Και εγώ θεωρώ ότι θα επέλθει η κατάρρευση. Γενικά ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα ψυχολογίας αλλά υστερεί σε νοοτροπία νικητή και δεν έχει φορ ενώ οι άλλοι 3 έχουν. Θα δούμε, καλή μπάλα παίζουμε άμα είμαστε καλά αλλά με την καλή μπάλα κανείς δεν παίρνει κάτι σίγουρα. Πρ'ωτο φαβορι για το πρωτάθλημα είναι ο γαύρος.
:pano:
Εγω πιστευω στο αναποδο
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Dimitrisou έγραψε:
Special 4 έγραψε:
Dimitrisou έγραψε:Αλλαγη μπορει να γινει μονο αν εχει διαγνωστει διασειση οχι με υποψιες..εξαλλου ρε σεις αντε εμας δεν μας εκοψε δεν θα μιλουσε ο διαιτητης η καποιος αλλοσ?τι ψαχνετε τωρα οτι εγινε εγινε..
Που να διαγνωστει η διασειση?
Στο γηπεδο?
Τι γραφεις?
Κανε ενα search πριν γραψεις ανακριβειες

Στα σοβαρα χτυπηματα στο κεφαλι γινεται επιπλεον αλλαγη περαν των προβλεπομενων
σε περιπτωση πραγματικης ή υποπτης διασεισης

Το ειπαν στον ΟΤΕ
βαλε να το δεις
Καταρχας ηρεμησε..Ανακριβειες δεν ξερω αν ειναι φιλε μου..παντως η uefa σε αλλαγες αναφερεται μονο για το μουντιαλ του 2022..στον γενικο κανονισμο στο σαιτ της αναφερεται μονο στον αν θα μπορει να συνεχισει ο παικτης...
Ναι οκ
Θα διευκρινιστει αυτο αυριο
Εγω αυτο ακουσα στον οτε
Αν ακουσα ή καταλαβα λαθος, τετοια ωρα τετοια λογια
Με ενα search ειδα οτι ειχε μπει στον κανονισμο της ΕΠΟ, εστω κ ως προσωρινο μετρο αρχικα, απο το 21/22
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Мир έγραψε:Μακάρι να είχαν βάλει τον Κοταρσκι να εκτελέσει το 9ο πεναλντι
Ο Μπαμπα θα το βαρουσε
paokara1970

Δημοσίευση από paokara1970 »

Οι περισσοτεροι εχουμε εστιασει στον ανεκδιηγητο σαματα λογω της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ
Και ναι ουτε στον δεσποτα ουτε στον οζντο θα το χρεωσω όπως και αλλα παιδια εδω μεσα γιατι αυτοι εχουν ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!!
αυτος ηταν ανυπαρκτος οποτε επαιζε
Μακαρι να επανελθει γρηγορα η ψυχραιμια σε ολους μας γιατι ακομα κοχλαζουμε ειδικα οι 50+ (με συνδρομο μπαγερν).
Αν ειναι να εγινε το σημερινο για να χαρουμε κατι πολυ μεγαλο, ας ειναι !
Στον Ραχμαν εχω την σκεψη μου που το βλεπα και κοντεψα να τρελαθω οταν ακουσα για απινιδωτη
ατσαλινος και γρηγορα κοντα μας !!!
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Δυστυχώς άλλη μια βραδιά σκληρού και άδικου αποκλεισμού έγινε η κλοπή του αιώνα από τους σιχαμένους
Μας έβαλε γκολ ο λημνιος του έχω ρίξει πολύ βρισίδι σήμερα άλλο ένα απίστευτο στατιστικό αυτό ότι κας βάζουν γκολ πρώην παιχτες μας
Δεν μπορώ να το διαχειριστώ πλέον όλο αυτό στα 43μου
Η χρονια για μενα τελείωσε σήμερα και νομίζω και για την ομάδα καλό κουράγιο σε όλους
Black _white 4

Δημοσίευση από Black _white 4 »

Ότι πιο ακραίο έχουμε ζήσει έγινε για να αποκλειστουμε σήμερα. Η ομάδα έπαιξε όπως θέλουμε να την βλέπουμε στα ντέρμπι, κυριάρχησε και με 11 παίκτες θα τελείωνε η σεμνή τελετή. Αξίζει την συμπαράσταση μας και θετική ενέργεια για την συνέχεια, δεν είναι η ώρα για κριτική σε παίκτες, Λουτσεσκου.Σημασία έχει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, έρχονται πολύ σημαντικοί αγώνες και ότι χάσαμε σήμερα θα μας το δώσει το κάρμα σε ένα άλλο πιο σημαντικό αγώνα στην συνέχεια. Περαστικά στον Μπάμπα, να γυρίσει σύντομα σιδερένιος.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

xrisitsapa έγραψε:
beyes4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Γκρινια μιρλα κλαψα.Νικος Ξανθοπουλος και Μαρθα βουρτση.
Οπου γυρναω τα ιδια βλεπω.Αντε συνερθετε λιγο .ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ.
ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΕΛΟΣ.
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ;
Αποδειχθηκαμε ΛΙΓΟΙ
Οχι μία,πολλές φορές
Καταλαβαίνω τα νεύρα ή τη στεναχώρια, αλλά εντελώς φιλικά σου λέω ότι μάλλον άλλο ματς είδες.
Η ομάδα τους πάτησε εντελώς σήμερα, και αν είναι να κατηγορηθεί για κάτι είναι που δεν τους έριξε 2-3 στην κανονική διάρκεια να τελειώνουμε.
Ούτε παράταση δεν έπρεπε να πάει.
Ρε φιλε,καταλαβαινεις οτι εχει σιχαθει η ψυχή μου τους περηφανους αποκλεισμους και το παραλίγο με φιλικο χτυπημα στην πλάτη;Εμενα με νιαζει ότι ένω την έστησα στα 4,στην κρισιμη στιγμή δεν καρφωσα.Τι να πω;Φτου ατυχία δεν με ηθελε;ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς παίζει χωρίς επιθετικό, ας μη γελιόμαστε ούτε ο Μπράντον είναι επιθετικός.
Το έγραψα και πριν, μέχρι να φτάσει ο Σαμάτα να εκτελέσει το πέναλτι έχουν χαθεί τρία πιο σημαντικά πέναλτι που τελειώναν το παιχνίδι. Και εγώ δε τον μπορώ τον Σαμάτα τον θεωρώ ίσως τον χειρότερο επιθετικό που θυμάμαι μαζί με τον Φρούνζα αλλά όσο ευθύνη έχει αυτός άλλη τόση έχουν Ντεσπότοφ, Οζντόεφ και Γιόνι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”