ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports

Δημοσίευση από Special 4 »

Ωραια μερα για γηπεδο σημερα
Παμε να τους πατησουμε
Γερα κ με τσαμπουκα ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η 11άδα σύμφωνα με τη σφίνα:

Kotarski
Sastre - Kedziora - Κουλιε - Baba
Meite - Ozdoev
Despodov - Murg - Ντέλιας
Brandon

Εγώ προτιμώ να ξεκινήσει ο Samatta και θέλω τον Brandon στη Λεωφόρο.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αναμενομενη η ενδεκαδα ειτε με Μπραντον, ειτε με Σαματα
Να ειμαστε αυτοι π πρεπει κ αυριο θα ειμαστε ολοι καλα
Στην πρωτη θεση κ δυνατοι
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η 11άδα σύμφωνα με τη σφίνα:

Kotarski
Sastre - Kedziora - Κουλιε - Baba
Meite - Ozdoev
Despodov - Murg - Ντέλιας
Brandon

Εγώ προτιμώ να ξεκινήσει ο Samatta και θέλω τον Brandon στη Λεωφόρο.
Δηλαδη η μονη αλλαγη στους μεσοεπιθετικους ειναι ο Αντριγια και κατα συνθηκη ο Μαρκαντωνης; Κριμα που δεν πηραμε εναν ακομα εξτρεμ
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Πιστεύω η προσέγγισή μας θα είναι λίγο διαφορετική από τα προηγούμενα ντέρμπι. Σε όλα τα προηγούμενα υπήρχε νιώθω μια διάθεση να μπούμε χωρίς πολλά ρίσκα, να μην επιτρέψουμε καμία απειλή και με την πίστη ότι το γκολ θα το βρούμε και μετά το παιχνίδι θα έρθει στα μέτρα μας. Αυτό ακριβώς πετύχαμε στο πρώτο ματς με τον βάζελο. Στα δύο τελευταία ντερμπι όμως ενώ πάλι κάναμε κάποιες φάσεις, με παρόμοια προσέγγιση, δεν βάλαμε γκολ και μάλιστα μετά το φάγαμε με αποτέλεσμα να τρέχουμε στο τέλος και να μην φτάνουμε, ή να φτάνουμε στο παρατσάκ.

Σαν να χάθηκε αυτή η σιγουριά ότι το γκολ θα το βάλουμε εύκολα, ότι μας αρκεί μια φάση, αυτός ο αέρας ότι θα παίξω μέτρια και θα βάλω 4 γκολ στον οφη πχ... Στα 3 τελευταία ματς έχουμε 3 γκολ, όλα μετά το 88'. Η μπάλα πάει δοκάρι κι έξω, οι αντίπαλοι τερματοφύλακες τα βγάζουν κάτι δε βγαίνει όπως έβγαινε. Για αυτό νιώθω ότι κάτι θα αλλάξει ο Λουτσέσκου, θα μας κάνει πιο επιθετικούς. Δε βγαίνει τόσο καλά αυτό το ισορροπημένο παιχνίδι που θα το πάρουμε απλά επειδή βάζουμε εύκολα γκολ.

Γενικά σχεδόν σε όλες μας τις νίκες έχουμε προβάδισμα από το ημίχρονο, κι όταν δεν συμβαίνει αυτό ζοριζόμαστε. Οπότε εγώ θα φοβόμουν να πάει το ματς αμφίρροπα στη μια φάση, στη μία λεπτομέρεια.

Τέλος, η απουσία του Τσιγγάρα από την αποστολή ίσως να σημαίνει ότι θα δούμε τον μαρκαντώνη στο 8 σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πολυ πιθανο να σημαινει αυτο ναι. Ο Ραζβαν εχοντας διαθεσιμους και Μουργκ και Ντελια μαλλον εκτιμησε οτι ειναι πλεον η ωρα για μετατοπιση του Μαρκαντωνη στην θεση του.

Στα του ματς εγω το μονο που φοβαμαι ειναι η πιθανοτητα να εχει πειραχτει το μυαλο μας.Να εχει μπει στην ομαδα η αμφιβολια για τις "πραγματικες¨ δυνατοτητες τους.
Στους οπαδους εχει ηδη μπει αυτη η αμφιβολια (κυριως λογω του ματς του κυπελλου) παρολο που αντιμετωπιζουμε μια ομαδα που ειναι πραγματικα κακη. Αμφιβολια που δεν δικαιολογειται μιας και με το βαζελο στο πρωταθλημα αλλα και με το χαρτι ο ΠΑΟΚ ηταν ανωτερος.
Θελω να ελπιζω οτι αυτη την αμφιβολια δεν την εχει και η ομαδα και θα μπει μεσα να τους πατησει.
Για καποιο λογο υπαρχει ενα μαγκωμα λες και ο νεος τους προπονητης μεσα σε 5 μερες εχει κανει θαυματα και τους εχει μετατρεψει σε καλοκουρδισμενη μηχανη. Δεν γινονται αυτα.

Ακομα και την νικη τους την Πεμπτη να εβλεπε καποιος, θα διαπιστωνε οτι οι Ουγγροι μεχρι 60-65 εβγαιναν μπροστα οπως και οποτε ηθελαν και εφταναν μεχρι την περιοχη τους οπου εκει τους ελειπε η τελικη ενεργεια.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Επειδη εχω δει αρκετα ολυμπιακο δεν ειναι τοσο κακη οσο ακουγεται.
Οι παικτες που εχουν ειναι καλοι.
Επισης ο μεντιλιμπαρ σαν προπονητης διακρινεται για το οτι κανει συμπαγεις ομαδες (αυτο ακριβως που ελειπε απο τον ολυμπιακο).
Γι αυτο και θα παιξει με 3αδα χαφ, εζε ορτα τσικινιο.
Εζε να σκουπιζει ορτα και τσικινιο σαν 8αρια..
Και στα εξτρεμ εχει φορτουνη η ποντενσε και μασουρα..

Θεωρω οτι θα κοιταξουν να το πανε στο πολυ λαου λαου, ο ολυμπιακος εχει προβλημα στη δημιουργια ενω το προβλημα στην αμυνα θα κοιταξουν να το διορθωσουν οσο γινεται με το να ειναι συμπαγεις με 3 χαφ..

Το ματς ειναι πολυ δυσκολο θεωρω, ξαναλεω ο γαυρος δεν ειναι ο καφενες που παρουσιαζεται. Ειναι μια ομαδα καινουργια αλλα οι παικτες που εχει ειναι καλοι, δεν ειναι της σειρας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

.ΥΓ ... και την 7 και την 8...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θέλω να βάλουμε ίδιον αριθμό γκολ με αυτά του πρώτου γύρου.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Δεσποτοφ δεξια και Ντελιας βασικος με Μειτε Οζντοεφ Μπαμπα Λουτσεσκου ειναι η συνταγη του πρωταθληματος
επιτρεπεται να μη παιξουν καθολου μονο στο ματς με τον Πανσερραικο και ενα ελαφρυ ροτεισιο στα πλευοφ
μεθαυριο στο ισκεντερ σοκακ ας παιξουν οποιοι θελουν εκτος απο τους παραπανω, προσωπικα χσθκ για το κυπελλο

υγ
«Ευρισκόμενος στα θερινα μου ανακτορα, απέρχομαι ίνα τεθώ εις το πλευρόν του Λαού Μου στην Τουμπα, εκεί όπου από δεκαετιών παλαίει ο ΠΑΟΚτσήδικος Λαός. Τους παίκτας Ημών οδηγεί ολόκληρον το παρελθόν της Ομάδος μας, παρελθόν αφαντάστου ωραίου και μεγαλοπρεπούς

Πεποιθώς επί την Θείαν αρωγήν, επί την ορμήν του ηρωϊκού Λαού Μου, επί την ακατάβλητον ηθικήν δύναμιν της ΠΑΟΚτσήδικης Ιδέας, σπεύδω εκεί, όπου υπερτάτη Οπαδική Επιταγή με καλεί»
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

- για κάτι παλιές επιταγές λέει αυτός.
- λογικά, μπασκετικός θα είναι

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
δε χάνω σήμερα ΛΑΙΜΑΙ
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μόνο Νίκη Π.Α.Ο.Κ !!! Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ !!! :opaokara:
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Ξεκινάμε! Άντε πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Αντε να πηγαινουμε προς το ναο σιγα σιγα ..
Παμε Π.Α.Ο.ΚΑΡΑΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ..
FORZA Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”