Γιατι ημασταν κακοι την κυριακη;Patron έγραψε:Η εικόνα της ομάδας στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν μπορεί να εμπνέει τόση σιγουριά για πρόκριση.
ΠΑΟΚ - λαγός 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - λαγός 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Τα χαφ ούτε που πρεσαρουνnavigator11 έγραψε:Ξαναείδα λίγο πιο ψύχραιμα τα στιγμιότυπα. Είναι απαράδεκτο να τρώμε το συγκεκριμένο γκολ. Όντας σαν ομάδα όχι σε αναρχία, επειδή ξέρω γω βρισκόμασταν στην επίθεση και είχαμε προβληματική επιστροφή στην άμυνα ή κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τέτοιον βαθύ ύπνο. Καμία όμως.
Κλείνω το σχολιασμό για σήμερα, επιμένοντας ακόμα σφοδρότερα ότι η αντίδραση του Ταισον είναι επιπέδου κανενός τραχανοπλαγιά, που παίζει Γ εθνική. Απαράδεκτος.
Τπτ αλλαζουν πάσες και εμείς κοιτάμε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- serafeimgr
Εντάξει ρε παιδιά
Με το Σαματα γιατί όλη την ώρα τα βάζετε;
Μόνος του έπαιζε;
Δεν μιλάω μόνο για αυτόν.
Σε κάθε γκέλα μας φταίει ο Χ ή ο Ψ.
11 είναι οι παίχτες μας.
Πείτε μου και σε εμένα το άμπαλο παιδί, ποιοι κάνουν και ποιοι όχι.
Ευχαριστώ
Σεραφείμ
Με το Σαματα γιατί όλη την ώρα τα βάζετε;
Μόνος του έπαιζε;
Δεν μιλάω μόνο για αυτόν.
Σε κάθε γκέλα μας φταίει ο Χ ή ο Ψ.
11 είναι οι παίχτες μας.
Πείτε μου και σε εμένα το άμπαλο παιδί, ποιοι κάνουν και ποιοι όχι.
Ευχαριστώ
Σεραφείμ
Overall όχι, αλλά ψιλοχωλενουμε σε τρία σερί παιχνίδια αυξημένων απαιτήσεων που ψάχνεις αποτέλεσμα.aivas19 έγραψε:Γιατι ημασταν κακοι την κυριακη;Patron έγραψε:Η εικόνα της ομάδας στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν μπορεί να εμπνέει τόση σιγουριά για πρόκριση.
Τέλος πάντων μάλλον έχω στο πίσω μέρος του μυαλού το φόβο που ανέφερε κ Αποστολης πιο πάνω.
- navigator11
Αν είναι να τον δένουν κόμπο νοητικά τόσο χαλβατζίδικα, ας πάρει καλύτερα ο Ντέλιας τη θέση του σε μια βδομάδα. Ο μικρός θα είναι το υπεροπλο στον επαναληπτικό.Logistis έγραψε:Αυτόpotamda έγραψε:Η κόκκινη του Τάισον είναι μεγάλο πρόβλημα. Αν περάσει αύριο η αναβολή, θα λείψει από τη ρεβάνς της Λεωφόρου, όπου θα είναι ο θεατρίνος, αφού εκείνος θα έχει εκτίσει την Κυριακή.
Ας σκούξουν όλοι, εχθροί και μη, τα επόμενα 24ωρα. Ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Όχι αέρα αλλά θα προκριθούμε.
Αντί να σας ανησυχεί ότι το rotation στα χαφ δεν μπορεί να ανταποκριθεί όταν αργότερα θα έχουμε τα πλέι-οφ και την Ευρώπη, με αγώνες συνεχόμενους κάθε 3-4 ημέρες, οι περισσότεροι εδώ ασχολείστε με τον φορ, με το αν προκριθούμε ή όχι και με το αν ήταν σωστή η εντεκάδα του Λουτσέσκου.
Αν νομίζετε ότι το δίδυμο Μεϊτέ-Οζντόεφ μπορεί να παίξει ασταμάτητα όλα τα δύσκολα ματς από 'δω και πέρα, τσάμπα συζητάμε...
Αν νομίζετε ότι το δίδυμο Μεϊτέ-Οζντόεφ μπορεί να παίξει ασταμάτητα όλα τα δύσκολα ματς από 'δω και πέρα, τσάμπα συζητάμε...
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Χαρά στο κουράγιο σας που διαβάζετε ακόμα το συγκεκριμένο σιχαμα.Ενας Μήλιος( όαση )με ολίγον Ελενίτσα και μετά το χάος!iremidynami 4+ έγραψε:Ουτε κουβεντα στο βαζελοσαϊτ για το θεατρο του "αρχηγού" της εθνικης.GEOL έγραψε:Ο Μπακασέτας μας έδειξε σήμερα την θλιβερή κατάντια όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά της κοινωνίας μας γενικότερα! Σε μια κανονική χώρα το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής θα του είχε ΗΔΗ αφαιρεθεί!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τετ 14 Φεβ 2024, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας μην ξεχναμε οτι το εκτος εδρας γκολ δεν υπάρχει πια.1 γκολ διαφορα δεν ειναι τιποτα.Και εμεις να νικουσαμε θα ηταν εύθραυστο
Αυτό ακριβώς. Μεγάλο λάθος που, ενώ η ομάδα έδειχνε ότι φέτος χτυπάει και τις 3 διοργανώσεις, δεν εκμεταλλεύτηκαν την μεταγραφική Ιανουαρίου για να προσθέσουν έξτρα ποιοτητα και επιπλέον επιλογές στον προπονητή. Η ίωση του Ντελια και η κόκκινη του Τάισον καταδεικνύει εμφατικά αυτό το λάθος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πάντα θα έχεις απουσίες, για διάφορους λόγους. Μου φαίνεται αδιανόητο να σκέφτηκαν στην ομάδα ότι όλοι οι παίκτες θα ήταν διαθέσιμοι μέχρι τέλους. Ποδοσφαιρικό έγκλημαGospi έγραψε:Εγω προσωπικα ενιωσα οτι ειδα τον περσινο ΠΑΟΚ ανα διαστηματα. Δυστυχως μαλλον ισχυει το δειξε μου το κεντρο σου να σου πω τι ομαδα εισαι. Μακαρι να διαψευσθω αλλα σε οσα ντερμπι αναγκαστουμε να παίξουμε με Σβαμπ Τσιγγαρα αυτην την εικονα θα εχουμε. Γ αυτο επρεπε να αποκτηθει ενας ακομη μεσοεπιθετικος, για να μπει στο ροτεισιον των χαφ ο Μ. Αντονιο και να μην χαραμιζεται στο 10...
Ρε αλάνια τα κουκιά για την αναβολή βγαίνουν; κάπου διάβασα θέλει 10 ομάδες να ψηφίσουν υπέρ.
εγω δυσκολεύομαι να βρω 10 με ενα προχειρο μετρημα. αλλα ισως κατι ξερουν παραπανω
Μόνο τους 3 να βάλεις βαζελοκουλοσκουληκι είμαστε ήδη στο 11 οπότε η σιγουριά ότι θα υπάρξει η αναβολή δεν ξέρω από που προκύπτει.
κι άντε παίρνουν την αναβολή
κι άντε προκρίνεται ο Γαύρος στην επόμενη φάση
πότε θα γίνει αυτό το ματς ; το καλοκαίρι ;
κι άντε προκρίνεται ο Γαύρος στην επόμενη φάση
πότε θα γίνει αυτό το ματς ; το καλοκαίρι ;
Τόσες μαλακίες μαζεμένες σε ένα παιχνίδι είχα καιρό να δω. Rotation χωρίς καμία λογική σε σημαντικό παιχνίδι που εν δυνάμει οδηγεί σε τίτλο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έκανε αυτές τις τραγικές επιλογές ο Λουτσέσκου.
Σβάμπ-Τσιγγάρας στο κέντρο είναι οκ για ομάδες τύπου Μπειτάρ και Χάρτς που περάσαμε το καλοκαίρι για ημιτελικό με τον βάζελο δεν έπρεπε να υπάρχει ούτε σαν σκέψη.
Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να κάνουμε ευγενική χορηγία τον κύπελλο στον βάζελο, προφανώς το 0-1 δεν είναι αποτρεπτικό σκορ αλλά βάλαμε δύσκολα στους εαυτούς μας χωρίς λόγο.
Συνήθως όταν η ομάδα "διαλέγει" διοργανώσεις στο τέλος χάνει και τους βασικούς της στόχους.
Ο Μάρκος Αντόνιο δεν είναι 10άρι δε γίνεται να τον κρίνουμε ενώ παίζει σε λάθος θέση.
Σβάμπ-Τσιγγάρας στο κέντρο είναι οκ για ομάδες τύπου Μπειτάρ και Χάρτς που περάσαμε το καλοκαίρι για ημιτελικό με τον βάζελο δεν έπρεπε να υπάρχει ούτε σαν σκέψη.
Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να κάνουμε ευγενική χορηγία τον κύπελλο στον βάζελο, προφανώς το 0-1 δεν είναι αποτρεπτικό σκορ αλλά βάλαμε δύσκολα στους εαυτούς μας χωρίς λόγο.
Συνήθως όταν η ομάδα "διαλέγει" διοργανώσεις στο τέλος χάνει και τους βασικούς της στόχους.
Ο Μάρκος Αντόνιο δεν είναι 10άρι δε γίνεται να τον κρίνουμε ενώ παίζει σε λάθος θέση.
Τελικά τα social media της ΠΑΕ, έχουν μόνο τοπική εμβέλεια???
Γιατί στα site δεν βλεοω πουθενά την ανακοίνωση για τη 2η θεατρική παράσταση του καρνάβαλου αρχηγού της εθνικής
Γιατί στα site δεν βλεοω πουθενά την ανακοίνωση για τη 2η θεατρική παράσταση του καρνάβαλου αρχηγού της εθνικής