ΠΑΟΚ - λαγός 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
59
42%
Jonny
9
6%
Μιχαηλίδης
5
4%
Kędziora
18
13%
R. Soares
1
1%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσιγγάρας
1
1%
A. Živković
4
3%
Μ. Antônio
5
4%
Despodov
2
1%
Thomas
1
1%
Meïté
25
18%
Murg
3
2%
Taison
1
1%
Samatta
4
3%
Ozdoev
1
1%

Σύνολο ψήφων: 139

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: ΠΑΟΚ - λαγός 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

Patron έγραψε:Η εικόνα της ομάδας στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν μπορεί να εμπνέει τόση σιγουριά για πρόκριση.
Γιατι ημασταν κακοι την κυριακη;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

navigator11 έγραψε:Ξαναείδα λίγο πιο ψύχραιμα τα στιγμιότυπα. Είναι απαράδεκτο να τρώμε το συγκεκριμένο γκολ. Όντας σαν ομάδα όχι σε αναρχία, επειδή ξέρω γω βρισκόμασταν στην επίθεση και είχαμε προβληματική επιστροφή στην άμυνα ή κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τέτοιον βαθύ ύπνο. Καμία όμως.
Κλείνω το σχολιασμό για σήμερα, επιμένοντας ακόμα σφοδρότερα ότι η αντίδραση του Ταισον είναι επιπέδου κανενός τραχανοπλαγιά, που παίζει Γ εθνική. Απαράδεκτος.
Τα χαφ ούτε που πρεσαρουν
Τπτ αλλαζουν πάσες και εμείς κοιτάμε

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

Εντάξει ρε παιδιά
Με το Σαματα γιατί όλη την ώρα τα βάζετε;
Μόνος του έπαιζε;
Δεν μιλάω μόνο για αυτόν.
Σε κάθε γκέλα μας φταίει ο Χ ή ο Ψ.
11 είναι οι παίχτες μας.
Πείτε μου και σε εμένα το άμπαλο παιδί, ποιοι κάνουν και ποιοι όχι.
Ευχαριστώ
Σεραφείμ
Patron

Δημοσίευση από Patron »

aivas19 έγραψε:
Patron έγραψε:Η εικόνα της ομάδας στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν μπορεί να εμπνέει τόση σιγουριά για πρόκριση.
Γιατι ημασταν κακοι την κυριακη;
Overall όχι, αλλά ψιλοχωλενουμε σε τρία σερί παιχνίδια αυξημένων απαιτήσεων που ψάχνεις αποτέλεσμα.

Τέλος πάντων μάλλον έχω στο πίσω μέρος του μυαλού το φόβο που ανέφερε κ Αποστολης πιο πάνω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Logistis έγραψε:
potamda έγραψε:Η κόκκινη του Τάισον είναι μεγάλο πρόβλημα. Αν περάσει αύριο η αναβολή, θα λείψει από τη ρεβάνς της Λεωφόρου, όπου θα είναι ο θεατρίνος, αφού εκείνος θα έχει εκτίσει την Κυριακή.
Αυτό
Αν είναι να τον δένουν κόμπο νοητικά τόσο χαλβατζίδικα, ας πάρει καλύτερα ο Ντέλιας τη θέση του σε μια βδομάδα. Ο μικρός θα είναι το υπεροπλο στον επαναληπτικό.
Ας σκούξουν όλοι, εχθροί και μη, τα επόμενα 24ωρα. Ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Όχι αέρα αλλά θα προκριθούμε.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αντί να σας ανησυχεί ότι το rotation στα χαφ δεν μπορεί να ανταποκριθεί όταν αργότερα θα έχουμε τα πλέι-οφ και την Ευρώπη, με αγώνες συνεχόμενους κάθε 3-4 ημέρες, οι περισσότεροι εδώ ασχολείστε με τον φορ, με το αν προκριθούμε ή όχι και με το αν ήταν σωστή η εντεκάδα του Λουτσέσκου.
Αν νομίζετε ότι το δίδυμο Μεϊτέ-Οζντόεφ μπορεί να παίξει ασταμάτητα όλα τα δύσκολα ματς από 'δω και πέρα, τσάμπα συζητάμε...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

iremidynami 4+ έγραψε:
GEOL έγραψε:Ο Μπακασέτας μας έδειξε σήμερα την θλιβερή κατάντια όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά της κοινωνίας μας γενικότερα! Σε μια κανονική χώρα το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής θα του είχε ΗΔΗ αφαιρεθεί!
Ουτε κουβεντα στο βαζελοσαϊτ για το θεατρο του "αρχηγού" της εθνικης.
Χαρά στο κουράγιο σας που διαβάζετε ακόμα το συγκεκριμένο σιχαμα.Ενας Μήλιος( όαση )με ολίγον Ελενίτσα και μετά το χάος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τετ 14 Φεβ 2024, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ας μην ξεχναμε οτι το εκτος εδρας γκολ δεν υπάρχει πια.1 γκολ διαφορα δεν ειναι τιποτα.Και εμεις να νικουσαμε θα ηταν εύθραυστο
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Gospi έγραψε:Εγω προσωπικα ενιωσα οτι ειδα τον περσινο ΠΑΟΚ ανα διαστηματα. Δυστυχως μαλλον ισχυει το δειξε μου το κεντρο σου να σου πω τι ομαδα εισαι. Μακαρι να διαψευσθω αλλα σε οσα ντερμπι αναγκαστουμε να παίξουμε με Σβαμπ Τσιγγαρα αυτην την εικονα θα εχουμε. Γ αυτο επρεπε να αποκτηθει ενας ακομη μεσοεπιθετικος, για να μπει στο ροτεισιον των χαφ ο Μ. Αντονιο και να μην χαραμιζεται στο 10...
Αυτό ακριβώς. Μεγάλο λάθος που, ενώ η ομάδα έδειχνε ότι φέτος χτυπάει και τις 3 διοργανώσεις, δεν εκμεταλλεύτηκαν την μεταγραφική Ιανουαρίου για να προσθέσουν έξτρα ποιοτητα και επιπλέον επιλογές στον προπονητή. Η ίωση του Ντελια και η κόκκινη του Τάισον καταδεικνύει εμφατικά αυτό το λάθος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πάντα θα έχεις απουσίες, για διάφορους λόγους. Μου φαίνεται αδιανόητο να σκέφτηκαν στην ομάδα ότι όλοι οι παίκτες θα ήταν διαθέσιμοι μέχρι τέλους. Ποδοσφαιρικό έγκλημα
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Ρε αλάνια τα κουκιά για την αναβολή βγαίνουν; κάπου διάβασα θέλει 10 ομάδες να ψηφίσουν υπέρ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

εγω δυσκολεύομαι να βρω 10 με ενα προχειρο μετρημα. αλλα ισως κατι ξερουν παραπανω
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Μόνο τους 3 να βάλεις βαζελοκουλοσκουληκι είμαστε ήδη στο 11 οπότε η σιγουριά ότι θα υπάρξει η αναβολή δεν ξέρω από που προκύπτει.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

κι άντε παίρνουν την αναβολή
κι άντε προκρίνεται ο Γαύρος στην επόμενη φάση
πότε θα γίνει αυτό το ματς ; το καλοκαίρι ;
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Τόσες μαλακίες μαζεμένες σε ένα παιχνίδι είχα καιρό να δω. Rotation χωρίς καμία λογική σε σημαντικό παιχνίδι που εν δυνάμει οδηγεί σε τίτλο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έκανε αυτές τις τραγικές επιλογές ο Λουτσέσκου.

Σβάμπ-Τσιγγάρας στο κέντρο είναι οκ για ομάδες τύπου Μπειτάρ και Χάρτς που περάσαμε το καλοκαίρι για ημιτελικό με τον βάζελο δεν έπρεπε να υπάρχει ούτε σαν σκέψη.

Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να κάνουμε ευγενική χορηγία τον κύπελλο στον βάζελο, προφανώς το 0-1 δεν είναι αποτρεπτικό σκορ αλλά βάλαμε δύσκολα στους εαυτούς μας χωρίς λόγο.

Συνήθως όταν η ομάδα "διαλέγει" διοργανώσεις στο τέλος χάνει και τους βασικούς της στόχους.

Ο Μάρκος Αντόνιο δεν είναι 10άρι δε γίνεται να τον κρίνουμε ενώ παίζει σε λάθος θέση.
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

Τελικά τα social media της ΠΑΕ, έχουν μόνο τοπική εμβέλεια??? :oops: :oops:

Γιατί στα site δεν βλεοω πουθενά την ανακοίνωση για τη 2η θεατρική παράσταση του καρνάβαλου αρχηγού της εθνικής
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”