Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Montrealiotis »

bane1980 έγραψε:Μήπως αυτό σημαίνει ότι κλειδώνει του Μάκη στην ΕΠΟ?

Για μεταγραφές, ένα εξτρεμ για βάθος και μια ενίσχυση της δεξιάς πλευράς Άμυνας και είμαστε κομπλέ. Εγώ πιο πολύ θα έφερνα ένα δεξί στόπερ μπόμπα να ετοιμάζεται για καλοκαίρι και να μπορεί να παίρνει χρόνο όσο θα λείπει ο Εκονγκ για να μην τεντωσει ο Κεντζιόρα.

Και μεγάλη προσοχή τωρα με τον έγκριτο νομικό στο λιμανι...ακόμα και στα κωλοχαρτα στα αποδυτήρια να μην τα ρίχνουν έξω από το καλαθάκι...
Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα στο άκουσμα αυτού του Ρώσου.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Montrealiotis έγραψε:Ποσό χρόνων είναι ο Μπακασετας;; Να κάτσει εκει που κάθεται. Καλύτερα Πελκα
Καμία σύγκριση οι δύο παίκτες, ο Μπακασέτας είναι πολύ καλύτερος. Θα ήταν ιδανική μεταγραφή φέτος για τρελή πολυτέλεια στο ροτέισον και του χρόνου βασικός μετά από πώληση Κωνσταντέλια (δυστυχώς).
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σιγά μην είναι παίχτης ο Κασέτας για τον ΠΑΟΚ,ο ΠΑΟΚ έχει δικούς του Έλληνες παίχτες δεν θέλει κασέτες, παιχταράδες ξένους θέλει και τα παιδιά από τις ακαδημίες μας.
Να πάνε αλλού οι Κασέτες οι Σιωπηδες και οι Κουρμπελιδες ,ουστ και ακόμα παραπέρα με δαύτους.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το αυτό
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

obanebane έγραψε:Σιγά μην είναι παίχτης ο Κασέτας για τον ΠΑΟΚ,ο ΠΑΟΚ έχει δικούς του Έλληνες παίχτες δεν θέλει κασέτες, παιχταράδες ξένους θέλει και τα παιδιά από τις ακαδημίες μας.
Να πάνε αλλού οι Κασέτες οι Σιωπηδες και οι Κουρμπελιδες ,ουστ και ακόμα παραπέρα με δαύτους.
Συμφωνώ 100%. Ούτε κασέτες και ούτε κασετοκουλετες κυριως
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί παίχτες που αν τραυματιστούν θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα:

1. Κοταρσκι: Δε χρειάζεται εξήγηση.

2. Μουργκ: Απο πίσω του υπάρχει μόνο ο Ντέλιας ο οποίος αν και συνεργάζεται άψογα με τον Τάισον, από τις 6 φορές που έχουν ξεκινήσει μαζί μετά τα προκριματικά τις 3 γκελάραμε.

3. Σαστρε: Από πίσω του μόνο ο Βιερίνια που δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε σερί ματς και ο Κεντζιόρα που όσο τον βλέπαμε σαν μπακ πονούσαν τα μάτια μας. Άλλωστε θα έπρεπε να τον υπολογίζουμε και σαν το βασικό μας σέντερ μπακ πλέον.

4. Μπράντον: Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι έτσι και τραυματιστεί στα πλευ οφ θα χρειαστεί να παίξει 8 ντέρμπι βασικός ο Σαμάττα. Τον μικρό δεν πρόκειται να τον εμπιστευτεί.

Η σειρά έχει μπει ανάλογα με την αναγκαιότητα για μεταγραφή όπως το βλέπω εγώ.

1. Όπως προείπε και κάποιος άλλος από εδώ μέσα πολύ σωστά το πρότζεκτ κρέμεται από μια κλωστή και αυτή λέγεται Κοτάρσκι. Για εμένα θα έπρεπε να αποκτηθεί έστω και δανεικός ο Μανδάς (μόνο αυτόν θα εμπιστευόμουν από Έλληνες, ίσως και τον Τσιφτσή) για να ελευθερωθεί ακόμη μια θέση στην ευρωπαϊκή λίστα. Παρόλα αυτά κίνηση δε βλέπω να γίνεται για τον λόγο ότι δεν υπάρχουν ποιοτικοί Έλληνες τερματοφύλακες στην αγορά. Τα περί Τζολάκη που ακούγονται δεν τα πιστεύω.

2. Για αλλαγή του Μουργκ δεν νομίζω πως χρειάζεται να ξοδευτούν πολλά λεφτά αν έχουν σκοπό να τον ανανεώσουν. Θα μου άρεζε κάποιος έμπειρος, έξυπνος παίχτης περισσότερο.

3. Εδώ είναι που πρέπει να πέσουν τα λεφτά. Ένας τύπου Μπάμπα θα ήταν ότι πρέπει και ο Σάστρε να τον ξεκουράζει. Επιμένω ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος ο Σάστρε να δηλωθεί και στην Ευρώπη.
Όσοι έχουν προταθεί μέχρι στιγμής δεν μου γεμίζουν το μάτι.
●Γουίλιαμ: Ήδη γεμάτη σεζόν, 3 χιαστούς τα τελευταία 3 χρόνια
●Ροσίερ: Σε αυτή τη φάση που είμαστε δεν αξίζει να πειραματιζόμαστε με τα σκουπίδια άλλων ομάδων.
●Χασιόκα: Έχει το μυαλό του σε άλλα πρωταθλήματα.
●Σοννέ: Το παρουσιαστικό, η ηλικία και η προέλευση του από βορειοευρωπαική ομάδα μου ξυπνάνε άσχημες αναμνήσεις με Περέιρα.

4. Εδώ ιδανικά θα ήθελα να παραχωρηθεί δανεικός ο Σαμάττα και να αποκτηθεί σαν δώρο για τη μέχρι τώρα πορεία ο Τσάλοφ ή οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τον Τανζανό. Δεν νομίζω να γίνει κάποια κίνηση πάντως γιατί το πρώτο σκέλος είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Και εφόσον μείνει στην ομάδα ο Σαμάττα, δεν γίνεται να μην χρησιμοποιείς παίχτη του ενός εκατομμυρίου. Αν ήμουν ο Λου θα δοκίμαζα σε κάποια ματς τον Ντεσπόντοφ μπροστά για περίπτωση ανάγκης.

Αυτές είναι οι τρύπες που πρέπει να κλείσουν. Νομίζω προέχουν τα παραπάνω από το να έρθει κάποιο σέντερ μπακ, ο Μαξιμοβιτς ή ο Ντάγκλας Κόστα που λένε πολλοί αφού σε εκείνες τις θέσεις είμαστε υπερπλήρεις.

Πρώτα πρέπει να κλείσουμε τις τρύπες του ρόστερ και μετά να κοιτάξουμε για τυχόν αναβαθμίσεις.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Τώρα που όλοι καταπίνουμε την γλώσσα μας για τις κινήσεις του καλοκαιριού εγώ θα άφηνα αυτούς που τους διάλεξαν να κάνουν την δουλειά τους και απλά θα ονειρευόμουν από μέσα μου. Τελικά εκείνος ο κοντός και ο άλλος ο κλαψιάρης δεν γουστάρουν λίγο ελληνικό ήλιο;
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πάντως, με στενοχωρεί λίγο που το νήμα του Παντελου του Θωμαρέη έχει πιάσει ξανά αράχνες. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα το επαναλάβω: Δεξί μπακ και Maksimovic. Εφόσον λείψει ο Ekong θα χρειαστούμε ένα στόπερ, γιατί θα μείνουμε μόνο με Kedziora.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο ΠΑΟΚ έχει δηλώσει ήδη 17 παίκτες στην Ευρώπη, και όποια προσθήκη γίνει θα πρέπει να βγάλει κάποιον από αυτούς από την λίστα.

Το πιο λογικό είναι να βγει ο Ζιφκοβιτς για να δηλωθεί ο Σαστρε. Αν βγει ο Ζιφκοβιτς για να δηλωθεί το δεξί μπακ που ενδεχομένως θα πάρουμε, τότε ο Σαστρε πιστεύω θα αποχωρήσει...αν όχι τώρα, το καλοκαίρι.

Αν βγει ο Ζιφκοβιτς από την λίστα, τότε έχεις κενό στον αναπληρωματικό τερματά και ειλικρινά δεν ξέρω ποιος Έλληνας θα μπορούσε να έρθει για να το καλύψει. Ο Μανδας δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να φύγει από 2ος στην Λάτσιο για να γίνει 2ος στον ΠΑΟΚ. Πιο πιθανό να πάει για πρώτος στην αεχ... Τζολάκης που γράφτηκε, το καλοκαίρι μόνο. Τώρα αποκλείεται.

Αριθμητικά υπάρχει κενό στα εξτρέμ και όχι στο 10 πλέον, αφού στο 10 έχεις Ντελια και Μουργκ. Στα εξτρέμ έχεις Ζιφκο, Ντεσποντοφ και Τάισον, οπότε η λογική λέει να έρθει κάποιος που θα συμπληρώσει αυτούς, τελευταίος ιεραρχικά. Αν είναι Έλληνας θα δηλωθεί και στην Ευρώπη (πχ Λημνιός), αλλά αν είναι ξένος δύσκολα θα δηλωθεί, και πρέπει να είναι παίκτης που θα το αποδεχθεί.

Ειλικρινά σε αυτή τη φάση δεν βλέπω πως μπορούμε να κρατήσουμε την ισορροπία που υπάρχει εντός της ομάδας με μεταγραφή άνω του ενός παίκτη.

Οπότε βλέπω να έρχεται δεξί μπακ μόνο αν βρούμε κάτι πολύ καλό, και εξτρέμ μόνο κάποιος συμπληρωματικός.

Αν υπάρξει πρόταση για Εκονγκ/Σαματα, λογικά θα μπορούμε να αναβαθμίσουμε κάποια από τις 2 θέσεις, αλλά θεωρώ πως ο Λουτσεσκου δεν το θέλει αυτό, τουλάχιστον τώρα τον Γενάρη. Μια αλλαγή μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα, από τα αποδυτήρια μέχρι τον τρόπο παιχνιδιού, και είναι τεράστιο ρίσκο με την ομάδα να παίζει τόσο καλά, να την κάνεις.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Δύσκολα να έρθει τώρα ο Μαξίμοβιτς, όταν έχεις ενεργούς 4 χαφ και τον Αντώνη να μπαίνει σιγά σιγά.
Τουλάχιστον να τον κλείσουν, αν υφίσταται ακόμα θέμα, από τώρα για το καλοκαίρι, μιας και δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε Μειτε και Αντώνη, πράγμα ψιλο χλωμό.
Σαφώς δεξι μπακ, το ζήτημα είναι να είναι τοπ παίχτης, αλλιώς δεν έχει νόημα.
Και μάλλον θα πάνε για αριστερό εξτρεμ, απ'ότι γράφεται, φαντάζομαι κάτι σε δευτεράντζα ως επιλογή, λογικό, όταν Ταισον, Ζίλε και Δεσπό είναι σε τρομερή κατάσταση.
Για στόπερ, μακάρι, δεν το βλέπω για τώρα, εκτός κι αν χαιρετήσει ο Νεσμπεργκ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Για τον Maksimovic υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος αν δεν έρθει τώρα να μην έρθει ποτέ. Το πρόβλημα είναι ποιον στόπερ θα ανεβάσουμε από ΠΑΟΚ Β που να σταθεί αξιοπρεπώς αν χρειαστεί να παίξει.

Οι αγώνες που θα δώσουμε αρχές 2024:

3-Ιαν ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 20:00
7-Ιαν Άρης - ΠΑΟΚ 19:30
10-Ιαν Βόλος - ΠΑΟΚ 17:00
14-Ιαν ΠΑΟΚ - ΠΑΣ 20:30
21-Ιαν Βόλος - ΠΑΟΚ
24-Ιαν κύπελλο 8-1
28-Ιαν ΠΑΟΚ - ΠΑΟ
4-Φεβ Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
7-Φεβ κύπελλο 8-2
11-Φεβ ΠΑΟΚ - ΑΕΧ
18-Φεβ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Τα παραπάνω υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα μπουν εμβόλιμες αγωνιστικές. Προς το παρόν έχουν οριστεί οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων της SL μέχρι και 14/1.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 22 Δεκ 2023, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Εθνική βλέπει κανείς;
Εχουμε εκεί ενα δεξί μπακ ,Μπαλτοκ ή καπως έτσι. Είναι καλός; Γιατί ως Ελληνας λογίζεται και είναι και αγγλοτραφης.Τωρα γκουγκλαρα και είναι τριάντα ετών λεει
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν θεωρείται γηγενής. Στο Νησί μεγάλωσε και έπαιξε μπάλα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ούτε ο William ήταν γηγενής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”