ΠΑΟΚ - Aberdeen 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Aberdeen 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Κρίμα που δεν κερδίσαμε , το αξιζαμε ξεκάθαρα.
Μπράβο για την πρόκριση, το σερί και την καλή εμφάνιση.
Μπράβο για την πρόκριση, το σερί και την καλή εμφάνιση.
- figurehead4
Δεν περίμενα τόσο έντονη αντίδραση για το σημερινό Χ, δεδομένου ότι η ομάδα πάλεψε, δεν είναι ότι τα έξυνε. Φυσικά είμαστε απίστευτοι τύποι οι ΠΑΟΚτσήδες, αλλά κι αυτό το άσπρο μαύρο έχει το γούστο του.
Αν πάντως μου έλεγε κάποιος τέλη Ιουλίου πως θα έχω ήδη προκριθεί από την 4η αγωνιστική των ομίλων και μάλιστα αήττητος συνολικά στην Ευρώπη με σύνολο 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, θα ήμουν πολύ δύσπιστος.
Αν μου έλεγε όμως ότι αυτή η πρόκριση θα συνοδεύεται με κράξιμο, θα σιγουρευόμουν. This is PAOK
Αν πάντως μου έλεγε κάποιος τέλη Ιουλίου πως θα έχω ήδη προκριθεί από την 4η αγωνιστική των ομίλων και μάλιστα αήττητος συνολικά στην Ευρώπη με σύνολο 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, θα ήμουν πολύ δύσπιστος.
Αν μου έλεγε όμως ότι αυτή η πρόκριση θα συνοδεύεται με κράξιμο, θα σιγουρευόμουν. This is PAOK

- thomas Murg
Απόψε θα ήθελα τον Ράζβαν για Moderator και μάλιστα κόκκινο.
Να γράψει στο πρώτο ποστ στα παραλειπόμενα: "Όποιος κάνει αρνητικό σχόλιο απόψε, καληνύχτα κι έφυγε"
Να γράψει στο πρώτο ποστ στα παραλειπόμενα: "Όποιος κάνει αρνητικό σχόλιο απόψε, καληνύχτα κι έφυγε"

Η ομάδα παίζει από Ιούλιο συνεχώς must win παιχνίδια και αυτό ήταν μήνα Νοέμβριο το πρώτο που και να κάνει ροτέισον δε χάλασε ο κόσμος.
Από Ιούλιο σε Νοέμβριο. Και θα κάτσω να σκάσω επειδή πήρε χρόνο ο Τσιγγαρας και ο Εκονγκ.
Να σκάσω για την αεκ ναι, για τον οφη ναι, σήμερα σε καμία περίπτωση
Από Ιούλιο σε Νοέμβριο. Και θα κάτσω να σκάσω επειδή πήρε χρόνο ο Τσιγγαρας και ο Εκονγκ.
Να σκάσω για την αεκ ναι, για τον οφη ναι, σήμερα σε καμία περίπτωση
- thomas Murg
Κι εγώ έλεγα ότι φταίει ο Κοτάρσκι στο φάουλ μέχρι που είδα αυτό που έφαγε ο Μπρινιόλι.figurehead4 έγραψε:Μια χαρά αν το δούμε ψυχρά. Προκριθήκαμε, θα έχουμε ξεκούραστο το κέντρο και τον Ζίφκοβιτς την Κυριακή.
Είτε το Χ είτε η νίκη είναι το ίδιο. Θα πρέπει να μην χάσουμε στη Γερμανία.
Ασίστ Εκονγκ ( για μένα κορυφαίος, μαζί με Τάισον), γκολ Σαμάτα. Θα πάρουν τα πάνω τους.
Μόνο μελανό σημείο ο τραυματισμος του Μπάμπα. Αφού είχε από πριν ενοχλήσεις, δεν θα έπρεπε να προστατευτεί; Μακάρι να μην έχει κάτι.
Η άμυνα δεν είχε θέμα. Το γκολ από φάουλ είναι ευθύνη του Κοτάρσκι, αλλά κι αυτός δικαιούται ένα κακό παιχνίδι.
Πάμε Γερμανία για ένα 8στορικό ματς να γουστάρουμε ΠΑΟΚάρα
Συγχαρητήρια στον κόσμο σήμερα. Ανατριχίλα
-
Θέλει δουλειά η άμυνα και κάποτε να κατασταλλαξει ο προπονητής στην 4αδα πίσω και στα χαφ και να δουλευτεί, όπου εγω θεωρω αυτήν με τον γαύρο την καλύτερη και όχι επειδή κερδίσαμε. Δεν με πείραξε τόσο το αποτέλεσμα, (ξέρεις από μέσα σου ότι κάπου δεν θα κέρδιζες εντάξει είπαμε 6/6 νίκες είχαμε, έτσι είναι στην Ευρώπη δεν γίνεται να κανεις το απόλυτο), όσο η αμυντική λειτουργία, ο βιερινια εκτίθεται πλέον, χάνει μαρκαρίσματα και κάνει φαουλ για να τα διορθώσει ενώ επιθετικά η αλήθεια είναι δεν βοηθάει, ο εκονγκ δίνει υπερβολική ελευθερία στον αντιπαλο να τελειώσει την φάση ενώ και ο κουλιερακης δεν καίγεται να την τελειώσει, ο κουλιερακης επίσης έκανε πολλά επιθετικά φαουλ απειρίας ξεκάθαρα που τους έδινε χρόνο… Στα επιθετικά στημένα επίσης για πρώτη φορά δεν είδα κάποια διάθεση για κάτι δουλεμένο στην προπόνηση. Δουλειά δουλειά δουλειά στην αμυντική γραμμή, και θεωρό πρέπει σιγά σιγά να δημιουργηθούν οι σταθερές της 11αδας και να γίνει λίγο μικρότερο το ροτεισον ανά παιχνίδι. Ολα καλα απλά να διορθωθούν όσο ειναι νωρίς τα θέματα στην άμυνα γιατί δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια να χάνεις βαθμούς στο 90+ και με 1-2 φάσεις να δέχεσαι γκολ, και αν διορθωθούν και την πρωτιά στον όμιλο θα πάρουμε και ποιο πάνω στην εγχωρια βαθμολογία θα είμαστε
-
Ρε φίλε τι θες να αου κάνει σε μια άμυνα με 11 μέσα στην περιοχή; Να την κρύψει και να την εμφανίσει στην εστία; Εντάξει είπαμε δεν γίνεται κάθε αγωνιστική να κάνει μαγικά. Κάνει 3 καλά παιχνίδια και στο επόμενο μέτριο αμέσως μην χαθεί και μην καεί, το χειρότερο από όλα είναι ότι λες ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, Δηλαδή πραγματικά κες και φέτος έκανε 1-2 καλά παιχνίδια μετρημένα κανεις, ηρέμησε φίλε βλέπεις με τον τρόπο που αμύνθηκαν κανεις δεν μπορούσε να κάνει κάτι ουσιαστικό, δεν ειχαμε τυχη και ουσια, καλύτερα να φέρω το χ εδώ που δεν έπαθα ζημιά και να ανοίξει η όρεξη ξαι η πίεση για την Κυριακή…Notorious4 έγραψε:Η ομάδα σε γενικές γραμμές ήταν καλή. Νομίζω όμως ότι ο Εκονγκ δημιουργεί ανασφάλεια σε όλη την αμυντική γραμμή και την αποδιοργανώνει.
Επίσης δεν μου άρεσε και η απόδοση του Κωνσταντελια. Αυτό το παιδί μόνο κακό του κάνουμε με όλα αυτά που ακούει.
Σήμερα για ακόμη μια φορά ήταν ανύπαρκτος μεχρι και 70.
Ναι κάνει θεαματικές ενέργειες. Τι να το κάνω όμως όταν σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είναι κακός; Θέλει πολύ δουλειά και προσοχή να είναι καλός τακτικά αλλά και να μην χάσει και το ταλέντο του στις φανταζι ενέργειες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Παρ 10 Νοέμ 2023, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Εμένα η ομάδα μου άρεσε σήμερα (χθές) και θεωρώ το αποτέλεσμα μαγική εικόνα.Ο Taison το Α και το Ω των επιθέσεων μας για ένα ακόμα παιχνίδι ( ίσως θα έπρεπε να ψαχτουμε και για ένα αριστερό εξτρέμ και όχι να τον έχουμε να παίζει συνέχεια στα κόκκινα, ούτε να "ακυρώνουμε" Zile & Despodov βάζοντας κατ'αναγκην εκεί) Ο Ντελιας σε μια κατ'εμε σε μια από τις πιο μεστές εμφανίσεις του με ωραίες εμπνεύσεις.Despodov μια ακόμα ασίστ και καλοχτυπημενα στημένα.Baba μηχανάκι όργωσε όλη την πλευρά.Αν ψάξω για κάτι που με προβληματισε ίσως είναι η έλλειψη χημείας στο δίδυμο των στόπερ για μια ακόμα φορά,η κακή αντίδραση του Kotarski σε ένα φάουλ που δεν το λες και άπιαστο,η διαφορά ποιότητας μεταξύ δεξιού & αριστερού Μπακ( ο αρχηγός ποιοτικοτατος αλλά δεν μπορεί συνεχόμενα παιχνίδια στα κόκκινα.Δυστυχως τα χρόνια πέρασαν και δεν τον βοηθάει η αθλητικοτητα του όπως πχ τον Taison.Κακο βράδυ για Schwab, μέτριος Τσιγγαρας.Ισως εδώ έπρεπε να μπει ο Ozdoev νωρίτερα και ίσως και Επιτέλους σκόραρε ο Samatta χωρίς να κάνει όμως κάπου αλλού αισθητή την παρουσία του.Ο Ekong με έχει μπερδέψει.Την μια καθαρίζει δύσκολη θέση με χαρακτηριστική ευκολία και την άλλη έχει λάθος τοποθέτηση και κακή εκτίμηση φάσης καταφέρνοντας να είναι ο αδύναμος κρίκος και στα δύο γκολ που φάγαμε.Παμε Φρανκφούρτη για το κόλπο γκρόσο.Ουσιαστικα το αποτέλεσμα δεν άλλαξε τίποτα.
- keep_paokizein
[/quote]JohnDag έγραψε:JohnDag έγραψε: Επίσης, λέτε «η ομαδα σήμερα έπαιξε καλά»;
Έχετε καταλάβει ότι το πως παίζει μια ομάδα είναι πάντα σε συνάρτηση με ποιον έχει απέναντι;
Έχετε καταλάβει ποσο χαμηλού επιπέδου ομάδα είναι η Αμπερντιν;
Το σημερινό ματς είναι αποτυχία. Απλά και κατανοητά.
Δεν θα μείνουμε σε αυτό πέρα από σήμερα και προφανώς από αύριο θα πάμε παρακάτω.
Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να χρυσώσουμε το χάπι, το σημερινό είναι αποτυχία.
Είναι απίστευτο ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέω.
Σε δυο ματς με ΑΥΤΗ την ομάδα έφαγες 4(!!!) γκολ.
Και γενικά έχεις φάει 8 στα τελευταία 4.
Αν δεν καταλαβαινεις ότι πρέπει να υπάρχει προβληματισμός μετά το σημερινό και όχι εφησυχασμός του στυλ «πάλι Χ θέλω μέσα στην Γερμανία» ε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο πραγματικά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από την Αμπερντιν πάντως, έχει φάει ήδη 3 γκολ η Φρανκφούρτη στη Γερμανία κι ακόμα δεν έπαιξε στην Σκωτία. Σήμερα έφαγε και 3 η Λίβερπουλ από μια Τουλούζ... και χθες 4 η Μαν Γιου από την Κοπεγχάγη.
And so this is football !!!

Δεν θα απαντήσω ειρωνικά διότι προφανώς δεν το αξίζεις Paokizein. Θα μπορούσα βέβαια…
Σε κάθε περίπτωση η Άιντραχτ έφαγε ένα γκολ στην Γερμανία από την Αμπερντιν. Όχι τρία.
Απλά να είμαστε σωστοί και δίκαιοι.
Σε κάθε περίπτωση η Άιντραχτ έφαγε ένα γκολ στην Γερμανία από την Αμπερντιν. Όχι τρία.
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Highlights
Match stats
Press conference:
[youtube]pJ--tCntD34[/youtube][/size][/b]
- keep_paokizein
Ενα έφαγε... σωστα (θυμομουν 4-3, ό,τι να ναι... το έτος γεννήσεως φταίει, που λέει και μια φίλη)JohnDag έγραψε:Δεν θα απαντήσω ειρωνικά διότι προφανώς δεν το αξίζεις Paokizein. Θα μπορούσα βέβαια…
Παντως δεν ηταν ειρωνικό το σχόλιο μου, Να αποφορτισω το κλίμα ηθελα, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι ετσι ειναι το ποδόσφαιρο και το εχω πλέον αποδεχθει. Κι επειδή ημουν γηπεδο σήμερα, κανένας δεν εφυγε δυσαρεστημένος. Οχι γιατί πήραμε την πρόκριση, αλλά γιατί επρεπε να κερδίσουμε 6-1. Αλλά...

Για εμένα το Παιχνίδι είναι 'γκέλα' δεν γίνεται να τρώμε παιδικά λάθη για <ακόμα 1 φορά>.
20 τελικές 2 οι κοκκινομάγουλοι και 1 κάρο κόρνερ 1 αυτοί να μην μπορούμε να βάλουμε 1 goal(αυτά δεν γίνονται) και
61% κατοχή εμείς και 39% αυτοί.
Με τα πολλά παιχνίδια Ιανουάριο θέλουμε 3προσθήκες οπωσδήποτε.
1 δεξί στόπερ γιατί ο Ekong είναι για τον Πανσερραϊκό κατά εμέ, 1 δεξί μπάκ στυλ Baba γιατί ο Vieirinha(με είναι και στα 38) μόνο αξιόπιστη λύση είναι ο Sastre ο Λύρατζης προσπαθεί να βρει τον εαυτό του 'ακόμα' και 1 επιθετικό γιατί ο Samatta είναι 1 έτσι 1 γιουβέτσι πιάσαμε 10 Νοε και δεν βρήκε τα πατήματα του.
*Επίσης εγώ θα ήθελα και 1 αριστερό εξτρέμ να δίνει λύσεις.
20 τελικές 2 οι κοκκινομάγουλοι και 1 κάρο κόρνερ 1 αυτοί να μην μπορούμε να βάλουμε 1 goal(αυτά δεν γίνονται) και
61% κατοχή εμείς και 39% αυτοί.
Με τα πολλά παιχνίδια Ιανουάριο θέλουμε 3προσθήκες οπωσδήποτε.
1 δεξί στόπερ γιατί ο Ekong είναι για τον Πανσερραϊκό κατά εμέ, 1 δεξί μπάκ στυλ Baba γιατί ο Vieirinha(με είναι και στα 38) μόνο αξιόπιστη λύση είναι ο Sastre ο Λύρατζης προσπαθεί να βρει τον εαυτό του 'ακόμα' και 1 επιθετικό γιατί ο Samatta είναι 1 έτσι 1 γιουβέτσι πιάσαμε 10 Νοε και δεν βρήκε τα πατήματα του.
*Επίσης εγώ θα ήθελα και 1 αριστερό εξτρέμ να δίνει λύσεις.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΙΚΤΟΙ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Κάναμε ματσάρα απλά η μπάλα δεν μπήκε για 3η φορά στα δίχτυα , και τι έγινε.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΗΤΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!
Παίξαμε πολύ ωραία, είδαμε νέα πραγματάκια να προστίθενται στο παιχνίδι, είδαμε τον κωνσταντέλια μετά την πανέμορφη ενέργεια με γαύρο χθες να δείχνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.
Είχαμε συνδυασμούς μέσα και έξω απο την περιοχή με τη μια, είχαμε αλλαγές πλευράς ,είχαμε διαγώνιες κινήσεις .
Φάγαμε 2 γκολ που ουσιαστικά μας χάλασαν την βραδιά νίκης και τίποτα παραπάνω.
Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ και ήμουν τόσο βέβαιος ότι θα το γυρίσουμε όπως και έγινε.
Σε κάθε ματς υπάρχει έστω και ένας παίκτης που σε κάνει να φωνάξεις τι μάγος είναι αυτός!!!
Ταισον και Μπάμπα οι κορυφαίοι ξένοι στην Ελλάδα με διαφορά. Επιτέλους μετά απο πολλά χρόνια έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που μιλάνε στη μπάλα.
Το να ψάχνεις συνέχεια να βρεις να πεις κάτι άσχημο είναι ότι χειρότερο. Πάντα θα υπάρχουν σε ενα ματς παίκτες που δεν θα βρίσκονται σε καλή μέρα , έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ουσία είναι ότι βλέπουμε φέτος την ομάδα μας να έχει καλύτερη ποιότητα , να έχει μέταλλο, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.
Θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα όπως με χανούμι και εμεις πρέπει να είμαστε εκει να φωνάζουμε πιο δυνατά ΠΑΟΚΑΡΑ !!!
Η ομάδα βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους, παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και περιμένουμε με προσμονή το επόμενο παιχνίδι. Αν θα κατακτήσουμε κάποιον τίτλο ή όχι ? Ποιος το ξέρει?
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!
Κάναμε ματσάρα απλά η μπάλα δεν μπήκε για 3η φορά στα δίχτυα , και τι έγινε.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΗΤΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!
Παίξαμε πολύ ωραία, είδαμε νέα πραγματάκια να προστίθενται στο παιχνίδι, είδαμε τον κωνσταντέλια μετά την πανέμορφη ενέργεια με γαύρο χθες να δείχνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.
Είχαμε συνδυασμούς μέσα και έξω απο την περιοχή με τη μια, είχαμε αλλαγές πλευράς ,είχαμε διαγώνιες κινήσεις .
Φάγαμε 2 γκολ που ουσιαστικά μας χάλασαν την βραδιά νίκης και τίποτα παραπάνω.
Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ και ήμουν τόσο βέβαιος ότι θα το γυρίσουμε όπως και έγινε.
Σε κάθε ματς υπάρχει έστω και ένας παίκτης που σε κάνει να φωνάξεις τι μάγος είναι αυτός!!!
Ταισον και Μπάμπα οι κορυφαίοι ξένοι στην Ελλάδα με διαφορά. Επιτέλους μετά απο πολλά χρόνια έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που μιλάνε στη μπάλα.
Το να ψάχνεις συνέχεια να βρεις να πεις κάτι άσχημο είναι ότι χειρότερο. Πάντα θα υπάρχουν σε ενα ματς παίκτες που δεν θα βρίσκονται σε καλή μέρα , έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ουσία είναι ότι βλέπουμε φέτος την ομάδα μας να έχει καλύτερη ποιότητα , να έχει μέταλλο, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.
Θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα όπως με χανούμι και εμεις πρέπει να είμαστε εκει να φωνάζουμε πιο δυνατά ΠΑΟΚΑΡΑ !!!
Η ομάδα βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους, παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και περιμένουμε με προσμονή το επόμενο παιχνίδι. Αν θα κατακτήσουμε κάποιον τίτλο ή όχι ? Ποιος το ξέρει?
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!
- PAOKevolution
Καλημέρα. Πολύ καλή η ομάδα μεσοεπιθετικά, ατομικά λάθη στην άμυνα (εκονγκ, Κοταρσκι) και 2-2. Τεράστιο μπράβο στην ομάδα για την άνετη πρόκριση. Μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε τι πάει να πει ήττα στην Ευρώπη. Μπράβο μπράβο μπράβο!
Έχω ξαναγράψει. Δε πα να λέγεται Αμπερντίν, Ελσίνκι, Λίνκολν και και και. Είναι Ευρώπη! Άλλο πρεστίζ, άλλα δεδομένα! Ξεκολλάτε επιτέλους! Τί περιμένατε δηλαδή; Να κάνουμε 5/6 ή 6/6; Σε ποιον κόσμο ζείτε.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πάλι στα παιδιά μας, τον προπονητή μας και τον Πρόεδρό μας, που θα βλεπουμε ΠΑΟΚ και μετά τον Δεκέμβρη!
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας! ΠΑΜΕ!
Έχω ξαναγράψει. Δε πα να λέγεται Αμπερντίν, Ελσίνκι, Λίνκολν και και και. Είναι Ευρώπη! Άλλο πρεστίζ, άλλα δεδομένα! Ξεκολλάτε επιτέλους! Τί περιμένατε δηλαδή; Να κάνουμε 5/6 ή 6/6; Σε ποιον κόσμο ζείτε.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πάλι στα παιδιά μας, τον προπονητή μας και τον Πρόεδρό μας, που θα βλεπουμε ΠΑΟΚ και μετά τον Δεκέμβρη!
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας! ΠΑΜΕ!