ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμ
Για το αν έσταζαν μέλι πριν το ματς δεν γνωρίζω. Πάντως εμείς στο τέλος σταξαμε κανονικότατα.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν παίξαμε tennis! Στο ποδόσφαιρο όταν κερδίζεις, πανηγυρίζεις. Ειδικά με γκολ στις καθυστερήσεις. Εδώ οι ζέλες πανηγύρισαν έξαλλα το Χ με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφλόρο.
-
[youtube]YeQ5h1BT__Y[/youtube]
πολυ ωραιο βιντεακι απο οπαδο της αιντραχτ με καθαροτατο ηχο και εικονα για να δειτε αντιδρασεις κοσμου
πολυ ωραιο βιντεακι απο οπαδο της αιντραχτ με καθαροτατο ηχο και εικονα για να δειτε αντιδρασεις κοσμου
αδερφε σορρυ αν σε δυσαρεστω αλλα ο μειτε αυτος ειναι,εχω δει παρα πολλα ματς του στο καμπιονατο γιατι μου αρεσει σαν πρωταθλημα,αυτο που βλεπουμε τωρα και πιθανον στην καλυτερη φορμα του κτλπ ειναι αυτο που ηταν αντιστοιχα στην μιλαν,στην τορινο και πιθανον στην μπενφικα,πιστευω ξεραμε τι περναμε, τις παραπανω φασεις τις εχει αφησει να γινουν και οταν ηταν στο υψηλοτερο επιπεδο ειναι το στυλ του ,μπορει να θεωρει οτι κανει αμυνα με το να πηγαινει και παιρνει την μπαλα απο τον αλλον αλλα να μην σκοτωνετε οταν την εχει ο αντιπαλος και ειδικοτερα στην κοντρα.markos4 έγραψε:Επειδή πολλά γράφονται για τον Μειτε.
Δείτε τα στιγμιότυπα που ανέβασε ένας φίλος νωρίτερα.. την αμυντική του συμπεριφορά στο 3:00 και στο 3:20 στις ευκαιριες που εχασε η Αιντραχτ. Στο πρωτο ημιχρονο γινονται αυτα,το τονιζω αυτο γιατι καποιος μπορει να πει οτι ηταν κουρασμενος.
Όχι απλά βαριέμαι, αλλά δεν πειράζει ας το φάμε και τι έγινε.
Έτσι εξηγούνται οι πολλές ευκαιρίες της Αιντραχτ ,αλλά και του Βαζελου.
-
Πολλα μπραβο στην ομαδα για μια παλικαρισια νικη οπως και σχεδον ακριβως 42 χρονια πριν εναντιον της Αιντραχτ (τοτε ηταν 30.09), κοιτα να δεις συμπτωση αφου και τοτε οι Γερμανοι ειχανε κερδισει 16 μηνες πριν ενα Ευρωπαικο τροπαιο (τοτε το 1980 το Κυπελλο ΟΥΕΦΑ).
Δεν ειναι εκπληξη οτι χρειαζεσαι και την τυχη για να κερδισεις σαν Ελληνικη ομαδα εκπροσωπο της Μπουντεσλιγκα, η Αιντραχτ ειχε τετραπλασιες τελικες και τριπλασιες τελικες προς την εστια σε συγκριση με εμας αλλα στο ποδοσφαιρο μετραει η αποτελεσματικοτητα. Με δυο τελικες προς την εστια (και τις δυο με στατικες φασεις) πηραμε την νικη, τωρα εχουμε πολυ μεγαλες ελπιδες να φτασουμε στους αγωνες νοκ αουτ (5 βαθμους παραπανω απο Ελσινκι και Αμπερντιν) και παραλληλα εχουμε και βασιμες πιθανοτητες για την πρωτη θεση του ομιλου μας.
Ενα επισημο στατιστικο της ΟΥΕΦΑ με ξαφνιασε, καναμε μονο 4 φαουλ και δεχθηκαμε 15 φαουλ. Εμενα μου φανηκε πιο ισορροπημενο μιας και η κατοχη μπαλας ητανε 50-50.
Το αμυντικο μας κεντρικο διδυμο ειχε την κυριαρχια στον αερα (μετα τον Κοταρσκι ο Εκονγκ εχει τα πιο πολλα αγωνιστικα λεπτα μετα απο τους πρωτους 15 αγωνες), αλλα οπως και στο ματς με τον Παναθηναικο αφησαμε τον αντιπαλο να κερδιξει τις δευτερες μπαλιες στο υψος της μεγαλης περιοχης απο οπου οι Γερμανοι σουταρανε επικινδυνα.
Στα περιπου 10 με 15 λεπτα μετα την ισοφαριση ειχαμε την πιο δυσκολη φαση του αγωνα οταν η Αιντραχτ εφτασε κοντα στο 1-2, αλλα στα τελευταια περιπου 10 λεπτα του ματς ειμασταν εμεις οι οποιοι πιστεψαμε και παλεψαμε για την νικη.
Τωρα καλη ξεκουραση και προετοιμασια για τον επομενο αγωνα με τον Ατρομητο στην Τουμπα σε δυο εβδομαδες, το κεφαλι κατω και πολλη δουλεια για να αποφυγουμε μια γκελα.
Δεν ειναι εκπληξη οτι χρειαζεσαι και την τυχη για να κερδισεις σαν Ελληνικη ομαδα εκπροσωπο της Μπουντεσλιγκα, η Αιντραχτ ειχε τετραπλασιες τελικες και τριπλασιες τελικες προς την εστια σε συγκριση με εμας αλλα στο ποδοσφαιρο μετραει η αποτελεσματικοτητα. Με δυο τελικες προς την εστια (και τις δυο με στατικες φασεις) πηραμε την νικη, τωρα εχουμε πολυ μεγαλες ελπιδες να φτασουμε στους αγωνες νοκ αουτ (5 βαθμους παραπανω απο Ελσινκι και Αμπερντιν) και παραλληλα εχουμε και βασιμες πιθανοτητες για την πρωτη θεση του ομιλου μας.
Ενα επισημο στατιστικο της ΟΥΕΦΑ με ξαφνιασε, καναμε μονο 4 φαουλ και δεχθηκαμε 15 φαουλ. Εμενα μου φανηκε πιο ισορροπημενο μιας και η κατοχη μπαλας ητανε 50-50.
Το αμυντικο μας κεντρικο διδυμο ειχε την κυριαρχια στον αερα (μετα τον Κοταρσκι ο Εκονγκ εχει τα πιο πολλα αγωνιστικα λεπτα μετα απο τους πρωτους 15 αγωνες), αλλα οπως και στο ματς με τον Παναθηναικο αφησαμε τον αντιπαλο να κερδιξει τις δευτερες μπαλιες στο υψος της μεγαλης περιοχης απο οπου οι Γερμανοι σουταρανε επικινδυνα.
Στα περιπου 10 με 15 λεπτα μετα την ισοφαριση ειχαμε την πιο δυσκολη φαση του αγωνα οταν η Αιντραχτ εφτασε κοντα στο 1-2, αλλα στα τελευταια περιπου 10 λεπτα του ματς ειμασταν εμεις οι οποιοι πιστεψαμε και παλεψαμε για την νικη.
Τωρα καλη ξεκουραση και προετοιμασια για τον επομενο αγωνα με τον Ατρομητο στην Τουμπα σε δυο εβδομαδες, το κεφαλι κατω και πολλη δουλεια για να αποφυγουμε μια γκελα.
- john4serres
Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη χθεσινή νίκη.
Πάμε για το 6ποντο με Αμπερντιν και να περιμένουμε μια ή δυο γκέλες των Γερμανών με Ελσίνκι.
Θέλω τη πρωτιά με 16-18 βαθμούς
Πάμε για το 6ποντο με Αμπερντιν και να περιμένουμε μια ή δυο γκέλες των Γερμανών με Ελσίνκι.
Χιλια συγγνωμη που ενοχληθηκαν οι δερβεναγες. Δεν θα ξαναγινειVfB v2 έγραψε:Εχθες πριν το ματς οι γερμανοι έσταζαν μέλι για τον ΠΑΟΚ και την τούμπα. Ποιος ήταν ο λόγος για τους ασεβής έξαλλους πανηγυρισμούς και τα θέατρα στο τέλος; Ετσι απλά για να γίνουμε αντιπαθητικοί και να δώσουμε ένα επιπλέον κίνητρο;
- kataramenos5
Ο θυμοσοφος λαος εχει προνοησει για τετοιες καταστασεις.Γι αυτο κι εβγαλε το γνωστο συνθημα.Ελα μη μου ντρεπεστε αφου κι εσεις το σκεφτηκατε
ΠΩΠΩ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ
ΠΩΠΩΠΩ ΠΩΠΩΠΩ ΜΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΩΠΩ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ
ΠΩΠΩΠΩ ΠΩΠΩΠΩ ΜΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Τα αυθορμητα αυτα που βγαινουν ετσι απο το πουθενα ειναι μεσα στα καλυτερα συνθηματα μας.
Πχ δεν θυμαμαι ποιο ματς ηταν αλλα ηταν πετρινα χρονια. Ειχαν φυτρωσει κατι χορτα μισο μετρο στους αρμους των τσιμεντων της 4. Κοσμος λιγος. Θυμαμαι εκει στην εισοδο τους φυλακες να μας καλωριζουν «καλωστα παιδια» δεν το ειχα ξανακουσει αυτο ποτε στην εισοδο.
Εκει λοιπον και ενω η ομαδα ειχε σεληνιαστει στο χορτο κατι λιγα παιδια ξεκινησαν να προσπαθουν το «το παοκαρα βαλε ενα» γκολ αλλα τοτε ηταν αλεαλε αλεοοοο αλε οοο αλε οοο και μετα εγινε το βαλε ενα γκολ.
Δεν ξερω εαν το ειχαν δουλεψει ποιο πριν αλλα εμενα με φανηκε οτι κατι προσπαθουσαν και ξαφνικα ολο το γηπεδο (λιγοι ημασταν) αρχισε να τραγουδα το αλεο…
Οποτε συμφωνω με τον προλαλισαντα για τον θυμοσοφο λαο.
Υ.Γ. Κατι μακροσυρτα με καραβια και δεν ξερω εγω τι δεν ξεσηκωνουν γαμωτο. Παμε σε αυτα που εχουν την ενταταη του παρελθοντος. Το βουντου βουντου σε γεματο γηπεδο ακουγονται σαν γροθιες στο στομαχι
Υ.Γ. Το πωπω λαος καταπληκτικο. Το χλμ καναμε παλι. Δεκαετιας και βαλε πλεον
Υ.Γ. Δεν ειμαι οφ τοπικ. Απο το ματς χτες τραγουδαω συνεχεια μεσα μου.
Πχ δεν θυμαμαι ποιο ματς ηταν αλλα ηταν πετρινα χρονια. Ειχαν φυτρωσει κατι χορτα μισο μετρο στους αρμους των τσιμεντων της 4. Κοσμος λιγος. Θυμαμαι εκει στην εισοδο τους φυλακες να μας καλωριζουν «καλωστα παιδια» δεν το ειχα ξανακουσει αυτο ποτε στην εισοδο.
Εκει λοιπον και ενω η ομαδα ειχε σεληνιαστει στο χορτο κατι λιγα παιδια ξεκινησαν να προσπαθουν το «το παοκαρα βαλε ενα» γκολ αλλα τοτε ηταν αλεαλε αλεοοοο αλε οοο αλε οοο και μετα εγινε το βαλε ενα γκολ.
Δεν ξερω εαν το ειχαν δουλεψει ποιο πριν αλλα εμενα με φανηκε οτι κατι προσπαθουσαν και ξαφνικα ολο το γηπεδο (λιγοι ημασταν) αρχισε να τραγουδα το αλεο…
Οποτε συμφωνω με τον προλαλισαντα για τον θυμοσοφο λαο.
Υ.Γ. Κατι μακροσυρτα με καραβια και δεν ξερω εγω τι δεν ξεσηκωνουν γαμωτο. Παμε σε αυτα που εχουν την ενταταη του παρελθοντος. Το βουντου βουντου σε γεματο γηπεδο ακουγονται σαν γροθιες στο στομαχι
Υ.Γ. Το πωπω λαος καταπληκτικο. Το χλμ καναμε παλι. Δεκαετιας και βαλε πλεον
Υ.Γ. Δεν ειμαι οφ τοπικ. Απο το ματς χτες τραγουδαω συνεχεια μεσα μου.
++++john4serres έγραψε:Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη χθεσινή νίκη.
Είπατε την μαγική λέξη αποτελεσματικότητα!Evangelos Apostolidis έγραψε:Πολλα μπραβο στην ομαδα για μια παλικαρισια νικη οπως και σχεδον ακριβως 42 χρονια πριν εναντιον της Αιντραχτ (τοτε ηταν 30.09), κοιτα να δεις συμπτωση αφου και τοτε οι Γερμανοι ειχανε κερδισει 16 μηνες πριν ενα Ευρωπαικο τροπαιο (τοτε το 1980 το Κυπελλο ΟΥΕΦΑ).
Δεν ξερω αν το εβαλε καποιος πιο πριν. Βιντεο απο Γερμανο που ηταν εχθες στο γηπεδο
- Kabamaru11
Δεν μου αρεσε καθολου η αντιδραση του Παντελη Κωνσταντινιδη μετα το γκολ μας στο 90+,εμεις μπορει να καναμε ετσι,αλλα αυτος ειναι μελος της ομαδας,επαγγελματιας,απαραδεκτη συμπεριφορα,οσο δικιο και να ειχε για την μη τηρηση του fair play,δεν επρεπε να αντιδρασει ετσι,για μενα εχασε κ το δικιο του.
Συγνωμη που το ανεβαζω εδω,αλλα το τοπικ του,το εχετε κλειδωμενο απο το 2019.
Συμφωνω, αυτα τα "παρτα" προς τον παγκο τους ειναι συμπεριφορες 1990.Kabamaru11 έγραψε:Δεν μου αρεσε καθολου η αντιδραση του Παντελη Κωνσταντινιδη μετα το γκολ μας στο 90+,εμεις μπορει να καναμε ετσι,αλλα αυτος ειναι μελος της ομαδας,επαγγελματιας,απαραδεκτη συμπεριφορα,οσο δικιο και να ειχε για την μη τηρηση του fair play,δεν επρεπε να αντιδρασει ετσι,για μενα εχασε κ το δικιο του.