77. Kiril Despodov
- Amsterdamer_87
Re: 77. Kiril Despodov
Πολυ καλος για ακομα μια φορα..
Λιγο ηθελε να το ξανακαρφωσει αλλα βρηκε στην μαπα τον Κλειτον..
Λιγο ηθελε να το ξανακαρφωσει αλλα βρηκε στην μαπα τον Κλειτον..
- navigator11
- figurehead4
Φίλε Navi δεν το γράφω για να σου τη πω. Σε παρακαλώ μην το πάρεις έτσι.
Αλλά την Κυριακή ο Ντεσπότοφ δεν έχει ανάγκη να κάνει κανένα κρας τεστ με τους γελοίους τους πράσινους.
Αυτοί θα κάνουν κρας τεστ πάνω του και ας φροντίσουν να πλυθούν.
Θα μου πεις είναι και ο Ντέλιας και ο Ζίφκο. Για ποιον να προλάβουν πρώτα πρώτα; Ε ας διαλέξουν. Αλλά ο Κιριλ όπως βίαζε τις κοκκινοσκουφιτσες λίγα χρόνια πριν, έτσι θα κάνει και με αυτές.
Αλλά την Κυριακή ο Ντεσπότοφ δεν έχει ανάγκη να κάνει κανένα κρας τεστ με τους γελοίους τους πράσινους.
Θα μου πεις είναι και ο Ντέλιας και ο Ζίφκο. Για ποιον να προλάβουν πρώτα πρώτα; Ε ας διαλέξουν. Αλλά ο Κιριλ όπως βίαζε τις κοκκινοσκουφιτσες λίγα χρόνια πριν, έτσι θα κάνει και με αυτές.
- navigator11
Σιγά μην παρεξηγήθηκα ρε φίλε. Το γράφω υπό την έννοια ότι έχει γράψει πλέον κάποια χιλιόμετρα με την υπόλοιπη ομάδα το παλικάρι, οπότε περιμένω μεγάλη συνεισφορά μέσα στη φλωροφωλιά. Έχω προσδοκίες βασικά από όλην την ομάδα. Θα έχει προηγηθεί και το εμβόλιμο με μπεο, θα πρέπει να κυνηγήσουν οι δικοί μας τη νίκη με βαζέλα πάση θυσία.figurehead4 έγραψε:Φίλε Navi δεν το γράφω για να σου τη πω. Σε παρακαλώ μην το πάρεις έτσι.
Η κινηση που έκανε από δεξιά και η πάσα στον ντελια, δείχνει ποδοσφαιρική ευφυΐα και οξυδέρκεια
- O Teleutaios Savourai
Πραγματικά, τόσο απλό το έκανε (βέβαια το σουτ του Ντέλια ήλθαν άθλιο-keeper- έγραψε:Η κινηση που έκανε από δεξιά και η πάσα στον ντελια, δείχνει ποδοσφαιρική ευφυΐα και οξυδέρκεια

Χρειάζεται χρόνο και δουλειά για να προσαρμοστεί στις τακτικές απαιτήσεις ενός εξτρέμ που βοηθάει και όταν η ομάδα αμύνεται.
Έχει τα στοιχεία που πρέπει μπροστά.
Τα υπόλοιπα δουλεύονται.
Έχει τα στοιχεία που πρέπει μπροστά.
Τα υπόλοιπα δουλεύονται.
στον επειδή τον γουστάρουμε δεν γράφουμε τίποτα που είχε τέσσερις βαλέδες και δεν έκοψε ούτε μια φορά.
Τον έβαλε δεξιά υποτίθεται ξεκούραστος κ να βγει αντεπίθεση κ να βοηθήσει πίσω αφού ο ζιφκο έσκασε αλλά μηδέν από μηδέν
Τον έβαλε δεξιά υποτίθεται ξεκούραστος κ να βγει αντεπίθεση κ να βοηθήσει πίσω αφού ο ζιφκο έσκασε αλλά μηδέν από μηδέν
ΠΟΛΥ κακος σημερα την ωρα που εκαιγε η μπαλα. Ουτε πιεσε ουτε κρατησε μπαλα. Δεν γινεται να μπαινεις φρεσκος να πιεζουν οι αλλοι να εχουν κενα πισω και να κανει τετοια εμφανιση. Αλλα φταιει ο Κετζιορα, ασχετα που στην φαση της σεντρας ο Μλαντενοβιτς που εχει κανει 3 σεντρες στα πουλια κανει την τελεια σεντρα χωρις πιεση
- ΑποστόληςΑ
Εμένα αυτός ο παίκτης δεν μ' αρέσει, γιατί δεν μου δείχνει ότι είναι είναι ο αθλητικός τύπος που τρέχει και πιέζει, αλλά ο κυριλέ που έχει ταλέντο και ως τέτοιος θέλει να αντιμετωπίζεται.
Ανασταλτικά είναι απαράδεκτος.
Ανασταλτικά είναι απαράδεκτος.
Δε βοήθησε καθόλου αλλά όπως όλοι οι καινούριοι χρειάζεται χρόνο και αυτό φαίνεται περισσότερο με δυνατούς αντιπάλους
Εκεί στο τέλος δεν τον αφήνεις να κάνει σέντρα.
Πας με χέρια πόδια, απλά δεν αφήνεις να περάσει η μπάλα.
Θα μάθει,μην ξεχνάτε ότι και για αυτόν ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της καριέρας του
Πας με χέρια πόδια, απλά δεν αφήνεις να περάσει η μπάλα.
Θα μάθει,μην ξεχνάτε ότι και για αυτόν ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της καριέρας του