ΠΑΟΚ - Beitar Jerusalem 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
4
3%
Kedziora
1
1%
Troost-Ekong
1
1%
Michailidis
4
3%
Baba
81
61%
Tsingaras
1
1%
Schwab
2
2%
Taison
11
8%
Konstantelias
1
1%
A. Zivkovic
1
1%
Thomas
1
1%
Narey
1
1%
Samatta
2
2%
F. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
22
17%

Σύνολο ψήφων: 133

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΑΟΚ - Beitar Jerusalem 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που συγκεκριμένα μέλη ειρωνευστε τις προθέσεις των Μοντ να κρατήσουν σε ένα σημείο την κουβέντα;;

Θεωρείτε ότι παίρνετς κάποιου είδους εκδίκηση για κάτι που μόνο εσείς έχετε πει λες και οι Μοντ λέμε ότι δεν έχει η ομάδα ανάγκες και ότι είμαστε κομπλέ;;

Σορρυ παληκαρια αλλά είναι πολύ άσχημο και πολυ και καλά ειμαστε από πάνω τώρα που δεν κέρδισε η ομάδα, λες και εμείς είδαμε την μπαρτσελονα στο γήπεδο και όλα ήταν σούπερ!

Συνέλθετε λίγο καο κόψτε το χιούμορ αλί αυτό και την ειρωνεία!
Οποίος έχει να πει κάτι γιατί όλη η κουβέντα περί του Σαββίδη γίνεται ας το πει

ΚΑ-ΚΑ-ΛΑ-ΤΑ!

Και αντίστοιχα να δεχθεί και τον αντίλογο!

Κοφτε παρακαλώ το ύφος γιατί αν μας στεναχωρεί λίγο η ομάδα αυτό μας στεναχωρεί παραπάνω!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Η πίεση ψηλά έφερε γρήγορα καρπούς αλλά η ευκαιρία χάθηκε -α ρε Σβαμπ, αυτό βρήκες να χάσεις;-, η πίεση ύστερα μειώθηκε και πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και η κούραση και πάλι καλά που δεν φάγαμε γκολ γιατί οι άλλοι ήταν λίγοι.

Τρία στόπερ για να διορθωθεί η άμυνα, τρία χαφ για να σφίξει το κέντρο και δύο φορ μπροστά για να μπει γκολ, τόσο εύκολα όλα...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Με 9 παίχτες παίζαμε και δεν χάσαμε και αντί να πανηγυρίζετε εσείς κράζετε .
Στα σοβαρά τώρα ,Με μια λέξη ΑΠΟΓΝΩΣΗ . Ήθελα απλά να τελειώσει! Τα μάτια μου πονάνε ακόμα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

beyes4 έγραψε:Αναμενόμενο αποτέλεσμα με βάση το ρόστερ που σε μεγάλο βαθμό θυμίζει έντονα εποχές πέτρινων χρόνων φυτευτών διαχειριστών.Θα χρειαστεί υπέρβαση σε συνδιασμό με μεγάλη δόση τύχης για να μπούμε στους ομίλους του Κόνφερανς.Ελπίζω κι εύχομαι να τα καταφέρουμε.
παλικαρι μου τι είναι αυτά που λες?
Σήμερα ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με τερματοφύλακα που παίζει στα μεταγραφικά σενάρια της Μπάγερν
Τον αρχηγό της Εθνικής Νιγηρίας
ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας στην θέση του στόπερ, για τον οποίον έχουμε δεχτεί πρόταση από την Χοφενχάιμ
Ενεργο διεθνη της εθνικής Γκάνας με πάνω από πενήντα συμμετοχές
Διεθνή πολωνό αμυντικό με εμπειρία από champions league
Διεθνής σερβο
Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η χώρα
Τον Τάισον με την τεράστια εμπειρία του από Τσάμπιονς λιγκ και την τεράστια ποιότητα του ακόμα και σήμερα όπου είναι πυραυλοκινητος
Και δυο χαφ οι οποίοι μπορεί να μην είναι παικταραδες αλλά είναι κανονικοί ποδοσφαιριστές

Ποια πέτρινα χρόνια και ποιοι φυτεευτοι διαχειριστες???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 28 Ιούλ 2023, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Γύρισα από το γήπεδο πριν λίγο. Σαν να έβλεπα σε επανάληψη τον τελικό με την ΑΕΚ. Ναι μεν αλλά. Το κυριότερο είναι ότι βλέπουμε την ίδια χορογραφία σε αγώνες που ο αντίπαλος παίζει τόσο μαζικά άμυνα. Εδώ φέρει κι ευθύνη ο προπονητής. Τι σημαίνει δεν βάζω δύο σέντερ φορ, τι σημαίνει δεν μπορώ να ανακατέψω την τράπουλα κι πάντα θα παίζω με ένα τρόπο τον οποίο όλοι πλέον έχουν διαβάσει. Κοουτς πάρτο λόγο αλλιώς γιατί άδικεις κι τον εαυτό σου κι την ομάδα!
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτό που ο κεντζιορα έχει παίξει Τσάμπιονς λινγκ είναι απόδειξη ότι ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα στη ζωή του . Αρκεί να το πιστέψει
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. 2 φορ θα βάλεις στο 70 του δεύτερου παιχνιδιού αν κυνηγάς σκορ, όχι στο πρώτο ματς που κάνεις το όποιο σου παιχνίδι.

Αν έβαζε σήμερα 2 φορ αύριο θα τον λέγατε τζογαδόρο.
pm1g14

Δημοσίευση από pm1g14 »

Στο τέλος του παιχνιδιού υπήρχε αποδοκιμασία από τους οργανωμένους και κάποιους ακόμα μεμονομένους οπαδούς. Αν το συνδυάσουμε και με την ανακοίνωση των συνδέσμων πριν από ένα μήνα, η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Ούτε θέλω να σκεφτώ τί θα γίνει αν δεν προκριθεί η ομάδα απέναντι σε αυτό το χωριό.
- Φανερή η έλλειψη ποιότητας, όταν από τον πάγκο έχεις να ρίξεις μέσα τον Μούργκ.
- Ντέλιας φαίνεται αρκετά μπερδεμένος στο παιχνίδι του.
- Είναι εγκληματικό να μην έχουν γίνει μεταγραφικές κινήσεις και να κινδυνεύεις να αποκλειστείς ενώ η ομάδα έχει τόσο ανάγκη από το ρευστό της Ευρώπης. Ειδικά αν σκεφτείς την γκρίνια και την εσωστρέφεια που θα έρθουν στη στραβή..πραγματικά είναι να απορείς με το σκεπτικό της ΠΑΕ.
pm1g14

Δημοσίευση από pm1g14 »

renegade έγραψε:
beyes4 έγραψε:Αναμενόμενο αποτέλεσμα με βάση το ρόστερ που σε μεγάλο βαθμό θυμίζει έντονα εποχές πέτρινων χρόνων φυτευτών διαχειριστών.Θα χρειαστεί υπέρβαση σε συνδιασμό με μεγάλη δόση τύχης για να μπούμε στους ομίλους του Κόνφερανς.Ελπίζω κι εύχομαι να τα καταφέρουμε.
Σήμερα ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με τερματοφύλακα που παίζει στα μεταγραφικά σενάρια της Μπάγερν
Τον αρχηγό της Εθνικής Νιγηρίας και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας στην θέση του στόπερ, για τον οποίον έχουμε δεχτεί πρόταση από την Χοφενχάιμ
Διεθνής σερβο
Τον Τάισον με την τεράστια εμπειρία του από Τσάμπιονς λιγκ και την τεράστια ποιότητα του ακόμα και σήμερα όπου είναι πυραυλοκινητος
Και δυο χαφ οι οποίοι μπορεί να μην είναι παικταραδες αλλά είναι κανονικοί ποδοσφαιριστές

Η ομάδα είναι ακίνδυνη και προβλέψιμη. Από όλους αυτούς που ανέφερες μόνο ο Τάισον δείχνει να είναι κανονικός παίκτης, να τρέχει, να απειλεί και να είναι απρόβλεπτος. Μετά το χάος.
magdy

Δημοσίευση από magdy »

Ρωτησε ενας φίλος πιο πάνω ποιοι ήταν στο γήπεδο, εγώ ήμουν και αυτά που είδα είναι:
Ενα κανονικο αριστερο μπακ που εφτιαχνε παιχνίδι και ενα αριστερο εξτρεμ που ξέρει μπάλα, μαζί με ντελια που επίσης ξέρει μπάλα. Δεξια ενα τραγικο δεξί μπακ που ακύρωνε ΕΝΤΕΛΩΣ ενα μέτριο σημερα δεξί εξτρεμ που ξερει μπαλα αλλα ετσι οπως παιζουμε δεν θα εχει αποδοση σοβαρή ποτέ, άρα δεξια πλευρά ΜΗΔΕΝ.
Κέντρο άμυνας σε τρικυμία αν αυτοί ηταν σε επίπεδο Τρίπολης θα τρώγαμε 2 τεμάχια. Ο Μηχαηλίδης που ακούω ότι άρεσε σε κάποιους δεν προλάβαινε τους 8ους του Ισραήλ αν παίξει με το big4 δεν θα προλαβαίνει κανέναν δεν μπορεί να σταθεί με αυτήν την ταχύτητα δυστυχώς. Και ο καινούριος δεν με ξετρέλανε αλλα τεσπα άντε να του δώσω χρόνο.
Στα χαφ, είναι ντροπή για αυτόν τον ΠΑΟΚ να έχει ως βασικές επιλογές αυτους τους παικτες. Ταχύτητα μηδεν δημιουργια μηδεν, κόψιμο μηδεν, ενταση μηδεν.
Για επίθεση δεν σχολιάζω δεν υπηρχε σεντερ φορ.
Αυτό όμως που μου δημιουργεί μεγάλη ένταση είναι η απεχθεια μου σε αυτό το ποδόσφαιρο. Νοιώθω σαν άρρωστος που πρέπει να πάρει πικρή αντιβίωση, πήγα με τόση χαρά να δω μπάλα και ενταση και είδα διαχείρηση συνταξιούχου, μην τυχόν και χάσουμε και μας κρεμάσουν, ας παμε ετσι συντηρητικά και ειναι χαλια αυτοι ετσι κι αλλιώς θα μας βγει μια στιγμή να βαλουμε το τεμάχιο να αποδράσουμε. Δεν σκορπάμε φόβο στο γήπεδο ενώ η κερκίδα έχει ένταση και παλμό και περιμένει μια καλή προσπάθεια για να σπρώξει.
Να δεχθώ το δύσκολο κατακαλόκαιρο αλλά δεν βλέπω πρόοδο ρε γμτ όλοι θέλουμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο αλλα δεν συμβαίνει αυτό και με κουράζει.
Δεν εχω εξειδικευμένες γνώσεις ποδοσφαίρου αλλα κι εγώ εχω παρει χαμπάρι πως παιζουμε θα στήσω λεωφορείο και αντε να μου βάλεις γκολ.
Τείνω να πιστεύω ότι με Λουτσε δεν θα δουμε τίποτα αλλο....
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

renegade έγραψε:
Τον αρχηγό της Εθνικής Νιγηρίας
ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας στην θέση του στόπερ, για τον οποίον έχουμε δεχτεί πρόταση από την Χοφενχάιμ
Διεθνής σερβο

Ποια πέτρινα χρόνια και ποιοι φυτεευτοι διαχειριστες???
Υπομονή φίλε,θα τον διώξουν τον Λουτσέσκου.Και τότε θα διαπιστώσεις ότι ίσως να έχει και πιο κάτω από την 4η θέση.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Η Μπεϊτάρ θα πάθει αυτό που παθαιναμε και εμείς με ανώτερους ποιοτικά αντιπάλους όταν καταφέρναμε να πάρουμε ισοπαλία στο εκτός με σφιχτή άμυνα και μετά στον επαναληπτικό στο γήπεδο μας όταν έπρεπε να παράξουμε το ματς ήταν πολλά με λίγα.

Σοβαρή την είδα την ομάδα με την κλασσική δυσκοιλιότητα στο σκοράρισμα πράγμα που είναι λογικό όταν παίζει ο Τόμας απέναντι σε κλειστή άμυνα. Ο Σαμάτα μπήκε λίγο να τους μυρίσει και έδειξε ότι θα μας το λύσει το πρόβλημα.

Φοβερό παιχνίδι από Μπάμπα.

Φέρτε χαφ άμεσα για να υπολογίζονται με την Χάιντουκ
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Όταν στα δύσκολα ερχότανε ο μπαμπάς, ολα πήγανε ρολόι. Τώρα ο Ρουμάνος πάει για σύνταξη σύμφωνα με αυτά που πρόσφατα δήλωσε, οποτε δε βλέπω το λόγο να 'χώσει' ξανά το μπαμπά του. Το δε νταμπλ του έχει φέρει άλλοθι για οτιδήποτε και αν συμβαίνει. Η γνώμη μου είναι οτι ο ΠΑΟΚ θα είχε 2 νταμπλ κανονικά αν είχε φέρει τον κανονικό Λουτσεσκου, και ούτε θα χρειαζόταν να μιλάμε για κλοπές γιατί η ομάδα μας έπρεπε να το πάρει αέρα τη χρονιά εκείνη. Γνώμη μου.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία...ο Ράφα είναι σημαντική ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ...στο δεύτερο παιχνίδι θα είναι πιο έτοιμος ο Λύρατζης για να παίξει δεξιά...ο Μιχαηλίδης δείχνει να επιστρέφει...ο Εκόγκ δεν βγάζει ακόμα σιγουριά αλλά η λογική λέει ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα πατάει καλύτερα...ο Τσιγγάρας θετικός...ο Σβαμπ δυσκολεύεται τέτοια εποχή...στη συνέχεια αν μείνει στην ομάδα θα είναι πολύτιμος στο rotation...ο Ντέλιας ήταν ανύπαρκτος σήμερα ( ελπίζω να είναι μια κακή παρένθεση), ο Τάισον έδειξε πάθος και πείσμα, και ο Ζίφκο προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι και νομίζω τον εκνεύρισε ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί με Κεντζιόρα. Ο Σαμάτα με τις κινήσεις του άφησε μια νότα αισιοδοξίας, ενώ το μόνο εξοργιστικό για μένα είναι να βλέπω να παίζεις 70 λεπτά χωρίς φορ, έχοντας βαφτίσει τέτοιο έναν ανύπαρκτο για ομάδες τύπου ΠΑΟΚ...Χίλιες φορές να έπαιζε ο Τζήμας...θα τον ένιωθε λίγο η αντίπαλη άμυνα...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ομάδα δυσκοιλια, προβλέψιμη και χωρίς φαντασία. Παράλληλα η μπάλα και όταν έφτανε στο εξτρέμ κίνηση προς τα μέσα και τίποτα άλλο

Χωρίς φορ για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, χωρίς χαφ που να περάσει μια μπαλιά δύσκολη . Στο τέλος σέντρες ΓΤΠΚ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”