70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Τρελάθηκα με τον παίχτη χθες, όσες φορές προσπαθήσαμε να παίξουμε ορθολογικά δεν έχασε μονομαχία, εξαιρετικά στοιχεία που με έκαναν να αισιοδοξώ πολύ με την περίπτωσή του.
Στα αρνητικά ότι βρίσκεται ακόμα αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση, πράγμα που το θεωρώ και λίγο ανεξήγητο, αλλά τουλάχιστον αυτό φτιάχνεται.
Στα αρνητικά ότι βρίσκεται ακόμα αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση, πράγμα που το θεωρώ και λίγο ανεξήγητο, αλλά τουλάχιστον αυτό φτιάχνεται.
- Montrealiotis
Πολύ ποιοτικές επαφές, γρήγορος και με κάθετο παιχνίδι. Φάνηκε κουρασμένος από το 30. Μόλις είναι έτοιμος θα δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα.
Ελπίζω να μην έχεις τίποτα.
Γενικά είναι πολύ δυνατός παίκτης με πάρα πολύ δυνατή φυσική σωματοδομή.
Γενικά είναι πολύ δυνατός παίκτης με πάρα πολύ δυνατή φυσική σωματοδομή.
-
Τζορμπα τωρα λεει οτι υπαρχει αισιοδοξια πως δεν επαθε κατι,
Αυριο επιβεβαιωση
Αυριο επιβεβαιωση
Ενώ δεν είναι πρώτο μπόι, ούτε και ιδιαίτερα χτισμενος, δείχνει ρε παιδάκι μου ογκώδης σε μονομαχίες, τζατζαρισματα,κατεβάσεις κλπ.
Η ξέρει να βαζει σωστά το σώμα του η κάνω πολύ λάθος για το σώματοτυπο του.
Χωρίς να γίνω εριστικός, νομίζω ότι αν τον βοηθήσει η ομάδα λίγο του χρόνου τέτοιο καιρό θα τον πουλήσουμε ένα ζεστό ταληρακι
Η ξέρει να βαζει σωστά το σώμα του η κάνω πολύ λάθος για το σώματοτυπο του.
Χωρίς να γίνω εριστικός, νομίζω ότι αν τον βοηθήσει η ομάδα λίγο του χρόνου τέτοιο καιρό θα τον πουλήσουμε ένα ζεστό ταληρακι
- navigator11
Δεν μου γεμιζει το μάτι καθόλου. Ελπίζω απλά να είναι εντελώς ανέτοιμος. Ούτε μια κίνηση φορ δεν έχουμε δει. Κάτι τρεξίματα στο κέντρο και αναγκαστική αλλαγή στα 2 από τα 3-4 παιχνίδια που έπαιξε.
Έχει δείξει καλά στοιχεία αλλά είναι ο μόνος από τους νεοαποκτηθέντες που με προβληματίζει ακόμα.
Ίσως δεν είναι ακόμα αθλητικά στο επίπεδο που απαιτείται, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να τον δούμε στην συνέχεια.
Αρχικά ας ελπίσουμε να μην έχει πάθει σοβαρή ζημιά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ίσως δεν είναι ακόμα αθλητικά στο επίπεδο που απαιτείται, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να τον δούμε στην συνέχεια.
Αρχικά ας ελπίσουμε να μην έχει πάθει σοβαρή ζημιά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Montrealiotis
- figurehead4
Περαστικά γρήγορα ρε παλικαρε.
Μην έχεις τίποτα γαμώ τη γκαντεμιά μας με τα σέντερ φορ
Μην έχεις τίποτα γαμώ τη γκαντεμιά μας με τα σέντερ φορ