Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2023-2024
-
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2023-2024
Μόνο ο Ζαγοράκης κατάφερε να αλλάξει
για λίγο καταπώς φαίνεται
τη νοοτροπία
Πανηγυρτζηδες
Υ.Γ. Αν πράγματι τα Αρειανά πουλήσουν παραπάνω διαρκείας
έχοντας έναν γλοιώδη άνθρωπο ως πρόεδρο
Θα έχουμε μικρύνει πολύ ως λαός
Τη Θήρα 4Α, σημειωτέον, τη γεμίζουμε, επειδή οι μισοί μπαίνουν τζάμπα. Αυτά μου έλεγε ο γιος μου, ο οποίος ήταν στο ματς με την Μπειταρ
τη νοοτροπία
Πανηγυρτζηδες
Τη Θήρα 4Α, σημειωτέον, τη γεμίζουμε, επειδή οι μισοί μπαίνουν τζάμπα. Αυτά μου έλεγε ο γιος μου, ο οποίος ήταν στο ματς με την Μπειταρ
- Μπαρκαρούτσος
prijio2 έγραψε:Σημεία των καιρών είναι αυτά. Εδώ έχουμε καταντήσει (πάντα πλειοψηφικά κι όχι τσουβαλιαστικά) υπήκοοι του καναπέ, που πλέον δεν αντιδρούμε σε κατάργηση συνταγματικών και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, αραγμένοι στους αναπαυτικούς καναπέδες μας, για το "οπαδικό κίνημα" μας δείχνει περίεργο το ότι είναι σχεδόν ανύπαρκτο;
Μα πώς;!
Το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ δημοκρατικά δεν έκλεισε την θύρα 4 της Τούμπας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αντιδημοκρατικά μέτρα της κυβέρνησης;
Ή μήπως το έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Χμμμ...
Ψαρωτικο το mail που μου έστειλε η ΠΑΕ για να πάρω διαρκείας. Με έκανε να τσεκάρω το πορτοφόλι μήπως και δεν έχω πάρει ήδη.
- Μπαρκαρούτσος
Καμπάνια για τα διαρκείας θυμήθηκε να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά απευθύνεται μόνο σε όσους λένε Παναγιώτηδες.
Οι υπόλοιποι λογικά είμαστε ανεπιθύμητοι.
[youtube]U3ceQGsirdQ[/youtube]
Λάθος κανείς. Τον αρθρογράφο λένε Παναγιώτη. Άνοιξε το email σου. Εφόσον είχες διαρκείας κάποια στιγμή έχεις λάβει Λίνκ με το προσωπικό σου βίντεο
- Μπαρκαρούτσος
Χιούμορ κάνω προφανώς
Η αλήθεια είναι πως διαρκείας στο ποδόσφαιρο δεν είχα πάρει ποτέ, άρα δεν με έχει έρθει τέτοιο e-mail.

Η αλήθεια είναι πως διαρκείας στο ποδόσφαιρο δεν είχα πάρει ποτέ, άρα δεν με έχει έρθει τέτοιο e-mail.
-
Ούτε εμένα μου ήρθε και παίρνω δέκα χρόνια...και φέτος ανανέωσα... 

- aivas19
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καμπάνια για τα διαρκείας θυμήθηκε να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά απευθύνεται μόνο σε όσους λένε Παναγιώτηδες.
Εντωμεταξυ το 10 ειναι του Μουργκ [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
μου λέει ο άλλος ''αν πάρουμε Μαξίμοβιτς, θα πάρω διαρκείας''.
Του λέω ''μην σώσεις και πάρεις ρε, δεν θέλουμε πανηγυρτζήδες στην γιορτή μας''.
Εγώ διαρκείας πήρε από την αρχή (ανανέωση), αλλά Video δεν πήρα.
Του λέω ''μην σώσεις και πάρεις ρε, δεν θέλουμε πανηγυρτζήδες στην γιορτή μας''.
Εγώ διαρκείας πήρε από την αρχή (ανανέωση), αλλά Video δεν πήρα.
ρε π@υστη μου , πόσο μυαλο θέλει να βάλουν το Νο 12 ,
υποτίθεται οτι ειναι το νούμερο που δεν φορά κανένας παίκτης προς τιμή των οπαδών
εκτός κι αν ο Παναγιώτης ειναι το δεκαροεξτρέμ που ψάχνουμε
υποτίθεται οτι ειναι το νούμερο που δεν φορά κανένας παίκτης προς τιμή των οπαδών

elvetos giatros έγραψε:Μόνο ο Ζαγοράκης κατάφερε να αλλάξει
τη νοοτροπία
Πανηγυρτζηδες
Αν θυμάσε και επί ρεβολουσιον που κάναμε sold out στα εισιτήρια διαρκείας χαρακτηριζόμασταν πανηγυρτζήδες και 'μόδα ο ΠΑΟΚ'.Κάποιοι έχουν απωθημένο να ειρωνεύονται διαρκώς και να ρίχνουν το φταίξιμο για όλα τα στραβά στον κόσμο.
- delos15
- Been thanked: 1 time
STRAFNIK έγραψε:ρε π@υστη μου , πόσο μυαλο θέλει να βάλουν το Νο 12 ,
υποτίθεται οτι ειναι το νούμερο που δεν φορά κανένας παίκτης προς τιμή των οπαδών![]()
η ειναι ακομη ενα μυνημα στον Murg

Και γω ως κατοχος διαρκειας τα τελευταια χρονια δεν εχω παρει καποιο βιντεο. Βεβαια ειδα στο μειλ μου ειχε σταλει ενα λινκ πριν 15 μερες για να εγγραφω σε newsletter της ΠΑΕ. Μαλλον σε αυτο επρεπε να εχουμε συμπληρωσει τα στοιχεια μας για να παρουμε το βιντεακι..
προχθεσινο αρθρο απο παοκ24
" Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ.
Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε πως ήδη από το πρωί έχουν «φύγει» 10.000 εισιτήρια ενώ σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν και τα περίπου 9.500 εισιτήρια διαρκείας.
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει στο πλευρό του πάνω από 20.000 φιλάθλους, με την πώληση να συνεχίζεται. "
" Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ.
Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε πως ήδη από το πρωί έχουν «φύγει» 10.000 εισιτήρια ενώ σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν και τα περίπου 9.500 εισιτήρια διαρκείας.
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει στο πλευρό του πάνω από 20.000 φιλάθλους, με την πώληση να συνεχίζεται. "
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Ο Βανιας δεν ειναι πια εδω,δε τον αφηνουν.Ουτε βαρεθηκε,ουτε κουραστηκε.Δε τον αφηνουν κι όποιος δε το βλεπει απλα κανει τη στρουθοκαμηλο.Εμεις μειναμε.Εμεις κι η ομαδα.Ηρθε η ωρα να ξυπνησουμε,να θυμηθουμε ποιοι ειμαστε.Ηρθε η ωρα να ξαναμπουμε μπροστα.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕΕ
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕΕ