Γεράσαμε,αλλαξαμε, η απλα μεγαλώσαμε σαν ομαδα?
Gayρος-ΠΑΟΚ Τετάρτη 05/04/2023 21.00 Cosmote Sport
- kataramenos5
Re: Gayρος-ΠΑΟΚ Τετάρτη 05/04/2023 21.00 Cosmote Sport
Βαζεις γκολ στο καραιταβλι και πλεον δε τρελαινεσαι, ειδικα αν εχει ερθει και το delivery
Πάντως μέχρι τώρα έχουμε παίξει 5 ημίχρονα στα πλει οφ.
Δε το λες ότι θαμπώνουμε με τη παρουσία μας.
Δε το λες ότι θαμπώνουμε με τη παρουσία μας.
- navigator11
Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρώτο ημίχρονο. Να ακολουθήσω την ίδια τακτική και στο δεύτερο, λέτε;;;
Όλες οι φάσεις τους είναι από λάθος πάσες μας.
Τάισον φοβερές υποδοχές ακόμα κι αν οι πάσες που του κάνουν είναι διεκδικήσιμες.
Αυτό που μου κάνει κακή εντύπωση είναι τα στόπερ μας. Ο Μπακαμπού βγαίνει πάντα πρώτος στη μπάλα από τον
Ίνγκι, παίρνει κεφαλιές και ρίχνει ποδιές στον Κούλιε. Τα στόπερ μας ούτε την Κυριακή ήταν καλά ενώ σε όλη την κανονική διάρκεια ήταν από τα δυνατά μας σημεία. Ο Ίνγκι μετά τον τραυματισμό φαίνεται λίγο αναιμικός.
Για να δούμε..
Άλλο ένα πρέπει να βάλουμε οπωσδήποτε..
Τάισον φοβερές υποδοχές ακόμα κι αν οι πάσες που του κάνουν είναι διεκδικήσιμες.
Αυτό που μου κάνει κακή εντύπωση είναι τα στόπερ μας. Ο Μπακαμπού βγαίνει πάντα πρώτος στη μπάλα από τον
Ίνγκι, παίρνει κεφαλιές και ρίχνει ποδιές στον Κούλιε. Τα στόπερ μας ούτε την Κυριακή ήταν καλά ενώ σε όλη την κανονική διάρκεια ήταν από τα δυνατά μας σημεία. Ο Ίνγκι μετά τον τραυματισμό φαίνεται λίγο αναιμικός.
Για να δούμε..
Άλλο ένα πρέπει να βάλουμε οπωσδήποτε..
Βαλε τασο δουση! Ασε το ματςnavigator11 έγραψε:Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρώτο ημίχρονο. Να ακολουθήσω την ίδια τακτική και στο δεύτερο, λέτε;;;
Ναιnavigator11 έγραψε:Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρώτο ημίχρονο. Να ακολουθήσω την ίδια τακτική και στο δεύτερο, λέτε;;;
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
-
mbison
Επικίνδυνα τριγωνακια στην αμυνα κανουμε. Το δις εξαμαρτειν ουκ αντρως σοφού.
Μεχρι τωρα κλεβουμε το ματς, μπορει να ειναι και τακτική.
Επειγοντως Ναρει μεσα που ειναι ο πιο γρηγορος παικτης μας, να φυγει μπροστά τωρα που θα ανοιχτουνε οι αλλοι. Θα εβγαζα τον Ταισον.
Μεχρι τωρα κλεβουμε το ματς, μπορει να ειναι και τακτική.
Επειγοντως Ναρει μεσα που ειναι ο πιο γρηγορος παικτης μας, να φυγει μπροστά τωρα που θα ανοιχτουνε οι αλλοι. Θα εβγαζα τον Ταισον.
-
aspro mavro
Εγώ πάντως που έχω κόψει το ξύδι χρόνια, σήμερα δεν με βλέπω καλάkataramenos5 έγραψε:Βαζεις γκολ στο καραιταβλι και πλεον δε τρελαινεσαι, ειδικα αν εχει ερθει και το delivery![]()
Νομίζω ότι πάλι έχει ενοχλήσεις . Φαίνεται ότι δεν είναι καλά . Καμμία σχέση με τον ογκόλιθο της υπόλοιπης σεζόνsourmenetes έγραψε:Βασικά ο ΙΓΚΑΝΣΟΝ δεν παταει πάλι τοσο καλά.chri5ti9 έγραψε:Με χαρτί και γαύρο , συνεχώς ψάχνονται οι αντίπαλοι για μπαλιές στη πλάτη μας .
Είναι αργοί Ινγκι και Κουλιε εναντίον Μπακαμπου .
Προσοχή εκεί μην φάμε καμμία μαλακια γκολ από γιομα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο κουλιερακης πήρε κίτρινη
Άρα εχουμε θέμα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το Γ.....kataramenos5 έγραψε:Βαζεις γκολ στο καραιταβλι και πλεον δε τρελαινεσαι, ειδικα αν εχει ερθει και το delivery![]()
Και εμένα πλέον φυσιολογικό μου φαίνεται ένα διπλό εκεί.
- navigator11
aivas19 έγραψε:Βαλε τασο δουση! Ασε το ματςnavigator11 έγραψε:Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρώτο ημίχρονο. Να ακολουθήσω την ίδια τακτική και στο δεύτερο, λέτε;;;
Fawkes έγραψε:Ναιnavigator11 έγραψε:Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρώτο ημίχρονο. Να ακολουθήσω την ίδια τακτική και στο δεύτερο, λέτε;;;
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Βγαίνω και από εδώ. Ραντεβού στις 11. Πάρτε τη νίκη, αλάνια!!!
Ο Ινγκι όντως μοιάζει να μην πατάει καλά το πόδι του..
Έτσι και αλλιώς το γνωστό μας passing game δεν το κάνουμε, βάζεις Κάργα και βιδωνει τον Μπακαμπου...
Έτσι και αλλιώς το γνωστό μας passing game δεν το κάνουμε, βάζεις Κάργα και βιδωνει τον Μπακαμπου...
- kataramenos5
Ολοκληρο το βιντεακι ειδα σημερα.Μεχρι πρωταθλημα σηκωνουμε.aivas19 έγραψε:Βαλε τασο δουση! Ασε το ματςnavigator11 έγραψε:Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρώτο ημίχρονο. Να ακολουθήσω την ίδια τακτική και στο δεύτερο, λέτε;;;
όσο είδα με τόσα κολλήματα το λινκ, ο γαύρος παίζει σαφώς καλύτερα.
Εμείς δεν ολοκληρώνουμε επιθέσεις λόγω λάθος επιλογών κυρίως του Μπράντον.
Πιστεύω στο β' να βάλει Ολιβέιρα, τουλάχιστον να μπορούμε να κρατάμε μπάλα από τα βαθιά γεμίσματα της άμυνας.
Όλο στο α' ημίχρονο, εκτός της φάσης του γκολ και μιας ακόμη οργανωμένης επίθεσης, πετάμε την μπαλα μπροστά σε έναν μπράντον όμως που έχει χαθεί μεταξύ των δύο ψηλότερων από αυτόν αμυντικών του γαύρου.
Καλές αποκρούσεις του Κοτάρσκι, είθε να συνεχίσει έτσι και στο β'.
Τάισον περιμένω περισσότερα.
Εμείς δεν ολοκληρώνουμε επιθέσεις λόγω λάθος επιλογών κυρίως του Μπράντον.
Πιστεύω στο β' να βάλει Ολιβέιρα, τουλάχιστον να μπορούμε να κρατάμε μπάλα από τα βαθιά γεμίσματα της άμυνας.
Όλο στο α' ημίχρονο, εκτός της φάσης του γκολ και μιας ακόμη οργανωμένης επίθεσης, πετάμε την μπαλα μπροστά σε έναν μπράντον όμως που έχει χαθεί μεταξύ των δύο ψηλότερων από αυτόν αμυντικών του γαύρου.
Καλές αποκρούσεις του Κοτάρσκι, είθε να συνεχίσει έτσι και στο β'.
Τάισον περιμένω περισσότερα.