Αχ ρε ΠΑΟΚ....νομιζω δεν καταλαβαν στην ομαδα τη σημασία του παιχνιδιού. Το παιρνεις και εισαι καβάλα στ αλογο, σιγα την ΑΕΚ. Κριμα αλλα συμβαινουν κι αυτα.
Η κερκιδα πραγματικα εκτος τόπου και χρόνου. Πρεπει να σπρωχνει και την ομαδα ενιοτε οχι μονο τ αντιθετο.
Η ΑΕΚ οπως ολες οι ελληνικες, ελαχιστα πραγματα. Και πολυ ατιμωρητο ξυλο.
Ντελιας εσκασε, φυσιολογικο. Περσυ τετοια εποχη επαιζε δεν επαιζε στην Εουπεν και φετος θελουμε να μας παρει απο το χερι και να παρει το πρωταθλημα...
Με ψυχραιμια και θεληση ολα γινονται. Διπλο στο Καραισκακη και ειμαστε στο κολπο.
ΠΑΟΚ - Αεκ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ - Αεκ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η ομάδα μια χαρά το κατάλαβε, εγώ δεν είδα κανέναν να λουφαρει ή να μην δίνει το 100%.
Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι κακες μέρες.
Η απουσία Λουτσου ήταν πολύ μεγάλο πλήγμα.
-
ΠΑΟΚ - Αεκ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ανοιξτε το θρεντ για το τηγανι να γλεντησουμε τον νεο λεβαδιακο που ανέλαβε ο Ανιγος.
Αρκετα πικραθηκαμε απο το στραβοπαιχνιδο κε τους χαρτινους. Αν ειχε ανοίξει το θρεντ με το πατροπαράδοτο ΑΕΧ θα κερδίζαμε.
Αρκετα πικραθηκαμε απο το στραβοπαιχνιδο κε τους χαρτινους. Αν ειχε ανοίξει το θρεντ με το πατροπαράδοτο ΑΕΧ θα κερδίζαμε.
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 7 times
Re: ΠΑΟΚ - Αεκ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το μυαλό μας ήταν λάθος και λογικά η απουσία λουτσεσκου από τον πάγκο δε βοήθησε καθόλου σε αυτό.PAOK_Antarctica έγραψε:Η ομάδα μια χαρά το κατάλαβε, εγώ δεν είδα κανέναν να λουφαρει ή να μην δίνει το 100%.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GREATANASTASIOS