ΠΑΟΚ-Αεκ 19/2-20:30,NovasportsHd
-
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 19/2-20:30,NovasportsHd
Αλλά μια φορά ο φασίστας και ρατσιστής να χτυπάει το.τυμπανο.
Μόνο ντροπή.
Μόνο ντροπή.
Μας εχετε ζαλισει σε καθε ματς με το ποιος βαραει το τυμπανο.αν δεν τον θες τραβα και πεστουτο.εκει ειναι
Καλή τύχη και κουράγιο σε όλους. Με τέτοια αλλοίωση που έχουμε υποστεί από το παρασκήνιο, το μόνο που έχω να πώ είναι κουράγιο...
- PAOK_Antarctica
Να στέλνουμε τα πόστ μας σε σένα για έγκριση αν είναι, να είσαι σίγουρος ότι ανεβαίνει μόνο ότι σου αρέσει. Γιατί είναι το Taseosmania εδώ πέρα.Taseos έγραψε:Μας εχετε ζαλισει σε καθε ματς με το ποιος βαραει το τυμπανο.αν δεν τον θες τραβα και πεστουτο.εκει ειναι
- Montrealiotis
Ήρθαν για να ρίξουν κλωτσιές στους αντιπάλους, να κλαφτούν στον διαιτητή, να παριστάνουν τους οργισμένους στον τεταρτο και να προκαλέσουν τους φιλάθλους. Μένει να δούμε αν ήρθαν να παίξουν και λίγο μπάλα.
- PAOK_Antarctica
Ίσως κάποτε να καταφέρουμε να κρατησουμε ενός λεπτού σιγή σε αυτό το γήπεδο χωρίς την μαλακία του κάθε ηλίθιου.
Taseos να το ανεβάσω;
Taseos να το ανεβάσω;
Καλή επιτυχία στην ομάδα..Προσοχή στον Άμραμπατ.Είναι κομβικός παίκτης.Συγκέντρωση, προσοχή, χαμηλά τη μπάλα και όλα καλά θα πάνε.
Ουτε φασιστομανια ειναι εδω ουτε ρατσιστομανια,ουτε αναρχομανια ουτε αριστομανια ουτε δεξιομανια,ουτε κομμουνιστομανια.μπορεις να λες οτι θες και δεν ειμαι μοντ.ουτε θα θελα να ειμαι.PAOK_Antarctica έγραψε:Να στέλνουμε τα πόστ μας σε σένα για έγκριση αν είναι, να είσαι σίγουρος ότι ανεβαίνει μόνο ότι σου αρέσει. Γιατί είναι το Taseosmania εδώ πέρα.Taseos έγραψε:Μας εχετε ζαλισει σε καθε ματς με το ποιος βαραει το τυμπανο.αν δεν τον θες τραβα και πεστουτο.εκει ειναι