οχι Αποστολη,φορ εννοειΑποστόληςΑ έγραψε:Μήπως εννοείς φορ;kataramenos5 έγραψε:Αγιε Ζαφειρη μου κανε το θαυμα σου και φερε ενα φορ.
Φορ, οπως λεμε... φορ.Κανονικο,οχι παπαριες.
Κουραστηκα πια.Φοοοορ.Αντε να σε χαρω.
ΥΓ Φορ ρε.
καλη χρονια
οχι Αποστολη,φορ εννοειΑποστόληςΑ έγραψε:Μήπως εννοείς φορ;kataramenos5 έγραψε:Αγιε Ζαφειρη μου κανε το θαυμα σου και φερε ενα φορ.
Φορ, οπως λεμε... φορ.Κανονικο,οχι παπαριες.
Κουραστηκα πια.Φοοοορ.Αντε να σε χαρω.
ΥΓ Φορ ρε.
Καλή Χρονιά φίλε Μπαρκαρούτσο ε με τον καφέ κάναμε ποδαρικόΜπαρκαρούτσος έγραψε:mbison & Darkm4n, ποδαρικό για το 2023 στα διαγραμμένα posts!
Darkm4n έγραψε:Καλή Χρονιά φίλε Μπαρκαρούτσο ε με τον καφέ κάναμε ποδαρικόΜπαρκαρούτσος έγραψε:mbison & Darkm4n, ποδαρικό για το 2023 στα διαγραμμένα posts!ανταλλαγή απόψεων σε φόρουμ είμαστε άλλωστε θα διαγράφονται και θα απαντάμε φίλε μου
υγεία ν'χουμε και να βλέπουμε την ΠΑΟΚάρα με βελτιώσεις στα δεδομένα να απαντάμε εδώ στην παρέα!
Ειρωνια σε μελος. 34 λεπτα μπανΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μισό, έρχεται ο paokovios να σε πει ότι έχουμε Biseswar.
Κρίνεις τον MOD οριστικό Μπαν 24 ωρωνDimg4 έγραψε:Ειρωνια σε μελος. 34 λεπτα μπανΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μισό, έρχεται ο paokovios να σε πει ότι έχουμε Biseswar.
Dimg4 έγραψε:Ειρωνια σε μελος. 34 λεπτα μπανΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μισό, έρχεται ο paokovios να σε πει ότι έχουμε Biseswar.
paokovios1974 έγραψε:Κρίνεις τον MOD οριστικό Μπαν 24 ωρωνDimg4 έγραψε:Ειρωνια σε μελος. 34 λεπτα μπανΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μισό, έρχεται ο paokovios να σε πει ότι έχουμε Biseswar.