ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Όσο πιο λιτά μπορώ:
1. Δεν συμφωνώ οτι αυτή ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση
2. ΑΜΑ (λέμε, υποθετικά) θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να παίζεις πολύ πιο σοβαρά, στιβαρά και ήρεμα. Ο ΠΑΟΚ όπως είναι σήμερα, ΑΔΥΝΑΤΕΙ να κάνει πρωταθλητισμό, συνεπώς δεν θα χαλαστώ με ένα χ εκτός έδρας όσο ελλεινός κι αν ήταν ο τρόπος
3. Το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ, ΛΕΩ ΕΓΩ, δεν είναι κυρίως από τα φορ του (που είναι όντως χασογκόληδες ως τώρα). Είναι γενικό θέμα λειτουργίας. Βγαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές στην επίθεση, έχουμε και στημένες φάσεις και ΔΕΝ τραβάει το πράγμα. Ίσως είναι θέμα χρόνου, ίσως οχι.
4. Έχουμε ποιοτικές ελλείψεις σε καίριες θέσεις. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα ακραίο μπακ έπρεπε να είναι σε επίπεδο πρωταθλητισμού, ΔΕΚΑΡΙ βεβαίως (θεε μου πόσο άχρηστος είναι ο Αουγκούστο σε εκείνη τη θέση;;; ) θα άλλαζαν εντελώς την εικόνα
Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να παίξει τα γνωστά πράγματα που ζητά ο Ραζβαν, όμως -τουλάχιστον για την ώρα- δεν μπορεί.
Ελπίζουμε να μπορέσει σε λίγο καιρό.
Δεν συμφωνώ με την καταστροφολογία, όμως ούτε και πιστεύω πως μπορεί να κυνηγήσει τίτλο ως έχει σήμερα το πράγμα.
Είναι προφανές οτι "προμοτάρεται" ο βάζελος από παντου, όμως είμαστε και τυχεροί που γενικά κανένας δε μαγεύει, έχει μέλλον το πρωτάθλημα.
ΙΔΩΜΕΝ
1. Δεν συμφωνώ οτι αυτή ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση
2. ΑΜΑ (λέμε, υποθετικά) θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να παίζεις πολύ πιο σοβαρά, στιβαρά και ήρεμα. Ο ΠΑΟΚ όπως είναι σήμερα, ΑΔΥΝΑΤΕΙ να κάνει πρωταθλητισμό, συνεπώς δεν θα χαλαστώ με ένα χ εκτός έδρας όσο ελλεινός κι αν ήταν ο τρόπος
3. Το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ, ΛΕΩ ΕΓΩ, δεν είναι κυρίως από τα φορ του (που είναι όντως χασογκόληδες ως τώρα). Είναι γενικό θέμα λειτουργίας. Βγαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές στην επίθεση, έχουμε και στημένες φάσεις και ΔΕΝ τραβάει το πράγμα. Ίσως είναι θέμα χρόνου, ίσως οχι.
4. Έχουμε ποιοτικές ελλείψεις σε καίριες θέσεις. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα ακραίο μπακ έπρεπε να είναι σε επίπεδο πρωταθλητισμού, ΔΕΚΑΡΙ βεβαίως (θεε μου πόσο άχρηστος είναι ο Αουγκούστο σε εκείνη τη θέση;;; ) θα άλλαζαν εντελώς την εικόνα
Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να παίξει τα γνωστά πράγματα που ζητά ο Ραζβαν, όμως -τουλάχιστον για την ώρα- δεν μπορεί.
Ελπίζουμε να μπορέσει σε λίγο καιρό.
Δεν συμφωνώ με την καταστροφολογία, όμως ούτε και πιστεύω πως μπορεί να κυνηγήσει τίτλο ως έχει σήμερα το πράγμα.
Είναι προφανές οτι "προμοτάρεται" ο βάζελος από παντου, όμως είμαστε και τυχεροί που γενικά κανένας δε μαγεύει, έχει μέλλον το πρωτάθλημα.
ΙΔΩΜΕΝ
100% σωστός. Πολύ χαμηλή ποιότητα και το λέω και από πέρυσι που πολλοί θεωρούν ότι έκανε εξαιρετική χρονιά. Παίκτης με πολύ συγκεκριμένο ταβάνιjoshua έγραψε:Εκτος απο ολα τα αλλα κενα που εχει η ομαδα το μεγαλο προβλημα ειναι στα ακραια μπακ...Τσαουσης και Λυρατζης ειναι διυδμο ΠΑΟΚ σαρδελας,οχι ΠΑΟΚ Σαββιδη...Ποσο πισω να παω? Στο Βενετιδη και τον Μπορμποκη? Στον Λινο ? Στον Σταφυλιδη? Στον Γιαννουλη? Στον Ματος και τον Βιερινια? Εχεις ενα διδυμο ακραιων μπακ που δημιουργουν ανασφαλεια και εκνευρισμο σε ολη την ομαδα.Οκ δεν εχεις αποτελεσματικη επιθεση αλλα δεν μπορεις να εξασφαλισεις και σιγουρια στην αμυνα.Σημερα ο Λυρατζης επρεπε να αποβληθει και στο τελος εδωσε και ευκολο κορνερ.Με τη Λεφσκι δυο ακραια μπακ μας κρεμασαν...Δεν μπορω θα σκασω...Δεν ειναι δυνατον μετα απο δεκα χρονια και 200 μυρια να εχουμε αυτο το ροστερ...
Καμία ομάδα δεν είναι σε κατάσταση που να μην μπορεί να τη χτυπήσει ο ΠΑΟΚ, όσες αδυναμίες και αν έχει το φετινό ρόστερ μας. Το εξωαγωνιστικό είναι τέρμα κόντρα αλλά δεν είναι μοίρα.Dimg4 έγραψε:Για ποια ανασυνταξη μιλαμε? ΔΕΝ εχουμε φορ και δεκαρι φιλε, η ομαδα αυτο θα ξανακανει.Τρικυμίας έγραψε:Διακοπή, ανασύνταξη, πάτημα στο λαιμό του πρώτου βρικόλακα που συναντάμε φέτος.
Όσο ζούμε ελπίζουμε.
Ούτε και τελευταίος παίκτης ήταν, στο κέντρο υπήρχε ήδη επιστροφή. Ο Λευτέρης στην φάση εκείνη έκανε ότι πιο σωστό μπορούσε για να κόψει αντεπίθεση μετά από μια πολύ κακή εκτέλεση κόρνερ.
παιδιά, μάλλον δεν το έχετε καταλάβει πως φέτος είναι η τελευταία μας χρονιά που μπορούμε να διεκδικήσουμε είσοδο στο CL ακόμη και από την 2η θέση.
Δεν γνωρίζω πόσα χρόνια θα περάσουν για να ξαναβγάζει η ομάδα 2 ομάδες στα προκριματικά.
Αν λοιπόν φέτος έχουμε πετάξει λευκή πετσέτα, τότε να αποδεχθούμε πως δεν προκειται η δική μας γενιά να δει την ομάδα στο CL.
Όχι, θα συνεχίζω να έχω απαιτήσεις από την ομάδα. ΠΑΟΚ είμαι, όχι η Λαμία.
Δεν γνωρίζω πόσα χρόνια θα περάσουν για να ξαναβγάζει η ομάδα 2 ομάδες στα προκριματικά.
Αν λοιπόν φέτος έχουμε πετάξει λευκή πετσέτα, τότε να αποδεχθούμε πως δεν προκειται η δική μας γενιά να δει την ομάδα στο CL.
Εγώ πάντως οι τελευταίοι που θα κράξω φέτος είναι οι παίκτες.
Αυτό μπορούν οι περισσότεροι αυτό παίζουν ή τους δίνουν τη δυνατότητα να παίξουν.
Αυτούς έχουμε, αυτούς θα στηρίξουμε.
Αυτό μπορούν οι περισσότεροι αυτό παίζουν ή τους δίνουν τη δυνατότητα να παίξουν.
Αυτούς έχουμε, αυτούς θα στηρίξουμε.
- ΑποστόληςΑ
Αν ο Curtic είχε μείνει στην ομάδα, θα είχαμε καλύτερη αμυντικά αεροπορία που πιθανόν να βοηθούσε στην τελευταία φάση.
ΟΚ ο Λύρατζης θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα τη φάση του κόρνερ.
Παρόλα αυτά το να αφήνεις σε στημένο δύο παίκτες στο κέντρο της άμυνας αμαρκάριστους, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
ΟΚ ο Λύρατζης θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα τη φάση του κόρνερ.
Παρόλα αυτά το να αφήνεις σε στημένο δύο παίκτες στο κέντρο της άμυνας αμαρκάριστους, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Παίχτηκε καλό παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες. Έπρεπε να είχε σκοράρει ο Μπράντον το γκολ σε κενή εστία και να τελείωνε το ματς. Θέλουμε περισσότερες λύσεις στην επίθεση να σκοράρουμε περισσότερο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πάμε να νικήσουμε τις βαζέλες στην Τούμπα!
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε τις αλλαγές . Γιατί έβγαλε τον Κουρτιτς νωρίς γιατί ??
Εύστοχη παρατήρηση και ακόμα μεγαλύτερο το κρίμα.gpap έγραψε:παιδιά, μάλλον δεν το έχετε καταλάβει πως φέτος είναι η τελευταία μας χρονιά που μπορούμε να διεκδικήσουμε είσοδο στο CL ακόμη και από την 2η θέση.
Αλλά, ειλικρινά, και 2ος να βγεις, πιστεύεις ότι η ομάδα όπως είναι φέτος και με τον τρόπο που λειτουργεί στις μεταγραφες/σχεδιασμό, θα μπορέσει να διεκδικήσει όντως είσοδο σε ομίλους ΤΣΛ?
Θες τουλάχιστον 5-6 καραβασικους του μυριου και εδώ δεν πήρες 1 φέτος για να διατηρήσεις έστω την ψευδαίσθηση ή το "μπας και" του να χτυπήσεις τίτλο ή έστω τη 2η θέση.
Οταν χανεις τα αχαστα, συνηθως το τρως στο τελος. Και η Μπαρτσελονα να εισαι. Δουλεια, δουλεια, δουλεια στα τελειωματα τωρα στην διακοπη.
-
Σωστά.Γερασίμου έγραψε:Ούτε και τελευταίος παίκτης ήταν, στο κέντρο υπήρχε ήδη επιστροφή. Ο Λευτέρης στην φάση εκείνη έκανε ότι πιο σωστό μπορούσε για να κόψει αντεπίθεση μετά από μια πολύ κακή εκτέλεση κόρνερ.
Έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο την αντικειμενικότητα.
Αρκεί να πούμε κάτι εναντίον της ομάδας μας
Απο την στιγμη που βγηκε κυβερνηση κοριακου αρχισε να αποτραβιετε ο Ιβαν και η αποδυναμωση της ομαδας.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΕΛΕΟΣ!blackfox έγραψε:Αυτην την εικονα θα εχει η ομαδα μεχρι να φύγει ο Κοριακος.
Μαλλον απο καθαρη συμπτωση ειναι..
- ΑποστόληςΑ
Τον Oliveira γιατί τον ξεκίνησε και γιατί τον κράτησε 72 λεπτά τον αγώνα, ενώ ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου;
Βλέπει κάτι στις προπονήσεις;
Εγώ πάντως βλέπω ότι ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ που παίξαμε φέτος είναι χώμα. Τόσο χώμα που δε λέγεται.
Απορώ.
Πέραν του φορ ο Άντρια επιθετικά δεν υπάρχει, παίκτη στο 10 δεν έχουμε (ανέκδοτο ο Αουγκούστο) και μόνον ο Narey σώζει την παρτίδα.
Μεσοεπιθετικά πρέπει να είμαστε από τις χειρότερες ομάδες της SL.
Βλέπει κάτι στις προπονήσεις;
Εγώ πάντως βλέπω ότι ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ που παίξαμε φέτος είναι χώμα. Τόσο χώμα που δε λέγεται.
Απορώ.
Πέραν του φορ ο Άντρια επιθετικά δεν υπάρχει, παίκτη στο 10 δεν έχουμε (ανέκδοτο ο Αουγκούστο) και μόνον ο Narey σώζει την παρτίδα.
Μεσοεπιθετικά πρέπει να είμαστε από τις χειρότερες ομάδες της SL.
Και τι να κάνουμε τώρα ρε φίλε; Από τη χούντα και μετά, μόλις 4 χρόνια είχες κυβέρνηση που δεν ήταν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.blackfox έγραψε: Απο την στιγμη που βγηκε κυβερνηση κοριακου αρχισε να αποτραβιετε ο Ιβαν και η αποδυναμωση της ομαδας.
Μαλλον απο καθαρη συμπτωση ειναι..
Είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται αυτή η αηδία ως δικαιολογία; Είναι δυνατόν ο Ιβάν να περιμένει πότε θα πέσει ο Γαμιοτάκης και πότε θα ανέβει ένας άλλος Αλέξης έτσι ώστε να έχεις 22 με 24 κανονικούς ποδοσφαιριστές;