Πρωτάθλημα Super League 1 2022-2023

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Re: Πρωτάθλημα Super League 1 2022-2023

Δημοσίευση από ramolimendo »

Δεν εχω ορεξη ουτε να ασχοληθω με αλλα θεματα και ουτε να γραψω τιποτε σημερα.
το γραφω εδω γιατι δεν ξερω που- δεν με νοιαζει

ΑΝΤΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

θλιψη... πολυ θλιψη σημερα , για οσους ζησαμε εστω και για λιγο εκεινες τις εποχες
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Πολλα σχολια για τον Μακη, γραφονται
στο "ΠΑΟΚΑΡΑ ειμαι χαρε μου, την ψυχη μου παρε μου",
αλλα δυστυχως δεν εμφανιζεται το τοπικ,
πανω δεξια, στα τελευταια posts.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ο Παπαθεοδώρου ανέβασε άρθρο για αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής. Τυχαίο ή όχι δεν ξέρω.
Πάντως είναι σίγουρο ότι αν θέλουμε να διεκδικήσουμε πρωταθλήματα τα επόμενα χρόνια είναι μονόδρομος η αλλαγή του συστήματος. Σκεφτείτε του χρόνου που τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι μόνο 4 τι τσίρκο θα είναι τα παιχνίδια του 5ου και του 6ου (με τους 3 ποκίτες φυσικά).
Επιπλέον πρέπει να έχουμε και κάτι ακόμα στο νου μας. Από του χρόνου και για αρκετά από τα επόμενα χρόνια το πρωτάθλημα δε θα είναι κούρσα για 2.
Πλέον θα υπάρχουν 4 διεκδικητές κάθε χρόνο. Ο ολυμπιακός γιατί είναι ολυμπιακός, η άεκ γιατί με το νέο γήπεδο έχει άλλα έσοδα και δυναμική και ο πάο γιατί βρίσκεται σε τροχιά αντίστοιχη με αυτήν της άεκ.
Με άρη στα play off να κάνει τον κομπάρσο με όλους τους άλλους τίθεται ξεκάθαρο θέμα αξιοπιστίας.
Άρα ή play off μόνο για τους 4 ή ακόμα καλύτερα κατάργηση των play off να γλιτώνουμε και τα ταξίδια.

Υγ. Κληρώσεις όπως στο κύπελλο με μπαλάκια και δημόσιες με τηλεοπτική κάλυψη. Ηλετρονική κλήρωση ποτέ. Όσοι έχουμε γράψει λίγο κώδικα, ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να πειραχτεί χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

Ποτε θα βγουν οι ωρες των αγωνων. Ξέρουμε?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σήμερα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα ανακοινωθούν στο site;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Να σας τα πω εγω.....
Αν ο ορισμος ακολουθησει τα της κληρωσης 1ος θα παιξει ο γαυρος. Μην σου πω και Σαββατο. Για να παρει το 3ποντακι και να βαλει πιεση στους υπολοιπους.
1ο ματς Κυριακης χαρτι με βαζελο....Οτι και να ερθει θα ξεφυγουν ακομα περισοτερο απο τον ΠΑΟΚ που θα το ορισουν τελευταιο ματς εκει κατα τις 9:45 Κυριακης...
Αυτα.... :D
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πρώτο ματς γαύρος λόγο χαμηλής τηλεθέασης, δεύτερο ΠΑΟΚ, τρίτο ΑΕΚ.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Κυριακη ολα τα ματς.

17:30 γαυρος - Βόλος
19:00 εμεις
21:30 κουλα - βαζελος
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

10 βαθμούς αν πάρουμε μέχρι την Μ εβδομάδα είμαστε, εντός στόχου.

Για αρχη

Τον 1ο αγώνα δλδ τον ρουλη να κερδισω......
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Και με 8 πιθανώς να είμαστε εντός
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ετσι η αλλιως χρειαζομαστε υπερβαση για να σηκωσουμε κουπα. Και θα το κανουμε. Θα τους τρελανουμε ολους.

Καλο ταξιδι ΣΤΡΑΤΗΓΕ. χαιρετισμους να δωσεις σε ολους εκει επανω. Το ξερουμε οτι θα μας βλεπεις. Θα κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε. Οτι εχουμε θα δωσουμε και οτι εχει η ψυχη μας.

Αισθανομαι ενα κενο. Μαζευτηκαν πολλοι εκει πανω.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

DamoN έγραψε:Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει;
Άντε πες και κερδίζει ο γαύρος τα εύκολα στην αρχή και τους φτάνει (να υπενθυμίσω ότι είναι στο -5 και αυτός, εμείς είμαστε στο -7 και θελουμε ένα θαύμα να τους φτάσουμε ενώ ο γκει στο -5 είναι μια ανάσα από την κορυφή )
Να φύγει μπροστά δεν παίζει . Ότι έχει τελευταίες 3 αγωνιστικές που φυσιολογικά θα κριθούν όλα να πάει σε Φιλαδέλφεια και Τούμπα και ενδιάμεσα παίζει με βαζελο που λογικά και αυτός θα καίγεται γιατί θα θέλει βαθμούς είτε για πρώτος είτε για δεύτερος είτε για Γιουρόπα τρίτος (αυτός δεν έχει την πολυτέλεια του κυπέλλου ) πως ακριβώς είναι η τέλεια κλήρωση;

Εμάς που μας ξεγράφουν όλοι γιατί είμαστε πολυυυυ πίσω και παίζουμε και 3 δύσκολα στην αρχή σε περίοδο που είμαστε σε φουλ φόρμα δεν έχουμε κάρτες ούτε τραυματισμούς ( μόνο ινγκι δυστυχώς ) γιατί είναι κακό να παίξουμε τώρα με 2 από τους 3 διεκδικητές + την πιο δύσκολη έδρα με τους κομπλεξικους ;
Δεν ξέρω γιατί το βλέπω τόσο λάθος γιατί αποκλείεται όλοι να λέτε το ίδιο και εδώ και στην έξω ζωή και εγώ να έχω δίκιο.
Απλά σκέφτομαι ότι με 2 στα 2 στην αρχή και ένα χ με γαύρο στο τηγάνι πάμε με φορα για την συνέχεια μειώνοντας αναγκαστικά την διαφορά με κόσμο και ομάδα με ψυχολογία στο ταβάνι σαν ισάξιοι διεκδικητές
Αν, τελευταία αγωνιστική, εμείς είμαστε τέταρτοι και αδιάφοροι, για ποιο λόγο να χτυπήσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Δεν θα κάτσουμε να χάσουμε, αλλά ένα ροτέισον δεν θα γίνει; Θα κάνουμε συντήρηση για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για τελικό κυπέλου.
Ομοίως το παιχνίδι Άρης - ΠΑΟΚ. Διαφορετική αντιμετώπιση του Άρη την 1η αγωνιστική, και διαφορετική αν το παιχνίδι ήταν την 10η αγωνιστική και ο Άρης 100% αδιάφορος.

Το πρόγραμμα προφανώς και έχει σημασία καθώς οι ομάδες δεν έχουν την ίδια απόδοση όταν έχουν ισχυρούς στόχους και κίνητρα και όταν είναι αδιάφορες. Μία ομάδα αδιάφορη και η ίδια ομάδα με ισχυρό κίνητρο δεν είναι ο ίδιος αντίπαλος.
Πιο μεγάλη σημασία όμως έχει η απόδοση της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τους πάντες και μπορεί να χάσει από τους πάντες (εκτός ίσως του Βόλου). Ξεκίνα με τρία στα τρία, που λέει και ο φίλος Napoli, και ξαφνικά το πρόγραμμα θα είναι τέλειο. Ξεκίνα με μηδέν στα τρία και για όλα θα φταίει το δύσκολο πρόγραμμα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Ρε σεις τί είναι αυτά που λέτε;;
Τί πάει να πει γιατί να χτυπήσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τελευταία αγωνιστική;;;
Για να συνέλθουμε λίγο
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Πάει να πει πως αν παίζεις με Ολυμπιακό και είσαι βαθμολογικά αδιάφορος και έχεις τελικό σε λίγες μέρες θα ξεκουράσεις 2-3 βασικούς παίκτες. Επίσης τα μαρκαρίσματα θα είναι πιο προσεκτικά γιατί μία κόκκινη κάρτα θα στοιχήσει συμμετοχή στον τελικό.
Δεν λέω πως θα κάτσεις θα χάσεις. Όμως αλλιώς θα παίξεις αν π.χ. με νίκη παίρνεις πρωτάθλημα, και αλλιώς θα παίξεις αν είσαι βαθμολογικά αδιάφορος και έχεις σημαντικό παιχνίδι σε λίγες μέρες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”