71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Ρε boogey τι vfm? Το κερατο μου μεσα τι στο διαολο εχει γινει στην ομαδα και αποθεωνουμε ατεχνους που απλα τρεχουν και ειναι φιλοτιμοι?
Πιου το μεγάλο πιστόλι.
Πραγματικά τρόμαξα εκεί που πήγες να κάνεις το μονοκόμματο... παραλίγο να βρεθεί το γόνατο στην 4
Πραγματικά τρόμαξα εκεί που πήγες να κάνεις το μονοκόμματο... παραλίγο να βρεθεί το γόνατο στην 4
-
- Επικοινωνία:
Οταν τρως στην μάπα τον αόρατο φορ Oliveira & το παιδί της παρέας Biseswar για μια ώρα, οι φιλότιμο που τρέχουν μοιάζουν Messi & Μbappejoshua έγραψε:Ρε boogey τι vfm? Το κερατο μου μεσα τι στο διαολο εχει γινει στην ομαδα και αποθεωνουμε ατεχνους που απλα τρεχουν και ειναι φιλοτιμοι?
ο άνθρωπος ξέρει μπάλα, αλλά είναι τσαπατσούλης.
Συνεχίζω να υποστηρίζω πως η θέση που μπορεί να διαπρέψει είναι αριστερό εξτρέμ, και όχι κεντρικός επιθετικός.
Μπήκε μέσα, και ανέβηκε όλη η ομάδα.
Ψυχολογικά θέλετε; Το δέχομαι.
Αλλά οι μονομαχίες που έδωσε ανέβασαν και την ομάδα και την κερκίδα.
Συνεχίζω να υποστηρίζω πως η θέση που μπορεί να διαπρέψει είναι αριστερό εξτρέμ, και όχι κεντρικός επιθετικός.
Μπήκε μέσα, και ανέβηκε όλη η ομάδα.
Ψυχολογικά θέλετε; Το δέχομαι.
Αλλά οι μονομαχίες που έδωσε ανέβασαν και την ομάδα και την κερκίδα.
Εδώ κάποιοι τον είδαν αυτόν καλό με μόλις 10 θετικές ενέργειες σε ολόκληρο παιχνίδι ( νούμερο που δεν έχει καταφέρει κανείς στο παρελθόν), σήμερα δεν θα τον έβλεπαν καλό που τουλάχιστον έδωσε και δύο ωραίες πασες?
- ΑποστόληςΑ
joshua έγραψε:Ρε boogey τι vfm? Το κερατο μου μεσα τι στο διαολο εχει γινει στην ομαδα και αποθεωνουμε ατεχνους που απλα τρεχουν και ειναι φιλοτιμοι?

Η διαφορά με τον Oliveira ήταν τρομακτική.
Η διαφορά του τρέχω και θέλω να προσφέρω ενώ ξέρω τα ΒΑΣΙΚΑ, με το "ε εντάξει είμαι παικταρας του εκατομμυρίου αλλά στο μεταξύ βαριεμαι να κάνω κοντρόλ σε στρωμένη πασα και δυσανασχετω"
Μπήκε μέσα και έδωσε ΑΜΕΣΑ πνοή στο επιθετικό μας κομματι
Μπήκε μέσα και έδωσε ΑΜΕΣΑ πνοή στο επιθετικό μας κομματι
Ο Πελκας μπροστά του ,είναι κράμα Μέσι με Ζινταν και λέω Πελκας γιατί μόνο στη θέση που έπαιζε ο Πελκας ,πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος.
Αν αυτός είναι φορ ,εγώ είμαι αστροναύτης της NASA.
Αν αυτός είναι φορ ,εγώ είμαι αστροναύτης της NASA.
Γελασα λιγο με τον ανταρτικα (οχι τον ιδιο) που θυμηθηκε οτι καποτε παιζαμε με Γιασεμη, Ανδραλα , Χασιωτη καθως επιασα τον εαυτο μου να αναρωτιεται αν ο Γιασεμακης επαιζε βασικος φετος στον ΠΑΟΚ...
- thanos-xanthi
-
joshua έγραψε:Γελασα λιγο με τον ανταρτικα (οχι τον ιδιο) που θυμηθηκε οτι καποτε παιζαμε με Γιασεμη, Ανδραλα , Χασιωτη καθως επιασα τον εαυτο μου να αναρωτιεται αν ο Γιασεμακης επαιζε βασικος φετος στον ΠΑΟΚ...
Εύκολα, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μη σου πω και ο Φρουσος.
- iremidynami 4+
Καλυτερος του ολιβειρα.
Μαμουνι, ανακατωστρας, ο αλλος περναει απαρατηρητος.
Μαμουνι, ανακατωστρας, ο αλλος περναει απαρατηρητος.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator