31. Andre Ricardo
-
Re: 31. Andre Ricardo
Εδω γραφουμε για Αντρε Ρικαρντο.-
Κα(ψ)ουρες για Λουτσε Μποτο και
λοιπους στα topics τους παρακαλω!
Ουτε κρυο ουτε ζεστη. Βεβαια εξαρταται τι προσδοκιες εχει ο καθεναs.
Προσπάθησε να βγάλει συνεργασίες (αρκετές φορες δε βγήκαν) αλλα αυτά είναι πράγματα που διορθώνονται και προσωπικά δεν περίμενα να δω κάτι παραπάνω. Έχει αρκετό δρόμο ακόμα. Πιστεύω θα πάρει ξανά χρόνο.
Προσπάθησε να βγάλει συνεργασίες (αρκετές φορες δε βγήκαν) αλλα αυτά είναι πράγματα που διορθώνονται και προσωπικά δεν περίμενα να δω κάτι παραπάνω. Έχει αρκετό δρόμο ακόμα. Πιστεύω θα πάρει ξανά χρόνο.
- ΑποστόληςΑ
Θα συμπλήρωνα ότι ο κάθε ένας μας εδώ γράφει την άποψή του για τον παίκτη. Δεν είναι απαραίτητο κάθε άποψη να είναι αρεστή σε όλους, ούτε εδώ κατακρίνουμε (ή πριμοδοτούμε) Boto ή Lucesku. Γράφει ο καθένας την άποψή του με βάση αυτά που βλέπει. Μπορεί ο παίκτης σε λίγο καιρό να απογειωθεί αγωνιστικά (όπερ και εύχομαι), αλλά μέχρι τώρα εμένα δεν μου έχει δείξει το λόγο που μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ.
Δεν μου φάνηκε να τραβάει χθες. Οι 17χρονοι Σελιμάι και Τζίμας φαίνονταν σαν τρία χρόνια μεγαλύτεροι του. Όπως και να έχει μικρό το κακό. Φθηνό στοίχημα ήταν, χρόνο να δουλέψει χωρίς πίεση έχει, η β' ομάδα είναι εδώ για αυτόν για να πάρει παιχνίδια. Αν είναι να βγει, θα βγει.
Σωστός αλλά για να είσαι κ δίκαιος έπρεπε να γράψεις κ για τις εμπαθειες προς Λουτσέσκου 2-3 ποστ πιο πανω στο οποίο στην ουσία έδωσε την αφορμή για να δεις το ποστ μου με τις κα(ψ)ουρες ( οπως λες) αλλά το να κραξουμε είναι παντα on topic.montekristo έγραψε:Εδω γραφουμε για Αντρε Ρικαρντο.-
Υ. Γ. Ας πουμε οτι προσπαθησα να κλείσω ένα κυκλο "οff topic" που δεν άνοιξα κ καλό θα ήταν να μην ανοίγει γιατί οπως είπες θα έπρεπε να είναι στο τοπικ τους
-
Αν προσπαθουσες αυτο που ισχυριζεσαι ας
εκανες παραθεση το προηγουμενο off topic
σχολιο μπας και γινοταν κατανοητο απ ολους.-
Εγω παντως ακομα δεν καταλαβα ποιο εννοεις!
ΥΓ. Η δικαιοσυνη ειναι χαρακτηριστικο μου!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στον ΠΑΟΚ β ο Ρικάρντο τι εμφανήσεις κάνει;
Ρωτάω γιατί δεν τον θυμάμαι ιδιαίτερα
Τότε αν προσεξεις καλυτερα θα δεις το σχόλιο του ντιμ για τις προπονητικες αστοχίες λίγο πιο πανω απο το δικό μου μιας κ είσαι δίκαιος γεγονός που δεν αμφισβητώ βεβαίως.montekristo έγραψε:Αν προσπαθουσες αυτο που ισχυριζεσαι ας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Τετ 11 Ιαν 2023, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκεί δεν ξερω παντως στα φιλικά σε κυπρο φάνηκε θετικός αν δεν κάνω τεράστιο λάθοςMitsospaoki4 έγραψε:Στον ΠΑΟΚ β ο Ρικάρντο τι εμφανήσεις κάνει;
-
Τοτε (για να ειμαι απολυτα δικαιος) δεν μπορωdragon έγραψε:Τότε αν προσεξεις καλυτερα θα δεις το σχόλιο του ντιμ για τις προπονητικες αστοχίες λίγο πιο πανω απο το δικό μου μιας κ είσαι δίκαιος γεγονός που δεν αμφισβητώ βεβαίως.montekristo έγραψε:Αν προσπαθουσες αυτο που ισχυριζεσαι ας
να καταλαβω γιατι χρειαστηκε να κανεις
σημερα δυο off topic σχολια εναντι ενος του
Dimg4 απο τις 2 Δεκεμβριου και μαλιστα
μιλωντας για εμπαθεια του κατα του Λουτσε
επειδη χαρακτηρισε ως προπονητικη αστοχια
τη μη χρησιμοποιηση περισσοτερο του παιχτη!
Την αποψη του για τον παιχτη κατεγραψε
μεσω του (οχι παντως off topic) σχολιου του
και μαλιστα πριν απο 40 μερες απο σημερα.-
Τελος παντων το ξεχειλωσαμε διχως λογο ουσιας.
Παμε παρακατω και μακαρι ο Αντρε να μας βγει.-
Σήμερα μπήκα στο νήμα του κ σήμερα το είδα τι να κάνουμε. Όπως κ συ φαντάζομαι αφου θες να είσαι δίκαιος θα είχες μιλήσει για οφ τοπικ σε εκείνο το ποστ αν το είχες δει τότε. Γράφει τόσο για τον παιχτη όσο εγώ στην απάντησή μου. Είναι ξεκάθαρη μομφή για τον προπονητη αλλά κ συμφορουμιτες κ σε αυτή απαντάω. Γράφει για ψυχολογικά που ανακαλύπτουμε γενικά για τους παιχτες για να μην κατηγορηθεί ο προπονητης, δεν γράφει κάτι για τον παιχτη
Υ. Γ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα καν ποτε γράφτηκε. Όχι πως αλλάζει κατι.
Όντως δε χρειάζεται κατι παραπανω οπότε τέλος το θέμα από εμένα.
Υ. Γ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα καν ποτε γράφτηκε. Όχι πως αλλάζει κατι.
Όντως δε χρειάζεται κατι παραπανω οπότε τέλος το θέμα από εμένα.
Ε ρε και να είχε 2 γκολ και 3 ασίστ τι θα έλεγες! Θα κελαηδούσες!montekristo έγραψε:Σκετη απογοητευση.- Οπως το περιμεναμε!
Πιστευω κι εγω οτι επρεπε χθες να βαλει
τουλαχιστον 2 γκολ και να μοιρασει και
3 ασιστ (μπαινοντας μεσα διχως καν να
εχει ζεσταθει) για να εχει καποιο μελλον!
Δανεικος στον Μακεδονικο και βλεπουμε!
Και μη με ρωτήσεις, κάνοντας τον ανήξερο, τι θα έλεγες και για ποιον. Σεσημασμένος είσαι...
-
Οπως ειπα. Εχεις τρομερη μανια να υπερασπιζεσαι τον προπονητη λες και προκειται για θεο. Ειδατε ενα παιδι σε ενα ματς και βγαλατε πορισμα και δικαιωνεται ο αλανθαστος λουτσεσκου.dragon έγραψε:Τότε αν προσεξεις καλυτερα θα δεις το σχόλιο του ντιμ για τις προπονητικες αστοχίες λίγο πιο πανω απο το δικό μου μιας κ είσαι δίκαιος γεγονός που δεν αμφισβητώ βεβαίως.montekristo έγραψε:Αν προσπαθουσες αυτο που ισχυριζεσαι ας
Ειπα για προπονητικη αστοχια και πιο κατω ετρεξες να γραψεις για στρογγυλη γη και λοιπες βλακειες.