Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από FreeWatcher »

παρακολουθώ άφωνος να κλείνει ο ΠΑΟΚ παίχτες με κριτήρια:
θα βγει ο μπότο έχει μάτι....
θα κάνει το μπαμ της καριέρας του στα 28-30....
είναι καλό παιδί και ας μην μπορεί (αποδεδειγμένα στο χορτάρι το δικό μας)....
έχει χαμηλό συμβόλαιο....
είναι Έλληνας....
είναι Παοκτσής....

Παιδιά καλή η αισιοδοξία, αλλά εάν εξαιρέσεις ένα ικανοποιητικό ποσοστό παιχτών που θέλω να ελπίζω ότι θα βγει λόγω του ματιού του μπότο (δεν ξέρουμε βέβαια πόσος χρόνος θα χρειαστεί σε έναν σύλλογο που απαιτεί άμεσα αποτελέσματα), κάνουμε βήματα πίσω... Εάν δεν έρθουν 2-3 ενέσεις ποιότητας τη βλέπω χαμένη πάλι τη χρονιά!
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Gospi έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Gospi έγραψε:Οταν κρατας εναν απο τους χειροτερους τερματοφυλακες του πρωταθλήματος που ειναι ξενος, ειναι το λιγοτερο προκλητικο να μας πλασαρεις καργες και κολοβους ως επιλογες λογω αναγκης υπαρξης γηγενων. Κι αν ισχυει αποδεικνυει πως ο Λουτσε αντι να βοηθαει περισσοτερο υποσκαπτει τον μεταγραφικο σχεδιασμο. Η εμμονη μς τα δικα του παιδια και εν προκειμενω με τον κατω του μετρίου Ζιφκο μας κανει μπαχαλο τον σχεδιασμο. Ακου εκει ψαχνουμε και δευτερο ελληνα για τις λιστες. Αντι να εχουμε μια εξτρα επιλογή για καλο ξενο λοιπον την περαξαμε στα σκουπιδια και θα φαμε στη μαπα καποια μετριοτητα με ελληνικη υπηκοοτητα...
Γαμω τους γηγενεις μου γαμω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωπα ρε Gospi, ο Λουτσε δεν εβαλε τον Ζιφκο παρα μονο για 2 ματς περσι. Το να ειπαν πως δεν γινεται να παμε με 2 τερματαδες νεους και αφου ο Μποτο ηθελε Κοταρσκι κατεληξαν εκει δεν παιζει σαν σεναριο; Εφυγε ο Κρεσπο εφυγε ο Βαρελα εφυγε ο Μιτριτσα, Μπισε και ο Σβαμπ βλεπουμε. Παλι για εμμονες και οτι υποσκαπτει τον μεταγραφικο σχεδιασμο λες; Δηλαδη ο Λουτσε εφερε τον Νασμπεργκ και τον Καργα; Ειναι δικο του παιδι ο Καργας;
Τι σχεση έχει ποιου παιδια ειναι ο Νασμπεργκ και ο Καργας?
Κρατησαμε τον Ζιφκο π ο Λουτσε τον εφερε εξ αρχης και εχουμε θεμα οπως διαρρεεται με τις θεσεις των γηγενων. Γιατι δεν φεραμε εναν ελληνα τερματα για δευτερο για να το λυσουμε το θεμα? Σιγα το κελεπουρι π κρατησαμε. Ποσο χειρότερος δλδ θα ηταν ο Διουδης ο Λοντιγκιν ή οποιοσδηποτε αλλος Ελληνας? Μιλαμε για οριακα τον χειροτερο τερματοφυλακα εδω και 2 χρονια στο ελληνικο πρωτάθλημα και θελεις να μ πεις οτι τον κρατησε ο Μποτο? Που διαβαζει τα στατιστικα των παιχτων πριν τους φερει? Ο τυπος δεν εχει μισο στατιστικο π να αξιζει. Μισο!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε gospi η μεγάλη διαφορά είναι ότι αυτοί οι δύο που αναφέρεις δεν θα ερχόντουσαν για δεύτεροι... Γενικά εμένα δεν με εντυπωσιάζει κανείς έλληνας τερματοφύλακας τη παρούσα φάση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσει η επιλογή ζίφκοβιτς... Δηλαδή, να το πω απλά, από τις ρεαλιστικές επιλογές για έλληνες τερματοφύλακες, κανείς δεν θεωρώ ότι είναι update σε σχέση με τον Ζιφκοβιτς.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Dimitrisou έγραψε:Τι χειρόφρενα και αγωνιστικά στραπάτσα με δικαιολογία το γήπεδο και κολοκυθιά γράφεται ;Πριν ένα μήνα με τραβηγμένα χειρόφρενα βγήκες 2ος απέκλεισες τις υπέρ ομάδες του γαύρου και της χάρτινης στο κύπελλο και πηγές 8 Ευρώπη (ξέχασα όλα αυτά από τύχη έγιναν δεν τα πάνε ο ΠΑΟΚ).Καλα στο οτι ο ακπομ είχε ξεφτιλίσει τον καργα απαντάει το σκορ των αγώνων.Ο αντίπαλος σου ο γαύρουλης στην άμυνα έχει δυο μεγάλα ονόματα Έλληνες που κάθε φορά που τους βλέπεις δεν ξες αν πρέπει να γελάσεις η να τους λυπηθείς ..αφήστε να γίνει το ρόστερ να τους δούμε και κράχτες μετά αν δεν σας κάνουν..Οσο για τον ζιβκο ναι ούτε εγώ τον ήθελα αλλά τόσα χρόνια με τον λουτσε είδατε να παίζει πολύ ο 2ος;Αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη ούτε για ζέσταμα τον σηκώνει ..εκτός αν αποφασίσατε οτι ο Κροάτης δεν κάνει πριν τον δείτε άρα ο ζιβκο είναι πρώτος (γοατο τις γκέλες τος έκανε όταν ξεκινούσε σαν πρώτος με δεύτερο τον Πάσχα).
το σκόρ από μόνο του, συγνώμη αλλά δεν τα λέει όλα..βάλε τον κάργα να βγεί λίγο απ την περιοχή του και να μαρκάρει έναν γρήγορο παίκτη σαν τον άκπομ ( παιχταρά μου ) και τότε τα ξαναλέμε, που αν γίνει τελικά η μεταγραφή, ελπίζω να μην τα ξαναπούμε

επίσης γι τον αγώνα με τον ΠΑΣ δεν λέγαμε πως έπρεπε να είχανε φάει τουλάχιστον κόκκινη κάρτα οι αμυντικοί και αν δεν κάνω λάθος ο Κάργας συγκεκριμένα ?? αν έιμαι τόσο λάθος ζητάω συγνώμη..σόρρυ και για το όφ τόπικ, που δεν είναι και τόσο δηλαδή καθώς πρόκειται για μεταγραφικό στόχο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 21 Ιουν 2022, 00:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Αν δεν ερχοταν το καταλαβαινω αλλα συμφωνω με τον Gospi, ειναι η θεση του δευτερου τερματοφυλακα ταμαμ για γηγενη. Εκτος αν δηλωσουν τον Ταλιχμανιδη μονο Ευρωπη, βάπτισμα του πυρος και ρισκο. Ο Γιαννιωτης αλλη μια επιλογη αλλα ανανεωσε γρηγορα. Μελισσας κτλ που εκλεισε Κυπρο δεν νομιζω να ειναι εμπιστοσυνης

Τεσπα εγινε η επιλογη, προχωραμε, σορι που το ζαλισα
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Μπήκα μόνο να γράψω ότι στο παναχαικη γκέι είχε βουηξει όλη η Πάτρα για το αυτογκόλ του συγκεκριμένου....Δεν θέλω να επεκταθω περισσότερο για την συγκεκριμένη μεταγραφή γιατί θα αρχισω βραδιάτικα....Καλή συνέχεια σε όλους....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τελικά μπερδεύτηκα. Όταν είναι καλή η μεταγραφή ( σύμφωνα με τη γνώμη μας ) είναι καλός ο Μποτοξ που έχει και τα κλειδιά του μαγαζιού κι όταν δεν είναι καλή η μεταγραφή τότε υποσκάπτει ο υποσκαπτέας Λουτσέσκου τον υποσκαπτόμενο μεταγραφικό μας σχεδιασμό;

Η φετινή φάση , όπως και η περυσινή βέβαια , μου θυμίζει μια φορά πριν λίγα χρόνια που πήγα με 500ρικο στη λαική να ψωνίσω , αλώνισα τους πάγκους , βρήκα αυτά που ήθελα και όταν πήγα να πληρώσω ατύχησα γιατί δεν είχαν ρέστα από το 500ρικό.... Κάθισα κι εγώ λοιπόν προς το τέλος και πήρα αυτά που είχαν ξεμείνει μην υποχρεωνόμαστε κιόλας με τα ρέστα. Από τότε και μετά πάντα πηγαίνω με φραγκοδίγραφκα.

ΥΓ : ΑυτόGkolara έβαλε ο Κάργας με το γαύρο. Η κακιά η ώρα ήταν. Σαν του Κουέστα του καημένου που κρύφτηκε ο μπουχαλάκης πίσω από το δοκάρι. Συμβαίνουν αυτά μια στο τόσο για αυτό είναι όμορφο το ποδόσφαιρο.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Εγώ να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. Δέχομαι λοιπόν ότι το αυτογκόλ στην Παναχαϊκή ήταν μια ατυχή στιγμή στη καριέρα ενός αμυντικού κι ότι στη διάρκεια που οι επιστήμονες σάπιζαν στο ξύλο τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη προκειμένου να κάτσουν να χάσουν, εκείνος δεν ήταν μπροστά και δεν είδε τίποτα γιατί είχε ανοίξει ο προστάτης του και την έβγαλε στη τουαλέτα. Αν λέω, ΑΝ σε αγώνα του ΠΑΟΚ και δη κάποιο ντέρμπι με βαθμολογική σημασία, ίσως με το γαύρο, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κάνει κάποιο λάθος (όχι σκόπιμα, εξηγούμαι) που στοιχίσει στην ομάδα, ποιος θα τον πιστέψει...? Και το χειρότερο ποιος θα σταματήσει όλους αυτούς που θα μπουν στο γήπεδο να τον λιντσάρουν...?
Με τη φωτιά παίζουμε μ' αυτή την μεταγραφή...
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Shivaspace έγραψε:
Dimitrisou έγραψε:Τι χειρόφρενα και αγωνιστικά στραπάτσα με δικαιολογία το γήπεδο και κολοκυθιά γράφεται ;Πριν ένα μήνα με τραβηγμένα χειρόφρενα βγήκες 2ος απέκλεισες τις υπέρ ομάδες του γαύρου και της χάρτινης στο κύπελλο και πηγές 8 Ευρώπη (ξέχασα όλα αυτά από τύχη έγιναν δεν τα πάνε ο ΠΑΟΚ).Καλα στο οτι ο ακπομ είχε ξεφτιλίσει τον καργα απαντάει το σκορ των αγώνων.Ο αντίπαλος σου ο γαύρουλης στην άμυνα έχει δυο μεγάλα ονόματα Έλληνες που κάθε φορά που τους βλέπεις δεν ξες αν πρέπει να γελάσεις η να τους λυπηθείς ..αφήστε να γίνει το ρόστερ να τους δούμε και κράχτες μετά αν δεν σας κάνουν..Οσο για τον ζιβκο ναι ούτε εγώ τον ήθελα αλλά τόσα χρόνια με τον λουτσε είδατε να παίζει πολύ ο 2ος;Αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη ούτε για ζέσταμα τον σηκώνει ..εκτός αν αποφασίσατε οτι ο Κροάτης δεν κάνει πριν τον δείτε άρα ο ζιβκο είναι πρώτος (γοατο τις γκέλες τος έκανε όταν ξεκινούσε σαν πρώτος με δεύτερο τον Πάσχα).
το σκόρ από μόνο του, συγνώμη αλλά δεν τα λέει όλα..βάλε τον κάργα να βγεί λίγο απ την περιοχή του και να μαρκάρει έναν γρήγορο παίκτη σαν τον άκπομ ( παιχταρά μου ) και τότε τα ξαναλέμε, που αν γίνει τελικά η μεταγραφή, ελπίζω να μην τα ξαναπούμε
Καταλαβαίνω πως το λες και δεν προσπαθώ να κάνω τον καργα παιχταρα αλλά αν έρχεται για αλλαγή του ινγκασον θεωρώ πως είναι μια χαρά,αν πάλι έρχεται για παίχτης των 30 ματς τότε ναι θα έχουμε θέμα γιατί ακόμη και να έχει την ικανότητα να βγει απ την περιοχή θα αργήσει να προσαρμοστεί στην αλλαγή τρόπου παιχνιδιού ..γι αυτό λέω ας δούμε πρώτα και μετά αν δεν κραζουμε όλοι μαζί..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μ@λακα σκάω στα γέλια με αυτούς που πανηγύριζαν για τους ρικαρντους και τώρα βγάζουν κίτρινες στους μποτους.
Τι έγινε τώρα δεν ξέρει ο μποτο?
Έπαψε να είναι κορυφαίος επαγγελματίας ?
kos

Δημοσίευση από kos »

gergeo4 έγραψε:σα άλλα αθλήματα γιατι δεχόμαστε δηλωμένος οπαδούς άλλων ομάδων και εδω τέτοια ευαισθησια;;;Περιμένετε λίγο πριν βγάλετε αχρηστο και επικίνδυνο τον Κάργα και τον κάθε Κάργα.Ηρεμία και όλα θα πάνε καλά..

Καργας=αντι-μιχάι
:lol: :lol: :lol:
Και ΓΑΜΩ τα επιχειρήματα :lol: :lol: :lol:

Πώς το είπες ρε ζινολα???
renegade

Δημοσίευση από renegade »

papwolf έγραψε:Εγώ να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. Δέχομαι λοιπόν ότι το αυτογκόλ στην Παναχαϊκή ήταν μια ατυχή στιγμή στη καριέρα ενός αμυντικού κι ότι στη διάρκεια που οι επιστήμονες σάπιζαν στο ξύλο τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη προκειμένου να κάτσουν να χάσουν, εκείνος δεν ήταν μπροστά και δεν είδε τίποτα γιατί είχε ανοίξει ο προστάτης του και την έβγαλε στη τουαλέτα. Αν λέω, ΑΝ σε αγώνα του ΠΑΟΚ και δη κάποιο ντέρμπι με βαθμολογική σημασία, ίσως με το γαύρο, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κάνει κάποιο λάθος (όχι σκόπιμα, εξηγούμαι) που στοιχίσει στην ομάδα, ποιος θα τον πιστέψει...? Και το χειρότερο ποιος θα σταματήσει όλους αυτούς που θα μπουν στο γήπεδο να τον λιντσάρουν...?
Σ έχουν πάρει ποτέ φουσκωτοι τηλέφωνο ή να έρθουν εκεί που πίνεις καφέ με την παρέα σου και να σου πουν δύο λογακια?
Από το τσατ όλα εύκολα είναι
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

papwolf έγραψε:Εγώ να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. Δέχομαι λοιπόν ότι το αυτογκόλ στην Παναχαϊκή ήταν μια ατυχή στιγμή στη καριέρα ενός αμυντικού κι ότι στη διάρκεια που οι επιστήμονες σάπιζαν στο ξύλο τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη προκειμένου να κάτσουν να χάσουν, εκείνος δεν ήταν μπροστά και δεν είδε τίποτα γιατί είχε ανοίξει ο προστάτης του και την έβγαλε στη τουαλέτα. Αν λέω, ΑΝ σε αγώνα του ΠΑΟΚ και δη κάποιο ντέρμπι με βαθμολογική σημασία, ίσως με το γαύρο, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κάνει κάποιο λάθος (όχι σκόπιμα, εξηγούμαι) που στοιχίσει στην ομάδα, ποιος θα τον πιστέψει...? Και το χειρότερο ποιος θα σταματήσει όλους αυτούς που θα μπουν στο γήπεδο να τον λιντσάρουν...?
Εγώ δεν θα σου πω αν ήταν στημένος η όχι αλλά θα σου πω πως αν ήμουν στην θέση του και μου την έπεφταν τα καλόπαιδα του Πειραιά θα έκανα την πάπια γιατί όπως και ο καργας και ο κάθε καργας έχω μια οικογένεια από πίσω και πρώτα θα με ένοιαζε η υγεια μου και της οικογένεια μου και μετά αν θα με πουν Στημένο …
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Για εμένα, όταν έρχεται ένας παίκτης δεν πρέπει να λογίζεται ούτε ως βασικός ούτε ως αναπληρωματικός. Τι θα πει σε φέρνω για βασικό ή σε φέρνω για αναπληρωματικό; Χορτάρι κύριοι... εκεί κρίνονται όλοι. Τώρα, εντελώς ωμά και βλέποντας τα πράγματα όπως είναι, φέρνεις τον βασικό σεντερ μπακ μιας ομάδας επιπέδου πλειοφς, με δύο γεμάτες σεζόν, που ξέρει την ομάδα και το πρωτάθλημα. Ένα βασικό επιχείρημα πολλών εδώ μέσα ήταν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρό, δυσκολότερο από ότι φαίνεται. Τώρα λοιπόν που έρχεται ένας παίκτης, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ώστε να τον βάλεις μέσα σε περίπτωση που ο Νάσμπεργκ και όποιος άλλος έρθει αποδειχτούν πουλιά, παρατηρώ και πάλι μια σκεπτικότητα. Δεν θα σχολιάσω το παρελθόν του, δεν με ενδιαφέρει κιόλας εμένα σαν οπαδό... Ελπίσω αυτοί που πρέπει να έχουν κάνει την έρευνα τους.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Τον Κάργα τον πήραμε, γιατί γνωρίζει τι εστι Λεφσκι Σοφίας, να μας πει μυστικά, για να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Εντομεταξυ διορθώστε με αν κάνω λαθος
Εχουμε 2+2 αριστεροποδαρα στοπερ
Μιχαηλιδης
Κουλιερακης
Νασμπεργκ
Καργας

Και 2 δεξιοποδαρα
Ινγκασον
Μιχαι(με προοπτική μεταγραφής)

Άρα θέλουμε οπωσδήποτε δεξί στόπερ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Είπα ότι δεν θα επανέλθω για Κάργα, αλλά ο παίχτης δείχνει ότι κλείνει στην ομάδα.
Το αυτογκόλ που έβαλε μπορούσε να το βάλει οποιοσδήποτε,αιφνιδιάστηκε δε περίμενε να περάσει η μπάλα από τον τερματοφύλακα ,πήρε γρήγορη απόφαση να διώξει σηκώνοντας ψηλά τη μπάλα, αλλά αυτή ήταν κοντά στο τέρμα και μπήκε μέσα, συμβαίνει, έχει τύχει και σε καλύτερους.
Όσο για τα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη, αν έχετε οικογένεια και ήσασταν παρόντες στο περιστατικό να σας έβλεπα.
Δεν λειτούργησαν οι κάμερες που υποτίθεται ότι ελέγχει η αστυνομία και θα μίλαγαν οι παίχτες;
Ο παίχτης αν έρθει θα κριθεί στο γήπεδο,εκεί που με τον ΠΑΣ έδειξε για μένα ότι αξίζει μια θέση στο ροτεισον του ΠΑΟΚ.
Αν όμως αρχίσαμε έτσι, δε βλέπω να μακροημερεύει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”