Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 21/5-20:00,Cosmpotesports1Hd
-
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 21/5-20:00,Cosmpotesports1Hd
Στα πλαίσια της ψυχολογικής προετοιμασίας πριν τον τελικό βλέπω βιντεάκια με συνθήματα και κερκίδες και έχω να πω.. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 2014 ΣΤΟ ΟΑΚΑ!!!!!!!!
Ειλικρινά σε εκείνο τον τελικό είναι μεγάλο κρίμα που δε συνοδεύτηκε αυτή η απίστευτη κερκίδα με κύπελλο.
Αν και πάντα πριν τους τελικούς και όσο πλησιάζει η ώρα έναρξης έχω άγχος , σήμερα είμαι αρκετά ήρεμος και σίγουρος για την ομάδα. Έχω αηδιάσει από την αλαζονεία των βάζελων που ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που βασίζεται αυτή τους η έπαρση.
Καλό δρόμο στα χιλιάδες παιδιά, καλή επιστροφή με το ΚΥΠΕΛΛΟ!!!!!!!
Ειλικρινά σε εκείνο τον τελικό είναι μεγάλο κρίμα που δε συνοδεύτηκε αυτή η απίστευτη κερκίδα με κύπελλο.
Αν και πάντα πριν τους τελικούς και όσο πλησιάζει η ώρα έναρξης έχω άγχος , σήμερα είμαι αρκετά ήρεμος και σίγουρος για την ομάδα. Έχω αηδιάσει από την αλαζονεία των βάζελων που ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που βασίζεται αυτή τους η έπαρση.
- kataramenos5
Από τα παιχνίδια που έχω πάει κατά την άποψη μου η καλύτερη κερκίδα μαζί με το 3-3 με Αγιαξmakispaspartou έγραψε:Στα πλαίσια της ψυχολογικής προετοιμασίας πριν τον τελικό βλέπω βιντεάκια με συνθήματα και κερκίδες και έχω να πω.. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 2014 ΣΤΟ ΟΑΚΑ!!!!!!!!
Συνήθως δουλεύω ΣΚ και πέρυσι δεν μπόρεσα να δω λαιβ τον τελικό
. Όμως φέτος ευτυχώς σχολαω τώρα. Πραγματικά σε αυτή την ηλικία περιμένω σαν μικρό παιδί αυτόν τον τελικό. Η επίδραση του ΠΑΟΚ είναι μαγική. Εύχομαι να πάρουμε το κύπελλο και ας είναι στα πέναλτι. Συγχαρητήρια σε όλους στο κλαμπ αυτά τα τελευταία 6 χρόνια για τις στιγμές που ζούμε.
Υγ: Ελπίζω να υπάρξει κάποιο νορμάλ λινκ

Υγ: Ελπίζω να υπάρξει κάποιο νορμάλ λινκ
- Dimitris_L4
Θα δω το ματς στο ίδιο μαγαΙ όπως το 2014....Απο τοτε δεν είχα ξανά δει τελικό εκεί.. Κ μαντέψτε τι γινόταν... Όποτε φυλαχτειτε.. Εγώ θα φταίω...
- Montrealiotis
ΠΑΟΚΑΡΑ φέρε μας το κύπελλο… ΠΑΟΚΑΡΑ φέρε μας το κυπελλοοοο…
Που είσαι βρε αδερφέ; Δεν έχει άλλο κοντά;Dimitris_L4 έγραψε:Θα δω το ματς στο ίδιο μαγαΙ όπως το 2014....Απο τοτε δεν είχα ξανά δει τελικό εκεί.. Κ μαντέψτε τι γινόταν... Όποτε φυλαχτειτε.. Εγώ θα φταίω...
Παίζουν με αυτά;
Είσαι σίγουρα καλά Kat? Ανησύχησα με αυτό που έγραψεςkataramenos5 έγραψε:Αγχος μηδεν.

-
Επίσης να μοιραστώ μαζί σας ότι σήμερα γιορτάζει ο μόλις 5 μηνών γιος μου , από τα πιο μικρά ΠΑΟΚτσάκια που θα χαρούν το κύπελλο!!! Δεν το χάνουμε λέμε! Το αφιερώνω στη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου που μόνο αυτή μπορεί να νικήσει την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το είπα και εγώ μεσοβδόμαδα....
Ανησυχητικά ήρεμος..
Αμήχανα ηρεμος...
Δεν μπορώ να το εξηγήσω
Ανησυχητικά ήρεμος..
Αμήχανα ηρεμος...
Δεν μπορώ να το εξηγήσω
Να τον χαίρεσαι!!!
Φίλε, μην μετριαζεις τις αγάπες. Άλλο η μια κι άλλη η άλλη!!!
Μην μπαίνεις σε διλλήματα σαν κι αυτά που βάζουν κάποιοι φίλοι στο φόρουμ!!!!!!
Τα θέλουμε όλα!!!
Σήμερα το κύπελλο!!!!
Φίλε, μην μετριαζεις τις αγάπες. Άλλο η μια κι άλλη η άλλη!!!
Μην μπαίνεις σε διλλήματα σαν κι αυτά που βάζουν κάποιοι φίλοι στο φόρουμ!!!!!!
Τα θέλουμε όλα!!!
Σήμερα το κύπελλο!!!!
2 1/2 ωριτσες ακομα! και εγω για την ωρα χαλαρα ειμαι!περυσι τετοια μερα δεν μπορουσα να αναπνευσω απο την αγωνια! μου θυμιζει το πως ημουν οταν πηραμε το κυπελο την χρονια του double.
Και γω το ίδιο λέω...
Συνηθίζουμε.....
Κάτι αρχίζω να ψιλονιωθω τώρα...
Συνηθίζουμε.....
Κάτι αρχίζω να ψιλονιωθω τώρα...
- V-olakiotis
Μαζευόμαστε!
Ησυχία, παντού αστυνομία, μέχρι και στην Αγησιλάου έγινε πριν 29 λεπτά δέκα είκοσι θέσεις πάρκινγκ.
Σκίστε τους!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ησυχία, παντού αστυνομία, μέχρι και στην Αγησιλάου έγινε πριν 29 λεπτά δέκα είκοσι θέσεις πάρκινγκ.
Σκίστε τους!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!