Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από joshua »

Nα παρουμε οτι θελετε αλλα τουλαχιστον ο επομενος να εχει φωτογραφια στο transfermarkt... :D

Y.Γ Πλακα πλακα πιθανο διδυμο Ολιβειρα,Κρμεντσικ με μπαλαντερ πισω τους Περεα δεν ακουγεται καθολου ασχημο αλλα ειναι πολυ μπερδεμενη η κατασταση στα φορ.
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

Darkm4n έγραψε:Απο την δικημου οπτική γωνία τα 2μιση η 3χαρτια που ζητανε η Middlesbrough δεν θα τα δώσουμε!
:arrow: αρα θες επιθετικό! το θέμα είναι θα μείνει αν πχ βάλει γκολ αυριο στους Πελάτες ο Colak η με τον gayΡο Τεταρτη; θα θελουμε επιθετικό ο παίχτης εχει συμβόλαιο μεχρι το 2024.

Πάμε παρακάτω για θέμα Perea δε νομίζω να ισχυεί γιατί δεν είμαστε fun της SuperLeague αρα παπάς θα ήταν αν κ το διαβασα κ εγω κ το εγραψα τι ελεγε σε προηγουμενο ποστμου!

Ο δε Karius να ερθει να κανει τι που ειπε 1 φιλος παλαίμαχος!
Οπως πιστευω ο Botoπουλος θα φέρει αυτον Mile Svilar λήγει το συμβόλαιο του καλοκαίρι!
https://www.transfermarkt.com/mile-svil ... ler/338670 τώρα για Πασχαλάκη αν ανανεώσει δύσκολα να δεχτει συμβόλαιο απο τα 700χιλ που παιρνει κ ζηταει 1χαρτι εκτος αν συμφωνήσει στα 500χιλ κτλπ αρα δε νομιζω να μείνει ειδωμεν η θα παμε για κανεναν ελευθερο για 2ο.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με τον Murg/Jaba/Mihaj ληγουν το 2023 και δεν είναι ενθουσιασμένος ο Luce+Boto απ οτι βλέπουμε.
:pano:
Οσον αφορά πολλοί θέλουν να ανανεώσουν εκτος τον αρχηγό που ανανέωσε+1χρονο τον Biseswar+Crespo εγω βλεπω οτι δεν θα ανανεωθουν οι 35αριδες-36 σε μερικους μηνες για αυτο έκλεισε κ ο Νορβηγος(ελευθερος αριστερα) αν ναι απ την αρχη προετοιμασιας κ ο Ουρουγουανος κ θα ερθουν αλλοι 1ης γραμμης 27-28 οπως ηρθαν στην αρχη oi τωρινοι 35-36(Biseswar/Varela/Crespo/El-Kaddouri+++)
βάζουμε στοίχημα ότι δεν θα έρθει κανενάς άνω των 26;
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Αυτο τ τοσκιτση με θεση έκπληξη με προβληματισε...
Πηγε το μυαλό μ στο δεξι μπακ και αυτό δεν θα το ηθελα,μου φαίνεται τρομερό το δίδυμο μας.
Ισως να θεωρεί έκπληξη την θέση του φορ επειδή υπάρχουν πολλοί. Αλλά Ακπομ κ Τσόλακ θεωρώ πως δεν θα είναι στο επόμενο ροστερ για διαφορετικούς λογους ο καθένας.
Πουθενά αλλού δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη, ακόμη και στα στοπερ όπου μιχαι κ Βαρέλα δεν θα υπάρχουν του χρονου. Κρεσπο λογικα θα υπάρχει σαν εξτρα ποιοτική λυση και Μιχαιληδης να ενταχθεί σταδιακά απο τον τραυματισμό του. Αρα μονο Ινγκασον και Νορβηγός φαίνονται ετοιμοπόλεμοι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θεση εκπληξη μπορει να θεωρηθει και αυτη του κεντρικου χαφ αλλα και του τερματοφυλακα οσο ο Πασχαλακης ειναι εδω.
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

Κανα αριστερό μπακ;Αριστερό εξτρέμ;
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

joshua έγραψε:Nα παρουμε οτι θελετε αλλα τουλαχιστον ο επομενος να εχει φωτογραφια στο transfermarkt... :D

Y.Γ Πλακα πλακα πιθανο διδυμο Ολιβειρα,Κρμεντσικ με μπαλαντερ πισω τους Περεα δεν ακουγεται καθολου ασχημο αλλα ειναι πολυ μπερδεμενη η κατασταση στα φορ.
Κ εμενα θα μ αρεσε Ολιβέιρα Κρεμτσικ κ 3ος Κουτσιας
Οχι κ πολύ μεγάλη έκπληξη η θέση τ τετματα...
Του κεντρικού χαφ συμφωνώ περισσότερο . Αλλά αν πωληθεί ο Αουγκούστο θέλεις παιχτη καθως Κουρτιτς τ χρόνου θα θέλει μια προσεκτική διαχείριση
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Darklord67 έγραψε:Κανα αριστερό μπακ;Αριστερό εξτρέμ;
Αριστερά εγώ περιμένω 2 με 3 παιχτες κ δεν κανω πλάκα. Αντε 2 και ο ουρουγουανος
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

iremidynami 4+ έγραψε:
Darkm4n έγραψε:Απο την δικημου οπτική γωνία τα 2μιση η 3χαρτια που ζητανε η Middlesbrough δεν θα τα δώσουμε!
:arrow: αρα θες επιθετικό! το θέμα είναι θα μείνει αν πχ βάλει γκολ αυριο στους Πελάτες ο Colak η με τον gayΡο Τεταρτη; θα θελουμε επιθετικό ο παίχτης εχει συμβόλαιο μεχρι το 2024.

Πάμε παρακάτω για θέμα Perea δε νομίζω να ισχυεί γιατί δεν είμαστε fun της SuperLeague αρα παπάς θα ήταν αν κ το διαβασα κ εγω κ το εγραψα τι ελεγε σε προηγουμενο ποστμου!

Ο δε Karius να ερθει να κανει τι που ειπε 1 φιλος παλαίμαχος!
Οπως πιστευω ο Botoπουλος θα φέρει αυτον Mile Svilar λήγει το συμβόλαιο του καλοκαίρι!
https://www.transfermarkt.com/mile-svil ... ler/338670 τώρα για Πασχαλάκη αν ανανεώσει δύσκολα να δεχτει συμβόλαιο απο τα 700χιλ που παιρνει κ ζηταει 1χαρτι εκτος αν συμφωνήσει στα 500χιλ κτλπ αρα δε νομιζω να μείνει ειδωμεν η θα παμε για κανεναν ελευθερο για 2ο.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με τον Murg/Jaba/Mihaj ληγουν το 2023 και δεν είναι ενθουσιασμένος ο Luce+Boto απ οτι βλέπουμε.
:pano:
Οσον αφορά πολλοί θέλουν να ανανεώσουν εκτος τον αρχηγό που ανανέωσε+1χρονο τον Biseswar+Crespo εγω βλεπω οτι δεν θα ανανεωθουν οι 35αριδες-36 σε μερικους μηνες για αυτο έκλεισε κ ο Νορβηγος(ελευθερος αριστερα) αν ναι απ την αρχη προετοιμασιας κ ο Ουρουγουανος κ θα ερθουν αλλοι 1ης γραμμης 27-28 οπως ηρθαν στην αρχη oi τωρινοι 35-36(Biseswar/Varela/Crespo/El-Kaddouri+++)
Κατα τη γνωμη μου, ακομα κ αν κανει γκολ ο τσολακ με χάρτινη κ γαυρο, δεν νομιζω να τον κρατησουν μποτο κ λουτσε. Δεν εχουν δειξει πως βγαζουν συμπερασματα απο 2-3 αγωνες. Καμια σοβαρη ομαδα δεν το κανει αυτο. Και πιστευω πως πολυ καλα κανουν.
Αυτόν που είναι στην φώτο που εχεις, στο αβαταρ σου εισαι εσύ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Dimg4 έγραψε:Περεα ειναι θηριο και μπουκαδορος. Τετοιον θελουμε

Κάποτε κι ο Ζαμπα έτσι ήταν.

Που ξες ίσως πότε δεν είναι αργα(στο μυαλό του είναι όλαμηπως επανέλθει.
Βασικά ότι πουν Μποτο Λουτσε
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Dimg4 έγραψε:Επιστροφη Γιαννουλη εγω λεω. Επεσε η Νοριτς

Θέλουμε καλύτερο, χωρίς τρύπες στην άμυνα.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Εγώ θα πω μακάρι το ταξίδι στην Ιταλία να αφορά τον Κυριακόπουλο..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση Κρεμντσικ πιστεύω. Ούτε κάποιος τέτοιου επιπέδου.
Ο Ολιβέιρα θα στηριχθεί με κάθε τρόπο. Οτιδήποτε άλλο έρθει στην θέση (αν έρθει) θα είναι συμπληρωματικό
Ξαναλεω, εχουμε 3 διοργανωσεις. Δε γινεται να εχεις ενα φορ επιπεδου και μετα το χαος. Αν τραυματιστει τι κανεις? Επιβαλλεται να εχεις 2 φορ και θα ειναι ιδανικο Ολιβειρα Κρμεντσικ
Ολιβειρα κρεμτσνικ ακπομ νομίζω είναι ότι πρέπει.

Τρεξίματα ποιότητα γκολ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εγώ θα πω μακάρι το ταξίδι στην Ιταλία να αφορά τον Κυριακόπουλο..
Ούτε μία στο εκατομμύριο, δυστυχώς.
Λυκογιάννης πιο εύκολη περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Мир έγραψε:
vs40 έγραψε:Ο Ζαμπα τουχρονου λήγει το συμβόλαιο του και θα τρίβετε τα μάτια σας με τη μπάλα που θα παίξει. Παρτακιας είναι και θα διεκδικήσει μια γενναία αύξηση συμβολαίου. Ακόμη είναι μικρός και αν γυμναστει εύκολο θα είναι το come back. Για τερμα θα ήθελα τον Loris Karius της Liverpool. Μένει ελεύθερος και έχει γίνει τανκ. Άλλαξε τελείως το σώμα του και ψάχνει την ευκαιρία του να αναστηθεί. Αν απεδωσε ο Πάσχα σε εμάς φαντάζομαι τι μπορεί να κάνει ο Karius με τεράστιες παραστάσεις. Έχει πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο και ρίχνει άπειρη δουλειά. Τυχερή όποια ομάδα τον πάρει.
Αύξηση; 800χιλ καθαρίζει αν δε κανω λάθος.
Με προσφορά κοντα στο μηδεν θα ζητησει και αύξηση;
Μπα από οτι θυμάμαι γυρω στο 600αρι παίρνει. Πληρωσε η ομάδα αρκετά σε transfer fees. Διάβασες τι γράφω; Σου λέω αν κάνει μια τοπ χρονιά. Γιατί μπες στο φόρουμ πέρυσι και δες ποια ήταν η εικόνα για τον Πασχαλακη. Με ουτε καν ολόκληρη καλή σεζόν, διεκδικεί τώρα από την αγορά 1εκ συμβόλαιο. Δε μπορεί ο ταλαντούχος 23χρονος Βραζιλιανος Ζαμπα; Αν δουλέψει, βελτιωθεί και γράψει νούμερα, κανείς δε θα δει το προβληματικό του παρελθόν. Ολοι κοιτάνε τι έκανες την τελευταία σεζόν κυρίως. Αν κάνει 10 γκολ και 7 ασίστ, να δεις πως απογειώνεται.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγώ πιστεύω ότι παίρνει λιγότερα.
400 450 μαξ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”