Τι μου θυμίζεις ρε φίλε τώρα; Μου έφτιαχνε η γιαγιά μου. Θα την ετοιμάσω για ντινερmbison έγραψε:Μανέστρα κολοπίμπιρι ή Μανέστρα μπούρου-μπούρου. Παραδοσιακή κερκυραϊκή συνταγή.
(Η μανεστρα μου ήρθε από το Σάστρε)
Jose Boto
Re: Jose Boto
-
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό τοπικ, αλλά μετά τη κίνηση του Μποτο αλλά και την έλευση του σκαουτερ της Σαχταρ (δεν θυμάμαι το όνομα του), οι οποίες αποτέλεσαν απο τις πιο ορθολογικες κινήσεις επι εποχής Σαββίδη, θα ήθελα να δω την ΠΑΕ να εξυγχρονιζεται μια και καλή, ώστε να συνάδει με όλα τα σοβαρά ποδοσφαιρικά γκρουπ που σέβονται τον εαυτό τους. Ας φέρουν κι άλλους εμπειρους σκαουτερ, υπεύθυνους ακαδημιών με εμπειρία στα τσικο μεγάλων ομάδων, υπεύθυνους αποκατάστασης και προετοιμασίας των παικτών, αρχηγους αποστολής με κακαλα και ούτω καθεξής. Τέρμα οι ερασιτεχνισμοι!
Αφού αποφασίσαμε να επενδύσουμε στο πρότζεκτ Μποτο να το κανουμε μέχρι τέλους!
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφού αποφασίσαμε να επενδύσουμε στο πρότζεκτ Μποτο να το κανουμε μέχρι τέλους!
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η επέκταση συμβολαίου του Κωνσταντέλια μέχρι το 2026 είναι αυτό που πάντα έβλεπα και ζήλευα από τις κορυφαίες ευρωπαικές ομάδες. Επιτέλους !!!
- kataramenos5
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- abc_o_ karpouzas
αυτο πρεπει να εχει μεσα παπαδες....Μαυρο Χιονι έγραψε:Το μπουρι του Μποτο
μισο ειναι ...ολο και ολο 2 τζουρες....
το δινεις....μανιντου...και ολα καλοκαιρινα μετα...

- kataramenos5
Σα ν αρχισε να σουρουπωνει μιστερ. Και δεν εχεις και το dna παναθεμα σεkataramenos5 έγραψε:Η τελευταια ευκαιρία. Αν φυγει νυχτα κι αυτος μην ελπιζεται αδικα.
-
Δεν ξερω πως να εκλαβω την πληθωρα των ανανεωσεων
τοσων πιτσιρικαδων απ την ημερα που ηρθε μεχρι σημερα.
Σαν δικη του δουλεια η σαν αρνηση να αναλαβει και τις ακαδημιες;
Ελπιζω μετα το τελος της μεταγραφικης περιοδου
να κανει μια συνεντευξη τυπου μιλωντας για ολα!
τοσων πιτσιρικαδων απ την ημερα που ηρθε μεχρι σημερα.
Σαν δικη του δουλεια η σαν αρνηση να αναλαβει και τις ακαδημιες;
Ελπιζω μετα το τελος της μεταγραφικης περιοδου
να κανει μια συνεντευξη τυπου μιλωντας για ολα!
δεν πιστεύω ότι είναι καθόλου τυχαίο ... ότι υπάρχουν πολλές ανανεώσεις δικών μας ποδοσφαιριστών από την ώρα που ήρθε ... ιδίως νεαρών ... πολύ πιθανό να είναι το πρώτο που ζήτησε ... έτσι κάνουν οι σοβαροί γνώστες ... πρώτα κοιτάνε τι έχουν ήδη στο σπίτι τους και μετά απέξω ...
το πρόβλημα με τις ακαδημίες είναι ότι 1-2 τύποι είναι εκεί πολλά χρόνια χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις ... και κανένας σοβαρός επαγγελματίας δεν ανέλαβε μέχρι σήμερα εκεί υπεύθυνος ... εύχομαι ο Μποτόπουλος να ανέλαβε και εκεί υπεύθυνος .... οι παλιοί πρέπει να φύγουν ... όταν κάλεσε τόσα χρόνια σε θέση που επηρεάζει πολλά χρήματα δεν είναι καλό ...

το πρόβλημα με τις ακαδημίες είναι ότι 1-2 τύποι είναι εκεί πολλά χρόνια χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις ... και κανένας σοβαρός επαγγελματίας δεν ανέλαβε μέχρι σήμερα εκεί υπεύθυνος ... εύχομαι ο Μποτόπουλος να ανέλαβε και εκεί υπεύθυνος .... οι παλιοί πρέπει να φύγουν ... όταν κάλεσε τόσα χρόνια σε θέση που επηρεάζει πολλά χρήματα δεν είναι καλό ...

- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Γιατι τι εγινε; [FACE WITH TEARS OF JOY]
Εγω τον βλεπω ταυλωμενο, οχι σαν τον χλεχλε τον Ρεμπε που ξεπουλησε τα πομολα και μας εφερε τον Μουργκαρο

Εγω τον βλεπω ταυλωμενο, οχι σαν τον χλεχλε τον Ρεμπε που ξεπουλησε τα πομολα και μας εφερε τον Μουργκαρο

- kataramenos5
Μεχρι στιγμης καλα το πας(για μενα) το γραμμα. Στο χορταρι βεβαια θα φανουν αυτα. Αντε ακομα εναν στην ιδια φιλοσοφια να σε χαρω παλικαρι μου.
Ξεκινα ψαχνε και προπονητη σε παρακαλω...
Κουρασε η φαση
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κουρασε η φαση
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk