Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
4
5%
Τευλορ
24
28%
Βαρέλα
2
2%
Κρέσπο
2
2%
Ροντρίγκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κούρτιτς
2
2%
Ζίφκοβιτς
36
41%
Μπίσεσβαρ
2
2%
Καντουρί
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Άκπομ
2
2%
Σβιντέρφσκι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίντκλει
1
1%
Εσίτι
7
8%
Μούργκ
5
6%

Σύνολο ψήφων: 87

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Mīngus »

O γαύρος έχοντας τη χειρότερή του απόδοση την τελευταία τριετία είναι αήττητος στο +7.
Όσους βαθμούς και να χάσει, εμείς έχουμε πολύ μεγαλύτερη συνέπεια στη γκέλα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Θα αναλάβει να κόψει βαθμούς από τον γαύρο ο οαρης και φέτος θα κόψει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eμενα αυτο που με θλιβει περισσοτερο ειναι πως φετος μετα απο καθε κακο αποτελεσμα δεν ειμαι παρα ελαχιστα εκνευρισμενος, δεν ειμαι παρα ελαχιστα σκασμενος, για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια ,ισως γιατι η αποδοση ειναι σχεδον αναμενομενη και τοσο μα τοσο προβλεψιμη.Το ειπε νομιζω και ο Βαρελα,ουτε καν στην ομαδα δεν πιστευουν οτι μπορουν να διεκδικησουν πρωταθλημα...
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Το βλέπω ήδη το έργο να ετοιμάζεται
Την Πέμπτη θα τα δώσουν όλα (για να εξιλεωθούν ίσως ?? ) και να παραμυθιαστούμε εμείς να λέμε α ρε ομαδάρα
Και την Κυριακή να αρχίσουν πάλι τα περίεργα και να έχουμε τραγωδίες...
ΟΧΙ ρε μισθοφόροι του χειρίστου είδους (παίκτες και ρουμάνος)
Για μένα κάθε αγώνα πρέπει να τα δινετε όλα.
Και την Πέμπτη και τη ν Κυριακή.
Και στα τέτοια μου να κερδίσετε στην Ευρώπη αν είναι να έχουμε εμφράγματα και εγκεφαλικά την Κυριακή με το παράρτημα.
Και την Πέμπτη και την Κυριακή βολεμένοι και καλομαθημένοι αργόμισθοι που είτε ξεφτιλίζεται ο ΠΑΟΚ είτε όχι, για εσάς το ίδιο είναι.
Συνεπώς, Κυριακή κοντή γιορτή που λένε. Εδώ είμαστε. Και όποιος αντέξει, παικταράδες των ξεφτίλων
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σορρυ ρε φίλε αλλά θα τα δώσουν όλα για να μας παραμυθιασουν;;

Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ;;;

Μισθοφόροι του χείριστο είδους..

ΝΤΑΞΕΙ ΚΎΡΙΟΙ...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

sourmenetes έγραψε:Σορρυ ρε φίλε αλλά θα τα δώσουν όλα για να μας παραμυθιασουν;;

Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ;;;

ΝΤΑΞΕΙ ΚΎΡΙΟΙ...

Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ όταν έχει παίκτες που αγωνίζονται ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ για να νικήσουν.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

trouman έγραψε:Ο γαύρος από Ατρόμητο δεν έχασε βαθμούς και μάλιστα στην έδρα του?
Ε και; ;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Σορρυ ρε φίλε αλλά θα τα δώσουν όλα για να μας παραμυθιασουν;;

Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ;;;

ΝΤΑΞΕΙ ΚΎΡΙΟΙ...

Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ όταν έχει παίκτες που αγωνίζονται ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ για να νικήσουν.
Άρα εμείς στους αγώνες που χάσαμε πήγαμε για να χάσουμε;;

Πήγαμε στο γαβρο για να χάσουμε;;

Πήγαμε στον ατρόμητο για να χάσουμε;
Με την κοπεγχαγη πήγαμε για να χάσουμε;;

Το ότι γίνανε σοβαρά λάθη που μας κόστισαν και ήρθε τούμπα το ματς δεν το είδες;;

Ακόμα και χθες που δεν ημασταν καλοί με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έχουμε 2 κλασικές φάσεις.

Και με την κοπεγχαγη πάλι 4 κλασικές φάσεις.

Το ότι δεν. Είχαμε σωστή νοοτροπία είναι 100% για χθες.

Αλλο αυτό άλλο να λες αυτά που λες..

trouman

Δημοσίευση από trouman »

τσιριγωτης έγραψε:
trouman έγραψε:Ο γαύρος από Ατρόμητο δεν έχασε βαθμούς και μάλιστα στην έδρα του?
Ε και; ;
Δε με πείθει ο γαύρος ότι δε θα χάσει βαθμούς κι αυτός. Δεν είναι η ομάδα που λες θα πάει τρένο. Εκτός κι αν αρχίσουν τα γνωστά ή καλύτερα τα συνεχίσουν. Το σχόλιό μου λοιπόν αφορά αυτό ακριβώς.
Εμείς παρά τα προβλήματα δεν έχουμε βγει από το παιχνίδι. Ένα στραβοπατημα και είμαστε στην ευθεία πάλι.
Το θέμα είναι να μην κάνουμε κι εμείς με αυτή τη συχνότητα. Θα δείξει.
Δεν ασπάζομαι τη γνωστή μαυρίλα που εμφανίζεται σε αυτές τις στιγμές.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δηλαδή πόσο πίσω θα έπρεπε να είμαστε την 10η αγωνιστική για να βγούμε από το παιχνίδι;
Στο -25;
Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Η μαυρίλα έχει ενδείξεις, στοιχεία, εικόνες και αποτελέσματα. Όλοι μας αναγνωρίζουμε τις καλοκαιρινές αστοχίες. Καθένας μας βλέπει τις ελλείψεις. Δεν είναι μια δεν είναι δύο.
Τώρα αν θέλουμε να παραμυθιαζομαστε και να πιστεύουμε ότι εμείς με θαύμα θα πάμε τρένο κι άλλοι θα χάνουν, οκ εύκολο.
Γιατί είναι διαφορετικό να βλέπουμε την πραγματική εικόνα, να ευχόμαστε τις λιγότερες απώλειες που συνεχίζονται.. Και τέλος να συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε.
Μαύρα άσπρα ωστόσο θα τα βλέπουμε ανεξαρτήτως....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Eμενα αυτο που με θλιβει περισσοτερο ειναι πως φετος μετα απο καθε κακο αποτελεσμα δεν ειμαι παρα ελαχιστα εκνευρισμενος, δεν ειμαι παρα ελαχιστα σκασμενος, για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια ,ισως γιατι η αποδοση ειναι σχεδον αναμενομενη και τοσο μα τοσο προβλεψιμη.Το ειπε νομιζω και ο Βαρελα,ουτε καν στην ομαδα δεν πιστευουν οτι μπορουν να διεκδικησουν πρωταθλημα...
ε ναι, γιατί η ελπίδα λένε ότι πεθαίνει τελευταία, αλλά πεθαίνει κάποτε τι να κάνουμε.
Τρία χρόνια διαγωνισμό μαλακίας κάνουμε σε όλα τα επίπεδα κάπου πρέπει να καταλήξει.
Και δεν είναι μόνο το αγωνιστικό θέμα.

Είναι και με τι μέτρα και σταθμά κρίνουμε την ομάδα. Αν την κρίνουμε με βάση το σανό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περι πρωταθλήματος γελάει ο κόσμος, αν την κρίνουμε όπως της πρέπει, δηλαδή ταβάνι 2η θέση και κάτι λιγότερο από -26 μια χαρά είναι, μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

sourmenetes έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:

Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ;;;

ΝΤΑΞΕΙ ΚΎΡΙΟΙ...

Άρα εμείς στους αγώνες που χάσαμε πήγαμε για να χάσουμε;;

Πήγαμε στο γαβρο για να χάσουμε;;

Πήγαμε στον ατρόμητο για να χάσουμε;
Με την κοπεγχαγη πήγαμε για να χάσουμε;;

Το ότι γίνανε σοβαρά λάθη που μας κόστισαν και ήρθε τούμπα το ματς δεν το είδες;;

Ακόμα και χθες που δεν ημασταν καλοί με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έχουμε 2 κλασικές φάσεις.

Και με την κοπεγχαγη πάλι 4 κλασικές φάσεις.

Το ότι δεν. Είχαμε σωστή νοοτροπία είναι 100% για χθες.

Αλλο αυτό άλλο να λες αυτά που λες..

Ο ΠΑΟΚ έκανε φέτος ομάδα που κερδίζει αεκ άνετα αλλά χάνει από γιάννενα στην Τούμπα
Ομάδα που κερδίζει παο αλλά χάνει άνετα από ατρόμητο
Ομάδα που κερδίζει οφη αλλά ξεφτιλίζεται στον αγώνα με κάποιο βόλο μέσα στην Τούμπα
Ομάδα που κάνει νίκη σε ευρώπη και αμέσως ήττα στην ελλαδα και το αντίστροφο.
Ερώτημα
Αν έπαιζε με γιάννενα στο μισό από ότι έπαιξε με αεκ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΟΧΙ ?
Αν έπαιζε με ατρόμητο στο 1/3 από ότι έπαιξε με παο ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΟΧΙ ?
Αν τους ένοιαζε η ιστορία και ο λαός του ΠΑΟΚ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΟΝ βολο τον οποίο νικούσαν με 4-1 μέσα στην Τούμπα ή όχι ?
Συμπέρασμα για μένα
Δεν καίγονται να παίξουν σοβαρά σε όλα τα ματς. Σε κάποια μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια και σε άλλα μπαίνουν για να βγάλουν διεκπεραιωτικά μια υποχρέωση νομίζοντας ότι θα νικήσει η ασπρόμαυρη φανέλα και παίζουν νωθρά βγάζοντας μια αίσθηση αδιαφορίας για το τελικό αποτέλεσμα.
Αυτό εισπράττω εγώ μέχρι τώρα.
Και το συνεχίζουν να το κάνουν αυτό ΔΙΟΤΙ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ) ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΕΣ.
Η μόνο αντίδραση κάτι μαλακίες της παε για ανάγκη αντίδρασης κ.λπ.
Αν δεν βγει ο Σαββίδης να ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ όλους και αν ο κόσμος συνεχίσει τον ΥΠΝΟ ΤΟΥ, φέτος θα μείνουμε πίσω με διαφορά ρεκορ από 1η θέση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φιλε μου κατα τη γνωμη μου κανεις λαθος αναγνωση των μεχρι τωρα παιχνιδιων και μενεις στο νικαω την κουλα γιατι δεν μπορω να νικησω τον ατρομητο αλλα δεν ειναι ετσι το ποδοσφαιρο.Αν δει καποιος ολα τα παιχνιδια μας απο την αρχη της σεζον μπορει να διακρινει ενα μοτιβο.Ειμαστε καλοι απεναντι σε αντιπαλους που βρισκουμε χωρους και τα βρισκουμε μπαστουνια οταν παιζουμε απεναντι σε κλειστες αμυνες και αυτο εχει ποδοσφαιρικη εξηγηση δεν ειναι θεμα νοοτροπιας.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Ο ΠΑΟΚ έκανε φέτος ομάδα που κερδίζει αεκ άνετα αλλά χάνει από γιάννενα στην Τούμπα
Ομάδα που κερδίζει παο αλλά χάνει άνετα από ατρόμητο
Ομάδα που κερδίζει οφη αλλά ξεφτιλίζεται στον αγώνα με κάποιο βόλο μέσα στην Τούμπα
Ομάδα που κάνει νίκη σε ευρώπη και αμέσως ήττα στην ελλαδα και το αντίστροφο.
Ουσιαστικα απαντας μονος σου, στο ερωτημα που εχουν πολλοι.

Η ομαδα οπως φτιαχτηκε, με τους παικτες που εμειναν, αφου ειχαν ακομα εναν χρονο συμβολαιο, με τους παικτες που ηρθαν, με τα οποια λαθη εγιναν το καλοκαιρι, ειναι αυτη.

Ειναι μια ομαδα με καποια νεα προσωπα, με καποια παλια, που ειναι στην δυση της καριερας τους και με εναν προπονητη που μπορει να διαχειριστει το ροστερ αλλα κυριως εμπιστευεται ο Ιβαν να φτιαξει (σχεδον απο την αρχη) μια ομαδα του χρονου.

Ειναι η αρχη της αρχης, το εχει πει καμια 20αρια φορες ο Λουτσεσκου απο το ξεκινημα της χρονιας. Η ομαδα θα ηταν σχεδον αδυνατον να μην εχει σκαμπεναβασματα απο την στιγμη που (σωστα εκανε) κυνηγησε και την εισοδο σε ευρωπαικο ομιλο.

Δεν βγηκε κανεις να μας πει, θα πει καποιος, οτι ξερετε μαγκες φετος θα προσπαθησουμε για το καλυτερο. Αντιθετα ειπωθηκαν απο επισημα χειλη για πρωταθλημα. Λαθος ή σωστο δεν ξερω. Δεν μπορει ο ΠΑΟΚ του Ιβαν να μην βγει να πει οτι παει για τα παντα στην Ελλαδα. Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”