ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αυτάρκεια.
Η χρονιά είναι (πάλι) μεταβατική ( προς τα πού πάμε κανείς δεν γνωρίζει).
Θα δώσουμε χωρίς άγχος πλέον μάχη για την 4η θέση ώστε να εξασφαλιστεί η Ευρώπη για του χρόνου.
Μεταγραφές δεν χρειάζεται να κάνουμε το χειμώνα γιατί δεν θα πιάσουν τόπο ( θα έχουν χαθεί όλοι οι στόχοι).
Αυτάρκειαααααααααα.
Όχι άλλο κάρβουνοοοοο.
Θα δώσουμε χωρίς άγχος πλέον μάχη για την 4η θέση ώστε να εξασφαλιστεί η Ευρώπη για του χρόνου.
Μεταγραφές δεν χρειάζεται να κάνουμε το χειμώνα γιατί δεν θα πιάσουν τόπο ( θα έχουν χαθεί όλοι οι στόχοι).
Αυτάρκειαααααααααα.
Όχι άλλο κάρβουνοοοοο.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Όλοι όσοι λέγαμε ότι ΔΕΝ ενισχύθηκε η ομάδα, σε καμία περίπτωση δεν χαιρόμαστε με το αποτέλεσμα. Μακάρι να είχε γίνει το ανάποδο και να είχαμε διαψευσθεί. Ούτε μου περνάει από το μυαλό να γράψω ότι να σας τα λέγαμε κ.λπ. Ούτε καν. Απόλυτη στεναχώρια και σκάσιμο. Μόνο αυτά. Η κριτική πάει σε Σαββίδη και Λούτσε. Αυτοί συναποφάσισαν να μην ενισχύσουν την ομάδα. ΑΥτοί μας άφησαν γυμνούς σε μεγάλο βαθμό. Αυτοί μας γύρισαν πολύ πίσω. Αυτοί μας έκαναν αντικείμενο ξεφτιλιστικών σχολίων. Αυτοί μας έσκασαν. ΑΥτοί είναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ. Εγώ ξέρω ότι ο υπόλογος , ο υπεύθυνος απολογείται. Οι Σύνδεσμοι να ζητήσουν να απολογηθούν. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια ακόμα επιχείρηση. Και αυτό δεν είναι λαϊκισμός.
περα απτην πλακα παντως,το θεμα του χλοοταπητα πρωτο ματς της σεζον ειναι μεγιστη ξεφτιλα. Απλα ντροπη
Νομίζω ότι για το χορτάρι τα έχει εξηγήσει τις προηγούμενες μέρες η εταιρία που έχει προσληφθεί από τη superleague. O ΠΑΟΚ στην φωτεινή από κάθε πλευρά Τούμπα επέλεξε να τοποθετήσει ψυχρόφιλο χόρτο. Αυτό, αν δεν σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία κάτω από τους 25 βαθμούς, αυτή την εικόνα παρουσιάζει. Θα είναι όμως μια χαρά στη συνέχεια και τα πλεονεκτήματά του θα φανούν στο "δύσκολο" διάστημα του χειμώνα.Norte έγραψε:by the way αυτη η ξεφτιλα με το χορταρι που εφτασε μεχρι και ο λουτσεσκου να μιλησει τι ηταν?
πως ειναι δυνατον μια ομαδα με την οργανωση και το επιπεδο του ΠΑΟΚ να αφηνει τον αγωνιστικο χωρο σε κατασταση χωραφιου?
Και τι περιμένουμε, να μην εκφραστεί η δυσαρέσκεια? Να μην ξανά αναφερθούν οι αστοχίες και οι παραλήψεις? Να το θέσω κι αλλιώς. Στην υπόθεση ότι η ομάδα θα πάει τρένο από δω και μπρος. Επίσης θα κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτά που έχουν γραφτεί θα θεωρηθούν λανθασμένα?
Δεξί μπακ θέλαμε και πήραμε τον παραγυιο. Όσα παιχνίδια και να παίξει ολοκληρωμενη προσπάθεια δεν θα την έχει. Σέντρα άγνωστη λέξη!
Αριστερά πάμε με στοίχημα όταν υπήρχε χρόνος να έχει βρεθεί παίκτης και όντως έτοιμος να παίρνει θέση.
Δεκάρι δεν ήρθε γιατί μείναμε κολλημένοι σε έναν και μετά σε έναν ακόμη ή δύο που δεν ήταν για τα βαλάντια.
Και λίγο πολύ ακόμη και για τις άλλες θέσεις οι φίλοι δεν έχουν άδικο. Ωστόσο θα πω ότι πράγματι δεν θα ήταν συνετό να αλλάξεις δέκα παίκτες αγωνιστικά. Όμως έπρεπε στις τρεις, τέσσερις καίριες θέσεις να είχε ήδη καλυφθεί η ομάδα και να ήταν έτοιμοι, αγωνιστικά παίκτες.
Για το σήμερα. Και μπισε και γκαγκαβα μαζί και μετά στο 60 να πρέπει να τους αντικαταστησεις?
Πίστευε ότι θα καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο μισό και θα προσκυνουσαμε την προπονητική του ευφυΐα.
Να μην πούμε που δεν βλέπουμε έναν Έλληνα?
Να μην πούμε ότι ο Βαρελα πρέπει να μείνει πάγκο κι αν αρχίσει να του χαλά τα αποδυτήρια τον στέλνει κερκίδα?
Να μην μετρήσουμε πόσοι ποδοσφαιριστές παίζουν με αντίθετο πόδι?
Δίνει χρόνο και ετοιμάζει τον Κουρτιτς και τον αφήνει στον πάγκο, λες και δεν μπορούσε να τον ξεκινήσει και να τον κάνει αλλαγή με τον Ντουγκλας.
Η μεγαλύτερη αστοχία του ωστόσο ήταν η αναφορά του στο χόρτο του γηπέδου!!!!
Ζούμε, αναπνέουμε, δεν μιλιομαστε για μέρες στις αποτυχίες, ξενυχταμε, δίνουμε ζωή στον οργανισμό με την όποια ενασχόληση μας. Δεν είμαστε απλά πελάτες. Η ζωή μας όλη μέσα, έξω και γύρω από τον οργανισμό. Άρα έχουμε λόγο.
Συνεχίζουμε, ελπίζω η ομάδα να βρει τον δρόμο της, να μείνει κοντά σε όλους τους στόχους της και τον Γενάρη να κάνει τρεις τέσσερις προσθήκες που θα την βοηθήσουν όχι μόνο βραχυπρόθεσμα αλλά και για κάποια χρόνια μετέπειτα.
Δεξί μπακ θέλαμε και πήραμε τον παραγυιο. Όσα παιχνίδια και να παίξει ολοκληρωμενη προσπάθεια δεν θα την έχει. Σέντρα άγνωστη λέξη!
Αριστερά πάμε με στοίχημα όταν υπήρχε χρόνος να έχει βρεθεί παίκτης και όντως έτοιμος να παίρνει θέση.
Δεκάρι δεν ήρθε γιατί μείναμε κολλημένοι σε έναν και μετά σε έναν ακόμη ή δύο που δεν ήταν για τα βαλάντια.
Και λίγο πολύ ακόμη και για τις άλλες θέσεις οι φίλοι δεν έχουν άδικο. Ωστόσο θα πω ότι πράγματι δεν θα ήταν συνετό να αλλάξεις δέκα παίκτες αγωνιστικά. Όμως έπρεπε στις τρεις, τέσσερις καίριες θέσεις να είχε ήδη καλυφθεί η ομάδα και να ήταν έτοιμοι, αγωνιστικά παίκτες.
Για το σήμερα. Και μπισε και γκαγκαβα μαζί και μετά στο 60 να πρέπει να τους αντικαταστησεις?
Πίστευε ότι θα καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο μισό και θα προσκυνουσαμε την προπονητική του ευφυΐα.
Να μην πούμε που δεν βλέπουμε έναν Έλληνα?
Να μην πούμε ότι ο Βαρελα πρέπει να μείνει πάγκο κι αν αρχίσει να του χαλά τα αποδυτήρια τον στέλνει κερκίδα?
Να μην μετρήσουμε πόσοι ποδοσφαιριστές παίζουν με αντίθετο πόδι?
Δίνει χρόνο και ετοιμάζει τον Κουρτιτς και τον αφήνει στον πάγκο, λες και δεν μπορούσε να τον ξεκινήσει και να τον κάνει αλλαγή με τον Ντουγκλας.
Η μεγαλύτερη αστοχία του ωστόσο ήταν η αναφορά του στο χόρτο του γηπέδου!!!!
Ζούμε, αναπνέουμε, δεν μιλιομαστε για μέρες στις αποτυχίες, ξενυχταμε, δίνουμε ζωή στον οργανισμό με την όποια ενασχόληση μας. Δεν είμαστε απλά πελάτες. Η ζωή μας όλη μέσα, έξω και γύρω από τον οργανισμό. Άρα έχουμε λόγο.
Συνεχίζουμε, ελπίζω η ομάδα να βρει τον δρόμο της, να μείνει κοντά σε όλους τους στόχους της και τον Γενάρη να κάνει τρεις τέσσερις προσθήκες που θα την βοηθήσουν όχι μόνο βραχυπρόθεσμα αλλά και για κάποια χρόνια μετέπειτα.
Λαϊκά δικαστήρια και στον γαύρο σήμερα.
Οι πρεμιέρες είναι δύσκολες για όλους, ας το καταλάβουμε. Το βάζει ο Καγκάβα, όλα καλά. Το χάνει, όλοι άχρηστοι κ τον μπούλο. Ε, δεν πάει ετσι
Οι πρεμιέρες είναι δύσκολες για όλους, ας το καταλάβουμε. Το βάζει ο Καγκάβα, όλα καλά. Το χάνει, όλοι άχρηστοι κ τον μπούλο. Ε, δεν πάει ετσι
με 20 εκατομμύρια από 2 μεταγραφές, που δεν δόθηκαν ούτε τα μισά για να να φέρουμε παίχτες, το να μιλάμε ακόμη για αυτάρκεια, είναι περίεργο.Rock4 έγραψε:Αυτάρκεια.
Αυτάρκειαααααααααα.
Όχι άλλο κάρβουνοοοοο.
Μόλις γύρισα. Δεν διάβασα τίποτα, αλλά απ'ότι κατάλαβα οι περισσότεροι κράζετε και με το δίκιο σας. Εγώ απογοητεύτηκα. Δεν βλέπω πως μπορεί να βελτιωθεί αυτό το έκτρωμα. Η ομάδα έχει πολλά κενά. Σας συνιστώ να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να πάρετε αυτή την σαιζόν σαν μεταβατική. Εγώ άργησα να γυρίσω σπίτι γιατί δεν μπορούσα να κοντρολαρω τα νεύρα μου. Πέταξα το διαρκείας στο ντουλάπι και απέχω από όλη την φετινή χρονιά. Δεν θα χαλάσω εγώ την ψυχική μου ηρεμία για κανέναν ΠΑΟΚ.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Έξω από τον τίτλο ΠΑΟΚ και οσφπ. Το πρωτάθλημα σε γατούλη, αλαφου η κάρυ.
Ειμαστε τυχεροι που δεχτηκαμε την ηττα τωρα γιατι ειναι νωρις και μπορουμε να διορθωσουμε τα πραγματα.
Α. Ανοιξετε την 4. Εγκληματικο αυτο που κανετε στην ομαδα. Λες και θα στεναχωρηθει ο Αυγενακης και η κυβερνηση τους γιατι κλεισαμε το σπιτι μας εμεις οι ιδιοι.
Β. Ρουμανε Καγκαβα και Μπισεσβαρ δεν υπαρχουν. Παιζεις με 9 ανθρωπε μου. Αντε να σου δωσει 20 λεπτα στην καλυτερη περιπτωση ο Μπισε σαν αλλαγη. Θελεις ΤΕΡΜΑ. Υλικο εχεις Τσιγγαρα Μιχαηλιδη Κουτσια. Τα γρασιδια ειναι φτηνες δικαιολογιες.
Γ Ανοιξετε την 4
Δ Ανοιξετε την 4
Ε Και κατι ακομα ανοιξετε την 4.
Α. Ανοιξετε την 4. Εγκληματικο αυτο που κανετε στην ομαδα. Λες και θα στεναχωρηθει ο Αυγενακης και η κυβερνηση τους γιατι κλεισαμε το σπιτι μας εμεις οι ιδιοι.
Β. Ρουμανε Καγκαβα και Μπισεσβαρ δεν υπαρχουν. Παιζεις με 9 ανθρωπε μου. Αντε να σου δωσει 20 λεπτα στην καλυτερη περιπτωση ο Μπισε σαν αλλαγη. Θελεις ΤΕΡΜΑ. Υλικο εχεις Τσιγγαρα Μιχαηλιδη Κουτσια. Τα γρασιδια ειναι φτηνες δικαιολογιες.
Γ Ανοιξετε την 4
Δ Ανοιξετε την 4
Ε Και κατι ακομα ανοιξετε την 4.
-
BlackFriday
Βάλε μέσα Κουτσια, Κωνσταντελια, βάλε Τσιγγαρα. Ανεβαζε παιδιά από ΠΑΟΚ Β. Προτιμώ να βλέπω αυτά και ας χάνω. Δεν γουστάρω ούτε Καγκάβα ούτε Μπισεσβαρ. Αυτό!
-
Dimg4
Ο γαυρος σφυροκοπουσε μεχρι τελευταιο λεπτο, εμεις βολταραμε. Εχει διαφορα
Τηλεγράφημα. Συγνώμη αλλά ότι μπορώ.
1. Ο Πρόεδρος κατάλαβε τι παίζει. Σε όλα τα επίπεδα.
2. Ο Πρόεδρος δεν πρόκειται να ρίξει άλλα λεφτά στον κουβά, αλόγιστα.
3. Η 30η Ιουνίου 2022 είναι οριακή ημερομηνία. Λήγουν ή φεύγουν από δανεισμό 18-20 παίκτες, όλη η ομάδα.
4. Πιστεύει στον Lucescu και την εμπειρία του να διακρίνει ποδοσφαιριστές.
5. Πιστεύει στον Garcia και στην ικανότητα του να δουλεύει με νέους.
6. Ελπίζει ότι η συνεργασία Lucescu - Garcia θα είναι καλή και στενή (?)
7. Δεν θα αφήσει την Ομάδα να κατρακυλήσει, τον Ιαν θα πάρει δανεικούς αν χρειαστούν, για να κρατήσει την αξιοπρέ
8. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν επίσης σαρωτικές αλλαγές και στη Διοίκηση.
9. Ελπίζουμε να επενδύσει πλέον με γνώσεις. Το πιστεύω.
1. Ο Πρόεδρος κατάλαβε τι παίζει. Σε όλα τα επίπεδα.
2. Ο Πρόεδρος δεν πρόκειται να ρίξει άλλα λεφτά στον κουβά, αλόγιστα.
3. Η 30η Ιουνίου 2022 είναι οριακή ημερομηνία. Λήγουν ή φεύγουν από δανεισμό 18-20 παίκτες, όλη η ομάδα.
4. Πιστεύει στον Lucescu και την εμπειρία του να διακρίνει ποδοσφαιριστές.
5. Πιστεύει στον Garcia και στην ικανότητα του να δουλεύει με νέους.
6. Ελπίζει ότι η συνεργασία Lucescu - Garcia θα είναι καλή και στενή (?)
7. Δεν θα αφήσει την Ομάδα να κατρακυλήσει, τον Ιαν θα πάρει δανεικούς αν χρειαστούν, για να κρατήσει την αξιοπρέ
8. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν επίσης σαρωτικές αλλαγές και στη Διοίκηση.
9. Ελπίζουμε να επενδύσει πλέον με γνώσεις. Το πιστεύω.
Με τον αριθμο των γεροντων που έχουμε ειναι θαυμα που αντεχουν και τοσοzDimg4 έγραψε:Ο γαυρος σφυροκοπουσε μεχρι τελευταιο λεπτο, εμεις βολταραμε. Εχει διαφορα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Για πολλούς από εμάς η ψυχική μας ηρεμία είναι απόλυτα συνδεδεμένη με ΤΟΝ ΠΑΟΚ (και όχι κανέναν ΠΑΟΚ).gaz έγραψε:Μόλις γύρισα. Δεν διάβασα τίποτα, αλλά απ'ότι κατάλαβα οι περισσότεροι κράζετε και με το δίκιο σας. Εγώ απογοητεύτηκα. Δεν βλέπω πως μπορεί να βελτιωθεί αυτό το έκτρωμα. Η ομάδα έχει πολλά κενά. Σας συνιστώ να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να πάρετε αυτή την σαιζόν σαν μεταβατική. Εγώ άργησα να γυρίσω σπίτι γιατί δεν μπορούσα να κοντρολαρω τα νεύρα μου. Πέταξα το διαρκείας στο ντουλάπι και απέχω από όλη την φετινή χρονιά. Δεν θα χαλάσω εγώ την ψυχική μου ηρεμία για κανέναν ΠΑΟΚ.
Για αυτό και δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε όσους συναποφάσισαν να μην ενισχύσουν την ομάδα.