ΠΑΟΚ-Bohemian 12/8-20:00, OpenTv
Re: ΠΑΟΚ-Bohemian 12/8-20:00, OpenTv
Γράψε ένα υποθέτω δίπλα από αυτά που γράφεις, γιατί έτσι όπως τα γράφεις είναι σαν να ισχύουν επίσημα.
Ξαναρωταω,γράφει πουθενά η απόφαση ότι πρέπει να υπάρχουν αποστάσεις ανάμεσα στους οπαδούς; αν όχι η κοινή λογική είναι αυτό που γράφει ο φίλος για 19 χιλιάδες και όχι αυτό που γράφεις εσύ.
Θα φανεί αύριο, αν και έπρεπε κάποιος να μας είχε ενημερώσει,επίσημα.
Ξαναρωταω,γράφει πουθενά η απόφαση ότι πρέπει να υπάρχουν αποστάσεις ανάμεσα στους οπαδούς; αν όχι η κοινή λογική είναι αυτό που γράφει ο φίλος για 19 χιλιάδες και όχι αυτό που γράφεις εσύ.
Θα φανεί αύριο, αν και έπρεπε κάποιος να μας είχε ενημερώσει,επίσημα.
- bersekeros
Ξέρει κανείς πόσος λαός αναμένεται στο γήπεδο σήμερα;
Νομίζω ο κόσμος μπορεί να πορώσει τους παίκτες φέτος και να βγάλουν το 100% στο γήπεδο. Πχ Αντρίγια, Κούρτιτς και άλλοι είναι παίκτες που πορώνονται και βγάζουν τρομερά γούστα.
Νομίζω ο κόσμος μπορεί να πορώσει τους παίκτες φέτος και να βγάλουν το 100% στο γήπεδο. Πχ Αντρίγια, Κούρτιτς και άλλοι είναι παίκτες που πορώνονται και βγάζουν τρομερά γούστα.
- bersekeros
Εδώ προσπαθούμε με προσωπικούς υπολογισμούς και μελέτη του ΦΕΚ να υπολογίσουμε, πόσοι μπορούν να παραβρεθούν και πόσα εισιτήρια εκδόθηκαν, με βάση το γεγονός ότι είναι κλειστή η 4.
Δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Και η πλάκα είναι ότι πέρα από το 80% της συνολικής χωρητικότητας, δεν είδα στο ΦΕΚ να αναφέρεται κάτι πουθενά για πληρότητα εκάστης θύρας ή τήρηση απόστασης 1,5m για παράδειγμα.
Ούτε έχω βρει κάποια ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Στο περίπου εγώ έχω υπολογίσει υποθετικά 14.000 στην προηγούμενη σελιδα,
μην ξέροντας εάν έχει πάρει κάποιες διευκρινιστικές οδηγίες η ΠΑΕ, για πληρότητα εις εκάστης θύρας ή τήρησης αποστάσεων που δεν αναφέρονται ρητά στην ΚΥΑ / ΦΕΚ.
Δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Και η πλάκα είναι ότι πέρα από το 80% της συνολικής χωρητικότητας, δεν είδα στο ΦΕΚ να αναφέρεται κάτι πουθενά για πληρότητα εκάστης θύρας ή τήρηση απόστασης 1,5m για παράδειγμα.
Ούτε έχω βρει κάποια ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Στο περίπου εγώ έχω υπολογίσει υποθετικά 14.000 στην προηγούμενη σελιδα,
μην ξέροντας εάν έχει πάρει κάποιες διευκρινιστικές οδηγίες η ΠΑΕ, για πληρότητα εις εκάστης θύρας ή τήρησης αποστάσεων που δεν αναφέρονται ρητά στην ΚΥΑ / ΦΕΚ.
- theodorsalonika
Από τη στιγμή που μπαίνουν μόνο εμβολιασμενοι, δεν έχει νόημα η τήρηση αποστάσεων.
Αν μπαιναν όλοι θα έπρεπε η πληρότητα να είναι μικρότερη (πχ 50%) και να υπάρχουν αποστάσεις. Δεν θεωρώ όμως εφικτή αυτή τη λύση.
Αν μπαιναν όλοι θα έπρεπε η πληρότητα να είναι μικρότερη (πχ 50%) και να υπάρχουν αποστάσεις. Δεν θεωρώ όμως εφικτή αυτή τη λύση.
θα χαρώ να δω ξανά τους συνοπαδούς από τα διπλανά καθίσματα.
Είθε και η ομάδα να μας αποζημιώσει με την απόδοσή της.
Είθε και η ομάδα να μας αποζημιώσει με την απόδοσή της.
-
elvetos giatros
Ποίες αποστάσεις κι αρχ@ ρε μάγκες
αν πάρουμε την πρόκριση θα γίνει της....
αν δεν την πάρουμε, πάλι θα γίνει της.....
Γι αυτό και θα μπαίνουν μονο εμβολιασμένοι μέσα

αν πάρουμε την πρόκριση θα γίνει της....
αν δεν την πάρουμε, πάλι θα γίνει της.....
Γι αυτό και θα μπαίνουν μονο εμβολιασμένοι μέσα
Πάντως χωρίς να ασχοληθω και να το ψάξω ιδιαίτερα. Κάτι ύποπτο παίζει . Καταρχάς 2 ματς ο γαύρος 1 του ληκι 1 η Κούλα εντός και πουθενά δεν μάθαμε ποσό κόσμο είχε.ABOLEYTOI έγραψε:Από τη στιγμή που μπαίνουν μόνο εμβολιασμενοι, δεν έχει νόημα η τήρηση αποστάσεων.
Πάντως στο ληκι δεν κοιτούσαν ούτε πιστοποιητικά ούτε τπτ η 3 ήταν γεμάτη
-
Jack_riper
Αιντε να δουνε και ο σβαμπ με τον αντριγια επιτελους τι θα πει ΤΟΥΜΠΑ! 
- PAOKevolution
Καλημέρα σε όλους! Έχει ΠΑΟΚ σήμερα! Έχουμε πρόκριση σήμερα! Άιντε γερά ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 
sn0ufel4 έγραψε:Καταρχάς γαμηστιτς
Κατά δεύτερον που θα δω το ματς στο Ναύπλιο
Να πας στην πλατεία,στο πολυκαφενειο,σίγουρα θα το έχουν.
- PAOK_Antarctica
Ρώτα τον dragonsn0ufel4 έγραψε:Καταρχάς γαμηστιτς
Κατά δεύτερον που θα δω το ματς στο Ναύπλιο