Κύπελλο Ελλάδος 2021-22
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2021-22
Αν πάμε στον τελικό 25/5 στα @@@ρια μας το κύπελλο.
Θα στείλουμε τον ρουλη στην θέση μας να του φύγει και η κάψα...
Θα στείλουμε τον ρουλη στην θέση μας να του φύγει και η κάψα...
-
montekristo
Δυστυχως ομως δεν αναφερειΣτο Κύπελλο υπάρχει αναμονή για τον ορισμό των αγώνων της ημιτελικής φάσης, εξαιτίας της εξαιρετικής πορείας του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa Conference League.
Ωστόσο έγινε γνωστό το πρώτο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για την ημιτελική φάση του θεσμού.
Στις 7 και 14 Απριλίου, ο Δικέφαλος θα διεκδικήσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League κόντρα στην Μαρσέιγ και μία εβδομάδα αργότερα, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, το πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση στο γήπεδο της Τούμπας, θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Πέμπτη στις 21 Απριλίου, με την ώρα της σέντρας να μην έχει γίνει γνωστή ακόμη, ενώ γνωστή δεν έχει γίνει και η ημερομηνία του δεύτερου ημιτελικού, η οποία εξαρτάται άμεσα και από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ.
https://inpaok.com/723972/kypello-tote- ... mitelikos/
την πηγη της πληροφορησης!
-
BlackFriday
Καλά είναι δυνατόν να κάνουν αγώνα Μεγάλη Πέμπτη? Ας ήταν έστω Μεγάλη Τετάρτη. Μεγάλη Πέμπτη απόγευμα δεν είναι για αγώνες...όλα έχουν και ένα όριο
- Mitsospaoki4
- Moderator
Είναι γουρι
Και πέρσι με Κούλα μεγάλη Πέμπτη παίξαμε
Θα έχουμε Ανάσταση 3 μέρες νωρίτερα :p
Και πέρσι με Κούλα μεγάλη Πέμπτη παίξαμε
Θα έχουμε Ανάσταση 3 μέρες νωρίτερα :p
-
papwolf
- ΑποστόληςΑ
Δεν απαγορεύεται, απλά πλησιάζουμε στην κορυφαία στιγμή της ορθοδοξίας που είναι η Μεγάλη Παρασκευή.
Οπότε αν πάμε τελικό,τα πλευ οφ δεν θα ολοκληρωθουνΑποστόληςΑ έγραψε: Αν προκριθεί στον ευρωπαϊκό τελικό: 1ο ματς: 20/4, 2ο ματς: 18/5
Τελικός ECL: 25/5
Τελικός Κυπέλλου: 29/5 (πιθανή ημερομηνία σε περίπτωση που πάει ο ΠΑΟΚ)[/i]
Θα τελειωσει το πρωτάθλημα στην 8η αγ.
Η θα "ολοκληρωθεί" χωρίς 2 ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ
- john4serres
-
papwolf
Ωπ, λάθος μου, αλλού πήγε το μυαλό μου (Πάσχα, αργία, διακοπές κι εμείς θα παίζουμε ποδόσφαιρο).ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν απαγορεύεται, απλά πλησιάζουμε στην κορυφαία στιγμή της ορθοδοξίας που είναι η Μεγάλη Παρασκευή.
Νομίζω η έσχατη λύση αυτή είναιjohn4serres έγραψε:Ας παίξουν οι Β' ομάδες.
Απλά ενώ θα μπορούσαμε και τώρα με β' ομάδες
το αφήσαμε για την περίπτωση που πάμε στους 4
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
Ο άλλος ημιτελικός ΠΑΟ-Λαμίας πότε ορίστηκε;
Πάντως αν ισχύει η ημέρα της Μ. Πέμπτης και ώρα 7 μ.μ. για τον δικό μας ημιτελικό είναι πολύ μεγάλη ντροπή από την ΕΠΟ. Στις 7 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ξεκινά η Θεία Λειτουργία των 12 Ευαγγελίων και η περιφορά του Εσταυρωμένου στις εκκλησίες. Είναι νομίζω η μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια Θ. Λειτουργία όλου του έτους και μία πολύ κατανυκτική βραδιά πένθους για τους Χριστιανούς και περισσότερο ίσως για τους Ορθοδόξους. Το ίδιο έκαναν και πέρσι και όρισαν τον β΄ημιτελικό με το χαρτί στην Τούμπα, νομίζω την ίδια περίπου ώρα. Θα μπορούσαν να ορίσουν τον ημιτελικό Μ. Πέμπτη, αλλά με ώρα έναρξης 4.30 έως 5 μ.μ.το αργότερο.
Το 2019 παίξαμε και πάλι Μ. Πέμπτη τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά η έναρξη του αγώνα ορίστηκε στις 4 μ.μ. Κάποια θέσφατα νομίζω πως πρέπει να τα έχουν υπόψη τους οι ιθύνοντες και να είναι σεβαστά.
Πάντως αν ισχύει η ημέρα της Μ. Πέμπτης και ώρα 7 μ.μ. για τον δικό μας ημιτελικό είναι πολύ μεγάλη ντροπή από την ΕΠΟ. Στις 7 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ξεκινά η Θεία Λειτουργία των 12 Ευαγγελίων και η περιφορά του Εσταυρωμένου στις εκκλησίες. Είναι νομίζω η μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια Θ. Λειτουργία όλου του έτους και μία πολύ κατανυκτική βραδιά πένθους για τους Χριστιανούς και περισσότερο ίσως για τους Ορθοδόξους. Το ίδιο έκαναν και πέρσι και όρισαν τον β΄ημιτελικό με το χαρτί στην Τούμπα, νομίζω την ίδια περίπου ώρα. Θα μπορούσαν να ορίσουν τον ημιτελικό Μ. Πέμπτη, αλλά με ώρα έναρξης 4.30 έως 5 μ.μ.το αργότερο.
Το 2019 παίξαμε και πάλι Μ. Πέμπτη τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά η έναρξη του αγώνα ορίστηκε στις 4 μ.μ. Κάποια θέσφατα νομίζω πως πρέπει να τα έχουν υπόψη τους οι ιθύνοντες και να είναι σεβαστά.
-
BlackFriday
Συμφωνώ απόλυτα! Και το είχα πει και πριν οριστει ότι είναι λάθος να γίνει Μ. Πέμπτη απόγευμα. Δηλαδή δίπλα στην Αγία Βαρβάρα θα διαβάζουν τα 12 Ευαγγελια και στο γήπεδο θα έχει ματς. Τουλάχιστον να ζητήσει η ΠΑΕ να γίνει ο αγώνας νωρίς το μεσημέρι
Πολύ σωστός αδελφέ. Να αναγιγνώσκονται τα 12 Ευαγγέλια, να ψάλλονται τα τροπάρια της Μεγάλης Πέμπτης και να γίνεται η περιφορά του Εσταυρωμένου σε εκκλησία 200 μέτρα από το γήπεδο και από τις κερκίδες να ακούγονται φανταζόμαστε όλοι τι είδους συνθήματα αφού αντιμετωπίζουμε τον γαύρο.