Ελπίζω σε έξυπνες και ποιοτικές κινήσεις στο ρόστερ για να έχουμε να συζητάμε.

Δε θα την εμπιστευόμουν γιατί θεωρώ τεράστιο λάθος ο Ράπτης να παίζει διαγώνιος. Μπορεί να βγήκε πέρσι σε 2 παιχνίδια, αλλά όχι σε ένα μακρύ Πρωτάθλημα με συνεχή παιχνίδια. "Κάηκε" σε αυτή τη θέση και πέταξε μια χρονιά που θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο παραγωγικός στους ακραίους.potamda έγραψε:Να ξανακάνω την ερώτηση. Θα εμπιστευοσασταν δίδυμο στη διαγώνιο Ράπτη - Μπούτο;
Κρατάς Κοκκινάκη λιμπερο. Και οι ξένοι πάνε σε πάσα, άκρα και κεντρικό.
Tίποτα! Χαρά μου να μοιράζομαι μαζί σας όσα ξέρω γύρω από το άθλημα και να βοηθάω, έστω με αυτά που ξέρω, να το γνωρίσετε καλύτερα, γιατί είναι πολύ ωραίο άθλημα!ilovegame27 έγραψε:Φίλε θα μας καεί ο εγκέφαλος με τις γνώσεις σου! Μπράβο και ευχαριστούμε για την βοηθεία που μας παρέχεις!
Ούτε και εγώ τον θέλω, απλό παράδειγμα ανέφερα!theo86 έγραψε:Να χαρείτε, Ανδρεαδη ούτε για πλάκα!!! Σας παρακαλώ δλδ... Άσχετα που κ αγωνιστικα δεν νομίζω να μπορεί πια
PaokCuba4 έγραψε:Καταρχάς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έχουμε 4 ή 5 ξένους, γιατί έχει γραφτεί ότι οι ομάδες σκέφτονται να δεχτούν αύξηση του αριθμού των ξένων (είμαι κάθετος, καθώς βυθίζεται το ελληνικό βόλεϊ ολοένα περισσότερο). Εγώ πιστεύω ότι, στο σενάριο των 4 ξένων, θα πάμε με ξένους ακραίους, ξένη πάσα και ξένο διαγώνιο και με Έλληνες κεντρικούς (Ανδρεάδης, Τακουρίδης, Γάτσης, Παπαλεξίου ένα παράδειγμα). Εννοείται ότι επιβάλλεται η επιστροφή Γκαρά σε περίπτωση μετατόπισης του Κοκκινάκη στους ακραίους, όπως και η ύπαρξη 2ου καλού πασαδόρου (Μαρούλης για παράδειγμα). Φυσικά σε αυτή την περίπτωση πρέπει οι 4 ξένοι σου να είναι υψηλού επιπέδου ώστε να μιλάς για υψηλό ανταγωνισμό, ενώ μια ενδεχόμενη προσθήκη Πετρέα ισχυροποιεί την 4αδα κεντρικών.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Η σκέψη ήταν ότι μήπως με αυτό το δίδυμο έπαιρνε περισσότερες ευκαιρίες και ο Μπούτος.PaokCuba4 έγραψε:Δε θα την εμπιστευόμουν γιατί θεωρώ τεράστιο λάθος ο Ράπτης να παίζει διαγώνιος. Μπορεί να βγήκε πέρσι σε 2 παιχνίδια, αλλά όχι σε ένα μακρύ Πρωτάθλημα με συνεχή παιχνίδια. "Κάηκε" σε αυτή τη θέση και πέταξε μια χρονιά που θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο παραγωγικός στους ακραίους.potamda έγραψε:Να ξανακάνω την ερώτηση. Θα εμπιστευοσασταν δίδυμο στη διαγώνιο Ράπτη - Μπούτο;
Ο Μπούτος είναι ίσως και καλύτερος Διαγώνιος του Ράπτη. Απο την άλλη ο Ράπτης ως Ακραίος στην υποδοχή/άμυνα δεν είναι και ο καλύτερος. Στις επιθέσεις ως Ακραίος είναι όμως φωτιά.PaokCuba4 έγραψε:Δε θα την εμπιστευόμουν γιατί θεωρώ τεράστιο λάθος ο Ράπτης να παίζει διαγώνιος. Μπορεί να βγήκε πέρσι σε 2 παιχνίδια, αλλά όχι σε ένα μακρύ Πρωτάθλημα με συνεχή παιχνίδια. "Κάηκε" σε αυτή τη θέση και πέταξε μια χρονιά που θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο παραγωγικός στους ακραίους.potamda έγραψε:Να ξανακάνω την ερώτηση. Θα εμπιστευοσασταν δίδυμο στη διαγώνιο Ράπτη - Μπούτο;
Δηλαδή, προτιμάτε τον Πελεκούδα?PaokCuba4 έγραψε:Ούτε και εγώ τον θέλω, απλό παράδειγμα ανέφερα!theo86 έγραψε:Να χαρείτε, Ανδρεαδη ούτε για πλάκα!!! Σας παρακαλώ δλδ... Άσχετα που κ αγωνιστικα δεν νομίζω να μπορεί πιαΈνας χρόνος ήταν αρκετός για να πάθουμε εγκεφαλικό. Εξάλλου, δεν ανεβαίνει αυτός ξανά πάνω.
Μου έχουν λείψει τα σερβίς που φεύγανε έξω από το Παλατάκι!Descartes έγραψε: Δηλαδή, προτιμάτε τον Πελεκούδα?