Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Descartes

Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από Descartes »

Χαίρομαι πολύ που ξαναπήρε ζωή το συγκεκριμένο topic!

Ελπίζω σε έξυπνες και ποιοτικές κινήσεις στο ρόστερ για να έχουμε να συζητάμε.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

με 1οψάλτη και βαν ντεν 3, ο βάζελος δυστυχώς δυναμώνει πολύ..
Άβαταρ μέλους
Descartes

Σίγουρα με Ραγκέλ, Βαν Ντεν Ντρις και Πρωτοψάλτη δείχνουν φαβορί. Εχουν και εναν πασαδόρο που παίζει χρόνια εκεί. Ο οσφπ θα απαντήσει με ανάλογες κινήσεις ξένων. Δεν θα εκπλαγώ αν δω τον Ράπτη στον οσφπ και τους Φράγκο-Πετρέα στη Σϋρο. Τώρα εμείς είπαμε, θα δούμε τον πασαδόρο, θα δούμε και κάποιες κινήσεις στα Άκρα και θα βγάλουμε συμπεράσματα για τους στόχους της νέας σεζόν. Αν ο Κοκκινάκης μετακινηθεί στα Ακρα, θα πρέπει να κλείσει και ο Γκαράς άμεσα. Θα δούμε και τι θέλει ο Προπονητής.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Από αυτά που διαβάζω πάντως, εδώ μέσα, από όσους ασχολείστε, είναι ότι η αφρόκρεμα των Ελλήνων θα μοιραστεί στους άλλους τρείς και ότι εμείς αν καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Κοκκινάκη και μάλιστα σε λάθος θέση.
Τότε θα πρέπει οι ξένοι να είναι κανόνια για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Να ξανακάνω την ερώτηση. Θα εμπιστευοσασταν δίδυμο στη διαγώνιο Ράπτη - Μπούτο;
Κρατάς Κοκκινάκη λιμπερο. Και οι ξένοι πάνε σε πάσα, άκρα και κεντρικό.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Καταρχάς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έχουμε 4 ή 5 ξένους, γιατί έχει γραφτεί ότι οι ομάδες σκέφτονται να δεχτούν αύξηση του αριθμού των ξένων (είμαι κάθετος, καθώς βυθίζεται το ελληνικό βόλεϊ ολοένα περισσότερο). Εγώ πιστεύω ότι, στο σενάριο των 4 ξένων, θα πάμε με ξένους ακραίους, ξένη πάσα και ξένο διαγώνιο και με Έλληνες κεντρικούς (Ανδρεάδης, Τακουρίδης, Γάτσης, Παπαλεξίου ένα παράδειγμα). Εννοείται ότι επιβάλλεται η επιστροφή Γκαρά σε περίπτωση μετατόπισης του Κοκκινάκη στους ακραίους, όπως και η ύπαρξη 2ου καλού πασαδόρου (Μαρούλης για παράδειγμα). Φυσικά σε αυτή την περίπτωση πρέπει οι 4 ξένοι σου να είναι υψηλού επιπέδου ώστε να μιλάς για υψηλό ανταγωνισμό, ενώ μια ενδεχόμενη προσθήκη Πετρέα ισχυροποιεί την 4αδα κεντρικών.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

potamda έγραψε:Να ξανακάνω την ερώτηση. Θα εμπιστευοσασταν δίδυμο στη διαγώνιο Ράπτη - Μπούτο;
Δε θα την εμπιστευόμουν γιατί θεωρώ τεράστιο λάθος ο Ράπτης να παίζει διαγώνιος. Μπορεί να βγήκε πέρσι σε 2 παιχνίδια, αλλά όχι σε ένα μακρύ Πρωτάθλημα με συνεχή παιχνίδια. "Κάηκε" σε αυτή τη θέση και πέταξε μια χρονιά που θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο παραγωγικός στους ακραίους.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Να χαρείτε, Ανδρεαδη ούτε για πλάκα!!! Σας παρακαλώ δλδ... Άσχετα που κ αγωνιστικα δεν νομίζω να μπορεί πια
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

ilovegame27 έγραψε:Φίλε θα μας καεί ο εγκέφαλος με τις γνώσεις σου! Μπράβο και ευχαριστούμε για την βοηθεία που μας παρέχεις!
Tίποτα! Χαρά μου να μοιράζομαι μαζί σας όσα ξέρω γύρω από το άθλημα και να βοηθάω, έστω με αυτά που ξέρω, να το γνωρίσετε καλύτερα, γιατί είναι πολύ ωραίο άθλημα! :D
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

theo86 έγραψε:Να χαρείτε, Ανδρεαδη ούτε για πλάκα!!! Σας παρακαλώ δλδ... Άσχετα που κ αγωνιστικα δεν νομίζω να μπορεί πια
Ούτε και εγώ τον θέλω, απλό παράδειγμα ανέφερα! :P Ένας χρόνος ήταν αρκετός για να πάθουμε εγκεφαλικό. Εξάλλου, δεν ανεβαίνει αυτός ξανά πάνω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

PaokCuba4 έγραψε:Καταρχάς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έχουμε 4 ή 5 ξένους, γιατί έχει γραφτεί ότι οι ομάδες σκέφτονται να δεχτούν αύξηση του αριθμού των ξένων (είμαι κάθετος, καθώς βυθίζεται το ελληνικό βόλεϊ ολοένα περισσότερο). Εγώ πιστεύω ότι, στο σενάριο των 4 ξένων, θα πάμε με ξένους ακραίους, ξένη πάσα και ξένο διαγώνιο και με Έλληνες κεντρικούς (Ανδρεάδης, Τακουρίδης, Γάτσης, Παπαλεξίου ένα παράδειγμα). Εννοείται ότι επιβάλλεται η επιστροφή Γκαρά σε περίπτωση μετατόπισης του Κοκκινάκη στους ακραίους, όπως και η ύπαρξη 2ου καλού πασαδόρου (Μαρούλης για παράδειγμα). Φυσικά σε αυτή την περίπτωση πρέπει οι 4 ξένοι σου να είναι υψηλού επιπέδου ώστε να μιλάς για υψηλό ανταγωνισμό, ενώ μια ενδεχόμενη προσθήκη Πετρέα ισχυροποιεί την 4αδα κεντρικών.

Αν πάρουμε δύο ξένους ακραίους, θα είναι λάθος να κρατήσουμε τον Κοκκινάκη ως ακραίο.
Πρέπει να βρεθεί τρόπος να πεισθεί να μείνει ως λιμπερο που έδειξε ότι είναι ο κορυφαίος στη χώρα.
Δηλαδή αν πάμε σε 4 ξένους συν τον Κοκκινάκη συν τον Ανδρεάδη ή καλύτερα τον Πετρεα, θα έχουμε μια αρκετά δυνατή πρώτη 6αδα.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

PaokCuba4 έγραψε:
potamda έγραψε:Να ξανακάνω την ερώτηση. Θα εμπιστευοσασταν δίδυμο στη διαγώνιο Ράπτη - Μπούτο;
Δε θα την εμπιστευόμουν γιατί θεωρώ τεράστιο λάθος ο Ράπτης να παίζει διαγώνιος. Μπορεί να βγήκε πέρσι σε 2 παιχνίδια, αλλά όχι σε ένα μακρύ Πρωτάθλημα με συνεχή παιχνίδια. "Κάηκε" σε αυτή τη θέση και πέταξε μια χρονιά που θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο παραγωγικός στους ακραίους.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Η σκέψη ήταν ότι μήπως με αυτό το δίδυμο έπαιρνε περισσότερες ευκαιρίες και ο Μπούτος.
Για τους ξένους θα συμφωνήσω απόλυτα. Ίσως ακόμα και οι 4 να είναι πολλοί.
Στους δικούς μας ξένους, σίγουροι είναι ο πασαδορος, ο διαγώνιος κι ο ένας ακραιος. Ο τέταρτος θα εξαρτηθεί αν καταφέρουμε να πάρουμε κάποιον από Ράπτη, Πετρέα, Φράγκο, οπότε ανάλογα κινούμαστε.

obanebane Κι εγώ θεωρώ σημαντική την παραμονή Κοκκινάκη ως λιμπερο.
Άβαταρ μέλους
Descartes

PaokCuba4 έγραψε:
Ο Μπούτος είναι ίσως και καλύτερος Διαγώνιος του Ράπτη. Απο την άλλη ο Ράπτης ως Ακραίος στην υποδοχή/άμυνα δεν είναι και ο καλύτερος. Στις επιθέσεις ως Ακραίος είναι όμως φωτιά.
PaokCuba4 έγραψε:
theo86 έγραψε:Να χαρείτε, Ανδρεαδη ούτε για πλάκα!!! Σας παρακαλώ δλδ... Άσχετα που κ αγωνιστικα δεν νομίζω να μπορεί πια
Ούτε και εγώ τον θέλω, απλό παράδειγμα ανέφερα! :P Ένας χρόνος ήταν αρκετός για να πάθουμε εγκεφαλικό. Εξάλλου, δεν ανεβαίνει αυτός ξανά πάνω.
Δηλαδή, προτιμάτε τον Πελεκούδα?
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Descartes έγραψε: Δηλαδή, προτιμάτε τον Πελεκούδα?
Μου έχουν λείψει τα σερβίς που φεύγανε έξω από το Παλατάκι! :lol: Όπως και τα φοβερά κοψίματα αέρα στο φιλέ και το πόσο όμορφα το αγκάλιαζε. :lol:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Δυστυχώς ειναι απο τις λίγες φορες που αντιδράω ΟΠΑΔΙΚΑ!
ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”