10. Thomas Murg
-
Re: 10. Thomas Murg
Νομιζω θα ειναι μια χαρα και στα αριστερα. Η σεζον δεν βγαινει μονο με Τζολη και Ζιφκοβιτς στα ακρα, ο Μπισεσβαρ ειναι σαν κατι θειες που εχω στο χωριο απο πλευρας φυσικης καταστασης, οποτε πιστευω οτι θα ειμαστε μια χαρα με 3 εξτρεμ επιπεδου 11αδας. Συν τοις αλλοις οι περισσοτερες ομαδες εγκαταλειπουν την λογικη του 10αριου λογω των συνθετων αμυνων και παιζουν με 2 πολυ επιθετικογενη 8αρια. Αν εχουμε Νταγκλας να κανει παιχνιδι και Σβαμπ - Ελ Ιντζουρι στο 8, νομιζω οτι θα ρολαρει απειρως καλυτερα η ομαδα.
-
Μεχρι τωρα δεν παιζει ο Τσολακ, δεν παιζει κι ο Μουργκ (δεν παιζει και ο Ουαγκε). Δυσκολα ειμαστε.
Στη μοναδική θέση που δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει είναι στα δεξιά εκεί που υπάρχει ήδη ο Ζιφκοβιτς. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πήραμε ακόμα έναν αριστεροποδαρο μεσοεπιθετικο
αυτα συμβαινουν οταν αποκτας παικτες χωρις σχεδιο και μεσα στον πανικο και την πιεση του χρονου λογω της ξαφνικης(?) μεταγραφης πελκα...sn0ufel4 έγραψε:Στη μοναδική θέση που δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει είναι στα δεξιά εκεί που υπάρχει ήδη ο Ζιφκοβιτς. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πήραμε ακόμα έναν αριστεροποδαρο μεσοεπιθετικο
δωσαμε 2 μυρια για εναν 26χρονο ετοιμο και ποιοτικο παικτη σε θεση και χωρο που καλυπτει ο καλυτερος και πιο ποιοτικος μεσοεπιθετικος μας ο ζιβκοβιτς... ειναι να τρελενεσαι
Γιατι σημερα που μπηκε δεξια μπροστα εκανς κατι?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
- hasio_john
Και δωσαμε και 500χιλιαρικα πανω απο τα λεφτα π πηραμε απο Πελκα γ αυτον...
Ε ρε γλεντια...
Που φτασαμε να πεταμε 2 μυρια για παγκιτες π δεν μπορουν να σταθουν αξιοπρεπως ουτε απεναντι στην Λαμια...
Ε ρε γλεντια...
Που φτασαμε να πεταμε 2 μυρια για παγκιτες π δεν μπορουν να σταθουν αξιοπρεπως ουτε απεναντι στην Λαμια...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator