Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Στελνουμε λεει τον αγαπημενο μας Μπισε στην αραβια μαζι με Ουαρντα και περνουμε δανεικο με Κανα μυριο συμβολαιο τον Πριγιο:)
- Maximus
invincible έγραψε:Playmaker είναι πάντως τώρα σαν θέση παίζει όλες πίσω από την επίθεση. Λαθος που τον βάζουν εξτρεμ καταμε είναι παίχτης για καταμέτωπο επιθέσεις έχει killer balls που είναι σημαντικό. Αλλά όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστς περίεργο αν έκλεισε με 600χιλ που έχουμε φέτος ταβάνι εκτός αν παιζει ρόλο η συμφωνία νοβα...?
Καταρχην τα 600 χιλ ταβανι ειπωθηκε απο επισημα χείλη ή ειναι οι γνωστές φήμες?Athens έγραψε:αν ισχυει το 500-600 χιλ τον χρονο θα λεμε για σουπερ ντιλ
2) Αποκλείεται αυτος ο ποδοσφαιριστης να παιρνει τοσα λιγα. Αν δηλωθούν τόσα, σιγουρα θα υπαρχει και κάτι άλλο από πίσω...Βρεθηκε η λύση για το ΦΦΠ...
3) Ελπιζω να κλείσει η δουλεια επιτυχώς
Όλα στο χόρτο μάγκες να είναι καλά η μπενφικα που έχασε το πρωτάθλημα και έπεσε η άξια των παιχτών μια χαρά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Σιγα μην πληρώσουμε κιολας αυτους που μας χρωστανεTotem_pk έγραψε:Στελνουμε λεει τον αγαπημενο μας Μπισε στην αραβια μαζι με Ουαρντα και περνουμε δανεικο με Κανα μυριο συμβολαιο τον Πριγιο:)
Ωραίο σκάουτινγκ. Πάλι παίκτη που έπαιξε εναντίον μας παίρνουμε.
Στα σοβαρά. Δεν ξέρω γιατί και πώς εμείνε εκτός ομάδας πέρσι στην Μπενφίκα, το σημαντικό ειναι όμως πως σοβαρό τραυματισμό δεν ειχε.
Βλέπει πολύ γηπεδο ο ποδοσφαιριστής και το δείχνουν και τα νούμερα του αυτο κάτι που δείχνει στόχευση από πλευράς Ρεμπε, Άμπελ για να λυθεί το πρόβλημα στην δημιουργία.
Ξερει/έψαξε κάποιος αν συμμετείχε στην προετοιμασία και στα φιλικά;
Στα σοβαρά. Δεν ξέρω γιατί και πώς εμείνε εκτός ομάδας πέρσι στην Μπενφίκα, το σημαντικό ειναι όμως πως σοβαρό τραυματισμό δεν ειχε.
Βλέπει πολύ γηπεδο ο ποδοσφαιριστής και το δείχνουν και τα νούμερα του αυτο κάτι που δείχνει στόχευση από πλευράς Ρεμπε, Άμπελ για να λυθεί το πρόβλημα στην δημιουργία.
Ξερει/έψαξε κάποιος αν συμμετείχε στην προετοιμασία και στα φιλικά;
Και μονο η μεταπωλητικη προοπτικη βγαζει τον Ζφκοβιτς νικητη.Anthimox έγραψε:Πριν 2 χρόνια ο Ζίβκοβιτς είχε αξία κοντά στα 20εκ. Αν δεν είχε καθοδική πορεία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μάλλον θα πήγαινε για Μπαρτσελόνα.tad έγραψε:Η πορεία του είναι απότομα καθοδική τουλάχιστον όσο αφορά τις παρουσίες του στην Μπενφίκα .... αλλά ο παίχτης δεν είναι κανένας χθεσινός ... παιχταράς από πολύ μικρή ηλικία με συμμετοχές στις εθνικές και στις ομάδες του με γκολ κλπ.
εμένα αυτοί οι παίχτες μου αρέσουν ενδιάμεσα στις γραμμές και στους μικρούς χώρους ... και ο Ζίφκοβιτς το έχει αυτό ... το θέμα είναι πάντα πως σε χρησιμοποιεί ο προπονητής και πως κολλάς με τους συμπαίκτες ... εμένα μου αρέσει σαν παίχτης γιατί παίζει πάντα με ψηλά το κεφάλι ...
επίσης πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ποσό ταχυδιναμικός είσαι και πόσο άμυνα παίζεις ... για αυτό λέμε ότι δεν τρελαινόμαστε κατευθείαν ...
για τους δικούς μας πχ είμαι σίγουρος ... ξέρω ότι ο Τζόλης παράδειγμα μαρκάρει ... ο Τζιγγάρας ξέρω ότι είναι ολοκληρωμένος χάφ ... για αυτό σας λέω πάντα ... όλα στο χορτάρι ...
Ερώτηση: Γκάρι Ροντρίγκεζ ή Ζίβκοβιτς; Ίδια θέση, πιο ταχυδυναμικός και αθλητικός ο Γκάρι, πιο αρτίστας και ευφυής ο Ζίβκο. Δεν ζητώ σύγκριση ως μεταγραφικές κινήσεις καθώς ο Γκάρι και πολύ πιο ακριβός θα είναι και πάει ως δανεικός, αλλά ως καθαρή ποδοσφαιρική αξία.
Επισης ο Γκαρυ καλος χρυσος αλλα με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Ταχυς χωρις ιδιαιτερη ομως τριπλα. Σε κλειστα ματς ο Ζφκο θα ειναι πολυ πιο χρησιμος.
Δεν νομιζω να τιθεται θεμα συγκρισης σε θεωρητικο επιπεδο. Πρακτικα, θα φανει στο χορταρι φετος!
Τι δεν μας πληρωσαν τα 10 μυρρια οι πετρελαιαδες? Ο Πριγιο εχει 4,5 συμβολαιο αν θυμαμαι καλα οποτε μιλαω για απλη ανταλλαγη χωρις επυβαρυνση κοστους στην ομαδα:)Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σιγα μην πληρώσουμε κιολας αυτους που μας χρωστανεTotem_pk έγραψε:Στελνουμε λεει τον αγαπημενο μας Μπισε στην αραβια μαζι με Ουαρντα και περνουμε δανεικο με Κανα μυριο συμβολαιο τον Πριγιο:)
Κλείσαμε παπά ακριβώς στις 500 σελίδες, τι περιμένεις, πως θα γεμίσουν γρήγορα οι επόμενες 500;TheCursed έγραψε:Tι παθατε ρε καναμε μεταγραφη και γραφεται τα μνμτα 2323 φορες
- paokmaniak
https://twitter.com/SqenfFoot/status/12 ... 3096735745
Για Ενδιαφερον Λατσιο, Φουλαμ, Ρεντιγκ και Ντιναμο κιεβου γραφαν πριν λιγες μερες
Για Ενδιαφερον Λατσιο, Φουλαμ, Ρεντιγκ και Ντιναμο κιεβου γραφαν πριν λιγες μερες
- anekfrastos
To σημαντικο με τετοιου ειδους παικτη ειναι πως αν σου βγει μπορει να απογειωσει και τους παικτες διπλα του.Συνθετει μια εξαιρετικη τετραδα με Τζολη,Πελκα και Ζαμπα και μπορει να συνδιαστει εξαιρετικα και με Ακπομ,προς Θεου οχι φορ κολωνα στυλ Πριγιοβιτς.
- Maximus
Ωρε τι έχει να γινει εδω μεσα, δεν μπορώ να διανοηθώ!anekfrastos έγραψε:Καλά καυλωσαμε, καθηστε πρώτα να έρθει..
αφηνεις τζολη εκτος ενδεκαδας για να παιξει ο ζιφκοβιτς στο 3-4-3?
o τζολης ειναι 18 θα εχει μεταπτωσεις για να μην καει αν και νομιζω οτι ο ζιβκοβιτς προοριζεται για πελκα θεση.Athens έγραψε:αφηνεις τζολη εκτος ενδεκαδας για να παιξει ο ζιφκοβιτς στο 3-4-3?