Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Το θέμα είναι αν αληθεύει.
Γιατί από την μία υπάρχει αυτό που γράφτηκε, από την άλλη αυτό που βλέπουμε και στην μέση οι παίκτες που εμφανίζονται να έχουν ζητήσει 3-4 φορές πιο δυνατές προπονήσεις....
Να μην ξέρεις τι να πιστέψεις δηλαδή.....
Γιατί από την μία υπάρχει αυτό που γράφτηκε, από την άλλη αυτό που βλέπουμε και στην μέση οι παίκτες που εμφανίζονται να έχουν ζητήσει 3-4 φορές πιο δυνατές προπονήσεις....
Να μην ξέρεις τι να πιστέψεις δηλαδή.....
+ 4serviotis έγραψε:θα μαθουμε ποτε γιατι αφησαν τον λουτσεσκου να φυγει (ηταν δεσμευμενος με συμβολαιο λεμε)
για τον ιδιο λογο που εφυγε και ο Ιβιτς αλλα .... δεν ξερουμε
Ο Ιβιτς εφυγε μετα απο καταρρευση στα πλειοφ. Ο Λουτσεσκου μετα απο νταμπλ. Καμια σχεση οι δυο περιπτωσεις.
-
Η ΠΑΕ τον παρακαλουσε να μεινει και ο Γιωργης ανεβαζε φωτο του Ιβιτς με ασπρα μαλλια βεβαια.
- john4serres
Κατάρρευση με Ζέλικο Μπρκιτς στα δοκάρια.icue έγραψε:Ο Ιβιτς εφυγε μετα απο καταρρευση στα πλειοφ. Ο Λουτσεσκου μετα απο νταμπλ. Καμια σχεση οι δυο περιπτωσεις.
Τελευταία του επίσημα ματς, τερμάτισε την καριέρα του 31 ετών.
και τα πλέιοχ ήταν μετά τον τελικό του Βόλου που μας πήγαν πριονοκορδέλα τα κοράκια να θυμίσω.
ο Ιβιτς κυπελλουχος δεν εφυγε 16/17 ;
ο Λουτσεσκου νταμπλουχος δεν εφυγε 18/19 ;
πως γινεται να φευγουν οσοι εφεραν τιτλους και κανεις να μην λεει ξεκαθαρα γιατι ;
ο Λουτσεσκου νταμπλουχος δεν εφυγε 18/19 ;
πως γινεται να φευγουν οσοι εφεραν τιτλους και κανεις να μην λεει ξεκαθαρα γιατι ;
Μοιάζουν οι περιπτώσεις σίγουρα. Άλλωστε μπορεί ο Λουτσέσκου να πήρε το νταμπλ αλλά τις βάσεις τις είχε θέσει ο Ίβιτς, γι' αυτό και είχε την απόλυτη στήριξη από όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Η διαφορά είναι ότι ο Λουτσέσκου προέταξε τη μεγάλη πρόταση που είχε και έφυγε και τελευταία στιγμή πριν αρχίσει η προετοιμασία.
- falconakis
Τελικά η εγώ φοράω ασπρόμαυρα γυαλιά η κάποιοι βλέπουν άλλα παιχνίδια εδώ μέσα.Εσεις όταν πεφτετε δηλαδή στηρίζετε και τα δυο χέρια στην ιδια πλευρά, όλοι μιλάνε για το σπρώξιμο στον Λημνιό αλλά όχι για το κτυπημα στο πόδι που είναι στον αέρα, και κανένας δεν μου εξήγησε το θαύμα της φυσιολογιας που ενώ το πόδι που πατάει ο γαύρος είναι 30 πόντους από την γραμμή το άλλο που είναι απλωμένο είναι μέσα από την γραμμή η πάνω σ' αυτήν...ΟΚ έχετε όλοι δίκιο όπως μας έχουν ξαναπεί εδώ και δεκάδες χρόνια μην μιλάτε για την διαιτησία φτιάξτε ομάδα που να κερδίζει 14 αντιπάλους κάθε φορά και να ζει και την τύχη με το μέρος της πάντα...Μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν ξαναγράφω να μην χαλάμε και τις καρδιές μας.
ΥΓ βρείτε 1 ποστ μου που να ζητάω κάτι που δεν ήταν η να μην λέω ότι το γκολ στον Βόλο δεν ήταν οφσάιντ...
Καληνύχτα Κεμάλ και αδέκαστοι ντεμεκ αντικειμενικοί τιμητές του Πρεζεμπορα και των παπαγάλων του...
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΥΓ βρείτε 1 ποστ μου που να ζητάω κάτι που δεν ήταν η να μην λέω ότι το γκολ στον Βόλο δεν ήταν οφσάιντ...
Καληνύχτα Κεμάλ και αδέκαστοι ντεμεκ αντικειμενικοί τιμητές του Πρεζεμπορα και των παπαγάλων του...
παιδια συμφωνουμε σε ολα
το περιεργο σημειο ειναι οτι ΔΕΝ ειπαν (λουτς, ιβιτς) ξεκαθαρα ΓΙΑΤΙ εφυγαν
αυτο που καταλαβαινω ειναι στην περιοχη απο το αφελες "...επειδη ο Γιωργης παρεμβαινε πολυ....." μεχρι το συνωμοσιολογικωμικο "....τους βαλανε οι οχτροι το πιστολι στον κροταφο για να φυγουν...."
ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ
αυτο που καταλαβαινω ειναι στην περιοχη απο το αφελες "...επειδη ο Γιωργης παρεμβαινε πολυ....." μεχρι το συνωμοσιολογικωμικο "....τους βαλανε οι οχτροι το πιστολι στον κροταφο για να φυγουν...."
οπως θεωρω και την δηλωση Φερεηρα τελειως περιεργη (μην πω στοχευμενη) μετα το ματς με τον Ατρομητο
λες και ηξερε τι ερχεται, λες και του ειπαν φιλε τα κοζια αλλαζουν το 2020, στοπ και μαθε τους θεατρο γιατι αλλιως .....
για αυτο εβαλα την δηλωση του στην υπογραφη μου καπακι μετα το ματς με τον οαρης
λες και ηξερε τι ερχεται, λες και του ειπαν φιλε τα κοζια αλλαζουν το 2020, στοπ και μαθε τους θεατρο γιατι αλλιως .....
για αυτο εβαλα την δηλωση του στην υπογραφη μου καπακι μετα το ματς με τον οαρης
- pisakaipoupoula
Ότι ο Γιώργης παρεμβαίνει στις μεταγραφές και στις ανανεώσεις είναι ψέματα δηλαδή?ποιος προπονητής θα κάτσει να ανέχεται τέτοια κατάσταση?παμπόνηρος ο Λούτσος δε λέω, αλλά δεν έχει κ άδικο ότι ο κάθε άσχετος παρέμβαινε στο αγωνιστικόnouk_ έγραψε:παιδια συμφωνουμε σε ολα
- ΑποστόληςΑ
Είχα γράψει ότι πρέπει να προφυλαχθούν οι παίκτες μας που είναι στο όριο των καρτών, δηλαδή οι εξής δύο ο Ingason και ο Douglas. Ακόμη κι εκεί όμως η ΠΑΕ κατάφερε να κάνει ερασιτεχνικά λάθη. Με τον Crespo νοκ-άουτ, τον Varela τραυματία και τον Ingason τιμωρημένο να δω πώς θα κατέβουμε αυτήν την μία αγωνιστική που θα εκτίσει ο Ισλανδός. Πολλώ μάλλον που ο Μιχάι είναι ανενεργός και ο Μιχαηλίδης εκτός ομάδας ανδρών.
Και μόνο γι αυτό ο προπονητής έπρεπε να φύγει από χθες.
Και μόνο γι αυτό ο προπονητής έπρεπε να φύγει από χθες.
θυμηθειτε τι μπαλαρα παιξαμε με Ατρομητο την τελευταια αγωνιστικη 2019 Δεκεμβριο
και μετα, Ιανουαριο,με.καποιες εξαιρεσεις, αρχισαμε να βλεπουμε μια ομαδα που στην καλυτερη αρχισε να παιρνει λεξοτανιλ, βαλεριανα, χαμομηλι και τσιπουρο μαζι
στα 5 μετρα πασα χαμενη
γιομες και κεφαλιες μας τυπου Γουιλι-το-δελφινι που μονιμως χανονται
γραμμες πιο ανοικτες δεν παιζει να ηταν ουτε τα ποδια της τσιτσιολινα
παικτες που απο το 30 περπατουσαν
5 πετυχημενες πασες στην σειρα ηταν τζοκερ και χειροκροτημα
ματια εχουμε, προπονητες δεν ειμαστε
και μετα, Ιανουαριο,με.καποιες εξαιρεσεις, αρχισαμε να βλεπουμε μια ομαδα που στην καλυτερη αρχισε να παιρνει λεξοτανιλ, βαλεριανα, χαμομηλι και τσιπουρο μαζι
στα 5 μετρα πασα χαμενη
γιομες και κεφαλιες μας τυπου Γουιλι-το-δελφινι που μονιμως χανονται
γραμμες πιο ανοικτες δεν παιζει να ηταν ουτε τα ποδια της τσιτσιολινα
παικτες που απο το 30 περπατουσαν
5 πετυχημενες πασες στην σειρα ηταν τζοκερ και χειροκροτημα
ματια εχουμε, προπονητες δεν ειμαστε
Το χέρι του Αουγκούστο στη Λάρισα γιατί δεν είναι πέναλντι ή καλύτερα γιατί είναι λιγότερο πέναλντι από το χτεσινό; Εγώ λέω ότι δεν είναι κανένα από τα 2. Γιατί και στις 2 περιπτώσεις προηγείται επαφή από αμυνόμενο (ή άλλο σημείο του σώματος του ίδιου αμυνόμενου) και η μπάλα δεν έχει κατεύθυνση την εστία.falconakis έγραψε:Τελικά η εγώ φοράω ασπρόμαυρα γυαλιά η κάποιοι βλέπουν άλλα παιχνίδια εδώ μέσα.Εσεις όταν πεφτετε δηλαδή στηρίζετε και τα δυο χέρια στην ιδια πλευρά, όλοι μιλάνε για το σπρώξιμο στον Λημνιό αλλά όχι για το κτυπημα στο πόδι που είναι στον αέρα, και κανένας δεν μου εξήγησε το θαύμα της φυσιολογιας που ενώ το πόδι που πατάει ο γαύρος είναι 30 πόντους από την γραμμή το άλλο που είναι απλωμένο είναι μέσα από την γραμμή η πάνω σ' αυτήν...ΟΚ έχετε όλοι δίκιο όπως μας έχουν ξαναπεί εδώ και δεκάδες χρόνια μην μιλάτε για την διαιτησία φτιάξτε ομάδα που να κερδίζει 14 αντιπάλους κάθε φορά και να ζει και την τύχη με το μέρος της πάντα...Μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν ξαναγράφω να μην χαλάμε και τις καρδιές μας.