apple64 έγραψε:Respect στον συνοπαδό που ψήφισε Esiti.

Το παρατήρησες τρελό αγόρι...

Επειδή δεν γουστάρω την ανθρωποφαγία από τοσο νωρίς, πάω κόντρα στην λογική...
apple64 έγραψε:Respect στον συνοπαδό που ψήφισε Esiti.
lakisscorpio έγραψε:ο ρεφερι επαιξε ΠΑΟΚ....
Αυτό είναι τεράστια αλήθεια. Οι Ιταλοί βοηθοί του Λουτσεσκου λείπουν. Σε στημένα σε άμυνα και επίθεση, και στην φυσική κατάσταση της ομάδας.Dimpatra έγραψε:Αυτό που λείπει από πέρσι είναι ο Μπατσι.
Ο προπονητής των στημένων. Σταματήστε να βλέπετε εχθρούς στους παίκτες μας. Και ο Λημνιός και ο Εσιτι ήταν σκασμενοι. Η ψυχολογία τους είναι χάλια μετά από τον αποκλεισμό. Θα πάρουν το χρόνο τους στην διακοπή θα ηρεμήσουν, θα περάσει και το σύστημα καλύτερα ο προπονητής. Δεν ανησυχώ για αυτό.
Αυτό που μου λείπει είναι ένας νέος Μπατσι. Δεν γίνεται να μην βάλουμε σε 18 κόρνερ ένα γκολ.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζαντός έγραψε:lakisscorpio έγραψε:ο ρεφερι επαιξε ΠΑΟΚ....
Πού έπαιξε ΠΑΟΚ; Που έβγαλε για πλάκα την κίτρινη στον Esiti;! Που έγινε Πηλοΐδης και σφύριζε κάθε επαφή φάουλ υπέρ του αντιπάλου μας;
makispaspartou έγραψε:Φίλε μου κερδίσαμε λόγω τεράστιας ποιοτικής διαφοράς των ομάδων. Η επιθετική ανάπτυξη, το τέμπο και η ισορροπία της ομάδας ήταν στα τάρταρα. Για αυτοσυγκέντρωση να μην μιλήσω καν. Θεωρώ καλύτερο να ακούμε κριτικές μετά από νίκες χωρίς να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι.