Κύπελλο Ελλάδος 2019-2020
- ΑποστόληςΑ
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2019-2020
σδνα
Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για την ανάδειξη των αντιπάλων στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για την ανάδειξη των αντιπάλων στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
-
Ειμαι σίγουρη πως όλως τυχαίως θα "κληρωθουμε" με τους γείτονες. Αυτοί ελπίζουν να μας αποκλείσει ο Ο ΑΡΗΣ και να πάνε τελικό μεταξύ τους.
- ΑποστόληςΑ
Αυτή είναι και η δική μου πρόβλεψη.
Θέλω γαύρο, αλλά νομίζω ότι θα κληρωθούμε με τον Ο.Α.Ρ.Η.Σ.
Θέλω γαύρο, αλλά νομίζω ότι θα κληρωθούμε με τον Ο.Α.Ρ.Η.Σ.
- ΑποστόληςΑ
Σήμερα στις 11:00 τα σπουδαία!
Το χειρότερο σενάριο κατ' εμέ είναι να κληρωθούμε με την ΑΕΧ και ο γαύρος να κάνει μια καλή προπόνηση με τον Ο.Α.Ρ.Η.Σ.
Το χειρότερο σενάριο κατ' εμέ είναι να κληρωθούμε με την ΑΕΧ και ο γαύρος να κάνει μια καλή προπόνηση με τον Ο.Α.Ρ.Η.Σ.
Ξεκάθαρα η καλύτερη κλήρωση για εμάς είναι ο γαύρος.
Οι 2 κιτρινιάρηδες ( σκουλήκια και χάρτινες πουτάνες ) επειδή δεν έχουν ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα , βλέπουν το Κύπελλο ως μοναδική διέξοδο για διάκριση φέτος. Θα σκυλιάσουν πολύ περισσότερο οι 2 τους , από ότι ένας γαύρος ξεζουμισμένος και αφοσιωμένος στο πρωτάθλημα.
Ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα οι απόγονοι , αλλά εκτιμώ ότι στο Κύπελλο θα είναι ευκολότερος αντίπαλος από τις κίτρινες γλίτσες.
2η επιλογή ο ρούλης
3η και χειρότερη επιλογή η Χάρτινη
Οι 2 κιτρινιάρηδες ( σκουλήκια και χάρτινες πουτάνες ) επειδή δεν έχουν ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα , βλέπουν το Κύπελλο ως μοναδική διέξοδο για διάκριση φέτος. Θα σκυλιάσουν πολύ περισσότερο οι 2 τους , από ότι ένας γαύρος ξεζουμισμένος και αφοσιωμένος στο πρωτάθλημα.
Ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα οι απόγονοι , αλλά εκτιμώ ότι στο Κύπελλο θα είναι ευκολότερος αντίπαλος από τις κίτρινες γλίτσες.
2η επιλογή ο ρούλης
ΠΑΟΚ ρούλης αναγκαστικά ημιτελικά γιατί δεν υπάρχει γήπεδο για ενδεχόμενο τελικό
Kαι γω σκουλήκια βλέπω και τελικό γαύρο..βαρέθηκα να μου κουβαλάει το κύπελλο ο μάνταλος. σειρα του αβράαμ
Το φοβάμαι το γαύρο, όχι αγωνιστικά, αλλά επειδή θα γεμίσει μέχρι και τις κωλότρυπες των μαν@δων τους με τοξικότητα. Κάθε φορά που αυτά τα σιχάματα θα πρέπει να ανέβουν Τούμπα, θα φοβόμαστε ακόμα και να βάλουμε στον πατσά πολύ μπούκοβο μη ζηλέψει το κήτος και παρεξηγηθεί που δεν κερνάμε.giapas έγραψε:Ξεκάθαρα η καλύτερη κλήρωση για εμάς είναι ο γαύρος.
2η επιλογή ο ρούλης
Και επειδή όντως 3η και χειρότερη είναι η Κούλα, αυτή θα μας τύχει. Και οι άλλοι, 2 προπονησούλες και κονόμα απο το στοιχημα.
Βόλος;Tolaros έγραψε:ΠΑΟΚ ρούλης αναγκαστικά ημιτελικά γιατί δεν υπάρχει γήπεδο για ενδεχόμενο τελικό
Ε δε γίνεται, ξύλο στα βενζινάδικα, ξύλο στα διόδια, ξύλο στα Τέμπη.
Βασικά ούτε στον περιφερειακό δε θα προλαβαίνουμε να βγαίνουμε
Βασικά ούτε στον περιφερειακό δε θα προλαβαίνουμε να βγαίνουμε
Tι δεν υπάρχει επιλογή για τελικό; Αθήνα, ΟΑΚΑ. Αν δεν μπορεί τέτοια ικανή κυβέρνηση να ελέγξει μια ευθεία δρόμο για Αθήνα ας παραιτηθεί.
Θεωρητικά μιλάμε, δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο, θα κληρωθουμε αντίπαλοι σε λίγο....
Θεωρητικά μιλάμε, δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο, θα κληρωθουμε αντίπαλοι σε λίγο....
- john4serres
Ειμαστε τοσο ρδελομπου σαν χώρα, που παιζει να το μαγειρεψουν έτσι.Tolaros έγραψε:ΠΑΟΚ ρούλης αναγκαστικά ημιτελικά γιατί δεν υπάρχει γήπεδο για ενδεχόμενο τελικό