ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteSport 1
- fiorentinos
Re: ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteSport 1
Εμείς ποτέ δεν μάθαμε στα εύκολα. Εμείς ποτέ δεν μάθαμε στη κλεψιά και στην απατεωνιά. Ότι κατακτήσαμε το πήραμε με το κόπο μας και τον ιδρώτα μας, τη μαγκιά μας. Δεν είμαστε σαν τους άλλους και δεν θα γίνουμε ποτέ. Πατήστε τους και γράψτε με χρυσά γράμματα τα ονοματά σας στην ιστορία της ομάδας παικταράδες μου.
Υ.Γ. Φωνάξτε και για μάς που δεν θα είμαστε εκεί. Καμίνι ο Ναός αύριο
Υ.Γ. Φωνάξτε και για μάς που δεν θα είμαστε εκεί. Καμίνι ο Ναός αύριο

Δεν γινεται να μην περασουμε αμαρτια ειναι να εκπροσώπηση η ψευτοπρωταθλητρια την Ελλαδα στο Cl. Πραγματικα ντροπη μονο, μουφα πεναλτι και ολοι δεν βγαλαν κιχ και μετα του παιζαν μεσα στο οακα λες και παιζαν με ομαδα φοβητρο ομαδα με μιρκοτερα market value απο το νεωφοτιστο Αρη. Καποτε συμπαθουσα την ΑΕΚ. Καθυστερησεις αηδιας μεχρι το 95 και τους κρατησε ο δυσμοιρος ο διαιτητης μεχρι το 98 κανονικα επρεπε 100. Παμε
αρα μεσα στο Daluz αν και μας συμφερε δεν καναμε καθολου καθυστερησεις στο τελος και ετσι μας θελω αντρικεια και καθαρα μεχρι το τελος

Να είσαι καλά ρε φίλε αλλά που να τραβιεμαι Λευκάδα; Άσε που δεν έχω φουμπου[/quote]........makisg4a έγραψε:prax έγραψε:Παιδια καμιά πληροφορία???makisg4a έγραψε:Αδέρφια βοήθεια! Την Τετάρτη θα βρίσκομαι στην Πρέβεζα. Θα είμαι στην περιοχή του λιμανιού. Που μπορώ να δω το ματς;
λοιπον φιλε ακου:
πρεβεζα δεν ξερω, ομως σε μιση ωρα απο εκει εισαι λευκαδα (στο χωριο).
στη λευκαδα λοιπον ειμαστε οι μοναδικοι που εχουμε συνδεσμο, θα κανεις add to facebook ton Stathis Kourtis για να σε εξηγησει που ακριβως ειναι το μαγαζι του, το βρισκεις πολυ ευκολα να ξερεις, εκει ειδα με την σπαρτακ στην τουμπα.
Και γλυτώνεις και την διασταύρωση καρμανιόλα στην γωνία του νεκροταφείου..
Εμετική η καθυστέρηση της χάρτινης απόψε αλλά κατανοητή. Ντέρμπι πεθαμένων για μια θέση στα αστέρια ήτανε. Μακάρι να μην χρειαστεί να το κάνουμε κι εμείς. Αλλά αν το φέρει έτσι η ζωή θα το κάνουμε. Ντέρμπι μεγάλων ομάδων το δικό μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Τρί 28 Αύγ 2018, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν κολλάει ύπνος με τίποτα.
Αύριο τέτοια ώρα μπορεί να παίζουμε και πέναλτι.
Πλήρης προσήλωση και ξέσπασμα με φωνές. Ως τοτε, ο,τιδηποτε μπορεί να απασχολήσει το μυαλό.
Αύριο τέτοια ώρα μπορεί να παίζουμε και πέναλτι.
Πλήρης προσήλωση και ξέσπασμα με φωνές. Ως τοτε, ο,τιδηποτε μπορεί να απασχολήσει το μυαλό.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Λοιπόν τελείωσε αύριο το ματς το παίρνουμε εμείς. Ηχητική βία μέχρι να λιποθυμήσουν. Πιο έτοιμοι από ποτέ.
- PAOKevolution
Θα σπασουν οι αρτηριες απο σημερα απο την πιεση
Ολοι μαζι αυριο μια αγκαλια μια φωνη να τους λιωσουμε!
Ολοι μαζι αυριο μια αγκαλια μια φωνη να τους λιωσουμε!
Αύριο ιστορική πρόκριση
Μεθαύριο πανηγύρια
Παρασκευή μεταγραφή διεθνούς αερολιμένα Θεσσαλονίκης.
Και δεν βλέπουμε κανένα.
Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές
Μεθαύριο πανηγύρια
Παρασκευή μεταγραφή διεθνούς αερολιμένα Θεσσαλονίκης.
Και δεν βλέπουμε κανένα.
Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές
- john4serres
+1926Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Λοιπόν τελείωσε αύριο το ματς το παίρνουμε εμείς. Ηχητική βία μέχρι να λιποθυμήσουν. Πιο έτοιμοι από ποτέ.
Ύπνε γ@μιέτ@ι η μά-να σου....
Ξεκινάμε απο τώρα για το σήμερα.....
ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ

Ξεκινάμε απο τώρα για το σήμερα.....
ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ

- PAOK_NORTH_ARMY
Γνωρίζει κανείς από ηρεμιστικά? Κάνουν δουλειά? Από σήμερα το πρωί είμαι χάλια από το άγχος, όλη τη βδομάδα το σκεφτόμουν αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο. Δε ξέρω πως θα περάσει η αυριανή μέρα και δε θέλω να φανταστώ τι μπορεί να συμβεί αν δε περάσουμε. Είναι και η πίεση της δουλειάς μου αυτή τη περίοδο και ήρθε κι έδεσε. Γι'αυτό λοιπόν ξαναρωτάω αν γνωρίζει κάποιος κάνα ηρεμιστικό ή καμιά άλλη μέθοδο να μας καλμάρει. 19 ώρες + 2 του αγώνα έμειναν, θα χαζέψουμε εντελώς για πάρτη σου ρε ΠΑΟΚ