Ευρώπη 2018-2019 Κληρώσεις-Νέα αντιπάλων κλπ

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: Ευρώπη 2018-2019 Κληρώσεις-Νέα αντιπάλων κλπ

Δημοσίευση από anekfrastos »

Δε νομίζω να γίνει μεταγραφή πριν τα 2 ματς με Βασιλεία. Ακόμα και αν συμφωνήσουν με κάποιον, δε νομίζω να το ανακοινώσουν.
Αν περάσουμε τότε θέλω να πιστεύω ότι θα χώσουν άμεσα.
Αν όχι, τότε θα ζήσουμε για άλλο ένα καλοκαίρι το μαρτύριο της σταγόνας, μέχρι το τελευταίο λεπτό της τελευταίας μέρας της μεταγραφικής περιόδου και λίγο ακόμα μετά για τους ελεύθερους.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Επισης,οποιος παιχτης και να ερθει τωρα,μεχρι να προσαρμοστει και να προσφερει θα πιασουμε χριστουγεννα.
Paoki94

Δημοσίευση από Paoki94 »

Σιγά την ομάδα που θα φοβηθούμε κι όλας.

Δεν ξέρω ούτε έναν παίκτη από το ρόστερ τους. Καλοκαίρι στην Ελλάδα θα λιώσουν. Εκεί οι θερμοκρασίες θα είναι καλές και για εμάς.

Τι κι αν το πρωτάθλημα ξεκινάει 29/7?? Και η Βασιλεία δεν ξεκίνησαν?

Πίστη στην ομάδα. Αν θέλουμε να φέρουμε στην τούμπα μπάρτσα και γιούβε, αυτές τις ομάδες πρέπει να τις κερδίζουμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

O ΠΑΟΚ μετά από 8 χρόνια ξσναπονταρει στο μόνο πράγμα που μπορεί να δώσει μεγάλες προκρίσεις ( όπως τότε μέσα στην Πόλη) και αυτό δεν είναι άλλο από την ομάδα...το σύνολο.
Ας έχουμε λίγο παραπάνω πίστη σαυτό το σύνολο που μας έκανε υπερήφανους περσι και ας πάψουμε να ασχολούμαστε με μεταγραφές και το ποιοι πρέπει να έρθουν για να προκριθούμε.
εξάλλου είναι τέτοιο το επίπεδο της ομάδας πλέον που οποίος και να έρθει πρέπει πρώτα να αποδείξει στην πράξη ( δηλαδή στον προπονητή) ότι είναι καλύτερος των παικτών που είδη υπάρχουν στην ομάδα, για να παίξει

Υγ Μόσχα ε?
Ωραία εκδρομή αλλά ακριβη ρε πιυστη μου

Υγ2 ας είναι καλά το Μουντιάλ και η Σπαρτάκ δεν έχει φουλ αγωνιστικό Ρυθμό

Υγ3 βέβαια προέχουν τα ματς με τους Ελβετούς
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

anekfrastos έγραψε:Δε νομίζω να γίνει μεταγραφή πριν τα 2 ματς με Βασιλεία. Ακόμα και αν συμφωνήσουν με κάποιον, δε νομίζω να το ανακοινώσουν.
Αν όχι, τότε θα ζήσουμε για άλλο ένα καλοκαίρι το μαρτύριο της σταγόνας, μέχρι το τελευταίο λεπτό της τελευταίας μέρας της μεταγραφικής περιόδου και λίγο ακόμα μετά για τους ελεύθερους.
δεν υπαρχει και χρονος να ενσωματωθουν,αν ομως ερθει κανενας παιχταρας απο το πανω ραφι τις επομενες μερες,εχει καλες πιθανοτητες να εχει συμμετοχη στα ματς με την σπαρτακ.μπορει να βοηθησει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Petros1988 έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω ρε μαγκες για να μπούμε ομίλους Τσουλου πρέπει να αποκλείσουμε Βασιλεία μετά Σπάρτακο Μόσχας και μετά π.χ Μπενφικα 3 ομάδες! Για να γίνει αυτό άμεση ενίσχυση τώρα φέρνεις αριστερό μπακ βασικό φέρνεις χάφαρο και επίθετο.Αλλιως στο Γιουροπα αν αποκλείστουμε από Βασιλεία παίζουμε με 1 ομάδα για να μπούμε ομίλους η με 2?για το Γιουροπα λέω.
Ημαρτον!!!
Ημαρτον!!!!
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

ΚΛΗΡΩΣΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

θετικο που το πρωτο ματς γινεται εντος και νωρις
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Παλαιολόγος έγραψε:
anekfrastos έγραψε:Δε νομίζω να γίνει μεταγραφή πριν τα 2 ματς με Βασιλεία. Ακόμα και αν συμφωνήσουν με κάποιον, δε νομίζω να το ανακοινώσουν.
δεν υπαρχει και χρονος να ενσωματωθουν,αν ομως ερθει κανενας παιχταρας απο το πανω ραφι τις επομενες μερες,εχει καλες πιθανοτητες να εχει συμμετοχη στα ματς με την σπαρτακ.μπορει να βοηθησει
Για λόγους ισορροπίας στην ομάδα πιστεύω ότι δε θέλουν (αν έχουν κλείσει κάποιον) να το ανακοινώσουν.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

παντως αυτ με το υποτιθεμενο αβανταζ που εχουμε λογω ζεστης δεν μου ακουγεται και πολυ δυνατο επιχειρημα
αλλωστε η μιση τους βασικη εντεκαδα και βαλε απο λατινικη αμερικη και αφρικη προερχεται

τελος παντων αυτο μπορει να περιμενει,αυριο εχουμε ματς!ας περασουν με το καλο και την βλεπουμε και την σπαρτακ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Συζήτηση να γίνεται, οκ. Κατανοητό. Ωστόσο όλα τα λεφτά είναι το αυριανό παιχνίδι. Να μπούμε με το δεξί στη νέα σεζόν. Έχουμε μια ιδιαίτερα αξιόμαχη ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη, συμπαγή, ικανή να παίξει κατά διαστήματα όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να δούμε έναν ΠΑΟΚ αύριο περίπου στους ρυθμούς του τελικού στο οακα. Πιστεύω ότι με όποιον και να τύχουμε στη συνέχεια, εφόσον πρώτα περάσουμε τους Ελβετούς, έχουμε πιθανότητες. Λίγες ή όχι δεν μπορώ να προδικάσω, αλλά είναι πραγματικές κι όχι ... παρηγορητικές όπως αρκετές φορές στο παρελθόν. Εξαιτίας αυτού που έγραψε κι ο ντεσπε. Πλέον ποντάρουμε ΚΑΙ στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Μιλάμε για μια ομάδα καταδικασμένη κι από την γαμωτύχη να πρέπει να ξεπερνάει τον εαυτό της για να πετύχει τους στόχους της. Όσο μεγαλύτερος ο στόχος, κατανοείτε ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ευχάριστο είναι ότι και οι Ρώσοι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημά τους.
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

Paoki94 έγραψε:Σιγά την ομάδα που θα φοβηθούμε κι όλας.

Δεν ξέρω ούτε έναν παίκτη από το ρόστερ τους. Καλοκαίρι στην Ελλάδα θα λιώσουν. Εκεί οι θερμοκρασίες θα είναι καλές και για εμάς.

Τι κι αν το πρωτάθλημα ξεκινάει 29/7?? Και η Βασιλεία δεν ξεκίνησαν?

Πίστη στην ομάδα. Αν θέλουμε να φέρουμε στην τούμπα μπάρτσα και γιούβε, αυτές τις ομάδες πρέπει να τις κερδίζουμε.
Το οτι δεν ξερεις εσυ κανεναν παικτη τους σημαινει οτι ειναι κωλοομαδα? Εσυ δεν λιωνεις απο τη ζεστη καλοκαιρι στην Ελλαδα? Ελπιζω να μην στηριχθει κανενας στο σκεπτικο σου οτι ετσι περναμε... σοβαροτητα μαγκες...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Βιτορουλ η Φιτεσε αν πεσουμε στο γιουροπα
ο γκευ με Λουκερνη
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Ότι δυσκολότερο υπήρχε κληρωθηκε :? :? :roll:
Απάντηση