Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019
Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019
Για να πήρε μεταγραφή στο Πολωνικο Πρωτάθλημα σημαίνει ότι είναι ετοιμοπολεμος.
Όσο έπαιζε στη Νίκη Αιγινιου είχε 12-14+ πόντους. Παίκτης με ελληνικό διαβατήριο, φιλαράκι του Τζούριτς και του Ντιμα. Αρκετά γυμνασμενος, ύψος 2.00.
Όσο έπαιζε στη Νίκη Αιγινιου είχε 12-14+ πόντους. Παίκτης με ελληνικό διαβατήριο, φιλαράκι του Τζούριτς και του Ντιμα. Αρκετά γυμνασμενος, ύψος 2.00.
- Metagrafakias
Ο Γκορτσιανουκ παιδες αν δεν περνουσε τη σοβαρη περιπετεια υγειας που ειχε αυτη τη στιγμη θα μιλουσαμε για παικτη επιπεδου μοντενα,περουτζια,τρεντινο...αυτη η περιπετεια τον κρατησε πισω αλλα φαινεται να βρισκει τα πατηματα του τον τελευταιο καιρο...
Ωραίος παίκτης, ειδικά για 3ος ακραίος είναι σούπερ κίνηση. Στο volleynews μάλιστα γράφει για <<μπαμ>>. Μπράβο στη διοίκηση. Φαντάζομαι θα φέρουμε παιχταράδες για βασικούς στα άκρα.
Τώρα, ο παίκτης λίγο που είδα βίντεο έχει καλή υποδοχή, αρκετά καλά χτυπήματα, όχι ιδιαίτερα αλτικός.
Highlights από αυτή τη χρονιά στην Πολωνία:
[youtube]zBosv-o8XHA[/youtube]
Τώρα, ο παίκτης λίγο που είδα βίντεο έχει καλή υποδοχή, αρκετά καλά χτυπήματα, όχι ιδιαίτερα αλτικός.
Highlights από αυτή τη χρονιά στην Πολωνία:
[youtube]zBosv-o8XHA[/youtube]
- HeartOfDarkness
Σιγουρα χτιζεται ρόστερ υψηλων προδιαγραφών! Ανυπομονώ και για τις ανακοινώσεις των ξενων.
PS : Διαρκειας ξερουμε ποτε βγαινουν ?
PS : Διαρκειας ξερουμε ποτε βγαινουν ?
Πρώτο δεκαήμερο Ιουνίου είχαν βγει πέρυσι και πρόπερσυ. Φέτος άργησαν λίγο, λογικά όπου να ΄ναι θα βγουν.
- Μπαρκαρούτσος
3000 διαρκείας ή τέφρα.
Εγώ θα πάρω το Φθινόπωρο βέβαια..
Πάντα υπάρχει και το (φθηνότερο) συνδεσμιακό διαρκείας από τη μπουτίκ στο Παλατάκι, για ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όπως και 5ευρο μεμονωμένο εισιτήριο κάθε φορά που ο αγώνας αυτών των αθλημάτων έχει 10€.
Θα προσπαθώ να το γράφω αραιά και πού, όσο πιο διακριτικά γίνεται... Μη γίνει πολύ ευρέως γνωστό, για ευνόητους λόγους.
Εγώ θα πάρω το Φθινόπωρο βέβαια..
Πάντα υπάρχει και το (φθηνότερο) συνδεσμιακό διαρκείας από τη μπουτίκ στο Παλατάκι, για ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όπως και 5ευρο μεμονωμένο εισιτήριο κάθε φορά που ο αγώνας αυτών των αθλημάτων έχει 10€.
Θα προσπαθώ να το γράφω αραιά και πού, όσο πιο διακριτικά γίνεται... Μη γίνει πολύ ευρέως γνωστό, για ευνόητους λόγους.
Συμφωνώ με τον Metagrafakias, ο Γκόρτσιανουκ είναι πλέον έμπειρος, αρκετά επιθετικός ακραίος, με normal υποδοχή, θετικός πάνω στο φιλέ και είναι σημαντικό οτι για back-up ακραίων χτυπάμε έναν ακόμα Ελληνα για να έχουμε τον αέρα των υπόλοιπων επιλογών στους ξένους.Metagrafakias έγραψε:Ο Γκορτσιανουκ παιδες αν δεν περνουσε τη σοβαρη περιπετεια υγειας που ειχε αυτη τη στιγμη θα μιλουσαμε για παικτη επιπεδου μοντενα,περουτζια,τρεντινο...αυτη η περιπετεια τον κρατησε πισω αλλα φαινεται να βρισκει τα πατηματα του τον τελευταιο καιρο...
Κατ εμέ αν είναι καλά μπορεί να παίξει και βασικός.
Να δούμε τις επόμενες επιλογές, μακάρι να βρεθεί κάτι καλύτερο απο τον Θάνο Παπαδημητρίου στα λίμπερο.
Ειδικά αν διατηρηθεί ο αριθμός των ξένων στους 4 ίσως να έχουμε και την επιλογή ξένου λίμπερο, γιατί οι υπόλοιποι Ελληνες έχουν καβαντζωθεί.
Ο Κων/νίδης σίγουρα έχει πολλά να δώσει, αλλά αν θέλουμε να πάμε καλύτερα και στο Champions League, χρειαζόμαστε νομίζω έναν λίμπερο με ανάλογες παραστάσεις.
- BlackBlockAttack
Το ινπαοκ λεει οτι ερχονται ο Χιμενεθ και ο Οσορια ο κεντρικος......
Περιμενα κατι καλυτερο αλλα πιστευω οτι θα φερουν μεγαλο παικτη για δευτερο ακραιο....
Περιμενα κατι καλυτερο αλλα πιστευω οτι θα φερουν μεγαλο παικτη για δευτερο ακραιο....
- painkiller4
Είχε ακουστεί για τον Οσορια εδώ και μέρες οπότε επιβεβαιώθηκε και η ενίσχυση από την βόλειμανα Κούβα αντε να δούμε και την συνέχεια

Μακάρι να έρθουν Χιμενεθ-Οσορια-Γκορτσιανουκ.
Με ανανεώσεις Σακόγλου-Αρχηγου Παντακίδη, ερχομό Φιλιποφ, ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ακόμη ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ξένους.
Χτίζεται ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ομάδα!
Αν δεν πιάσουμε τα 4.000 διαρκειας να μην ξαναμιλησουμε για στήριξη. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ πόσα διαρκειας έχουν οι υπόλοιποι.
Ο ΞΕΝΟΣ λίμπερο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ πολυτέλεια, πιο μεγάλη πολυτέλεια και από τον ξένο πασαδόρο. Μόνο για κάτι εξαιρετικό πρέπει να κινηθούμε για ξένο λίμπερο.
Δύο χρονιές τα πειράματα με ξένους πασαδόρος δεν μας βγήκαν.
Με ανανεώσεις Σακόγλου-Αρχηγου Παντακίδη, ερχομό Φιλιποφ, ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ακόμη ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ξένους.
Χτίζεται ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ομάδα!

Αν δεν πιάσουμε τα 4.000 διαρκειας να μην ξαναμιλησουμε για στήριξη. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ πόσα διαρκειας έχουν οι υπόλοιποι.
Κατά τη γνώμη μου η μεγάλη προτεραιότητα πρέπει να είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.Minority4 έγραψε: Ο Κων/νίδης σίγουρα έχει πολλά να δώσει, αλλά αν θέλουμε να πάμε καλύτερα και στο Champions League, χρειαζόμαστε νομίζω έναν λίμπερο με ανάλογες παραστάσεις.
Ο ΞΕΝΟΣ λίμπερο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ πολυτέλεια, πιο μεγάλη πολυτέλεια και από τον ξένο πασαδόρο. Μόνο για κάτι εξαιρετικό πρέπει να κινηθούμε για ξένο λίμπερο.
Δύο χρονιές τα πειράματα με ξένους πασαδόρος δεν μας βγήκαν.
Δε νομίζω πως ο πασαδόρος είναι πολυτέλεια. Είναι πολύ, πολύ, πολύ κομβική θέση και Έλληνες υψηλού επιπέδου είναι ελάχιστοι νομίζω.
Επίσης, οι καλοί λίμπερο είναι όλοι κλεισμένοι. Η θέση αυτή θεωρείται και η πιο φτηνή στο volley οπότε γιατί να μη βρεις έναν καλό ξένο; Ειδικά όταν έχεις ανοιχτή θέση.
Κανείς γνώμη για Οσόρια; Ήθελα πιο καλό παίκτη από Χιμένες είναι η αλήθεια, πιο ολοκληρωμένο. Για να δούμε τον δεύτερο ακραίο...
Επίσης, οι καλοί λίμπερο είναι όλοι κλεισμένοι. Η θέση αυτή θεωρείται και η πιο φτηνή στο volley οπότε γιατί να μη βρεις έναν καλό ξένο; Ειδικά όταν έχεις ανοιχτή θέση.
Κανείς γνώμη για Οσόρια; Ήθελα πιο καλό παίκτη από Χιμένες είναι η αλήθεια, πιο ολοκληρωμένο. Για να δούμε τον δεύτερο ακραίο...
Ο Χιμενεθ ειναι κρυο αιμα,το μονο του θεμα ειναι η κακιστη υποδοχη του,σερβις και επιθεση δε παιρνει χαμπαρι πουθενα και στα μεγαλα παιχνιδια ειναι παντα παρων.
Για τον κεντρικο δεν εχω αποψη.
Ετσι οπως διαμορφωνεται το ροστερ η αποκτηση ξενου λιμπερο ειναι επιτακτικη.
Για τον κεντρικο δεν εχω αποψη.
Ετσι οπως διαμορφωνεται το ροστερ η αποκτηση ξενου λιμπερο ειναι επιτακτικη.
Οπότε θέλεις έναν φοβερό υποδοχέα τώρα (το είπε και ο Κατσαρής). Ελπίζω σε ένα μεγάλο μπαμ ακόμη. 
Η σελίδα PAOK VC στο fb πάντως χαρακτήρισε τον Οσόρια ως "beast".
Συμφωνώ με χίλια για το λίμπερο.

Η σελίδα PAOK VC στο fb πάντως χαρακτήρισε τον Οσόρια ως "beast".
Συμφωνώ με χίλια για το λίμπερο.
Δεν αντιλέγω Descartes οτι ο ξένος λίμπερο είναι πολυτέλεια αλλα επίσης δεν βλέπω και κάποιον Ελληνα ελεύθερο αυτή τη στιγμή που μπορεί να σταθεί στο επίπεδο που επιθυμεί να φτάσει αυτη η ομάδα, μπορεί να κάνω λάθος.
Εννοείται πως εννοώ αν και εφόσον γίνει κίνηση για ξένο λίμπερο οτι θα πρέπει να έρθει το κάτι εξαιρετικό, συμφωνώ.
Απλά μια δική μου σκέψη είναι όλο αυτό, τίποτα περισσότερο.
Εννοείται πως εννοώ αν και εφόσον γίνει κίνηση για ξένο λίμπερο οτι θα πρέπει να έρθει το κάτι εξαιρετικό, συμφωνώ.
Απλά μια δική μου σκέψη είναι όλο αυτό, τίποτα περισσότερο.
Ισως παμε για τον Γκουζντα που περσυ επαιζε στην ζελα.
Δεν διαβασα καπου να ανανεωσε....η ζελα πηρε τον Ζηση.
Λογικα θα ειναι ελευθερος... Ελληνικο διαβατηριο εχει οποτε
μια χαρα.
Δεν διαβασα καπου να ανανεωσε....η ζελα πηρε τον Ζηση.
Λογικα θα ειναι ελευθερος... Ελληνικο διαβατηριο εχει οποτε
μια χαρα.