Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Sick Bastard
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμ
Μερικοί να κλάψετε μόνο αν το πρωτάθλημα χαθεί και μαθηματικά.
Κάντε μας τη χάρη.
Όλοι μας ήμαστε χάλια, αλλά αν δεν αξίζει λίγη ενθάρρυνση αυτή η ομάδα τώρα, δεν μας αξίζει τίποτα.
Χάσαμε ένα ματς από μαλακiες μας, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι.
Κάντε μας τη χάρη.
Όλοι μας ήμαστε χάλια, αλλά αν δεν αξίζει λίγη ενθάρρυνση αυτή η ομάδα τώρα, δεν μας αξίζει τίποτα.
Στα αποδυτήρια δεν έχουμε κάμερες πού να δείχνουν τι δάγκωσε ο Γκαρσία ρε γαμοτο.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρακολούθησα το παιχνίδι λίγο έξω από την βρεμη
Είμασταν δεκα ΠΑΟΚΙΑ και καμία δεκαρια γαυροχανουμοι το πώς πανηγύρισαν το γκολ της Τρίπολης στο τέλος δεν περιγραφεται ευτυχώς φώναζαν γκολ και έφυγαν αλλιώς θα μαλωναμε.
Σας το έγραψα μέσα στην εβδομάδα μας έστησαν μια χαρά και ο γκέι και τα χανουμια
Εγώ δεν περιμένω τιποτα πλέον διότι δεν είναι στο χέρι μας η κατάσταση.δεν θα σταθώ μόνο στο σημερινό ματς αλλά στους γαμημενους πεταμενους δύο βαθμούς στην Λάρισα και στον Απόλλων Σμύρνης.
Η Κούλα θα φαει πουτσα μέσα στον ΝΑΟ ελπίζω μόνο να μην βγει το τρομακτικό σενάριο που μου έρχεται στο μυαλό πλέον...να πάρει ο γαύρος το πρωταθλημα
Είμασταν δεκα ΠΑΟΚΙΑ και καμία δεκαρια γαυροχανουμοι το πώς πανηγύρισαν το γκολ της Τρίπολης στο τέλος δεν περιγραφεται ευτυχώς φώναζαν γκολ και έφυγαν αλλιώς θα μαλωναμε.
Σας το έγραψα μέσα στην εβδομάδα μας έστησαν μια χαρά και ο γκέι και τα χανουμια
Εγώ δεν περιμένω τιποτα πλέον διότι δεν είναι στο χέρι μας η κατάσταση.δεν θα σταθώ μόνο στο σημερινό ματς αλλά στους γαμημενους πεταμενους δύο βαθμούς στην Λάρισα και στον Απόλλων Σμύρνης.
Η Κούλα θα φαει πουτσα μέσα στον ΝΑΟ ελπίζω μόνο να μην βγει το τρομακτικό σενάριο που μου έρχεται στο μυαλό πλέον...να πάρει ο γαύρος το πρωταθλημα
Εν τω μεταξύ σήμερα, άλλο ένα τσογλάνι, έδειξε τα τέτοια του στον κόσμο μας. Αυτοί δεν τιμωρούνται ποτέ. Αυτούς δεν τους βλέπει κανείς.
και αν σου δωσει το παιχνιδι 3-0, ή πει να ξαναγινει;; δεν εχει σημασια αν ειναι σε πρωτο βαθμο αυτη η αποφαση ή σε δευτερο. Ειπα πιστη στην ομαδα και νικη στο παιχνιδι με την κουλα, αυτο μετραει. Σε κανονικες συνθηκες η κουλα θα ηταν στην τουμπα με -4, τωρα θα ερθει ισως με +2, ας ειναι. Τους νικαμε οτι και να γινειlazar4 έγραψε:ρε φίλε άμα σε ρίξουν -3 ( που θα τους ρίξουν τα κ@ριόλια) είσαι -5 μετά, οπότε τι να πιστέψεις και τι όχι... τελευταία 4 αυτοί έχουν απόλλων, κέρκυρα,πλατανιά (εκτός) και λειβαδιά (εντός).GoMaRoS έγραψε:το πρωταθλημα δεν χαθηκε! οποιος το ξαναγραψει τα κουβαδακια του και σε αλλη παραλια! πιστη στην ομαδα για νικη στο παιχνιδι με την κουλα!
- hasio_john
Η προσπάθεια γηγενή δημοσιογράφου να πικάρει τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 3-2 επί του ΠΑΟΚ και η εντολή των ανθρώπων του Αστέρα ν' αποχωρήσει πάραυτα από την αίθουσα Τύπου.
Σε δύσκολη θέση έφερε τους επιτελείς του Αστέρα δημοσιογράφος που αντί να εκτελέσει τα καθήκοντά του επέλεξε να κάνει πλάκα στον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Τι ακριβώς συνέβη στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στην Τρίπολη; Ο εν λόγω, ο οποίος και στο παρελθόν έχει απασχολήσει με τις ενέργειές του, έβαλε στο στόμα μια ταινία από ταμειακή μηχανή, με εμφανή διάθεση να συνδέσει τον αγώνα στην Τρίπολη με αυτόν του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και γεγονότα άσχετα με όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο "Θ.Κολοκοτρώνης".
Ο Γιάννης Ντάλλας, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Αστέρας, έσπευσε όχι μόνο να επαναφέρει στην τάξη τον δημοσιογράφο, αλλά και ν' απαιτήσει την άμεση αποχώρησή του από την αίθουσα λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του ΠΑΟΚ για ό,τι συνέβη, χωρίς να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του συναδέλφου του.
Σε δύσκολη θέση έφερε τους επιτελείς του Αστέρα δημοσιογράφος που αντί να εκτελέσει τα καθήκοντά του επέλεξε να κάνει πλάκα στον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Τι ακριβώς συνέβη στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στην Τρίπολη; Ο εν λόγω, ο οποίος και στο παρελθόν έχει απασχολήσει με τις ενέργειές του, έβαλε στο στόμα μια ταινία από ταμειακή μηχανή, με εμφανή διάθεση να συνδέσει τον αγώνα στην Τρίπολη με αυτόν του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και γεγονότα άσχετα με όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο "Θ.Κολοκοτρώνης".
Ο Γιάννης Ντάλλας, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Αστέρας, έσπευσε όχι μόνο να επαναφέρει στην τάξη τον δημοσιογράφο, αλλά και ν' απαιτήσει την άμεση αποχώρησή του από την αίθουσα λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του ΠΑΟΚ για ό,τι συνέβη, χωρίς να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του συναδέλφου του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 04 Μαρ 2018, 18:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λεπτομέρεια αλλά επειδή θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους πάλι οι κομπλεξικοί, στη φάση του πέναλτι ο ιγκλεσιας δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου οπότε προφανώς και τον βρήκε κι ας μη φαίνεται ξεκάθαρα στην κάμερα
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβως αυτο!!!!Sick Bastard έγραψε:Μερικοί να κλάψετε μόνο αν το πρωτάθλημα χαθεί και μαθηματικά.
Κάντε μας τη χάρη.
Σημερα οντως δεν ειμασταν οπως αλλες φορες.
Οντως οι Τριπολιτσιωτες παιξανε με παθος και πεφτανε πρωτοι στην μπαλα
σε αντιθεση με μας.
Παρόλα αυτα ομως δεν πηραμε αυτο που δικαιουμασταν.
Θελω να σταθω σε μερικες φασεις του 1ου ημιχρονου και το πως
ενας καλος διαιτητης σε σφαζει με το βαμβακι.
Στην φαση του Ματος που προσπαθει ο αμυντικος να μπει μπροστα του,
ο Ματος "φρεναρει",αλλαζει πορεια και ο αμυντικος που περιμενει να τον βρει
με την φορα που εχει πεφτει μονος του κατω.....φαουλ.
Αντιστοιχη φαση με τον Βιειρινια που μαρκαρει αυτος.......φαουλ.
Ο εποπτης που ακυρωνει το γκολ για συμμετοχη του Μαουριτσιο που ειναι μια τριχα του τσουλουφιου του οφ σάιντ
αφηνει καθαρο οφ σάιντ
Για το χερι που ζηταμε δεν μπορω να πω γιατι το ριπλέυ ειναι απο την ιδια γωνια με την κανονικη ροη του
αγωνα και παλι σε μακρυνη ληψη
σε αντιθεση με το τακλιν του Βαρελα που το δειχνει απο καθε δυνατη γωνια.
ψαχνοντας απεγνωσμενα να βρει χερι.
Καθως και στα πρωτα 2-3 λεπτα απο το δευτερο ημ. που κανει μπαλια στον Μακ ο Βιειρινια,
η μπαλιά κοβεται και στιγμιαια φαινεται ο Μακ ξαπλωμενος φαρδυς πλατυς στο χορταρι.
για το γκολ που ακυρωνει δεν υπηρχε περιπτωση σε αγωνα του ποκ να ακυρωθει
για το πεναλτυ που μας δινει εκτος του οτι γινεται μπροστα στα ματια του
ειναι η τελευταια ουσιαστικα φαση του αγωνα.
Απο την στιγμη που δεν ειναι νικηφορο το τερμα.....ο σκοπος επετευχθη.
Οσο για την φαση του 3ου γκολ,εαν η μπαλια περνουσε και δεν τρωγαμε αντεπιθεση
δεν υπαρχει περιπτωση να περνουσαμε το κεντρο,θα σφυριζε την ληξη.
Ο διαιτητης που δεν επαιζε με τιποτε τον θρηνο,
ο διαιτητης που επαιξε τα ματς αεκ-θρηνος και ειχε ασυλια ο νιαου
ω του θαυματος μας επαιξε στο πιο δυσκολο εναπομειναν εκτος εδρας
αξιος ο μισθος σας κυριε σιδηροπουλε
για να μαθαινουν οι νεωτεροι και να θυμουνται οι παλαιοτεροι.
ΥΓ Ισως καποιοι να με χαρακτηρισουν γραφικο ή να προσπαθω να να δικαιολογησω ενα κακο απογευμα
της ομαδας μου.
Δυστυχως για τον Π.Α.Ο.Κ. μας εχω δει τοσες "επιστημονικες" διαιτησιες
που εχω γινει εξπερ στο να ξεχωριζω τα ανθρωπινα λαθη απο τα εσκεμμενα.
Δυστυχως εμεις δεν δικαιουμαστε ενα κακο απογευμα,πρεπει να παιζουμε συνεχως στα κοκκινα.
Οντως οι Τριπολιτσιωτες παιξανε με παθος και πεφτανε πρωτοι στην μπαλα
σε αντιθεση με μας.
Παρόλα αυτα ομως δεν πηραμε αυτο που δικαιουμασταν.
Θελω να σταθω σε μερικες φασεις του 1ου ημιχρονου και το πως
ενας καλος διαιτητης σε σφαζει με το βαμβακι.
Στην φαση του Ματος που προσπαθει ο αμυντικος να μπει μπροστα του,
ο Ματος "φρεναρει",αλλαζει πορεια και ο αμυντικος που περιμενει να τον βρει
με την φορα που εχει πεφτει μονος του κατω.....φαουλ.
Αντιστοιχη φαση με τον Βιειρινια που μαρκαρει αυτος.......φαουλ.
Ο εποπτης που ακυρωνει το γκολ για συμμετοχη του Μαουριτσιο που ειναι μια τριχα του τσουλουφιου του οφ σάιντ
αφηνει καθαρο οφ σάιντ
Για το χερι που ζηταμε δεν μπορω να πω γιατι το ριπλέυ ειναι απο την ιδια γωνια με την κανονικη ροη του
αγωνα και παλι σε μακρυνη ληψη
σε αντιθεση με το τακλιν του Βαρελα που το δειχνει απο καθε δυνατη γωνια.
ψαχνοντας απεγνωσμενα να βρει χερι.
Καθως και στα πρωτα 2-3 λεπτα απο το δευτερο ημ. που κανει μπαλια στον Μακ ο Βιειρινια,
η μπαλιά κοβεται και στιγμιαια φαινεται ο Μακ ξαπλωμενος φαρδυς πλατυς στο χορταρι.
για το γκολ που ακυρωνει δεν υπηρχε περιπτωση σε αγωνα του ποκ να ακυρωθει
για το πεναλτυ που μας δινει εκτος του οτι γινεται μπροστα στα ματια του
ειναι η τελευταια ουσιαστικα φαση του αγωνα.
Απο την στιγμη που δεν ειναι νικηφορο το τερμα.....ο σκοπος επετευχθη.
Οσο για την φαση του 3ου γκολ,εαν η μπαλια περνουσε και δεν τρωγαμε αντεπιθεση
δεν υπαρχει περιπτωση να περνουσαμε το κεντρο,θα σφυριζε την ληξη.
Ο διαιτητης που δεν επαιζε με τιποτε τον θρηνο,
ο διαιτητης που επαιξε τα ματς αεκ-θρηνος και ειχε ασυλια ο νιαου
ω του θαυματος μας επαιξε στο πιο δυσκολο εναπομειναν εκτος εδρας
αξιος ο μισθος σας κυριε σιδηροπουλε
για να μαθαινουν οι νεωτεροι και να θυμουνται οι παλαιοτεροι.
ΥΓ Ισως καποιοι να με χαρακτηρισουν γραφικο ή να προσπαθω να να δικαιολογησω ενα κακο απογευμα
της ομαδας μου.
Δυστυχως για τον Π.Α.Ο.Κ. μας εχω δει τοσες "επιστημονικες" διαιτησιες
που εχω γινει εξπερ στο να ξεχωριζω τα ανθρωπινα λαθη απο τα εσκεμμενα.
Δυστυχως εμεις δεν δικαιουμαστε ενα κακο απογευμα,πρεπει να παιζουμε συνεχως στα κοκκινα.
- Sick Bastard
Εγώ επιμένω, δεν χάθηκε τίποτα, απλά δεν είναι στο χέρι μας πλέον.
- hasio_john
Δεν ξέρω γιατι αλλα μετα απο μια κυριολεκτικά εφιαλτική εβδομάδα που περασα, σε σημειο να με παρακαλαν τα παιδια μου να "κοψω" τον ΠΑΟΚ γιατι θα μου στριψει, νιωθω μια ανακουφιση τωρα.
Τους το λεγα κ οταν βλεπαμε το ματς : Ας χασω χιλιες φορες δικαια στο χορταρι..Κανενα προβλημα!!! Αυτο εγινε κ ειμαι ησυχος γιατι δε με αδικησε κανεις. Ειδα την ομαδα μου, δεν επαιξε καλα κι εχασε μετα απο 4 μηνες.
Τωρα η ανακουφιση ισως εχει να κανει με οτι δεν ειμαστε πια το φαβορι, οποτε λιγοτερη πιεση , (κι ας ειμαστε ακομη πρωτοι, τι ειρωνια) οποτε παμε να παρουμε ολα τα ματσακια και ας ελπισουμε να δικαιωθουμε σε καποιο οργανο, ας ειναι κι η ομαδα Avaaz ......
Τους το λεγα κ οταν βλεπαμε το ματς : Ας χασω χιλιες φορες δικαια στο χορταρι..Κανενα προβλημα!!! Αυτο εγινε κ ειμαι ησυχος γιατι δε με αδικησε κανεις. Ειδα την ομαδα μου, δεν επαιξε καλα κι εχασε μετα απο 4 μηνες.
Τωρα η ανακουφιση ισως εχει να κανει με οτι δεν ειμαστε πια το φαβορι, οποτε λιγοτερη πιεση , (κι ας ειμαστε ακομη πρωτοι, τι ειρωνια) οποτε παμε να παρουμε ολα τα ματσακια και ας ελπισουμε να δικαιωθουμε σε καποιο οργανο, ας ειναι κι η ομαδα Avaaz ......
Δεν υπάρχει δικαιολογία για το παιχνιδι πέρα του ότι βρεθήκαμε σε τραγική μέρα. Δεν είδα παίκτη να πατάει σωστά στο χορτάρι, κανένας δεν μπορεί να νικάει συνέχεια. Συνεχίζουμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ένα γκολ του νιόνιου θέλουμε και έχουμε πάλι το πάνω χέρι ακόμα και με αφαίρεση.
Ο Νιονιος παιζει να μην εχει κανει σουτ